lösen?

Har satt lösenord på min blogg! Skönt!!

-

Är det bara jag som ska höra av mig? Saknar dig..

lösen?

Usch vad kass jag har blivit på att skriva här.. förr kände jag alltid att orden bara sprudlade ur mig och jag kunde längta efter att skriva av mig. Kunde känna mig lugn efteråt.. Men just nu är allt tomt i huvudet och jag får inte ut något.. Och jag vet varför jag inte känner för att blogga längre men jag tänker inte berätta om det.. får det bara i baknacken sen.. eller jag är rädd för det iaf.. Har funderat på att sätta lösenord på bloggen faktist.. eller skapa någon hel ny som är annonym.. får se hur det blir.. men det lutar nog mot att skaffa lösenord..

orkar inget längre..


födelsedag

Älskade pappa fyller ju år idag och jag vet inte vad jag ska ge honom! Tips?!

puss

Måndag och det regnar

Idag börjar kampen mot mitt ena beroende.. Sockerberoendet! Herre Jösses jag känner redan hur jag håller på att blitosig för att jag inte får socker! Men när jag väl klarat av sockret så kan jag sikta in mig på dena andra skiten!

Tyckte föresten att det var mysigt att vakna till regnets smattrande så jag somnade om hihi..

Hur kunde du veta att jag låg och skrek inombords om att du skulle hålla om mig! Två sekunder senare så tar du mig i din famn och frågar "Vad är det älskling?" och jag blir trygg igen! Utan dig så är jag inget alls!<3

Finns inte ord för hur hemskt detta är!

Jag började nästan gråta när jag läste detta. Människan är grym! Hoppas lilla Lilly hamnar i dom rätta händerna och får ett underbart liv och det där monstret till människa får ett helvete... Hur fan kan man bara ställa ut djur som haft oturen att födas med någon form defekt på en freakshow? Människan äcklar mig!

 

Nattångest

Här sitter jag mitt i natten och känner att jag behöver skriva men vet ändå inte hur jag ska börja. Allt snurrar just nu runt i huvudet och ärligt talat så vill jag bara ringa Ellinor. Har inte pratat med henne på länge. Jag känner bara för att gråta och luta mig mot hennes axel. Hon är den ända som vet hela sanningen, som vet precis allt.. Men jag gör inte det. Jag kan inte ringa henne mitt i natten och imorgon kommer jag sysselsätta mig med allt möjligt bara för att förtränga det jag just nu sitter och tänker på. Detta har snurrat runder i min skalle nu i någon månad. Jag är inte dum, jag vet när något är fel, när något inte stämmer.. Jag är inte paranoid, jag vet att någonting händer men jag har inga bevis och inget jag kan sätta fingret på.. Men oron ligger där och pyr i mitt undermedvetna under hela dagarna men på kvällar och nätter så kommer allt fram och gråten sitter där i bröstet och värker. Nätterna är fulla med mardrömmar och när jag inte drömmer så ligger jag där i sängen och känner hur tårarna tyst ruller ner för min kind, jag vill ju inte väcka Oskar.. Utan istället ligger jag där och kväver mitt inre skrik. Undrar hur länge jag kommer kunna hålla emot.. Vad händer när jag inte kan trycka ner skriket längre? Jag vågar inte ens tänka på vad som kommer hända..

Jag tror att DU inte skulle stå ut i en sekund om DU hade haft dom känslorna, tankarna, mardrömmarna och farhågerna som jag har... Jag kan nästan sätta mitt liv på att DU inte skulle klara av det..


Gör inte såhär mot mig...


MEN JAG ÄR STARK OCH ALLT KOMMER FRAM FÖRR ELLER SENARE OCH DÅ SKA DU FÅ SE! VISAR DET SIG ATT JAG INTE ÄR PARANOID DÅ VET JAG INTE VAD SOM HÄNDER!


Tänk om du bara visste..

majskolvar och kasedans!

Jag är nu hemma och försöker nu vila ut efter gårdagens festande! Har precis ätit kokta majskolvar med smör, mumsigt värre!


Är lite kass i magen nu känner jag, antar att det är pga alkoholintaget igår och dåligt ätande idag.. Min mage är krånglig, har alltid varit och kommer antagligen alltid att vara det..

