Bråk i förhållande..

Det blev inte så mycket fotboll för min del. Drack lite kaffe och sen lästa jag lite ur nya boken. Oskar ringde för en stund sen. Han har så underbart vacker röst. Ska ringa honom när jag kommer hem till lägenheten. Vi bråkade nu i veckan riktigt ordentligt och vi har inte riktigt pratat ordentligt efter det. Vad vi bråkade om vil jag inte gå in på men det var jobbigt. Det är inte så att vi undvikit att prata med varandra men vi har båda haft mycke att göra och har inte riktigt haft tid att snacka ordentligt. Vi har väl gott vidare och är "vänner" igen men det känns aldrig riktigt bra när man inte får pratat ut ordentligt om vad man bråkat om. Sen är det så jäkla svårt att ta det på telefon. Bråket skedde ju också på telefon och det hatar jag. Det blir så mycket missförstånd per telefon eftersom man inte ser människan och kan läsa av dennes känslor. Jag är en sådan person som säger väldigt dumma saker när jag blir riktigt arg, sådana som jag sen ångrar. Jag kan låta väldigt kall och precis som om jag inte bryr mig ett piss om den andras känslor och tankar. Jag vet att jag har rätt helt enkelt och jag vägrar böja mig eller vad man ska säga. Envis som en åsna! Det är Oskar också och han är ju också en mästare på att säga saker som sårar mig. Men nu har jag bestämt mig för att inte ta upp det vi bråkade om igen. Jag ska helt enkelt skita i allt, han får lösa det som han vill och fixar han inte det så skiter jag i det också.. eller igentligen gör jag inte det, jag vill ju att han ska ha det bra men jag kommer inte säga något om det iaf...

Jaja, alla människor bråkar ju då och då och jag och Oskar kan starta ett tredje världskrig ibland mot varandra just p.g.a att vi båda är så envisa och båda är väldigt "stolta". Men vi har alltid lyckats lösa våra problem på ett eller annat sätt och det tror jag är för att vi älskar varandra så otroligt mycke och vill verkligen vara med varandra. Oskar är den första som någonsin har fått mig att känna mig vacker för några sekunder. Jag kan till och med känna mig sexig ibland! Sen är Oskar den första av mina pojkvänner som jag kännt verkligen har respekterat mig och förstått mig eller ska jag säga verkligen velat förstå mig. För jag tror inte alltid han förstår varför jag gör på vissa sätt tex. varför jag gör mig själv illa eller något liknande. Men det kan jag inte begära av honom eftersom jag inte själv vet varför...

Just nu är jag rätt inne i mig själv och hur jag mår att jag kanske inte lägger märke till hur andra mår. Jag menar Oskar mår inte alltid bra han heller dels kanske för att jag inte mår bra och han är orolig för mig och han känner sig inte sjäv på topp iheller, plus att han har problem med sin pappa. För övrigt så blir jag bara så förbannad när jag tänker på hans pappa. Han sumpar verkligen alla chanser för att det ska funka mellan honom och Oskar. Ja även Oskars syskon gör han illa. Ibland skäms jag över att jag är så inne i mig själv och inte orkar finnas där så mycket för Oskar som jag borde. Men vad ska jag göra? Jag känner ständigt ångest. Mitt självhat är så starkt att jag knappt kan tänka på annat än det just nu. Jag hoppas Oskar står ut med det ett tag till.. Jag går ju och får hjälp men någonstanns inom mig finns det en liten röst som säger att jag inte vill ha hjälp och den ställer till det för mig. Men om inte för min skull så för Oskars och vårt förhållande vill jag bli bättre. Jag har aldrig brytt mig om mig själv men när någon annan kommer till skada p.g.a mig vill jag försöka göra allt för att göra den personen gott igen.

Jaja det var lite tankar från mig denna sena kväll.. säkert lite rörigt men i min hjärna är det rörigt just nu..

Bjuder på en härlig låt med AC/DC: "Whole lotta Rosie".



Underbar helg!

Nu är jag hemma ifrån Kristianstad och är nu hemma hos pappa och mamma. Christina körde mig hem hit. Så snällt eftersom jag slipper åka buss. Sen har Ida varit här i helgen så jag skulle ju hämta henne här.

