4 år av kärlek

Jaha, då har det gått fyra år. För 4 år sedan satt jag just nu på bussen hem från Höllviken häligt lycklig och nyförälskad. För första gången i mitt liv kände jag något som jag aldrig känt förut och den känslan har jag fortfarande kvar, dock djupare. Vad det är jag känner går inte att förklara med ord, ordet kärlek räcker liksom inte till. Men jag tror att alla i min omgivning vet att det jag känner är äkta och de som känt mig länge vet också att från och med den där dagen för 4 år sedan förändrades jag. Jag tror att någonting inom en person alltid ändras första gången man får känna hur det känns att få vara omtyckt av den personen man håller kär. Att för första gången få gensvar för sina känslor. Att för första gången bli kysst på ett annorlunda vis, att för första gången få hålla en hand och känna att man aldrig vill släppa den, när man för första gången känner att man "drunknar" i varandras ögon.

4 år av kärlek, men jag skulle ljuga om jag sa att det varit bra och lätt hela tiden. Ingen annan än Oskar kan få mig att känna mig så vacker, åtråvärd och älskad, men ingen annan kan såra mig djupare än han. Ibland har jag bara velat vända mig om och gå och inte se tillbaka men var gång jag får den känslan så känns det som om något dör inom mig. Ibland har vi bråkat så jag har fått känslan av att bara vela slita honom i stycken och ibland har han verkligen lyckats med att slita ut mitt hjärta och trampat på det.
Men en sak är säker och det är att han säkert har känt att jag gjort honom lika illa, att jag har "spottat och sparkat på hans hjärta".
En annan sak är också säker och det är att han älskar mig precis lika mycke som jag älskar honom! Annars hade han inte suttit i den där bruna soffan nu ikväll, och tittat på tv här i vårt lilla hem. Annars hade han inte kysst mig på det där sättet, annars hade han tagit mig i hans famn och verkligen älskat varje liten del av mig, både kroppsligt och själsligt.

En sak är säker och det är att jag fortfarande kan drunkna i hans vackra ögon och jag, Désirée Anna Christina Olsson, vill verkligen leva med honom. Jag vill gifta mig med honom, jag vill föda hans barn, jag vill vara där för honom i både sorg och lycka! Jag vill vara hans flicka nu och för alltid♥


Bilder från idag:


Jag älskar dig Oskar

Sanndrömmar!

Inatt hade jag mardrömmar uten dess like. De var så verkligt allt ihop! Drömde bla om att jag var hemma hos min familj i trädgården tllsammans med mina hundar. Av någon anledning hade jag en ny hund, liknade komiskt nog Emelies(min kusin) hund Eugenio, mycket fin vovve btw.
Iaf så kom det en parad av bilar körandes ute på vägen och av någon anledning börjar den "nya" vovven springa ut mot bilarna och jag skriker helt förtvilad. Jag hör hur bilarna tvärnitar och känner skräcken sprida sig i ryggraden. Är hunden död nu? Jag springer ut mot vägen och människor har samlat sig runt något. Men det är inte den "nya" hunden, det är Ida! Hon lever men är helt förlamad i bakbenen. Vilken smärta jag kände i det ögonblicket! Höll om min älskade vovve och jag kan fortfarande se henne framför mig, hur hon med bedjande ögon ber mig att hjälpa henne! Usch, jag gråter nästan av att bara skriva om denna dröm! Min älskade Ida!♥ Nu hoppas jag att denna dröm inte är en sådan där sanndröm, att det kommer slå in! Kan inte ens stå ut med tanken av att förlora min älskade bästa vän!


Sen idag så vilade jag faktist lite middag eftersom jag inte sov alls bra inatt pga dessa otäcka drömmar. Jag började drömma om något underbart. Alla som känner mig vet att jag är otroligt barnkär och att min högsta önskan är att få bli mamma och i denna drömmen har jag en liten vacker dotter. Jag var så lycklig i drömmen. Jag gick och handlade söta kläder till vår lilla flicka. Hon låg där i vagnen och jag kände mig så stolt. Lite senare i drömmen satt jag och Oskar ute på en äng tillsammans med hundarna och vår lilla dotter plus en liten katt! Vilken underbar dröm! En sommardag tillsammans med min egen lilla familj!

Berättade om just denna drömmen för Oskar direkt när jag vaknade och han bara log och sa något i stil med: "Inte konstigt att du inte ville vakna.." Älskade Oskar♥ Han vet verkligen hur mycke jag vill ha barn den där mannen hehe..

Den drömmen hoppas jag slår i snart!! Om det blir en pojke eller flicka, det spelar ingen roll bara jag får bli mamma! Bara jag får äran och chansen att få känna den där vackra kärleken mellan en mor och ett barn! Vackrare finns inte!


Kampen är över..

Kampen är över för Sabina! Så orättvist att en ung kvinna ska få lämna världen. Tankarna går till hennes familj.

Vila i frid Sabina

Jag och vovvarna

Nu har jag och vovvarna suttit och tittat på tv en stund och myst! Oskar tog foto på oss hehe..


ingen vacker syn om man tittar på mig men vovvarna är söta!

Teiwaz har slutat vingla nu men han är jätte trött. Tog av honom tratten nu en stund men så fort vi intte har uppsyn över honom får den åka på så att han inte slickar på såret.

Mandy Moore - Umbrella



En riktigt bra cover. Jag är inte glad för Rihannas musik men jag gillar texten till denna låten. Och nu när man hör Mandys version så är det en helt annan låt! Så vackert! Gåshud!

Operationen gick bra.

Nu är det färdigt. Teiwaz är färdig opererad och är nu hemma. Han är helt "groggi" och springer omkring och vinglar, så vi la in honom i buren så han kunde vila till sig och få tillbaka balansen. När vi hämtade honom och vetrinären väkte honom var det precis som om han grät. Han var så ledsen och hela vägen hem grät han, kom till och med lite tårar. Jag klarar inte av att höra när någon av mina hundar gnäller på ett sådant hjälplöst sätt så jag fick nästan tårar i ögonen. Väl hemma slutade han gnälla när han fick komma ner på golvet och gå. Eller gå kan man väl inte kalla det, han tumlar runder och går in i allt så man kan inte låta bli att skratta även om man få dåligt samvete för att man skrattar. Min lille Tiwizgubbe!♥


Teiwaz kullors sista stund i livet

Vad jag är nervös. Lille Teiwaz, min lille bäbisvovve, ska kastreras om ungefär en halvtimme. Han sitter och ittar på mig nu med sina vackra ögon, intet ont annat av vad som ska hände. Naau min lille gosse!

sen är det 4 år mellan mig och Oskar.. men det tar vi och firar när jag oroat mig färdigt över älskade Teiwaz!




Mandy Moore - Have a little faith in me



Jag tycker så mycke om denna låt eller jag tycker så mycke om Mandy Moore! Hennes röst är fantastisk! Sen så spelar hon så otroligt bra i "A walk to remember" en av mina favoritfilmer! I love it♥


kärlek på olika sätt

Oskar är ju hemma nu och jag blev så glad över att se honom. Ibland saknar jag honom mer än andra gånger. Vet inte varför, det bara är så. När han var i Thailand brydde jag mig inte så mycket, det var de 2 sista dagarna jag började sakna honom och nu har han bara varit borta i 2½ dygn och jag har saknat honom som svältande gnu saknar gräs!
Så herre gudars vad jag kysste honom nu när han kom hem!♥

Lite senare  när vi låg och mös i sängen började vi snacka om bröllop. Oskar utbrast: "Nu han mormor Ellen aldrig vara brudtärna!" Hon och jag brukade sitta och prata om att hon skulle vara det på mitt bröllop. Hon skulle ha en vacker klänning och vackra blommor i håret. Hon trodde väl att jag skojjade om det och fnittrade sådär som bara mormor Ellen kan och sa:"Det skulle sett ut det, en gammal tant som jag.." Men faktum är att jag menade varje ord jag sa!
Naturligtvis brast jag ut i gråt, saknar henne så, men det var så skönt att få gråta. Har känt mig så spänd sedan hon dog och nu släppte lite av det där.
Ida kom naturligtvis och skulle trösta mig direkt. Hon hoppade upp i sängen och kröp upp på min mage och gjorde allt för att försöka komma åt och slicka mig i ansiktet, för att få bort mina tårar. Älskade vovve! Så klart slutade det med skratt och kramar.. Underbara vovve♥



dildos och lösvaginor!

Johannes och jag hade ett intressant samtal innan idag. Samtalet handlade ju så klart om sex! Hehe.. Vi pratade om analsex, trekanter, konsten att vara kk och till det mest djupaste ämnet: Varför känns det mer perverst om en kille köper en lösvagina än om en tjej köper en dildo?! Det var jag som satt och filosoferade och tänkte att jag måste ringa och prata med Johannes om just denna grej! Jag menar jag har 4 dildos och annat smått och gott och verkens jag eller många andra tycker det är konstigt. Men jag höjjer däremot ögonbrynet om en kille har en lösvagina.. Jag känner ingen, vad jag vet, som har en lösvagina. Jag kan sitta och "skryta" om hur många dildos eller vad tusan som helst men om en kille säger att han har en lösvagina eller kanske till och med flera stycken då tror jag att de flesta hade tappat hakan! Hmm.. från och med nu ska jag inte höjja på ögonbrynet pga lösvaginor haha..


Today!

Sitter och tittar på "a shot at love with Tila Tequila" och äter frukost. Skulle gå upp tidigt men eftersom jag knappt sov något inatt så fick jag sova längre. Skickade faktist sms till Oskar så nu känner jag mig inte så bitchig hehe..

Idag är det personalmöte som gäller och sen ska jag fixa naglarna.

Och imorgon smäller det! Teiwaz ska kastreras! Jag är nervös inför det!
Men Sen händer något mer! Det är den 31/3 vilket betyder att för 4 år sedan blev det han och hon! Désirée och Oskar! För 2 år sedan satte han en ring på mitt finger! 4 år av kärlek! Jag älskar honom! Min Oskar Andersson!

stuff

lite bilder



Tjurskalligt stenansikte!

Nu sitter jag här i min ensamhet och saknar mannen. Fan att jag har så svårt att säga det till honom. Vi pratade på telefon innan och medans vi pratade tänkte jag att det lät precis som om jag inte ville att han skulle komma hem imorgon. Varför gör jag så? Varför kan jag inte bara säga hur mycket jag saknar honom istället för att låta så sur? Så gör jag ofta, stöter bort människor fast jag igentligen vill ha dom nära. Kanske borde skicka ett sms och be om förlåtelse.. men sen är jag så jävla tjurskallig! Så förbaskat "stolt"!

Nu när jag var hemma hos mamma och pappa la jag upp värsta fasaden och var så "tuff" och kall, och jag begriper inte varför jag gör så.. Mormor och morbror med familj var där och jag kan inte slappna av i större grupper utan jag blir "kall". Kan pratar känslor men på ett väldigt kallt sätt, pratar precis som om jag alltid vet allt! Jag kan helt enkelt inte visa mig svag mer än inför min närmaste familj.

Har någon nära vän och till och med inför dom kan jag sitta och prata känslor och igentligen vill jag bara gråta men jag har ett "stenansikte"! Kommer inte ihåg senast jag grät på någons axel fast jag under den senaste tiden bara velat göra det. Men jag är hård.. iskall..



Ozzy Osbourne - Black Rain

Just albumet "Black Rain" spelade jag mycke det året när jag skulle ta studenten. Oskars och min låt "Here for you" finns med på just detta albumet, en vacker ballad precis som "lay your world on me" som också finns med på denna härliga skiva. "I don't wanna stop" spelade pappa högt som in i när vi körde motorcykeln genom K-stad efter att jag tagit studenten! Jag satt och sjöng med och jag njöt så otroligt jävla mycke den dagen! "Not going away" är perfekt att lyssna på när man är förbannad och jag känner så väl igen mig själv i låten. Som när jag blir riktigt arg så ger jag mig inte(I'm not going away) och jag är ju trotts allt galen! After all I'm still crazy!