Så nu till gårdagen.. Hade underbart roligt med Emelie igår på kasedansen! Förfestandet började ju lite komiskt med att jag inte fick upp korken från vinflaskan och vi fick trava in till Emelies granne där hennes föräldrar var och be om hjälp! haha.. Och efter en mycket god vinflaska, som jag fick av farmor när jag fyllde 20, så drog vi bort mot "Trolldalen" där dansen skulle äga rum. Jag och Emelie drack och hade det livat och Emelie fick även mig till att dansa hihi.. Jag och Emelie blev även lite djupa, Emelie fick tårar i ögonen när vi kom in på en del jobbiga grejer jag har varit med om och hade jag inte snabbt bytat samtalsämne så hade hon för första gången sett mig med tårar i ögonen. Kändes faktist rätt skönt ändå att berätta lite för henne, vilket betyder att hon håller på att komma mig riktigt nära<3

Jaja, mot slutet av dansen så blev Emelie och jag uppbjudna av två killar. Trevligt var det men för mig blev det bara en halv dans för jag tyckte han blev lite närgången.. Avbröt dansen lite sådär snällt, han kunde ju inte veta att jag hade pojkvän men förstod det när jag lite sådär diskret visa ringen, så vi ställde oss och prata och tittade å när Emelie och hans kompis dansade. Helt plötsligt så ser jag hur en brud bara stormar upp på dansgolvet och avbryter Emelies och den där killens dans och Emelie blir lämnad där mitt i allt ihopa medans hon den där fjöntan drar iväg med killen. Emelie stod där och såg helt förvånad ut, stackare...
Det visar sig sen att den där bruden, som för övrigt är Emelies brors kompis, hade varit tillsammans med den där killen och tyckte därför inte att Emelie skulle dansa med honom. Jävla nötta! Enligt henne hade han varit en idiot, men det var något år sedan dom var tillsammans och den där killen kan ju faktist ha ändrats sig plus att oftast är det ju inte bara den enes fel att det tar slut. Och Emelie får väl bilda sig sin egen uppfattning! Herre Jösses vad irriterad jag blev. Han var trevlig mot Emelie och hon verkade ha det så roligt där på dansgolvet så ska den nöttan förstöra det... Ger mig fan på att det handlade om svartsjuka och inget annat! Jaja, så kvällen kunde ju ha slutat bättre.. men jag hade det underbart kul med Emelie! Tack sötnos<3

Här kommer lite bilder..



Fan att jag inte vann dom där pengarna!!!! 14000 hade ju inte suttit fel precis! Jag kunde iaf fått fläkten! Bajs! Jaja, bättre lycka nästa gång, en till dragning ju...

Tips!

Jag har ett litet tips till er alla där ute: Fråga aldrig en killkompis vad du ska ha på dig när du ska ut och dansa, om han inte då är bög! haha..




Danko Jones - Don't fall in love

Rocka nu loss! Det gör jag<3



And when the radio…
Plays a lovesong…
Something that you should know
They´re all wrong!

Gravid och röker?

Nu när jag var ute och gick med hundarna så möter jag en ung gravid tjej, verkligen jätte söt och jag tänkte att jag så gärna hade velat vara i hennes ställe. Gå där och känna på den där fina magen. Men så ser jag hur hon tänder en cigg och börjar röka och jag blir så otroligt arg! HUR FAN KAN MAN GÖRA SÅ? Rökning är skadligt! Visst jag röker själv och jag vet vad jag utsätter mig själv för, jävligt korkat jag vet. Men den här tjejen har ett liv inom sig som också får den där skiten i sig! Och det barnet har inte själv valt det! Den är fast där inne och tvingas att få in sådan skit i sig! Fan vad arg jag blir! Lika dant med kvinnor och männ som sitter och röker med sina barn i famnen! Jag förstår inte det! Ärligt talat kommer jag nog aldrig förstå det! När jag själv röker så frågar jag alltid den i närheten om det är okej att jag sitter och förgiftar dom också! Men ett litet barn i magen kan inte välja, liksom ett litet barn i ett knä på en rökare inte förstår hur farligt det igentligen är! Fan, vad förbannad jag är!




Idiot!

1 Augusti!

Herre Gudars! Då var det ny månad, augusti! På måndag fyller pappa år så då ska det firas. När jag var liten så brukade jag vara jätte glad när pappas födelsedag kom för det betyder ju att det inte alls är långt till min dag! Synd att jag inte riktigt känner någon spänning inför födelsedagen, så som man brukade göra förr, när man var liten. Jag har snart levat i 21 år! Galet!

Idag ska jag till Degeberga och Emelie på kasedans haha.. Jag är rätt chockad över att jag sa ja till det, men vad gör man inte för lilla Emelie. Oskar trodde jag hade slagit huvudet och mamma bara skrattade och sa: "Vad ska du göra där?"
Haha, det blir säkert kul, har ju mina cider och mina cigg och så klart Emelie så det ska nog gå bra..
Så snart ska jag göra mig iordning och köra hela långa vägen dit, men först ska jag gå ut en härlig runda med mina vovvar.. Får alltid dåligt samvete när jag lämnar dom. Jaja imorgon eftermiddag så kommer jag hem till mina snuttar och min älskling! Nu är det jag och Emelie som räknas!<3

puss

RSS 2.0