Helgen har iaf varit helt underbar. Christina och jag har snackat, snackat, snackat och snackat! Var även inne i stan och jag köpte ett par underbara jeans. Helt i min stil, lite annorlunda. Köpte även 2 snygga toppar, svarta båda två men den ena hade en stor fjäril och den andra hade något slags vit mönster på sig (ser ut som rök ungefär). Var även inne i min favorit affär, "Böcker och ting" och där hittade jag ett underbart skrin med ett pentagram på. Handgjort ifrån Indien och helt i träd. I det ska jag lägga alla mina magiska hemligheter! Jag är ju lite av en "Häxa". En snäll sådan. Köpte även ett vackert armband i den butiken. Om jag hade haft pengar hade jag själv haft en sådan butik. Älskar allt sådant där som är magiskt, kusligt och underligt. Var gång jag kommer in i den affären känner jag ett lugn inom mig. Hittade en bok också, "Besök från andra sidan" skriven av Sylvia Browne, som är ett mycket skickligt medium som har sysslat med det i nästan 50 år. Hon har skrivit många böcker och även varit med i tv. Har börjat läsa boken och jag känner mig helt fängslad av den. Hon beskriver lite olika fenomen bla. skillnaden mellan andar och spöken. Det visste jag i och för sig redan men jag har lärt mig mycket nytt och jag har bara börjat på den. Har redan fått svar på vad vissa saker jag upplevt kan ha varit. Mycket intressant. Älskar allt sådant som är "övernaturligt".

I fredags var jag även hos psykologen och det var faktist riktigt skönt. Ville inte dit där innan men när jag väl satt där så kändes det bra. Han är jätte bra. Ställer lite svåra frågor om saker man igentligen inte tänkt på. Så det känns som om hjärnan går på max när man är där. Är alltid så trött efter att jag varit hos någon av dom som hjälper mig, men det är en skön trötthet.

Jaja, på torsdag får jag iaf hem min lilla Teiwaz och imorgon ska jag följa med Eva när hon ska chippa valparna och allt sådant. Ska bli kul och intressant även om det är lite hemskt för det gör ju ont på valparna när man chippar dom.

Nä, nu ska jag gå och se hur det går med fotbollen...

+en fråga

..skulle någon vilja hjälpa mig att göra min blogg fin? jag är kass på sådant...

Negativt inlägg!

Jag är så jävla trött på att höra orden: "Ja, du är så jävla duktig hela tiden"!

Ja! Jag har lyckats med mycket! Men hur jäkla mycket har inte jag misslyckat med? skolan, träningen och min jävla självkänsla och jäkla mycket mer!

Jag har aldrig sagt att jag är bäst! Har jag det? Fan jag vill ju bara att allt ska vara bra! Att du ska lyckas!

Visst jag har föräldrar som alltid kunnat stöttat mig med allt, dom har haft råd att ge mig saker, men nog fan har jag också fått uppföra mig och kämpat för att få mina saker!

Jobbet har jag alltid tagit på största allvar! Jag har verkligen kämpat för att lyckas få något jobb! Även om jag mått skit har jag alltid försökt, aldrig stannat hemma från jobbet trotts att jag haft ångest och bara velat gråta! Där kan jag ta ansvar!

Jag är så jävla trött på allt! Känns som om jag bara står och trampar.. kan inte säga ett jävla dugg utan att höra dom orden: "Ja, du är alltid så jävla duktig"!

Jag är inte duktig! Hade jag varit duktig hade jag tagit tag i allt där hemma!

Men jag kämpar hela jävla tiden!

Är så trött på att aldrig kunna säga ett knyst utan att du ska ställa dig i försvarsposition!

Helvetes jävla skit!

Har fan bölat nu i snart 1 timme! Men vad hjälper det? Inte ett piss! Men dom slutar inte komma.. för jag vill bara väl men ingen tycks förstå det..

Jag är fan helt misslyckad känns det som.. sånt jävla rövhål verkar det som.. Dum i huvudet är jag också.. och jag förstår nog inget..

Jobbigt

Sitter på jobbet nu och tar mig en liten rast. Ska snart gå och städa en vårdtagares rum. Ska sjunga lite för han..det tycker han om..

Jobbade hela dagen igår.. sen började jag röja undan lite hemma.. jävla svinstia är det! Jag är så jävla trött på mig själv! Jag kan aldrig vara "jämn". Antingen är jag helt hyper och städar och fixar hela tiden, liksom helt överdriver allt. Blir helt galen och får ångest om något är fel. Sen kommer en period då jag bara ligger och orkar inte göra ett skit! Ser hur klädhögen växer men orkar inte ta tag i det! Får ångest för att det är så stökigt och allt är i oreda men kan på något sett inte ta tag i det.. Vet inte vilken period som är värst..