Nu till låten "Black Rain"! Låten ger mig gåshud! Handlar om krigen USA håller på med men kan igentligen stämma in på vilket krig som helst! Om hur krig dödar våra söner och döttrar, om hur mycke oskyldigt blod som spills, om hur jävla skadat människans psyke är! Ja, låten träffar en verkligen som en kula genom bröstet!

What is the price of a bullet ? 
Another hole in the head...


Bryan Adams - Room Service

Bryan Adams for life!!! Hans musik är bästast!


dansande städerska!

Nu är jag hemma från jobb och nu är jag ledig 2 dagar framåt. Skönt! Fast imorgon måste jag ändå till jobb för vi har personalmöte. Iaf har jag haft en bra helg på jobbet och de sista 4 timmarna idag på jobb så skrattade jag och Nanya så jag fick ont i magen! Härligt när man har det bra på jobbet! Nanya gör en alltid glad!

Nu ska jag vila en stund sen så ska jag storstäda här hemma hade jag tänkt. Nu när värkens Oskar eller hundarna är hemma kan jag passa på! hehe.. Jag ska lyssna på hög musik och dansa runder en massa hehe!

puss

Caroline af Ugglas - Snälla, snälla

hihi..



Snälla Ugglas

Igårkväll hade ju jag och syrran myskväll. Vi tittade på die hard 2 och käka gottis. Kan inte fatta att hon är så stor. 13 år och klarar allt själv! Hon har verkligen blivit en söt ung dam! Hon är framåt, positiv, vältränad och söt, allt man kan önska sig i just den åldern. Alla tycker om henne och jag älskar henne! Hur gammal hon än är kommer hon alltid vara min lilla plutt syster som jag alltid vill ta hand om hehe..♥

Igår kväll när jag jobbade och stod och stod och hade rapport till nattpersonalen ringde hennes mobil. Gissa vilken ringsignal hon hade! Jo, "Snälla, snälla" med Caronline af Ugglas! Jag tycker hon är för härlig hehe.. Många skrattar åt henne, även jag, men faktum är att denna låttext beskriver verkligen hur ont kärleken kan göra och ju mer jag lyssnar på den ju mer gillar jag den. Och det är jävligt härligt när en människa kan bjuda på sig och vara så genomsnäll som hon är. Inte så där jäkla "uppstoppad" som alla andra människor är!

Nä, nu ska jagt fortsätta min rast med att lägga mig i soffan och "gnola" "snälla, snälla..." och fundera över all världens problem hehe..

pusspuss

Barn är inget hinder!

Sitter på jobbet nu och har precis bestämt med systeryster att jag ska sova hos henne inatt eftersom mamma och pappa ska ut ikväll och broren är inte heller hemma. Så direkt efter jobb så sticker jag och vovvarna dit och myser.

Tycker det är så häftigt att mina föräldrar aldrig har sett oss barn som ett hinder som många andra föräldrar gör. Har mamma och pappa velat ut och festat eller velat hitta på något annat har vi barn fått hänga med. Det har ändast gjort oss barn gott. Vi kan tex sova i värsta oljudet eller på de konstigaste ställena. Vi är alla framåt i våra personligheter och vi kan snacka med alla människor i olika åldrar och i alla "tillstånd". Det krävs bara lite mer planering när man har barn. Jag är jävligt stolt över mina föräldrar som sticker iväg på motorcykelträffar och andra stora evenemang. Jag tycker det helt enkelt är coolt! Jag förstår inte folk som säger att barn är ett hinder, att man inte kan göra saker längre då. Tycker det är löjligt med föräldrar som inte vågar "släppa loss" och bara ha roligt, som springer och ber folk om att "tysta ner lite för nu ska barnen sova". So what? Eller, "Vi kan inte följa med, det blir så jobbigt med barnen..."

Jag ska ha med mina barn över allt där jag kan! Jag vill bli precis så som mina föräldrar har varit mot mig och mina syskon! Mina kusiners(på pappas sida) föräldrar är precis likadana som mina föräldrar och gud vad roligt dom har haft tillsammans! Jag ska bli precis lika häftig och cool som mina föräldrar när jag själv får barn, inte dalta och göra barnen till gnälliga små krabater. Det hoppas jag iaf!

Jaja, nu kallar jobbet..

pusspuss♥

Zakk och Slash

Kan det bättre? Svar NEJ!



lördag

Det blev ingen massage igårkväll. Jag blev sur, varför behöver jag inte ta upp här, så jag kände inte för något alls. Jag gick och la mig typ direkt men sov inte så bra.

Idag har jag jobbat och ska snart tillbaka till jobb igen. Delad tur är ingen höjdare precis. Oskar är i Höllviken i helgen så det är bara jag och hundarna hemma. Just nu håller dom på att busa en massa. Sötnosar. Ska snart gå en runda med dom.

Nä, nu ska jag se lite på tv en stund.

pusspuss

trötthet och kärlek i luften

Känner mig okej nu ikväll.. ska snart hem och få en massage av Oskar. Det har han lovat ända sedan han var i Thailand. Han köpte någon härlig massageolja där, ska välja den som luktar vanilj.. myspys.. love is in the air!♥

sorry för att jag är dålig på att blogga för tillfället men jag har helt enkelt ingen lust alls just nu. hoppas ni förstår..

pusspuss

Regnbåge

Nu blir det en regnbåge! Solen skiner och det regnar samtidigt! Ska snart till systemet och sen blir det jobb. Jag ska inte dricka på jobb om det är det ni tror hehe..

Skulle igentligen och kolla ögonen idag men för andra gången i rad ringde dom och ville boka om tiden pga sjukdom. Visst jag förstår om man är sjuk men det känns ändå lite irriterande.

Sitter och lyssnar när Oskar spelar gitarr. Älskar att höra när han "plinkar" sådär på gitarren. Vi hade precis en sådan där mysig stund med skratt och prat i sängen. Det är sådana stunder jag känner att jag vill leva med honom i resten av mitt liv.

Nä, nu väntar en dusch för min del!

pusspuss


jobbigt!

Är på jobb nu. Är ganska trött men känner mig ändå hyfsat okej. Hela dagen har i stort sätt gått till att tänka på framtiden. Hur fan ska vi klara oss? Oskar säger att det löser sig och försöker trösta och lugna mig men jag vet att han också är orolig! Pallar inte med att gå och ha ont i magen för det här!

Ska hem till pappa och mamma efter jobb. Ska fixa med annons så jag kan få sålt lägenheten! Ska lägga ut den på blocket. Någon som är intresserad av en 1:a på 52 kvm i Hörby?

pusspuss

Drömmar om gamla vänner

Vaknade vid 8 tiden av att min psykolog ringde och ville boka en ny tid eftersom jag avbokat den jag skulle på idag. Jag avbokade för att jag helt enkelt kände att jag inte orkade prata och för att jag behövde lite sovmorgon. "Jaja, det var den sovmorgonen" tänkte jag men märkte sen att jag faktist kände mig utvilad. Wow jag sov gott inatt! Gick och la mig igen hos Oskar och bad honom hålla om mig och vi låg och pratade och myste en stund innan vi gick upp.

Nu på förmiddagen har jag typ bara läst vilket var riktigt skönt, länge sedan jag verkligen kunnat fokusera på en bok så länge. Älskar att läsa men de senaste året har jag haft svårt för att läsa just för att tankarna har sprungit iväg.

Kom precis ut ur duschen och ska nu ta på mig och gå ut en runda med hundarna. Mysigt.. Finare väder idag, lite blåsigt bara. Men solen är iaf framme.

Ikväll blir det jobb för min del men det känns okej..

Funderar för övrigt på natt fixa en klassfest med dom som gick i samma klass på mellanstadiet på Kilhults skola. Det skulle vara så kul.. Drömde om flera av dom inatt. Ina, Nicco, Mia B, Tobias, Daniel, Jens, Mark, Jon och Annelie. haha.. vi gjorde värsta hinderbanan.. men roligt var det.. jag vann.. vilket jag aldrig gjorde när vi gjorde något liknande på den tiden haha..

jaja, nu orkar jag inte skriva mer...

pusspuss

Spöken, finns dom?

Har fått prata av mig lite med mamma nu ikväll vilket kändes skönt! Känns som om hon alltid förstår. Bara att det här med ekonomin gör mig så jäkla orolig och rädd det förstod hon och hon kunde lugna ner mig. Imorgon ska jag till dom och fixa med annonsen på lägenheten så jag få den såld! Får kanske pratat lite mer då.. älskar min mamma<3

sen måste jag säga att min bror är duktig som klarade uppkörningen idag! Nu är det bara uppskrivningen som ska klaras. Jag hoppas att han klarar det den här gången! Min söta bror!

Nu ska jag fortsätta att se på det okända!

Tror nu på spöken eller andar?

Detta är en "göra lista" dag!

Stod något blablabla här uppe innan men det tyckte jag var tråkigt..

OM JUST DIG

FULLSTÄNDIGT NAMN: Désirée Anna Christina Olsson
FÖDD: 1988
BOR: Hörby
SMEKNAMN: Dessie, Dessan, dess..
INTRESSEN: musik, hundar, vänner typ..
SKOLA: jobbar

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD

SAKNAT NÅGON: Ja
ÅNGRAT NÅGOT: Ja
LJUGIT: Ja
SVIKIT NÅGON: Tror det.
KÄNNT DIG SÄMST: flera gånger
GRÅTIT: Ja
SKRATTAT: ja
VARIT SJUK:
ja
VARIT UTOMLANDS: nej
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: ja, fast det har ju inte varit någon okänd utan vänner sedan långt tillbaka.

KÄNSLOR

GRÅTER DU OFTA: det går i perioder.
SKRATTAR DU OFTA: ja det tycker jag.
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: rätt okej förutom lite ont i halsen..
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: inte bra
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: några gånger..
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: inte stora hemligheter precis.. mamma vet det mesta och pappa har nog rätt bra koll han också..

KÄRLEK

FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD:  nä, fann den för 4 år sedan.
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: ja, det tror jag.. men kär har jag svårt för att bli.
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: det är jag nog.
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: ja
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: förälskad och förälskad. Jag är ju i ett förhållande.
OM JA, VEM:  Oskar håller jag kär.
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: Oskar.
HUR MÅNGA GGR HAR DU STRULAT DENNA MÅNAD: noll
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: ja alldeles för många gånger.
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: så klart!
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: typ sådana som Oskar hehe..
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET: söt.
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: helst längre än mig.
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: brunt hår!!!
FÅR DU MÅNGA KILLAR: ? det kan jag inte påstå.. jag har inte försökt.. räcker med den jag har!

UTSEENDET PÅ DIG
BRUNETT ELLER BLONDIN: blondin
ÖGON FÄRG: blå
LÅNGT ELLER KORT HÅR: nästan vid axlarna.
SNYGG ELLER FUL: enligt mig själv är jag ful. fast på vissa foto är jag rätt söt haha..
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: nej
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: jag har hört det någon gång ja..
ELLER TVÄRTOM? senast jag hörde det var när jag gick på högstadiet tror jag. Men nu för tiden hör jag det inte..
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: ja
HAR DU LÅNGA NAGLAR:  ja
SMINKAR DU DIG: ibland
VARFÖR,ÄR DU INTE VACKER UTAN?  jag är aldrig vacker.


sen stod det något mer här under...men det tog jag också bort... typ sådant där "kedjegrajs"...

fun..not..

En lista

Lovar du att vara ärlig?
Ja

Du heter: Désirée Anna Christina Olsson

Smeknamn:  Dessie, Dessan, Dess..

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Ingen speciell men Bryan Adams har bra låtar när man är på gråthumör.

Beroende av: Socker!

Vad tror folk om dig?: Jag vet inte riktigt. Tror dom tycker jag är snäll och omtänksam. Att jag är "hård" och inte tar åt mig!

Stämmer det?: Jag är ganska snäll och jag är väldigt omtänksam. Hård är jag bara på ytan. De som verkligen känner mig vet att jag är väldigt känslig.

Vad får du oftast komplimanger för?: Mina ögon. Oskar brukar kommentera min fula rumpa som han tydligen är väldigt förtjust i haha..

Vad säger du för att imponera på någon?: Vet inte.. försöker inte inponera på någon, inte medvetet precis..

