Stora dagen!

Vad händer ikväll? Jo, jag Désirée Anna Christina Olsson ska se Kiss! Jag kan inte fatta det! Helt galet!

Igår var jag och syster yster och shoppa. Har nog aldrig shoppat så mycke någonsin! Galet!

Var även i Eslöv och skulle ta prover. Hon fick bara ut ett rör blod.. Där var tre till som hon behövde. Men mitt blod är segt och ville inte komma ut. Så nästa vecka ska jag gå till vårdcentralen och ta de sista proverna! Jag ser helt misshandlad ut i armvecket! Värsta blåmärket och är helt röd! Det gick rätt bra igår förutom det här med proverna! Visst är det jobbigt men det är väl så det ska va. Grät lite för att det blir liksom för mycke ibland! Hallå! Jag är undersköterska och jag vet precis vad som händer i min kropp, så det är inte lönt att berätta det! Jag vet att det jag gör är farligt! Men ärligt talat så bryr jag mig inte om det just nu!

Har min underbart snygga kort korta kjol på mig idag! Köpte den igår! Älskar den! Undrar vad Oskar kommer säga om den? haha...

Här kommer en sörens bra låt!


Teiwaz<3

Här är min lilla bäbispojke

image47

Onsdag 28 maj

Sitter nere på pappas firma nu och hoppas att han kommer få tid med att fixa min bil. Jäkla dörr som har gått isönder. Har precis varit hos min kusin Emelie och fått Ida trimmad. Så nu ser hon rätt naken ut. Emelie och jag ska kanske åka och shoppa imorgon vilket jag verkligen hoppas. Det var länge sedan jag hittade på något med Emelie.

Har även varit hos mormor idag och ätit. Det är så mysigt att vara hos mormor. Vi var ute och gick i det fina vädret också.

Imorgon ska jag till Eslöv igen. Dax att ta massa blodprover för att se om något fattas mig. Jag vet redan att jag är störd men de ska väl se om jag har brist på något ämne eller sådant. Så trött på detta! Har mått så dåligt nu de senaste veckorna. Hatar att gråta mig till sömns varje natt! Ögonen ser för jävliga ut varje morgon, helt rödgråtna!

Saknar Oskar så förbaskat mycke! Finns inga ord som kan beskriva vad jag känner för honom. Jag liksom drunknar i hans ögon. Jag blir trygg i hans famn! I måndags fick jag frukost på sängen av honom. Så gulligt! Han såg så glad ut när jag åt. Sådär nöjd, Han låg där brevid mig och bara tittade på mig under tiden jag åt. Vet inte hur många gånger jag fick tårar i ögonen nu när han var hos mig i helgen! Jag var så lycklig! Liksom flög. Men nu när han åkt är det precis som om någon klippt av mig mina vingar! Lusten att leva blir svårare och svårare att känna...

På fredag är det dax att se Kiss! Längtar! Har inte riktigt fattat det än!

Och ikväll ska jag iväg och titta på min lilla bäbispojke som har öppnat ögonen och börjat gå omkring! mysigt!

Fredag 23 maj

Idag har jag jobbat till 3. Det har gått bra, har bara varit lite trött. Hade svårt att somna igår. Har sömntabletter men våar inte ta dom när jag jobbar för jag lir så slö på morgonen och det vill jag ju inte vara när jag jobbar. Har världens bästa arbetskamrater och vårdtagarna är alla härliga på sitt vis. Och idag fick jag ett stort leende och en kram av en av dom som aldrig har visat några känslor alls. Men när jag kom in för att ta upp honom från "vilan" log han så glatt mot mig och sträckte sig efter mig och ville ha en kram. Härligt!

Ikväll kommer även Oskar hem och jag är så glad för det. Har mått så dåligt denna veckan och jag är säker på att det kommer kännas bättre nu när han är hemma. Nu slipper jag att ringa honom när jag mår kasst, nu är det bara att krypa upp i hans famn och bli tröstad. Jag drar mig gärna för att ringa honom när jag mår dåligt, jag menar, vad ska han göra åt det då? Han blir bara orolig...