Var hemma hos en av mina bästa vänner igårkväll.. Hon var hemma igen från Gbg där hennes pojkvän bor. Hon bodde där innan också ett tag men gjorde slut med honom för att han misshandla henne både psykiskt och fysiskt. Dom går fram och tillbaka hela tiden. Hon går tillbaka hela tiden för han säger att han ska ändra sig.. men ärligt talat så tror hag aldrig att sådana svin ändrar sig! Är så orolig för henne och önskar att hon inte åker tillbaka igen, men det gör hon.. och jag kan inget göra, hon är ju vuxen.. det ända jag kan göra är att säga vad jag tycker men det hjälper inte..

När jag kom hem igår vid halv 11 tiden satte jag mig på trappen och bara njöt av hur skönt det var. Ida sprang omkring på gräset och jag kasta en boll till henne då och då.. tog en cigg för att lugna ner mitt sinne.. onödigt, jag vet.. men är inte det bättre än att jag straffar mig på andra sätt?

Det är så sjukt att jag blir så lugn av att plåga mig själv... samtidigt som jag hatar det så jävla mycke.. men jag kan inte sluta...

Dagen avslutades iaf med "Sex and the City"... underbar serie.. måste se filmen!

Till sist vill jag bara säga till Viktoria att det är kul att du gillar min blogg. Hoppas du fortsätter läsa den!=)


rädsla

så fruktansvärt rädd för att våra händer någon gång ska splittras



Slappna av

NU har jag lugnat ner mig lite.. Har legat i mammas och pappas säng och tittat på gamla tecknade filmer bla 101 dalmatinerna. Det var mysigt att ligga där i deras sängen och känna sig liten igen.. Minnena flödar...

Har pratat med Christina, min morfars syster, idag. Frågade om jag fick komma hem till henne i Kristianstad i helgen. Behöver komma bort ifrån allt och bara bli ompysslad. Christina har inga barnbarn men jag och mina syskon har blivit det för henne. Jag och Christina är särskilt nära varandra. Hon är speciell för mig och jag speciell för henne. Hon skämmer bort mig, lyssnar och vi har det allmänt mysigt de dagar då jag är där. Äter gott och brukar gå på bio. Sa till henne att jag behövde komma bort och bara koppla av. Släppa allt och bara bli ompysslad. Hon blev så glad när jag ringde. Det var ett tag sedan jag var där. Inte så att jag inte har velat utan jag har jobbat hela tiden. Och nu när jag ska ha semester i 2 veckor (semestern börjar på fredag) så passar det ju bra att börja den med att vila upp sig.

Ellinor<3 Du betyder allt..

...

jag vill inte längre.. jag ger upp.. orkar inte kämpa längre.. det har jag gjort så länge nu.. jag skäms för att jag gör alla illa.. jag hatar mig själv för att jag stöter bort den människan jag älskar så otroligt mycke.. han kan inte ens ta på mig utan att jag får ångest över hur äcklig min kropp är.. hur vidrig jag är.. jag hatar detta.. han är den jag vill leva med, den jag vill uppleva alla mina drömmar med.. varför gör jag såhär? jag ska bort...


Sorgligt

Jag är tragisk! Nu har jag mått riktigt kass ett bra tag nu! Vaknat ledsen och det har hållt i sig hela dagarna ända tills jag somnar igen. Är trött hela dagarna, orkar inte göra något. Känner hela tiden hur tårarna bränner bakom mina ögon. Trotts att Oskar har varit hemma nu i 2 veckor så har jag ändå mått kasst. Jag brukar iaf känna mig lite mer positivare när han är hemma. Känns som om inget hjälper längre.. Som om all ork är borta. Orkar inte kämpa mot mig själv längre. Orkar inte kämpa mot mina egna tankar, känslor och mitt beteende, Igår var jag och Oskar hemma hos hans familj och under hela tiden hade jag ångest och höll på att gråta hela tiden. De tyckte nog att jag var konstig. På vägen till Sturup (skulle hämta mina kusiner, moster och farmor där) kom tårarna. Oskar höll min hand och försökte trösta. Han är underbar..