Hur imponerar man på dig?: Människor som står stadigt på jorden och kan mycke men ändå inte skryter.

Brukar du skratta för dig själv?: Det händer..

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Tack =) puss och kram" det var från min bror.

Var bor du?: I Hörby men ska snart flytta.

Trivs du där?: Nix och därför ska jag flytta hehe.. fast jag gillar naturen runt omkring..

Äger du några converse: Inte just nu.. Dom gick isönder i somras på Sweden Rock.

Sprit, cider, vin eller öl: Usch svårt. Beror på. Vin är gott att sitta och smutta på, mingla eller till mat. Men jag älskar öl också! Cider kan vara gott ibland. Sprit dricker jag sällan.

Brukar du bli för full: Yes. Men har jag bestämt mig innan för att vara städad så blir jag det. Men släpper jag taget och glömmer bort mig så blir jag alldeles för full.

Vad har du för mobil operatör: Tre

Är du allergisk mot något: Lite laktosintolerant. Getingstick kan jag dö av.

Har du haft sex idag: nej.. inte än  iaf..

Hur svarar du i mobilen: Beror på vem det är. Men är det inte en kompis så eller jag inte vet vem numret tillhör så säger jag: "Hej, de e Désirée"

Vem ringde du senast?: Oskar. Var och handlade och skulle fråga om vi hade ägg hemma.

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: "Kan du jobba imorgon mellan 16:00 och 21:00?" typ..

Antal timmar sömn inatt: högst 4 timmar.. hade en dålig natt..

Sov du ensam: Nej med Oskar

Brukar du komma i tid: Ja för det mesta. Om jag kommer för sent mår jag riktigt dåligt!

När mår du bra: När jag är ute med hundarna och när jag känner mig omtyckt och älskad.

När blev du fotad senast: Usch, jag vet inte..

Hur känner du dig nu: Lite hängig och lite konstig i halsen.

Vanligaste färg på dina kläder: Svart

Vad tycker du om fötter: Usch! Fast mina är söta haha

Vad saknar du: Självkänsla

Hade du en bra kväll igår: Sådär

Favorit dryck på morgonen: Bravo juice men först måste jag ha ett glas vatten.

Rakar du benen: Jag borde göra det oftare.. haha.. men på sommaren är jag noga med det iaf.

När brukar du oftast gå och lägga dig: Vid 10-tiden på kvällen om det är jobbdag dagen efter annars blir det väl vid 11-tiden. Fast sen är jag duktig på att ligga vaken och läsa istllet för att sova.

Är du blyg?: Ja ibland

Sysslar du med någon idrott: Nej inte just nu..

Vill du hellre ha mail än brev: Vanligt brev känns mer personligare. Som om personen verkligen lagt ner tid på en.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja

Har du spytt offentligt: Haha, yes.. men det var ett tag sen.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Jag skulle kissa ute!

Är du nöjd med ditt liv: Inte som det är nu! Alldeles för mycke beskymmer!

Är du bortskämd: Nej, har aldrig varit. Har alltid fått kämpa för att få saker och det är jag glad för.

Vad gör du i morgon: Jobbar på kvällen iaf. Men på dagen så ska jag ut med vovvisarna och fixa med räkningar.

Vad är det värsta du vet?: Djurplågeri och när barn råkar illa ut!

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: Vet inte.. slösar inte mycke nu för tiden.

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: hmm.. jag vet inte..Kate Winslet verkar vara jordnära.. fast vad vet jag? Eva Rydberg hahah!

Vad längtar du till?: Att kunna gå ut utan jacka på en härlig promenad med hundarna! Vår!!!

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja..

Vad använder du för shampoo?: Just nu VO5, en röd flaska..

Vad är det finaste du fått?: Min Ida!

En speciell dag du minns: Dagen då jag träffa Oskar för första gången och dagen då det blev vi!

Hur gammal är du: 20. Fyller 21 i september.

Tycker du om någon just nu: Så klart jag gör!

Du samlar på: Skor haha..

Gröna eller röda äppeln: Röda äpplen för det mesta..

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma

Gillar du golf: Nej.. fast jag aldrig har prövat. Tänker inte göra det iheller!

Vilken tid gick du upp idag: kvart i 7

Har du sovit i din egna säng inatt: Ja

Har du strumpor på dig nu: Yes. Röda och svartrandiga hehe..

Är det okej att gråta: Så klart det är.

När grät du senast: I måndags

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Renovera lägenheten och sälja den för mycke pengar! Sen skulle jag resa!

Bär du glasögon eller linser: Både och. fast inte samtidigt!

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej

När går du upp ur sängen en helgmorgon: Alltid olika.

Har du piercing: Yes! Några stycken.

Vill du gifta dig: Ja det vill jag!

Vill du ha barn: JAAAA! Gärna nu!

Solar du ofta: Nej

Är du bra på att laga mat: Nej eller jo om jag försöker ordentligt!

Är du flygrädd:

Hur vig är du: som ett kylskåp ungefär..

Är du musikalisk?: Yes!

Vad dricker du helst när du är törstig: Vanligt kranvatten!

Vilken är din favoritglass: hm.. är förtjust i violglass.. men vanlig gammeldags vanilj är gott. Chokladkross är inte dumt det heller.

Tror du på ett liv efter döden: Ja

Tycker du om sushi: Sådär.. det beror på vad för sorts.

Vad äter du helst när du ser på film: Sånt jag inte borde..

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja det gör dom.

Har du tandläkarskräck: Fruktansvärt rädd för tandläkare!

Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvällsmänniska tror jag.

Vilken ögonfärg har du: Blå

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja många gånger.

Biter du på naglarna: Nej

Röker du: försöker låta bli..

Hur ofta tränar/motionerar du: Jag går iaf någon runda varje dag med hundarna. Har inte kommit igång med träningen sedan min senaste ångestanfall..

Senaste låt du hörde: Bryan Adams "I was only dreamin' "

 

 

Slut i rutan!


Suring!

Bajsmänniska! Bilen gick inte igenom. Pappa blev sur och jag blev sur! En liten pruttsak som gjorde att den inte gick igenom. Jag har en sådan där avtagbar dragkrok och den var "lite för svår att ta av". Pappa fick av den hur lätt som helst! Jaja, nu får jag slänga ut ytterligare 300 kronor! Jag som är gjord på pengar! Aaaahhh...!




Jag skäms!

Dålig på det här med att sköta bloggen nu märker jag.. hehe..

Igår var jag som sagt på dåligt humör men det blev lite bättre ända tills vi var ute och gick med hundarna. Vi gick till en rastplats och släppte hundarna där och hade det jätte kul ända tills en tant kom förbi med sin hund! Naturligtvis skulle hon släppa fram henne "råtta" till mina hundar. Ida brydde sig inte men Teiwaz blev så klart tosig! Varför tror nästan alla äldre människor att man vill att hundarna ska hälsa på deras hund? Den tanten förstörde hela vår lilla mysiga stund! Vi lyckades få Teiwaz lugn efter en stund men den där förbaskade tanten var i närheten hela tiden! Jag kände bara för att skrika att hon skullle gå iväg! Och jag är en människa som har väldigt bra tålamod med äldre och ser upp till dom men vissa gör en tokig.

Idag ska jag besiktiga bilen och jag hoppas det går bra.

Innan i morse var jag i Eslöv btw, hos sjukgymnasten och det gick bra.


Oskar fick precis ett brev från a-kassan om avslag! Fan det är inte så här jag vill ha det! Han mår piss och jag mår piss, ni kan ju tänka er hur mycke detta tär på vårt förhållande! Jag går och jobbar och är konstant trött för att jag inte kan sova pga alla tankar runt pengar och vår framtid! Oskar sitter mest och mår piss. Kommer vi någonsin ta oss ur det här? Kommer vårt förhållande klara av denna krisen? Det har hållt på så länge nu och det håller på att ta knäcken på oss. Just nu visar jag väl inte så mycket utåt som jag gjorde innan, då jag skrek och klaga på honom, men nog känns det som om det bubblar i en av oro och ilska. Det gör så jävla ont i en att gå och känna att ens förhållande är misslyckat, särskiillt eftersom jag älskar honom så jävla mycke! Och jag skäms! Skäms över att vi har det så här! För att inget händer!

Nä, nu måste jag gå ut och fixa det sista med bilen innan det är dax för besiktning, önska mig lycka till...

puss

fittbild

Skulle leta upp en bild på någon arg sak och så får jag upp en bild på en fitta!!! Galet!


Dåligt humör

Är på hemskt dåligt humör idag. Riktig "argbigga"! Oskar fick säg precis en liten sur kommentar från mig. Retade mig på att han stod upp och åt flingor. Blev irriterad på kraset! Stackare.. Det är inte lätt när man kommer hem och är irriterad.. sov dåligt inatt igen vilket säkert är en del av orsaken till mitt taskiga humör!

Nu ska jag sura vidare!


äckligt

Snö idag! Fy jag ville ju ha vår. När jag tittade ut i morse och såg att det snöade fick jag ont i magen! Trodde våren var här nu.. fel hade jag..

Känner mig så kass idag! Hatar mig själv! Vill bara slå isönder varje spegel jag står framför! Ta bort mig! Äckliga jag!

orättvist

På jobb nu och det känns bara så jobbigt. Känner att jag inte alls har tålamod. Känner att alt är orättvist. Det finns dom som inte har ett liv och sen så de som verkligen lever måste lämna jordelivet. Elaka människor som aldrig gjort något bra i sitt liv dom kan få leva men goda människor får inte finnas kvar..

Ja, jag mår inte alls bra.. känns som om jag bara vill gråta..

klockringning..

klockan 10 ringer klockorna i kyrkan för dig mormor Ellen. Ska gå ut på trappan och lyssna.

Måndag igen

Nu ska jag snart iväg till Teba med Emelie och fixa en sorts grimma till Teiwaz..

Igår var vi i Höllviken men jag var ju inte på topp vilket kanske kan förstås. Men det var god middag och det var trevligt, men som sagt jag kunde inte släppa tankarna på mormor Ellen.

btw så godkänner jag inte sådana kommentarer som bara vill att jag ska gå in på deras blogg! SÄRSKILLT INTE NÄR MAN KOMMENTERAR SÅ I ETT INLÄGG OM ATT MIN GAMMEL MORMOR HAR GÅTT BORT! Folk borde skämmas!

"Ellen mormor" finns inte mer!

Nu har du tagit dina sista andetag och saknaden gör så ont att det känns som om någon stuckit en kniv i mig. För dig var jag något speciellt men nu finns du inte där och kan påminna mig om det. Det gör så ont att jag inte fick säga farväl. Att jag inte fick krama dig en sista gång och ge dig en klapp på kinden.. Nu finns du inte mer min "Ellen mormor" och det "stockar" sig i halsen av all gråt som vill ut. Min skatt finns inte mer.. bara i mitt hjärta och där kommer du alltid ha en plats. Önskar jag kunde få fnissa med dig en endaste gång till, skoja om att du ska vara min brudtärna på mitt bröllop. Du skulle ju ha den finaste klänningen, näst efter mig så klart.. Ellen finns inte mer..orden räcker inte till längre..



Du finns i mitt hjärta

Finns inte ord för vad jag känner nu. En stor klump sitter inom mig och jag bara gråter och saknar.. Mormor Ellen<3
Du finns i mina tankar hela tiden! Hoppas att du blir frisk fast jag igentligen vet att det med största sannolikhet inte kommer bli så. Du finns i mitt hjärta alltid och minnena med dig är en skatt så skimmrande och värdefull!


slut på idéer..

Oj vad jag har varit dålig på uppdatering. Förlorat lite läsare..sorry..hehe..

Igår efter jobb stack jag ju till firman för att städa, träffade mamma där och stod och snacka en massa med henne. Oskar kom lite senare tillsammans med Teiwaz så när jag var färdig med städningen så gick vi och hundarna en runda i karnas backe.