Har varit ute och gått en härlig runda med Ida. Hon är verkligen det bästa jag har! Och idag blir min andra lilla bäbis 2 veckor! haha


Idisen

image44

Ingen bra dag

Jag är så utpumpad på känslor just nu. Känns som om allt bara är helt svart. Hade det inte varit för att jag jobbar så hade jag nog lagt av helt. Har ingen energi längre och är livrädd hela tiden. Känner mig helt kluven! Fan, alla olika känslor gör mig galen! Känner för att skrika men kan inte, det kommer bara tårar. Aldrig har jag varit så långt nere i "svarta hålet"...

Vill tacka Cornelia för de fina inläggen.. det betyder så mycke..


Orkar inte...




I have to try to break free
from the thoughts in my mind.
Use the time that I have,
I can't say goodbye,
have to make it right.
Have to fight, cause I know
in the end it's worthwhile,
that the pain that I feel slowly fades away.
It will be alright.



Oh, this night is too long.
I have no strength to go on.
No more pain, I'm floating away.
Through the mist I see the face
of an angel, who calls my name.
I remember you're the reason I have to stay


Varför kan inte allt bara försvinna?

+ att...

älskade Ellinor var hos mig igår<3


Fredag 16/5

Idag har jag varit hos min behandlare för första gången. Hon verkar bra. Det var jobbigt och jag börja gråta men kände mig ändå trygg med henne. Eller så trygg som jag kan bli..

Igår var jag med jobbet på Ikea för att handla grejor till avdelningen. Vi handla jätte mycke och jätte fina grejor. Hitta massor med saker som jag själv skulle vilja ha. Oskar och jag får köra dit och göra av med lite pengar haha..
Iaf vi köpte 4 kassar fullt med saker plus stolar och ett bord och massa växter. Jag tror vi nog var där i mer än 3 timmar. När vi kom hem till Hörby igen så var vi så nöjda och skulle visa grejorna vi köpt för de andra. Då kom vi på att vi saknade 3 kassar! Gud vad svitt jag blev och säkert helt blek! Här hade vi handlat massor med grejor till jobbet och tappat bort 3 av 4 kassar! Jävla skit! Jag gick iaf för att försöka ringa till Ikea, men blev så arg och irriterad för jag kom bara fram till en röst som sa "Tryck 1 om du vill.....Tryck 2 om du vill..." Jag blev rent ut sakt galen på det så till slut bestämde jag att vi skulle köra tillbaka på vinst och förlust. Hela vägen in till Malmö satt vi och beklaga oss. Hur kan 3 personer glömma 3 kassar?! Helt sjukt. Och stressade var vi också för ikea stänger 8 och vi kom på detta 7! Jag körde nog som en idiot också. Och naturligtvis var det massa vägarbete som tog en massa tid. Svår gjorde jag inombords och säkert gjorde Eva och Kerstin det också. Men vi kom fram till Ikea till slut och träffade på killen som satt i kassan när vi betalade. Han sa: "Har ni möjligtvis glömt 3 kassar?" och gud vad lättad jag blev då! Jag höll nästan på att börja gråta så lättad jag blev! Vi hade jävligt mycke tur! Han hittade dom 2½ timme efter att vi varit där! Vilken tur att ingen hade snott dem! Jaja dagen slutade lyckligt och det är faktist första gången jag varit på Ikea 2 gånger på en dag! haha...

Vi två

image43

Jag och Oskar. (innan jag färga håret)

your love, remains true.
And I don't know why.
You always seem to give me another try

Och till Ellinor<3

But I see your true colors
Shinin' through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful,
Like a rainbow.

Jag älskar dig Ellinor mer än vad jag kan beskriva!

image42

If this world makes you crazy
You've taken all you can bear
You call me up
Because you know I'll be there

<3

Onsdag 14/5 Jobb, Johanna och valp!

Idag har det hänt mycke. Jobbade till 1 idag. Har det bra på jobbet, så trevliga arbetskamrater så det kan inte bli bättre. Lite rörigt just nu innan vi har fått iordning på den nya avdelningen. De som bor där går det bra med, lite småjobbigt ibland men så är det ju när man jobbar med dementa. Sen har vi ju inte lärt känna dom ordentligt.