Idag åkte Oskar till Skövde igen och under hela dagen har jag deppat och "straffat" mig själv. Inte förrens vid halv 5 reste jag mig upp från golvet och gick in i duschen för att "tvätta bort ångesten". Iskallt vatten över hela min kropp och sedan jätte värmt vatten, nästan så jag brände mig och sedan iskallt igen precis innan jag var färdig. Tog på mig kläderna och körde sedan hem hit, till mamma och pappa. Dom är borta just nu men när de kommer hem måste jag prata med mamma. Måste få sitta i hennes famn och bara vara "liten"...

Oskar ringde föresten till mig lite efter att han åkt. Hörde direkt att det var något. Han darrade liksom lite på rösten. Han berättade att en av deras närmaste vänner hade dött. Hans mammas bästa vän. Livet är så kort. Jag ska ringa Lena senare i veckan och prata med henne men just nu behöver nog dom lite tid för sig själva, lite tid att smällta det som hänt. Om man nu någonsin kan smällta något sådant. Har själv förlorat väldigt nära personer och jag vet vilket "hål" det blir i ens hjärta. Jag tänker på hennes familj, och de fyra personerna som blivit en del av min familj, Oskar,Lena, Cornelia och Axel och önskar att jag kunde göra något för att lindra smärtan i deras hjärtan...

Trött och lite ledsen...

Idag har jag varit och hälsat på Teiwaz. Så stor han och hans syskon har blivit. Ska passa dom på söndag eftersom Eva ska bort. Ska bli kul. Bassi är så fruktansvärt trevlig och härlig hund men hon börjar bli trött på valparna och det kan man ju förstå. Vassa tänder och klor som river och sliter på brösten och magen. Men hon är snäll och tålig ändå. Längtar efter att få hem lille Teiwaz. Ska bli så spännande och se hur det går mellan Ida och honom, men det går säkert jätte bra.

Idag har jag varit i Eslöv och träffat min behandlare och äen träffat min sjukgymnast för första gången. Hon verkar jätte bra. Trevlig och förstående. Ska dit där på måndag igen och träffa henne. Men efter att jag varit där så var jag så trött och lite ledsen. Det tar på en att hela tiden berätta samma saker om och om igen, plus att alla dessa frågor är så svåra att svara på ibland. Ibland vet jag inte vad det är jag känner liksom...

Somna iaf när jag kom hem. Vi skulle igentligen tittat på bio ikväll men jag sov i 1½ timme och Oskar ville inte väcka mig. När jag vaknade kände jag mig så tråkig. Världens tråkigaste flickvän och människa. Jag orkar ju ingenting just nu. Oskar är förstående som tur är men jag känner mig ändå så jäkla tråkig och jag får dåligt samvete. Vi gick iaf iväg och spelade lite basket, vilket gjorde mig helt slut igen men det var roligt iaf.

Sen är det en sak som gör mig så himla glad! En nära vän till mig har kommit hem igen! Hon flyttade upp till Göteborg till hennes pojkvän. Ett jäkla svin som slog och behandla henne illa! Hon har inte vågat höra av sig till mig för då har han blivit arg på henne och "straffat" henne! Men igår ringde hon till mig och sa att hon kommit hem igen. Hon hade vågat ta sig ur förhållandet. Jag ville att hon skulle komma hem till mig direkt (hon bor bara 10 minuter från mig) och det gjorde hon också, Jag blev så glad över att se henne och hon blev glad över att se mig. Stog och kramades en lång stund. Efter lite tårar och prat så beställde vi hem mat och tittade på fotboll. Det var så härligt att se att hon mår bra trotts omständigheterna.

Lite bilder på Teiwaz:




Idisen och jag<3


Armband och dator

Fick precis ett armband från Rhodos av mamma och pappa! Jätte vackert! Plus att jag fick en bärbar data som jag behövt så länge! Äntligen kan jag ha internet hemma i min lägenhet och slippa att fixa med allt hemma hos mamma och pappa. Gud vad snällt av de båda!

armband från Rhodos


 


Tisdag 10 juni Kattungar söker hem!

Just nu mår jag skit.. orkar inte mycke..trött hela tiden.. håller på att byta ut medicinen så allt är körigt i huvudet just nu.

Igår gjorde jag ett test på kliniken i eslöv. Hade med ätstörningar att göra.. Blev helt förvirrad av alla dessa 90 frågor..