På vägen hem från Karnas gick vi in till mormor för att se om hon var hemma och det var hon. Vi skulle bara snacka lite men det slutade med att vi spenderade hela fredagskvällen där! Mysigt! Käkade pizza och annat gott, tittade på let´s dance och så ska det låta. Mormor spelade in så ska det låta så i den långa pausen i let's dance tittade vi på det. Oskar tyckte det var mindre roligt hehe.. Men jag njöt i mormors sällskap! Älskade mormor..
Var hemma vid 11 tiden.. somnade som en stock för jag var så trött..

Idag vet jag inte vad som händer men jag vill hitta på något! Ge mig någon idé!

pusspuss

Uppdatering

Sorry för dålig uppdatering. Mådde piss igår inte psykiskt utan psykiskt. Gick och la mig innan 9 igår. Idag mår jag bättre och är på jobb. Har precis varit ute en härlig runda med 2 av de boende, i det härliga vädret. Njöt som bgara den. En av vårdtagarna fick hålla Ida medans jag körde honom i rullstolen, så mallig han vr för det..hihi..

Idag är det städning på firman efter att jag slutat här vid 1 tiden. Så det blir en härlig promenad dit där också. Jag och Ida njuter så när det bqara är vi två! Älskade vännen<3

Nä, nu ska jag tillbaka till jobb..

puss♥


Städ och kastrering!

Härlig dag idag också. Gårdagen gick bra och jag var på toppen humör hela dagen fram till på kvällen, då kom ångesten men det är nya tag idag!

Har precis städat personalrum, soprum och tvättstugan här på jobbet. Känner mig duktig. Ska nog gå ut en runda med någon av pensionärerna i eftermiddag.

Efter jobb ska jag och kolla på ritningen av min tattoo.. wii vad spännande. Sen så ska jag och Oskar och hundarna ut en härlig runda.

btw, Teiwaz ska kastreras den 31 mars.. fick tiden i morse. Känns okej men ändå lite trist på något vis.

jaja, tillbaka till arbetet igen..

pusspuss

skala potatis!

Fortfarande på gott humör! Härligt! Nu ska vi göra en god köttfärssoppa! Oskar håller även på att baka bröd, det står i ugnen nu! Han är duktig han, jag själv är inte så duktig i köket precis.. Men jag är ju duktig på annat, typ tvätta.. haha

 Jaja nu ska jag gå på toa sen får jag väl hjälpa honom att skala potatis!

pusspuss♥    

Funny cats





kolla katten som spelar pingis=)

Pratande katter!

Naau så sött! JAG VILL HA KATT!!!!!








Bilder


Sofie spelar handboll.. den matchen gjorde hon 8-9 mål. Duktiga syster. Plus att dom vann den matchen!!!!

Idisen ligger och myser med mig under rasten på jobbet!


Underbara och sötaste Ida och Teiwaz myser

I found it!

Hittade nycklarna i nyckelkorgen haha...

Nu har vi varit ute en lång härlig runda och jag är fortfarande på positivt humör! that's good!

Äta mellanmål och sen är det dax för tvättning av kläder!

pusspuss

Onsdag och ledig

Kom precis hem ifrån Eslöv precis. Var hos sjukgymnasten och det gick super. Sen gick vi och hämta mitt pass och usch som jag ser ut. Men man kan ju inte både bli bra och lik hehe.

Efter det gick mormor och jag och fika på vår favoritställe, myspys blev det.

Känner mig positiv idag hoppas det håller i sig. Nu ska jag ut och gå med vovvisarna. På måndag ska jag träffa Emelie så då ska hon hjälpa mig med Teiwaz.. goodie goodie.. hann inte ringa vetrinären idag det får bli imorgon..

Ska fixa min cykel btw. plus att jag fortfarande inte hittat fucking bilnyklarna!

pusspuss

"Är du bög?"

Jag hittar inte min bilnykel!!!! Bajs.. tur jag inte behöver bilen ikväll och imorgon... tror jag..hehe.. jag är mästare på att förlägga saker..

Tittade lite på den rätte för Rosing! Killarna skulle tydligen "grilla" ett par nykomlingar. Störde mig på en av killarna där som hela tidden frågade: "Är du bög?"
Som om det skulle vara något hemskt? Sen hade väl inte någon kille sökt till detta program om dom inte varit tända på tjejen/tjejer? Möjligtvis bisexuell. Blir galen på sådana som tycker att "är du bög-frågan" är något kränkande.. so what om någon är bög, flata eller "normal" som vissa säger att hetrosexuella är. Vet ni om att det finns djur som har sex med samkönade? Det ser vi som normalt men när någon människa har sex med en samkönad då är det helt plötsligt inte normalt.. Kärlek är väl det "normalaste" som finns? För det är väl det allt handlar om? eller har jag fel?



det går runt i huvudet av alla tankar..




Dagen som gått

Dagen började med att klockan ringde, jag steg upp och duschade och gav mig iväg till jobbet. Hann även med en liten mysstund med Oskar på morgonkvisten;)

På jobb var det jobbigt. En man dog typ i våra armar vilket var väldigt jobbigt. Innan dess var jag irriterad på en av mina kollegor. Plus att jag hade värsta dusten med en av vårdtagarna. Fick bla. skor kastade på mig. Härligt härligt..
Stannade kvar typ i 2 timmar på jobb bara för att prata av om vad som hänt..

När jag kom hem blev jag väldigt glad eftersom Oskar gjort fint i köket, han är rätt duktig ibland:P hehe..
Vi gick sen ut en lång runda med vovvisarna och på vägen hem gick Oskar in på Lågpris för att handla food. Nu håller vi på att laga stuvade morötter och falukorv. Gottis!

Imorgon är det jag som ringer veterinär om kastrering av Teiwaz. Känns lite jobbigt men det är nog bäst för honom. Han är redan lugn här hemma, men så fort han kommer ut och ser allt så bli han som förbytt. Ska ringa och fråga Emelie om hon vill hjälpa mig på tu man hand..

jaja, nu har jag ont i min ena axel och ska be Oskar massera den lite..

puss

Jävla samhälle 2

För någon dag sedan skrev jag om att jag är tvungen enligt socialtjänsten att försörja Oskar efter som vi är sambos. Här är inlägget.
Oskar kollade runder på nätet idag och hittade en sida där ett par i samma situation som vi skrivit till en Jurist och frågat om just detta. Såhär stod det i artikeln:

Fråga juristen


Måste jag försörja min sambo?


Jag och min sambo har bott ihop i två och en halv månad. Jag jobbar heltid som sjukgymnast och han är arbetslös sedan ungefär tre månader tillbaka. Han har inte fått ett enda öre utbetalt från Alfa-kassan eftersom han sa upp sig själv på grund av en hemsk chef. Min sambo har nu levt på mig i över en månad och lånat 4 000-5 000 kronor av mig bara för att han ska kunna betala sina räkningar. Dessa ska han betala tillbaka till mig. Han har nu tagit kontakt med socialen och de vill att jag ska följa med på möte eftersom jag är hans sambo och därför är försörjningsskyldig för honom? Jag tycker det är väldigt konstigt att jag ska behöva försörja min pojkvän sedan så kort tid tillbaka. Är det verkligen så att jag är skyldig att försörja honom? Det är ju förnedrande för honom att inte kunna betala sina egna räkningar, utan måste få min hjälp. (2005-08-28)

Alla som inte kan försörja sig själva eller kan få det behovet tillfredsställt på annat sätt har enligt socialtjänstlagen rätt till ekonomiskt bistånd för de livsnödvändigaste behoven.

Du har ingen egentlig försörjningsplikt gentemot din pojkvän. Din inkomst påverkar pojkvännens storlek av biståndet eftersom man räknar med att du står för halva hyran och hälften av driften för er gemensamma bostad.

Om din pojkvän uppfyller villkoren för Alfakassan borde han kanske trycka på lite mer där för en snabbare hantering.

Att han sa upp sig själv innebär inte att han inte kan få någon ersättning om han uppfyller övriga villkor. Det innebär bara att hans karenstid är längre.

http://www.na.se/familje/fraga.asp?intId=333&strCategory=Familjejuridik




Är man inte arg innan så blir man det nu!

döda mig!

Snälla hjälp mig, jag vill inte vara så här! Hatar mig själv för vad jag gör för att jag inte har någon diciplin längre! Jävla jävla skit! Jag pallar inte se ut så här! Pallar inte att se ett monster varje gång jag tittar mig i spegeln! Fan fan fan! Jag vill bara tillbaka! Hellre helt anorektiker än så som jag är nu! Pallar inte längre.. fan, kan inte sitta på jobbet och gråta! Kan inte gråta hemma för då blir oskar orolig.. fuck! Fan jävla skit!

kan inte folk bli lata?

Jag ska snart till jobb vilket betyder att jag snart måste göra mig iordning och leta upp allt jag ska ha med mig, särskillt nycklarna till mitt skåp hehe..

Jag har börjat få ont i min högra höft och mitt högra ben! Har haft det ett tag men jag tycker det bara blir värre.. måste börja träna igen.. men jag vågar inte riktigt.. bajs.. önskar att jag kunde klä ut mig till någon så ingen hade sett att det var jag! Nackdelen med ett nytt träningscentra är att alla går dit.. kan inte folk bli lata så att jag kan gå dit där.. så att jag slipper ångest och kallsvettningar vasr gång jag ser någon jag känner..

jaja, puss

lista igen

Brukar du komma i tid: yes
Vad hade du i din mun senast: youghurt och havrefras
När mår du bra: När jag är med min familj och hundarna plus att det är soligt väder
När blev du fotad senast:
förgår tror jag
Hur känner du dig nu: Sur
Kan du laga mat: Om jag vill
Vad pluggar du: Färdigpluggad
Vad tycker du om fötter: Dom är faktist rätt söta
Är du smart: Så klart jag är! Smartare än de flesta!
Vad har du på dig: Mitt röda nalle phu nattlinne
Är du aktiv i skolan: Jag går inte i skolan men när jag gick i skolan var jag väl det ibland.
Vad saknar du: självkänsla
När och varför grät du senast: det vill jag inte gå in på..
Var det pinsamt att svara på det: nä, men alldeles för privat
Hade du en bra kväll igår: Ja det var det väl
Din favoritdryck på morgonen: vatten
Vad ska du göra i sommar: Jobba, resa, flytta..
Är du nöjd med ditt liv: Nej
Vad vill du jobba som:  Hm.. hemligt=P
Har du tråkigt just nu: Ganska...
Vad gör livet värt att leva: Min familj, hundarna och vännerna och så klart Oskar
Vad i livet ångrar du: Att jag inte gjort det jag velat alltid utan lyssnat på andra..
Är du musikalisk: Japp
Vad lyssnar du på för musik: mest rock
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Désirée stilen!
Är du bortskämd: Nej
Är du trött: sådär..lite ont i huvudet..
Vad gör du imorgon: jobbar..

Din första
Operation: När jag tog bort mina pollyper
Första piercingen: hm, öronen.. men annars är det den i läppen,labret
Första bästa vän: Anette
Första priset: kommer inte ihåg men det var nog något pris från en orienteringstävling.
Första sporten du började på: dans
Första husdjuret: hund hade vi när jag föddes men mitt egna husdjur var katt
Första semestern: Minns inte..
Första konserten: Moraträsk haha
Första kärleken: jag gick i ettan på lågstadiet och han hette Kristoffer.

Favoriter:
Filmer:  djupa filmer, sådana man gråter till..
Tvprogram: Wipeout, parlamentet, snacka om nýheter.. mfl.
Musik: Bryan Adams
Drink: hmm.. vet inte..
Kroppsdel (på kille): axlar och ögon
Sport: basket
Plagg: mjukisbyxor och en stor mysig tröja
Skola: hm..
Bok: någon av böckerna i Jarastavens vandring.

Just nu:
Äter du: Inget.
Dricker du: Inget.
Ska du: göra mig iordning
Lyssnar du på: tv:n
Väntar du : Bättre tider..
Tittar du på: Dataskärmen, sneglar lite då och då på tv:n

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller kyssar: kramar men sen vill jag ha en liten kyss..
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Svår fråga.. tror jag går på armarna..
Busig eller lydig: Busig

Jävla samhälle!