Iaf efter att jag slutat jobba körde jag till soptippen och slängde massa grejor bl.a låder som jag sparat sen jag flyttade. Fick ett ryck igår och städade och sorterade i lägenheten. Slängde allt som jag inte behöver och säkert mer för att jag är så trött på allt. Så nu ser inte min lägenhet ut som ett bombnedslag längre! Har varit inne i en period då jag inte orkat något, bara varit ute och gått med Ida och sen har jag legat på soffan. Den perioden har varade länge. Så nu börjar väl en period då jag nästan är manisk istället. Måste ha snyggt och fint hela tiden. Oskar stryper mig för att jag blir så jobbig då. Hade en sådan period i sommar då allt kretsade runt städning. Inget fick ligga framme eller ligga på "fel" plats. Fast faktist lider jag inte själv så mycket under sådana perioder mer än att jag blir ledsen eller får raseriutbrott bara för att något ligger fel eller inget är som jag vill. De trötta perioderna är jobbigast. Jag orkar inget alls och jag mesta tiden gråter jag. Men något som förbli det samma är tankarna runt mat. Vad jag får äta, hur jag får äta, hur mycket jag får äta.. fan..

Träffade även Johanna idag inne i Kristianstad. Så härligt! Saknar henne så fruktansvärt mycke eftersom vi inte träffas så ofta. Hon fick iaf sen 20-års present som bestod ut av 2 snappsglas och en ask med "snoppgodis" som smakade gummi och luktade rengöringsmedel. Mycket besviken. Men ddom var roliga att titta på. Vi fikade och snackade och sedan gav vi oss iväg till den nya "sexshoppen". Gud vad mycket härligt där fanns! Jag ville typ ha allt. Och visst köpte jag något. Johanna fick hjälpa mig att välja ut min leksak! haha.. Skrattade typ hela tiden.
Sen körde jag Johanna hem till lilla Vä. Johanna pratade hela vägen och faktist älskar jag att lyssna på henne. Alltid lika roligt och intressant! Hon har alltid så mycket att berätta och skrattar gör jag nästan hela tiden. Önskar ibland att det kunde vara som innan, då det var hon och jag på milner. Vi hade så roligt! Fick kankse inte så mycket skolarbete gjort men det var iaf kul att gå till skolan! Älskade Johanna<3

Och ikväll har jag hälsat på hos Eva. Valparna kom i fredags och idag såg jag dem. Så söta och så underbara, Bestämde mig direkt för den där lilla pojken med pricken i pannan. Så underbart söt. Bassi har varit jätte duktig!

                                 

Min är den som ligger i mitten med pricken i pannan på de två yttersta bilderna. Och det är min lilla pojke som ligger på rygg på bilden i mitten! Söt va?

Ozzy Osbourne - Can you here them?

SO SICK AND TIRED OF LIVING AND SO AFRAID TO DIE......






CAN YOU HEAR THEM?
ALL THE VOICES IN MY HEAD....

Onsdag 7/5

Jaha idag har det hänt mycket. Var på psykmotagningen i Eslöv i morse och träffa en läkare. Gick bra, lite jobbigt. Höll nästan på att börja gråta men läkaren var bra. Ska få en behandlare nu och en sjukgymnast. Hoppas att det går bra. Känns så konstig för att samtidigt som jag vet att mitt beteende inte är bra så säger en del av mig att jag inte vill ha hjälp. Läkaren sa att det var vanligt att man känner så. Men jag ska ge det en chans och som sagt det kändes bra idag. Ja, iaf så bra som det kan bli. Alltid svårt att öppna upp sig..

Åkte iaf vidare till K-stad och träffade Emelie. Mysig liten pratstund. Och efter vårt lilla trevliga möte var det dax för mig att gå till tandläkaren. Sista gången jag behöver gå dit. Nu är allt skrot borta från munnen utom den dära lilla tråden och den ska jag ha länge till.. Men det är skönt att det är över.

Just nu känner jag mig lite ledsen och jag vet inte varför riktigt.. tur att det är fint väder iaf.