Nu är jag så otroligt förbannad! Oskar har nu pratat med socialen och enligt dom har han ingen rätt att få pengar utan han ska leva på MIG!! Hur sjukt är inte det! Sen kan vissa människor få hur jäkla mycke pengar som helst, folk som bara ställer till det för samhället! Sen folk som sköter sig får ingen hjälp! Fan, jag börjar nästan gråta! Det är inte så här jag vill ha det! Jag vill inte försörja någon, inte ens Oskar! Uan ska jag försörja någon så ska det vara mina hundar eller barn!

Jag blir så jävla förbannad! Varför kan inte vanligt hederligt folk få hjälp? Måste man vara utlänning, kriminel eller någon som bara sitter på sin röv för att få hjälp av samhället?

Fan!

Papphammar

Avslutar med ett litet härligt klipp med Papphammar!


Birger och Olvert

Detta klippet är bara så bäst! Birger och Olvert annordnar eget OS! Kan det bli bättre?


På tal om Dan..



"Snuttfittor"





"Golvet är ju strömförande!"

Wipeout kanal 5

Såg på Wipeout nu ikväll på kanal 5 och för första gången på länge visar faktist tv något som är riktigt roligt och som inte går i repris! Jag garvade så jag nästan kissade på mig! Felix Herngren och Hans Wiklunds kommentarer får ju det att tåras i ögonen så mycket min skrattar. Sådan där torr brutal humor som jag älskar! Felix är ju bara så bäst! Alla älskar väl Dan Bäckman?!


Nordman - Ännu glöder solen

Älskar denna låten med Nordman! Så otroligt vacker text! Nordman påminner mig om en sommar när jag och familjen var på resa genom Sverige. Vi var först i Uddevalla och kolla crossVM sen till High Chaparal och till slut på Öland. I alla fall så körde vi med vår gamla crossbuss, jag och syrran låg där bak där man har crossarna, pappa hade gjort iordning en säng där hehe.. Men på den resan så satt jag med min cd-spelare med just Nordman i lurarna. Jag sjöng för glatta livet medans jag ritade i något block eller spelade kort med någon av syskonen. Önskar att vi kunde ge oss iväg på en sådan semester igen, jag och min älskade familj!



Konstiga drömmar och annorlunda räddsla!

Jag har haft världens kontigaste drömmar inatt. Riktiga mardömmar! Jag har varit bla indian och jag blev torterad.. kunde riktigt känna skräcken och smärtan! Ja, usch det var läskigt.

Idag händer det inte så mycket.. funderar på att rensa ur klädkammaren.

Igår vann föresten min lillasysters lag med 24-15! Jag hejjade på som vanligt! Skrek som en galning. Sofie gjorde 8-9 mål och jag var riktigt stolt!

Har även kommit fram till att Teiwaz är livrädd för dildosar haha... Han flyr så fort man sätter igång den där vibrationen.. hehe..

pusspuss

bajs

Oskar har varit hemma i ungefär 32 timmar och nu är första bråket här. Här ser redan för jävligt ut också btw. Jag undrar vad fan jag gör för fel. Ska jag bara sitta och hälla käften och aldrig få säga vad jag tycker? Bara ta emot all jävla skit! Vsst nu sa jag väl något elakt och jag förstår om det tog illa på honom. Men jag är irriterad. Han reser iväg och förväntar sig att allt ska vara bra.. Désirée fixar allt! Jag är trött på att fixa allt, kan inte någon fixa något till mig?

love to you

Jaha då var det lördag! Har tänkt jag skulle röjja här hemma lite men vi får se vad som händer. Ska iaf och titta på min söta syster när hon spelar handboll! Vet inte vem dom ska möta, men Sofies lag vinner säkert med mig som hejjarklack hehe..

Var och hämtade ett paket igår på shell och möttes av världens finaste gudföräldrar! Lars sa så fina ord till mig och jag fick en härlig kram, Helen gav mig en kram och en puss på kinden. Om dom bara visste hur mycket dom betyder för mig. Mina extra föräldrar! Och Emma, deras dotter, är som en extra syster. Glömmer aldrig när vi var på Kreta och vi två gjo5rde så att Helen kissa på sig, eller när vi skratta så mycket så jag tog isönder sängen. Så många härliga minnen med dom. Jag fick ju Ida, min älskade vovve, av dom. Hur många har fått en hund av sina gudföräldrar?  Älskar er Lars, Helen och Emma!

Nä, nu ska jag gå och sätta ett plåster på mitt långfinger. Har fått ett sår där.

puss

madeinsweden2

Så till den andra artisten och hans singel, Kim Fransson med Three floors down. Tycker väl den är rätt okej, lite mer "rock" över den, gillar hans röst men låten är väl sådär, lite tjatig precis som nästan all ny musik är. Jaja, Har hört bättre men har också hört sämre..


lite bilder..

Nu är papperna skrivna!! Lägenheten är min:) eller vår ska man väl säga. Det är jag som står på den men Oskar bor ju också där!

Bjuder på lite bilder:

pappa hjälper mig tapetsera hehe..

"Dutten"! Sutten satt inte still så jag fick inte henne på bild. Jo typ halva henne hela tiden hehe..


Eeeeh mannen! Oskar ser ut som en gangster..


Följ min blogg med bloglovin

Blatten är hemma:P

Nu är Oskar hemma! Fått en jätte fin väska av honom! Precis min stil. Han är brun som en blatte haha.. Han blev rätt överaskad över att jag tapetserat om här hemma, plus min piercing i näsan. hehe.. här händer det grejer när han är borta hehe..

Nu ska vi iväg och skriva på papper på lägenheten.. wii!

puss

Färdig med rummet!

Så då var allt färdigt! Tapeterna är på plats och möblerna också! Vi lyckades också bryta internet och tv sändningen till hela huset här haha.. Tydligen försvann den redan klockan 21:30 igår kväll och idag så kom dom som har hand om kabeltv:n ut och skulle kolla på en "station" uppe på min vind men det visade sig att inget var fel på den utan att vi, när vi tapetsera, hade dragit ut en sladd haha.. Stackars pensionärer, nu har dom inte haft något att göra på hela dagen pga detta. Jag har ju inte varit hemma så dom har ju inte kunnat komma in i min lägenhet..

Måste hålla mig vaken.. ska ju hämta Oskar inatt! Myspys..

Härligt

Härligt väder idag! Vaknade i morse och var faktist rätt pigg. Skönt att det är ljust på morgonen nu. Det var liksom inte kolsvart i rummet när man slog upp ögonen i morse..

Fast jag vet inte, tröttheten har slagit på nu, så jag är jätte trött.. tur jag har rast nu.. ska gå och lägga mig i den härliga soffan! eller kanske i vilorummet.. får se..

Internet och tv:n är urkopplat där hemma eftersom vi tapetserar. Måste ju ta bort eluttagen när man gör det.. rätt skönt faktist.. låg och läste igårkväll istället.. mer avkopplande faktist..

Jaja inatt ska jag hämta Oskar och hans familj.. de kommer hem från Thailand.. får nog vila näår jag kommer hem så jag inte är svinigt trött när jag hämtar dom..

jaja, nu ska jag vila i 20 minuter, sen tillbaka till arbetet..

pusspuss

fundersam..

Ena stunden vill jag och andra stunden tänker jag att det är bästa att vänta.. gaa jag blir galen.. jaja jag är ju inte ensam om detta beslut.. plus att det passar inte nu när vi ska flytta..

om Eerised

Allmänt om mig:
Namn:
Désirée Anna Christina Olsson
Född: 1988-09-05
Bor: Född och uppväxt i Hörby i Skåne. Bott i tre olika hus men huset ute i Äspinge har jag spenderat den mesta tiden av mitt liv. Flyttade hemifrån sommaren 2007, till en lägenhet inne i Hörby. Bor där idag.
Skola: Gick både låg och mellan stadiet på Kilhults-skola, en liten härlig och mysig skola med tät sammanhållning. Gick högstadiet på Frosta-skolan inne i Hörby, gick först i klassen b men bytade efter ett halvår till världens bästa klass, f.
Började gymnasiet i Kristianstad på Milner, gick omvårdnadsprogrammet. Tog studenten 2007.
Arbete: Har fast tjänst som undersköterska på ett demensboende i Hörby.
Utan för jobb: Sysslar jag med mina hundar, umgås mycket med min familj, är en del med mina vänner och festar lite då och då.
Familj: Mamma, pappa och en syster och en bror. Äldst i syskonskaran. Min familj betyder mest för mig. Bindi tillhör ju också familjen, mammas och pappas "Wachteltik".
Djur: Har två underbara vovvar, Ida en Jack Russel Terrier och Teiwaz, en blandis mellan Basset Griffon Vandeen Petit och Parson Russel Terrier.
Cevilstatus:
Förlovad och bor tillsammans med min Oskar.

Ytligt om mig:
Hår: Mörk blond, typ knullruffs! Haha.. Inte jätte kort men ändå kort.
Ögon: Enligt mig har jag blå vackra ögon! Ser dåligt så därför har jag linser eller glasögon alltid.
Längd: 172 cm
Vikt: mycket pendlande vikt..
Piercing: 3 i vardera öra. En i näsan, en i tungan och en i labret(läppen).
Tattoos: 1 vacker medeltida drake med ett stort D runt sig på min högra skuldra. Eletric Linda gjorde den.

"Djupt" om mig:
Sexuell läggning: Är av den sorten som inte riktigt tror på det här med "läggning". Anser att det är personen och inte könet man blir kär i. Har aldrig varit kär eller kåt på någon tjej så de flesta hade väl kallat mig hetrosexuell.
Religion: Lite av en Wiccan med influenser av lite annat. Tror på Moder Jord och Fader Himmel och deras döttrar och söner enkelt beskrivet.
Politik: Kan inte säga att jag tillhör ett speciellt parti men lutar åt höger.
Intressen: MUSIK, teater, film, böcker och HUNDAR. Älskar gå på konserter! Älskar även allt som har med kroppsutsmyckning att göra. Sex och kärlek är ju inte tråkigt det heller.

Favorit:
Djur: Hund! Katt ligger på en andra plats.
Musik: Mest gammal hederlig rock n' roll men jag lyssnar på nästan allt inom rock.
Artist/grupp: Bryan Adams måste jag nog säga är min absoluta idol.
Instrument: kan spela lite piano men min favorit är helt klart gitarr.
Film: De flesta av mina nära och kära vet att jag är helt tokig i Robin Hood prince of thieves. hehe..
Bok: Är väldigt förtjust i bokserien "Jarastavens vandring".
Citat: Never drive faster then your angels can fly.
Mat: Kinamat.
Dryck: Är beroende av coca-cola. men annars älskar jag vanligt kranvatten.


Den här listan uppdateras lite då och då.




madeinsweden1

Tittade inte så mycket på det programmet men tyckte väl ändå att det var rätt kul att se.. Skulle också vilja spela in en skiva, men ingen som ser ut som jag blir någonsin utvald till något sådant..

Iaf så sitter jag och lyssnar lite på Janet Leons låt "Let go" och det är väl sådan musik som jag inte annars tycker om men jag har bestämt mig för att lyssna på den några gånger.  Hon har fin röst men hon ylar och gör sig till för mycke enligt mig! Men eftersom jag är en sådan som letar efter mig själv i alla texter jag hör så gillar jag texten just därför att jag kan hitta lite av mina känslor i den.. Hade man nu bara satt in bra gitarr, bas och extremt bra trummis istället för denna rätt trista melodi som går om och om igen så hade den varit super bra! Ett vackert gitarrsolo hade gärna fått vara med..

I don't know how to get by
Seems we can't make it allright
Never wanna say Goodbye

I can't let go
So give me one more try
You're everything I need

I runaway but I can't let go
I say I don't when I need you so
Every thought in my head says no
But I can't let go

Been everywhere all I see is you
I don't care what I have to do
I'm a mess and it starts to show
But I cant let go


Lite av texten hehe..





Ååå nej!

Var ute med hundarna och kände hur regnet gick över till att bli snö! Och nu snöar det ordentligt! vill inte!!!

lite bilder:


---------

inget nytt idag heller..

ska snart gå och möta mormor.. vi ska fixa med betalningen till resan.. Längtar så jävla mycke!!!!