Ozzy Osbourne - See you on the other side

Detta är en av mina absoluta favoriter med Ozzy. Jag verkligen älskar den. Den är så vacker och sorlig på något vis. Har alltid sagt att jag ska ha denna på min begravning! Den ger liksom ändå hopp om att vi ses igen. Brukar tänka på de älskade som lämnat detta jordeliv när jag hör denna. Det viktigaste för mig när det gäller musik är att texten säger något och att den betyder något för mig och det kan jag faktist säga att alla Ozzys låtar gör. Han är underbar. Jag hade faktist kunnat gifta mig med den där människan om det inte varit för att jag älskar Oskar och att han har fru haha...



Söp bort bilen..

Nu har jag varit och hämtat min bil i Degeberga. Den fick vara kvar där i lördags för att jag inte kunde hålla mig borta från alkoholen. Men älskade Ellinor körde ända till Degeberga för att hämta mig. Hon är guld värd. Direkt efter att jag slutat jobba så cykla jag hem och hämta Ida och sen iväg till bussen. Fast jag fick stanna till hos pappa för jag råkade klippa Ida i pulpan när klorna skulle göras fina. Hon sprätta liksom till precis när jag klippte. Blödde som in i. Pappa har blodstillande på firman så jag lånade lite sådant till Ida. Jag kan ju säga så mycket som så här att Ida var riktigt sur på mig efter den här turen med saxen. Undrar hur det ska gå nästa gång det är dax för kloklippning!

Festen var iaf jätte rolig! Härliga människor och det var så kul att träffa Emelie och vara en del av hennes 20-årsdag. Tycker så mycket om Emelie och vi ska träffas på onsdag igen inne i K-stad för att käka lunch. Jag ska först in till Eslöv och träffa min nya läkare. Är lite nervös för det. Ännu en människa jag måste öppna upp mig för. Men mamma följer med mig och det känns bra att ha stöd från henne.

Magen är helt kronglig fortfarande vilket inte alls känns bra. Eller hela min kropp är faktist kronglig. Den liksom protesterar mot något..

Imorgon ska jag på kurs med jobbet och på onsdag kommer de första 4 till avdelningen. Ska bli spännande.. Känns så härligt att få vara med och starta upp något helt nytt! Jag tror verkligen att det här kan bli bra!

 

image38


Problem

Är så otrligt knäpp på min mage! Det kör i den hela tiden! Jaja, hoppas snart det blir bättre.. 2 ½ timme kvar till jag ska köra.

Solen gick i moln men nu ska jag gå ut med min Idis en runda!




Lördag den 3 maj

I tisdags kom Ellinor hem till mig efter klockan 9 på kvällen. Vi var ute och gick en lång runda sedan gick vi och gunga på en lekplats. Har inte gungat på hur länge som hellst och då sent på kvällen var det underbart. Jag känner mig så fri med Ellinor! Bästa vännen man kan ha. Vi pratade om allt och inget och när vi inte snackade bara vi gunga och lyssna på tystnaden. Hon är underbar<3

I onsdags kom Oskar till mig och direkt efter det körde vi hem till mamma och pappa för att elda! Mysigt att vara där vi dammen och känna varmen från lågorna.

I torsdags hjälpte vi till att bära massa skit från renoveringen här hos fader och moder. Rätt svettigt men härligt ändå.

Och igår började jag på mitt nya jobb! Underbart! Hade så roligt och jag känner på mig att jag kommer trivas jätte bra på avdelningen. Hälsade även på hemma hos Eva (arbetskamrat) för att titta lite på Bassi (hennes vovve) som ska ha valpar när som helst. Underbar, rar hund!Eva är också jätte rar! Underbar människa.

Skulle även på fest på kvällen men blev kass i magen! Skit! Typsikt när jag skulle fira älskade Johanna!

Idag mår jag däremot bra igen i magen och ska på kalas ikväll till Degeberga. trevligt trevligt.. Här även hjälpt mamma hitta kläder som hon ska ha imorgon när hon ska på 80-års kalas! Fint blev det.

Nä, nu ska jag gå och mysa med min suttelutte! Min Idis<3

RSS 2.0