Jag vet inte..

Jag vet inte alls vad det är med mig! Var har den glada Désirée tagit vägen..hoppas hon kommer tillbaka igen.. hon dök upp för några sekunder idag när Johannes ringde, men rätt snabbt "försvann" hon tillbaka in bakom det hårde skalet..

Ljög för mamma idag när hon ringde! Fan det var länge sedan jag sa att jag mådde bra trotts att jag inte alls gör det.. Hade hon varit här och sett mig hade hon sett det direkt, sett att jag är så fruktansvärt ledsen!

Fuck! Måste peppa mig själv! Måste försöka ta mig ur denna lilla svacka innan jag kommer för långt ner! Lätt att skriva men det är inte lätt att följa!

Och nej denna svacka är inte pga att Oskar inte är hemma! Men jag kan erkänna att jag saknar honom men det är väl inte så konstigt när man varit tillsammans i 4 år? Man kan ju varandra utan och innan. När jag är depp så vet han om det och han försöker göra mig glad även om jag mest är vressig och ibland är riktigt jäkla orättvis! En kram från honom kan iaf lätta för en stund..


En liten kommentar jag bara kom att tänka på så här helt plötsligt. Fick höra det från någon när jag och Oskar hade uppehåll.

"Tänk ändå vad mycke han har stått ut med....."

Jag vet inte men kanske det är så? Kanske jag är svår att ha med att göra? Kanske har jag för höga krav på människorna runt omkring mig? Men jag kan ändå inte låta bli att skrika inom mig:

"Vad fan står inte jag ut med då?"

Vilken tur att vi står ut med varandra för jag älskar ju honom och om han inte hade "stått" ut med mig hade jag nog grävt en grav och stannat där ett bra tag, kanske aldrig kommit upp! Jag har en svag aning om att han faktist älskar mig också.. Tur att det är vi trotts att vi ibland kan gå varandra på nerverna!

Bury me deep just to cover my sins

Känner fortfarande inte för att blogga..

Var hos sjukgymnasten och fick pratat av mig.. gjorde ingen övning för hon tyckte det var viktigt att jag fick ur mig allt som jag gått och bärt på länge..

Passet är fixat och jag såg sur ut.. men man kan ju inte både bli bra och lik sig själv:P hehe

nä som sagt inget mer bloggande idag iaf.. får se imorgon..

-

Är inte på humör för att skriva något speciellt. Ska till sjukgymnasten idag och ska även fixa pass idag..

Började tapetsera igårkväll i lägenheten.. fint:)


Mina fucking jävla demoner!!!!

Jag var precis inne på Cornelias blogg och slogs av hur jävla orättvist det är! Och jag är så jävla trött på att hålla snattran och vara tyst och snäll! Ja, jag är avundsjuk! Avundsjuk på att jag alltid ska behöva vara den som kämpar! Jag började bli deprimerad i 8:an. Första gången jag tryckte ner fingrarna i halsen för att spy upp all jävla skit var någon gång i 9:an. Jag har hatat min kropp så länge jag kan minnas! Alltid sätt mig som mindre värd så länge jag kan minnas! Men ett stort jävla MEN, jag har aldrig någonsin bett någon ta hand om mig och låta någon annan göra allt åt mig! Preics innan jag träffade Oskar började jag på "allvar" med mina ätstörningar! Men jag gick kvar i skolan! Jag kämpade som ett jävla djur för att bli accepterad för den jag är! Bara bli omtyckt! Oskar kom in som en räddning i mitt liv! Visst jag var aldrig smal som en sticka men jag var ändå undernärd! Jag har aldrig varit smal som en sticka p.g.a mina ätstörningar men jag har ändå varit undernärd!

Jag gick ut skolan med högt huvud trotts min jävla ångest, trotts mina jävla problem, kanske inte fick så bra betyg som jag hade kunnat få men jag gick ut och var nöjd med det. Flyttade hemifrån ungefär 2 veckor efter studenten. Jobbade som ett djur för att få det gå ihop och jag var stolt över mjig själv!!! För en gångs skull var jag först med att göra något! För en gångs skull kunde jag vara stolt över något! Jag jobbade som ett djur och utan att riktigt märka det blev jag "manodepressiv"! Jag gick på som en ångvält och hanterade min ångest med att vara extremt kontrollerande! "Överglad"! Fick ångest över små saker som att en penna låg på fel ställe! Kunde sitta och stirra på tex en flaska och bara känna sådant behöv att att öppna den annars skulle något farligt hända! Allt detta döljde jag fram till för ungefär ett år sedan!

Jag började bränna och skära mig själv.. började verkligen ghetsäta och spy! Mamma försökte leta upp en psykolog och hittade en i lund som jag gick till ett tag! Hon sa saker som att det jag gjorde var något oaccepterat i samhållet och att det jag gjorde mot mig själv var äckligt!

Gick så långt att jag en dag försökte ta mitt liv men misslyckades och fick sådan ångest, aldrig fått starkare ångest än då! Jag sprang upp på mammas jobb och hon var ute på skolgården! Jag stod där mitt på skolgården och kunde inte andas, mitt hjärta slog i 190 och jag skrek och grät! Mamma höll om mig men inget hjälpte. Hon ringde efter mormor som var hemma hos min farmor och hon körde mig dit. Jag fick ligga i farmor och farfars säng i min mormors famn. Mamma var tvungen att köra tillbaka till jobbet ett tag. Jag låg i fosterställning i mormors famn och grät och pratade väl osammanhängande! Mormor visste om hur jäkla illa jag mått men det var första gången farmor fick se hur dåligt jag mådde! Hon blev nog förvånad och faktist så tycker jag nu i efterhand att det var jävligt bra att mormor var hos farmor och att farmor verkligen fick se mig när jag är som värst!

Mamma ringde till psykakuten och vi åkte dit där.. satt där en hel natt tillsammans med mamma och mormor.. skickade sms till ellinor som nog var den ända utom mamma som verkligen förstått hur dåligt jag mått! Eller i alla fall varit där och brytt sig när alla andra blundat och inte "vågat" hjälpa mig!

Så jag kom till kliniken i Eslöv och fick hjälp och går där fortfarande!

Sitter och gråter nu för jag är så jävla förtvivlat arg och ledsen!

Nu till varför Cornelias blogg kan väcka sådant här inom mig!:

De flesta vet att Oskar är i Thailand med sin familj! Och för att vara ärlig har jag varit emot den här fucking Thailand resan hela tiden! Jag har inte kunnat känna mig glad för deras skull ända sedan dom beställde resan och jag kan fortfarande inte innerst inne känna mig glad för deras skull! Jag ville också dit men jag kände att jag inte hade råd och ärligt talat så ville jag bara åka dit med Oskar och inte hela hans familj! Jag tycker mycket om dom och dom har varit underbara mot mig men faktum är att jag mår jävligt dåligt av att vara för nära dom en längre tid! Dom vet nog inte om det och jag antar att jag kommer få jävligt mycke skit för att jag skriver detta inlägg men jag orkar inte vara tyst längre!

Jag är en jävligt plikttrogen tjej och det är väl både dåligt och bra! Jag har gått i skolan och sedan jobbat som en jävla idiot trotts mina problem! Jag har inte råd att åka till Thailand, plus att jag inte kan ta ledigt hur som helst från jobbet! Vissa jobbar ju faktist och vissa tar inte och sjukskriver sig hur som helst trotts att man kanske ibland skulle behöva det! Jag fick ett fast jobb och tänker inte göra min arbetsgivare eller mina kollegor besvikna! Jag blev speciellt utvald!!! Hör ni det? Speciellt utvald för att jag är jävlagt duktig på det jag håller på med!

Jag är så jävla trött på att folk skyller på sina psykiska sjukdommar och låter andra göra allt åt dom! Jag har kämpat som en jävel och jag tänker fortsätta göra det! Både jag och min alldra bästa vän har kämpat som idioter mot våra demoner och fortfarande jobbar vi och står i! Så jävla fucking orättvist att vissa bara kan sitta på sina rövar och tycka synd om sig själva och ha folk som fixar för dom hela tiden medans andra jobbar och står i tills dom stupar! Inte ens när jag har varit i mitt sämsta skick slutade jag jobba eller gå till skolan!

Så fuck you Thailand! Ni får gärna hata mig men ingen hatar mig mer än vad jag själv hatar mig själv!!

Momor ringde precis och jag storböla i telefon! Nu ska jag dit!

Imorgon går jag till jobbet med högburet huvud! Jobbet som jag verkligen har kämpat så in i helvete för att få!

Vad händer?

Idag så ska jag sticka bort till pappa och städa. Men jag är lite lätt irrterad över det för dammsugaren funkar inte så jag får städa med en stor jävel som man måste flytta själv för den har inga hjul. Dagens i-landsproblem jag vet, men jag blir lite smått irriterad över det här med dammsugare! Har äntligen lyckas få chefen att fixa en ny dammsygare på jobbet eftersom den gamla var kass för ryggen! Jag är rädd om min rygg eftersom det är så många som sabbat sina ryggar inom vården! Jag tänker inte bli en av dom!

Sen så ska jag kolla upp tvätt-tider! Ikväll blir det nog lite städning här hemma.. ska börja röjja lite blöand mina saker redan nu så blir det inte så stressigt när vi flyttar..




jag hoppas verkligen att du och jag blir vänner igen..


Tusen gånger mer...

Kom att tänka på hur jävla ofta jag gråtit och varit helt förtvivlad över Oskar och hur ofta jag bara velat skrika rakt ut och bara dra, MEN att jag tusen gånger ofta gråtit av lycka för att han älskar mig, för att jag älskar honom. Tusen gånger mer har jag legat naken i hans famn och varit så jävla lycklig som man bara kan bli! Tusen gånger mer har jag kysst honom med en sådan hetta som bara en människa som verkligen älskar någon kan göra! Tusen gånger mer har jag kramat honom så hårt och ändå inte känt mig tillräckligt nära honom! För jag vill verkligen vara honom nära! Jag vill verkligen älska just den här vackra människa för alltid!Han är mitt väst, mitt öst, mitt norr och mitt söder! Var han än är och var jag än befinner mig, hur jag än mår så vill jag alltid vara hans! <3



You're my religion, you're my reason to live 
You are the heaven in my hell
We've been together for a long long time
And I just can't live without you

No matter what you do, I'm here for you

stenar i näsan

Har rast nu på jobb. Ida är med och vi ska snart lägga oss på soffan och mysa. Teiwaz är hos mamma och pappa så efter jobb får vi hämta honom.

Igår erättade Sofie fr mig något som fick mig att skratta så jag nästan trilla av stolen. Pappa hade varit på dåligt humör i fredags och han hade klagat på allt och bland annat sagt: "...och sen kommer tösen hem och har skjutit en sten rakt igenom näsan, kan det bli värre?" haha.. stackars lilla pappa som har en dotter som piercar sig haha.. Ni som känner honom kan säkert se hyonom framför er och höra honom också.. älskade pappa Gustav<3

Nä, nu ska vi vila..pusspuss

Tack Sofie och Johannes

Satan i gatan vad jag är trött. Kom i säng klockan 4:a i morse kanske man ska säga, och gick upp nu. Ska snart gå och duscha eftersom jag börjar klockan 12 idag. Ska först köra hem syster Sofie också.

Det blev inget festande igår vilket inte alls gjorde mig något alls. Körde upp till mamma och pappa direkt efter jobb igår, för att hämta broren och Hanna för dom skulle på fest. Fick med mig söta syster också. Mamma och pappa skulle ha fest hemma så Sofie fick följa med mig istället och sova över.

Vid 7 tiden dök Johannes upp och vi körde och hämta pizza och köpte godis. Kvällen gick så jäkla fort. Massor med skratt och allvarligt prat och även en liten rundtur i Johannes bil vi ett tiden inatt. Ja vi hade verkligen en härlig kväll. Tack syster yster och min bästa vän av det manliga köet, Johannes..

Nu måste jag duscha!

Hoppas er lördagskväll var lika härlig som min.

pusspuss

Vimmelkantig

Gud, känner mig helt vimmelkantig i skallen! Min kollega misstförstog mig och trodde jag sa dumma saker om min elev medans det igentligen var någon helt annan utanför jobbet. Då sätter hon igång och börjar säga massa dumma saker om eleven.. Jag blev helt paff och visste inte vad jag skulle säga.. Sådana här saker gör en så trött! Får ont i magen!

Nu på förmiddagen satt jag och löste korsord med en av damerna på boendet. Så mysigt det var. Hade jätte roligt.

Efter jobb ska jag köra och hämta Emil och Hanna Bannana, dom skulle till Jocke(kusin). Sen ska jag städa undan lite och jag måste duscha.. längtqar efter en varm härlig dusch.

jaja, pusspuss

Möblerat i natt!

Har inte sovit så mycket inatt. Låg och möblera den nya lägenheten! hehe.. är så jäkla glad för att jag fick den. Ska sätta ut en anonns om min gamla lägenhet är till salu.

Tusan vad jag längtar till den 1/6 då lägenheten är vår. Kanske får vi den innan. Ska höra mig för. Jag ska ju på semester med mormor den 3:dje så jag vill gärna ha det något sånär iordning innan jag drar. Litar inte på att Oskar gör så som jag vill haha..

Låg och sms:a Oskar en massa igårkväll. Jag väckte nog honom, för när klockan är 23:30 här är den ju ungefär 5:30 i Thailand hehe... men han svarade ändå.. älskar honom<3

Ikväll blir det antagligen fest.. men nu ska jag tillbaka till jobbet..

puss


Celine Dion - It's all coming back to me now



Celines vackra röst gör så jag får gåshud!

Ingen psykolog

Det blev ingen psykolog för mig idag. När vi kom fram och jag hade anmält mig så sa hon i receptionen att han var ledig! Jag blev irriterad, vi hade ju bestämt tid. Det visade sig att han hade strukigt mig i sin planering men att han antagligen inte ringt mig om den ändringen. Tur att jag är glad idag p.g.a det här med lägenheten, annars hade jag blivit flyförbannad. Jaja, jag och mormor gick istället och åt en god bakad potatis..

Jaja, börjar klockan 14:00 idag så nu ska jag busa med vovvisarna inan jag drar..

pusspuss

Jag fick lägenheten!!!

Yes, vad glad jag är! Vi fick lägenheten! På fredag nästa vecka så ska vi skriva på papperna!!!! Fan vad gött! Så den 1/6 blir vi Eslövsbor haha.. kanske inget att skryta om men det känns jäkligt bra!!!

Wiooo vad glad jag är!!

det fiser i väggarna!

Usch, vad jag har sovit dåligt inatt! Det har blåst som fan ute och det har gjort att det knakat i väggarna, eller det fiser i väggarna som mormor Ellen brukade säga när hon bodde här..hehe..

Trist väder ute, man blåser omkull ju! Jag som ville ute en lång härlig runda..

Idag ska jag till psykologen vilket jag som vanligt inte känner för. Sen är det jobb för hela slanten.

puss på er så länge..

Piercing och Jerry Springer

Åkte ju in till K-stad idag för att pierca mig i näsan. Bästaste Ellinor mötte upp mig och så följde hon med mig till Wass. Snabbt och lätt gick det. Kändes lite obehgligt och juag fick tårar i ena ögat, det är ju ett rätt känsligt område. Dom andra gångerna jag har piercat mig har jag inte tyckt det känts något men den här gången kändes det rätt obehagligt. Men nu sitter där en lite plopp och jag älskar det..

Efter det gick vi och fika på Zeke´s, mitt favoritställe i stan faktist. Satt och snacka en massa och gud vad jag saknat henne.. vi får inte låta det gå så länge mellan gångerna. Du är min bästa vän Ellinor och jag älskar dig så otroligt mycke. Kan prata med dig om allt och du dömmer mig aldrig, tittar aldrig snett på mig. Ibland behöver jag inte ens säga ett ljud, du vet ändå vad jag känner.<3 Tack Ellinor för att du fick mig att må bättre idag. Bara jag såg dig fick jag ny energi<3

Körde in om mamma och pappa på vägen hem från stan. Pappa var den ända som var hemma men det gjorde inget. Vi satt och tittade på Jerry Springer, älskar det sjuka programmet..hehe..

Sen kom mamma och syster hem och det togs lite bilder på mig och lillsyrran hehe..


Hade en snackestund med mamma om allt möjligt. Min älskade mamma<3

Hade även ett intressant samtal med Johannes om allt mellan himmel och jord.. hehe.. jaja, det blir fest för han och mig på lördag.. härligt härligt.. fast jag får ta det lugnt.. börjar 12 dagen efter så jag behöver ju inte dricka en massa precis.. hehe..

Jaja, nu ska jag ta mig ett glas coca-cola och sätta mig vid tv:n och mysa med hundarna..

pusspuss

Me like

Nu sitter den där!


ett extra hål i näsan haha..

Lilla jag i AC/DC-horn

Jag med mina älskade AC/DC-horn!!!



haha, man ska inte vara så allvarlig alltid..

Bryan Adams for life!



lite underbar musik från min största idol!!

ta bort mig!

Jag har gjort det igen.. och jag hatar mig själv för det.. måste bli av med det.. kan inte gå och ha tankarna på det hela dagen.. pallar inte ännu en dag med ångeskrypande känslor.. motstod det igår men ännu en dag går inte.. är så trött på denna skiten.. varför kan jag inte få lov att vara lycklig? Nöjd med mig själv och vacker som få?

känner för att klippa upp handlederna bara för att få känna något annat än ångest..



Wow!!



Rysningar genom hela kroppen! Jag tycker det är så vackert..

Sen att Rhys Meyers är extremt sexig gör inte saken bättre..

lista hehe

klockslag jag började med denna: 10:22
Namn: Désirée Anna Christina Olsson
Födelsedag: 5 september
Hemstad: stad och stad men det är Hörby
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: cendré
Längd: 172 tror jag
Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt
Stjärntecken: jungfru
Är dina föräldrar skilda: Nej som tur är.
Skor idag: Mina mjukis inneskor
Mål för året: Jag ska bli bättre på att ta hand om mig själv.
Det första du gör när du vaknar: försöker somna om, om det inte går kollar jag klockan..



ANTAL
Syskon:
2
Piercings: labret,näsa, tunga och 6 stycken i öronen
Tatueringar:



Namn på barn:
Angus eller Alma
Drömjobbet: skådespelare
Mat: biff med bambuskott
Sport: basket
Djur: hund
Glass: älskar viol, lakrits och riktig vanilj glas
Låt: Bryan Adams (everything I do) I do it for you
Nummer: 7
Tuggummi: extra white
Helgdag: Lördag
Årstid: Älskar våren
Tandkräms-smak: Mint
Radiostation: rock-kanalerna uppe i Stockholm, här i skåne är det bara skitmusik på radion.

HAR DU
Någonsin varit kär:
Ja, det har jag..
Blivit dissad: yes
Rymt hemifrån: Ja
Föreställt dig ditt ragg naken: hihi, japp
Sovit utomhus: yes
Gråtit i skolan: Det har hänt x antal gånger


Cider/Öl:  Öl
Pepsi/Cola: Coca cola
Mc donalds/Burger King: Burger King.. fast helst MAX
Sex/kärlek: Kärlek..
Choklad/Vanilj: vanilj
Jordgubb/blåbär: Jordgubbar
Kött/veg: veg
Tv/film: Film
Gitarr/Trummor: Gitarr
Adidas/Nike: Nike
Kinesiskt/mexikanskt: Kinesiskt
Kakor/paj: Paj
Mtv/vh1: vh1
Ztv/the voice: som att välja mellan pest eller kolera

KAN DU
Gå ner i splitt:
nää..
Skriva med höger och vänster: Ja, fast med vänster ser det inte klokt ut
Vissla: ja och jag gör det ofta
Blåsa en bubbla: Ja
Ha dina ögon i kors: ja
Nudda näsan med tungan: nej, denna bedrift har jag aldrig lyckats med.

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade:
mormor
Du pratade med: mamma
Du msn:ade med: Oskar
Du kramade: mormor
Du skällde på: hm, kommer inte ihåg.. men det måste varit Oskar haha..

SENAST DU
Skrattade:
för en halvtimme sedan när Ida hoppa upp i sängen..
Grät: jag vet inte riktigt
Såg en film: för två dagar sedan. Kingdom of heaven
Tugga tuggummi: Igår
Drog ett skämt: ? hehe, igår..
Sjöng en sång: sjunger precis nu..

VAD ÄR DET
Utanför ditt fönster:
kyrkogården haha...
Du Lyssnar på för musik: Rock, metal.. typ sådant.. mest gammal musik
Du har på dig: nattlinne
På din musmatta: ?

HAR DU NÅGONSIN
Ljugit om din ålder:
Ja
Bråkat utan anledning: alldeles för många gånger

HAR DU UNDER SENASTE MÅNADEN
Druckit alkohol:
yes
Rökt: yes
Shoppat: yes
Bakat: no
Solat: No
klockslag du blev klar med denna: 10:37


Love is in the air<3

Hittade den första bilden på oss två, tagen för snart 4 år sedan..


Haha så söta vi var!! Oskar är ju riktigt het men jag ser ut som ett russin haha.. kommer ihåg när vi tog denna bilden.
Det var kallt och hemskt, och vi satt inne på Södervärn och väntade på min buss. Bestämde oss för att ta lite bilder men på vart ända en av dom ser jag ut som ett russin för att jag sitter och skrattar hela tiden, jag var så glad för lilla fula jag hade lyckats bli din! Älskar dig Oskar<3

Torsdagen den 5 mars

Har precis pratat med mamma en stund. Kändes skönt att snacka av sig en stund plus att hon fick mig att gå upp ur sängen. Har legat vaken ett tag men inte velat stiga upp men hon gav mig energi. Ska snart gån ut på morgonrundan med vovvarna, tur att dom är morgontrötta hehe..

Idag står det städning på schemat, gjorde inte det igår rför jag somnade hehe, men idag har jag sovit ut. Sen i eftermiddag så SMÄLLER det! Bästaste Ellinor kommer också hit en sväng och ska följa med mig. Kunde åkt dit själv men ville ha henne med för att det var så länge sedan vi hittade på något. Saknat henne, min skatt<3 Är så glad att jag har henne! Världens bästa vän<3

Nä, nu ska jag gå och ta på mig, sätta i linserna och gå ut en härlig liten runda med vovvisarna..

puss på er så länge..


Mötley Crüe - your all I need



Lite härlig musik såhär på kvällen<3

lilla trötta jag

Somnade i soffan och vaknade precis med ett ryck av ett sms från sötaste pappa. Missade halva efterlyst så det är inte lönt att titta på nu ju. Hade ett göre med att få ut linserna men det gick till slut. Mycket menningsfullt inlägg detta men här är en bild på lilla trötta jag:



Får se om jag kan vara vaken en stund till framför tv:n eller om jag slumrar till igen.. tycker det är lite tdigt att gå och lägga sig..men men..

pusspuss

Killar tänker med kuken!


skrattade som in i när jag såg denna!

Creed - Inside us all



Ett av mina favoritband. Skulle så gärna vilja se dom! Deras låtar är så vackra och man kan verkligen känna igen sig i var ända låt dom har gjort. Skit bra texter och härliga melodier..

--

Det gick mycke bra hos sjukgymnasten. Hon förstod varför jag inte klarat av det jag skulle göra. Huvudsaken var att jag försökte och att jag verkligen ville tyckte hon. Kändes skönt att höra hennes syn på saken. Började en ny övning, en sorts andningstecknik och det var rätt svårt men jag tror det kommer kunna hjälpa mig mycke när jag väl lärt mig den.

Har precis kommit hem från mormor, hon bjöd mig på middag. Känns inte riktigt bra just nu. Känner mig helt plötsligt mycke tjock. Får se om jag kan motstå mina impulser eller om jag ger efter för mina demoner..


Vårkänslor

Har precis kommit in från en lång och härlig runda med hundarna. När jag varit på kursen och sen kom ut i det härliga vädret kände jag bara för att ta en lång härlig promenad så jag körde kvickt bort om apoteket och fick min tabletter och mina "bäbisskydd" hehe.. Väl hemma så kopplade man hundarna och gav sig iväg. Var nästan ute 1½ timme och jag trodde verkligen att jag rastat hundarna ordentligt men nu håller dom på att leka en massa haha..

En sak stör jag mig på och det är alla dessa moralnissar som måste påpeka allt man gör när man är inte med sina hundar. Sköt du ditt så sköter jag mitt!

Kursen var jätte bra. Många av grejorna kunde jag ju redan men glömt bort en del knep eftersom man inte använt dom så ofta så nu fick man förfriskat minnet lite. Alltid bra! Har en massa nya ideér som man kan ta upp med sina kollegor, dom brukar vara öppna för nya saker som tur är.

Nä, nu ska jag ta mig ett glas coca-cola och sätta mig och läsa en tidning och vänta in mormor. Hon ska köra mig till Eslöv, till sjukgymnasten...

Jaja, ha det så bra så länge..
pusspuss



antidepressiva och p-ringar

Klockan 8 ska jag vara på en kurs, Durewall. Det är om olika lyfttekniker som jag kan behöva på jobbet. Ska bli intressant. Det håller på till klockan 11.

Ska även till Eslöv en runda idag till sjukgymnasten. Känns sådär, måste berätta att jag misslyckades med det jag skulle göra.. jaja, hon förstår nog, hon är väldigt positiv.

Har tänkt städa en massa idag faktist om jag orkar.. känner mig kanske bättre i eftermiddag och har mer energi så vi får se..

Måste även till apoteket idag, det får jag inte glömma.. lite antidepressiva och p-ringar haha.. vilken blandning..

Nä, nu får jag göra mig iordning..

pusspuss


Detta kallar jag humor!



så roligt..


(fast jag tycker faktist att nordman är bra)

Sex på tv

Jag saknar dina kyssar, ditt sett att se på mig och få mig känna mig som världens sexigaste! Saknar din beröring! Ja, jag vill faktist känna dina händer över hela min kropp nu! Trösta mig, älska mig så som bara du kan! Men du är fucking Thailand nu och har satans roligt medans jag sitter här hemma och mår piss, jobbar och står i! Är det rättvist.. svaret är:
Så fan heller att det är!


Tycker du kan komma hem nu! Typiskt att du skulle åka nu när jag behöver dig som mest! Bajs!

btw snart är det 4 år tillsammans med Oskar.. 31/3..





Varför har dom sex på tv nu?! Jag vill ju också ha det!!! HAHA..inte på tv då alltså.. men ni fattar..

Jag!

Jag idag(har min nya älskade jacka på mig):



God kväll

Är på jobb nu och det går okej! Lite trögt bara för jag är trött.

Jag och "min" vårdtagare hade kuddkrig nu ikväll och som vi båda skratta, hade även ett intressant samtal om " Fröken Fispugga Jesus" haha..

Efter som jag känne mig deppig så har jag nu fixat en tid.. på torsdag smäller det och jag längtar..

Nä, nu ska jag skriva i mina ob-timmar och sen ska jag återgå till kvällsfikan..

pusspuss


Coca-cola med mera..

Har precis kommit hem från en dunda med hundarna. Det blev ingen rask runda precis eftersom jag inte känner mig kry men det var skönt att komma ut och få luft och hämta lite positiva tankar.. Ida har börjat slemma och låta som en gris när vi är ute och går, så blir det inte bättre snart få jag nog gå till vetrinären med henne.. hon drar ju inte så det är ju inte det som är problemet.. Hade det varit Teiwaz hade jag förståt om han hade hållt på så eftersom han drar som en oxe.

Som sagt känner mig inte kry, men ska ändå in och fixa naglarna. Har redan avbokat 2 gånger så jag måste in denna gången, känns lite dumt annars..

Jobb idag vilket jag inte känner för eftersom jag inte är på topp. Men det får gå.. jag stannar inte hemma i första taget som vissa andra gör. Verkens för någon psykisk eller fysisk sjukdom stannar jag hemma i första taget. Sen får man väl kalla det dumt om man vill, men jag tar ansvar för mitt jobb och vägrar mesa en massa, trotts mina demoner! Just därför har jag väl inte så mycket förstållelse för andra som stannar hemma för en fis på tvären eller för att dom helt enkelt inte pallar!

Jag har kommit fram till att jag är beroende av Coca-Cola!! Lite synd men vad tusan, jag har inte dött av det...än.. hehe


"mumsigt full i bibblan"

Satans helvete..

jag fick inte lägenheten..

Smärta inombords

Fan ta alla mina "demoner". Alla jävla tankar och all jävla ångest! Fan ta allt ihopa! Jag vill bara må bra, men vem är jag då?  Vem är jag utan ångest, utan tvångstankar, utan alla demoner? Vem är ju utan min min smärta i själen?


Ge mig styrka..


Bonnie Raitt - I can't make you love me

Så fin låt. Gick och nynna på den innan så jag tänker lägga upp den bara för det. Lyssna och njut.



Inte bra

Mår inte så bra ikväll, känner mig febrig och hängig. Har även lite sådan där seg huvudvärk som inte gör så jätte ont men ändå är där och stör. Sen blir det inte bättre när man redan är lite trött på allt, när man redan är depp.

Har lite dåligt samvete för att hundarna inte kommer ut lika mycke som jag annars brukar ha dom... men jag tror dom förstår. Just nu håller dom på att leka en massa, eller Teiwaz försöker få igång Ida och det går sådär. Han får igång henne två sekunder, sen blir hon arg och han lägger sig på rygg. Sen när hon slickat lite på¨honom så sätter han igång och dutta sådär lekfullt som han alltid gör när han vill leka med henne.. sött är det.. Älskar mina vovvar..

Sitter och lyssnar på vacker musik.. saknar Oskar. Hade behövt lite massage nu. Han skickade att han hade köpt massageolja så han får väl använda den på mina stela axlar sen när han kommer hem..

Nä, nu pallar jag inte mer..

adjös

Inga tårra ögon!

Precis hemkommen ifrån Kristianstad och har nu linserna i. Gud vad skönt det är när man kan se ordentligt när det regnar. Slippa dropparna på glasögonen. Man skulle ha vindrutetorkare hehe.. Testar just nu en annan sorts linser eftersom jag tyckte jag fått tårrare ögon. Har även fått ögondroppar, så vi får se om det blir bättre.

Huvudvärken är iaf över som tur är, men jag känner mig ändå inte riktigt i form tyvärr... det kanske blir bättre.. bara det inte är förskyldning igen..

Väntar på samtal ifrån Thailand. Tydligen har Oskar försökt ringa nu några dagar men det har inte funkat.. Får se om det går nu.. Klockan är väl 23:30 där om jag inte tar fel..

Tror jag ska gå och lägga mig liten stund och se på film.. byta om till mjukisar och mysa med vovvarna i soffan..

Jaja, skriver kanske lite senare om jag pallar...


Utkast: Sitter och ...

Sitter och har rast. Har lite ont i huvudet men det blir förhoppningsvis bättre sen, får twa en tablett annars. Vi har en som kräker här på jobbet och jag hoppas att det inte är vinterkräksjukan. Det vill vi helst slippa! Fick precis en spark i magen av en av vårdtagarna men som tur var tog det inte så hårt. Det är det värsta med dementa, att man inte når dom och man inte alltid förstår varför dom är arga. Man kan känna sig maktlös..


Ringde om lägenheten och än så länge har ingen av de andra 2 hört av sig om dom vill ha lägenheten! Hoppas jag får den! Eller vi får den rättare sagt!! Tror Oskar också tycker om den, vi har ju rätt lika åsikter. Fan vad jag vill ha den!!!

Jag behöver en ny start.. kanske blir det bättre när jag flyttar till något eget.. Visst det är min lägenhet men min gammelmormor har bott där innan och jag känner fortfarande att det är hennes. Har för många minnen av mormor Ellen, det är fortfarande hennes..

jaja, nu är min rast snart slut..

puss

 

 


Skrev det innan vid 10 tiden.. men det ville inte laddeas upp då..

 


Metallica - The unforgiven II



It's the same shit!

Känner mig precis som igår! Har stor jävla knut i magen som inte vill upplösas! Det gör ont..


Idag ska jag till k-stad och fixa mina linser. Vill inte dit ensam.. men men..


Nu måste jag ta på mig och sticka till jobbet.

hej

Zakk Wylde - Way Beyond Empty

Älskar Zakks underbara röst! Ytterligare en vacker låt denna kväll..



just nu känner jag mig väldigt tom inombords!

Van Halen - Not Enough

Pianot i denna låten är så fruktansvärt vackert. Man får gåshud. Och texten är verkligen jätte fin, varje litet ord stämmer!



Nickelback - Far away



Hur många gånger har jag bölat till denna låten? 111 gånger kanske? Den berör en in i själen!


I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
And I forgive you
For being away for far too long
So keep breathing
‘Cause I’m not leaving you anymore
Believe it
Hold on to me and

Never let me go



Guns n' roses - Don't cry



Vackert..

Mötley Crüe - Home Sweet home

Kommer ihåg när jag var liten och jag verkligen älskade denna låten. Den påminner om barndommens trygga famn!







ledsen..

Fan, jag hatar när jag blir såhär. Det känns som om jag skulle kunna börja gråta vilken sekund som helst och det värsta är att jag inte vet varför. Hur jävla lätt är det då att göra något åt det?! Känner mig helt förtvivlad inombords och allt känns svart. Tankar flyger omkring och jag blir helt förvirrad och jag tvivlar på mig själv och mitt liv! Jag är liksom ingen! Är det ens lönt att försöka när man ändå är så jäkla kass hela tiden! Jag känner mig så misslyckad, ja allt är svart!

Imorgon är det jobb och jag vill verkligen inte gå dit! Länge sedan jag kände så. Jag vill bara ligga hemma och sova bort min dag! Fast jag kanske känner mig bättre imorgon..

Allt jag vill ha är en kram och ett par tröstande ord just nu och du är på andra sidan jordklotet! Fuck, fuck, fuck!

Kanske borde ringa mamma innan det blir värre, men vad tusan ska hon göra?

Är det ens värt att försöka? Jag kommer ändå aldrig bli bra, jag kommer ändå aldrig tycka om mig själv, jag kommer ändå aldrig bli nöjd.. jag kommer alltid vara misslyckad.. Désirée Anna Christina Olsson kommer alltid vara hemsk och äcklig!

Trötter

Usch och fy och blä! Gud vad trist jag har det men jag orkar inte göra något.. Hundarna är lika trötta som jag. Får väl sätta mig och titta på någon film eller något.. för det är väl för tidigt att gå och lägga sig?

Saknar Oskar en smutt!


Kiss - Every time I look at you

Jag bara älskar denna underbara ballad med Kiss. Finns inga ballader som är så bra som just rockballader. Dom når ända in i hjärtat!




Sjunger med och njuter just nu av denn fantastiska låt! Skulle vilja sett denna konserten, Unplugged. Jaja, jag får nöja mig med att jag har sett dom på en vanlig konsert..

I'm home

Så då är man hemma igen! Sov ju hos mina föräldrar inatt eftersom dom skulle hämta mig i K-stad. Dom fick hämta mig lite tidigare än vad som var tänkt eftersom Emelie den stackaren blev kass. Så jag fööljde med henne hem och mamma kom sen och hämta mig där. Ringde till Johannes och undrade om jag kunde komma förbi där, men dom hade ju också slutat festa så jag fick vackert åka hem och lägga mig och faktist var det rätt skönt att krypa ner i sängen. Festen var väl sådär, inte min typ av musik och jag kände mig väl lite utanför kan man väl säga, kom inte i i gänget precis. Tur man hade emelie där:)

Tack Emelie ändå för en härlig kväll med dig:



Idag har jag och mamma varit och tittat på lägenheten och gud vad fin den var men tyvärr kommer jag säkert inte få den..men men.. sen har jag och mamma kört en liten runda till Höör på småvägar.. mysmys..

Nä, nu orkar jag faktist inte skriva mer..

puss




RSS 2.0