Jaja, en god nyhet är att 2 av våra katter har fått kattungar! Svea och Amalia är syskon och båda födde igår samtidigt! Helt galet! 9 stycken blev det sammanlagt. Men om jag inte lyckas få sålt alla så tar nog pappa bort dom..Usch jag vill inte... Blir så ledsen när jag tänker på det. Så om ni vill ha en söt liten kattunge hör av er till mig!



Här är alla 9 kattungar med den ena mamman Svea! Lägger in fler bilder sen!


Tillbaka från Sweden Rock!

Gud vad härligt vi hade det! Bra musik, fint väder och god dricka! Hahaha..Bruna har vi blivit båda två och jag känner mig nästan fin. Nästa år ska jag lätt dit igen! Har inte mycket mer att säga än att jag älskade att vara där. Härliga människor, härlig stämning! Sovandet kanske inte gick så bra. Frös som ett svin i Antarktis! Tur att det inte var så kallt på dagarna.. Jaja, sommaren börjar bra iaf! Bara massa musik, sol och bus!

Några bilder:

Mycket bra konsert! Fullt ös och några gamla godingar!




Det var allt och lite till från lilla mig!

Hänt mycket! Kiss, Dio, Sweden Rock och massa mer!

Var ett tag sedan jag skrev nu.. har haft fullt upp och har inte haft tillgång till data..

Som ni kanske vet så åkte jag till Stockholm i fredags för att titta på Kiss! Herre gud vilken resa upp det var. Jag, mamma, pappa, Sofie och Emil lekte lekar och tramsade oss hela tiden. Precis så som på den "gamla goda tiden" då jag bodde hemma! Vi fick ett underbart fint hotell, Skandia var det. Jag, Sofie och Oskar delade rum och Emil, pappa och mamma delade ett rum.

Det blev lite stressigt för det var lite köer på vägen in i Stockholm. Men vi hann i tid till konserten.
Utanför stadion väntade jag på Oskar, som hade åkt från Skövde med en kompis till Stockholm, och de andra gick och åt. Var inte sugen på något alls. Blev så glad när jag fick syn på Oskar och Kalle=)
Sen finns det inte ord för vad jag kände under konserten! Det var underbart att se en av ens aboluta idoler. Hade gåshud på hela kroppen. Lite hes blev jag också. Underbart underbart underbart...

Dagen efter så vaknade vi upp på hotellet. Gud vilken härlig säng jag och Oskar hade. Sov som en stock hela natten! Badrummet var också helt underbart! Och gud vilken frukost buffé. Det fanns så mycke att jag inte kunde bestämma mig för vad jag ville ha! haha..Efter frukosten körde vi tillbaka mot härliga Skåne. Det tog en bra stund för vi stannade till vid ett stort köpcenter och shoppade lite. Sofie stannade föresten kvar lite längre i Stockholm för att åka med mina nästkusiner ner.
Ibland är det så fruktansvärt härligt att åka bil tycker jag. Sitta och titta på allt och sova en stund, leka barnliga lekar och skratta och busa. Men efter att ha suttit i bilen i några timmar var man rätt less på det. Det var så härligt att hoppa ur bilen när vi var framme.
Ida blev jätte glad när jag och Oskar hämtade henne hos mormor. Härligt att se henne igen, även fast det bara var över en natt jag var utan henne... Saknar henne när jag är borta.

I söndags jobbade jag ända till 4 och körde sen ner till Höllviken, till Oskars familj, där Oskar och Ida hade åkt dit tidigare under dagen. Jätte härligt med god mat och trevligt sällskap. Tyvärr hände det en grej som gjorde mig så ledsen. Att den idioten inte kan fatta att han har 3 underbara barn som inte förtjänar att behandlas som skit! Mer än så kan jag inte säga.. Önskar jag kunde smälla till honom..

I måndags var jag ledig hela dagen. Härligt. Var bl.a annat hos barnmorskan i ett litet ärende.. Sen körde vi ner till Höllviken igen för att äta och lämna Ida hos Oskars familj eftersom vi skulle in till Malmö och se Dio! Dom spelade på KB! Härligt... men blev så besviken på att det var så varmt inne i lokalen så att man till sist bara längtade där ifrån. Det förstörde mycket för en. Man orkade liksom inte lyssna på deras underbara musik till slut.

i Tisdags var jag hos optikern och fixa linser. Härligt härligt! Var sedan på möte på jobbet i några timmar. Lite tråkigt att ha möte på ens fridag men någon gång måste man ju ha det.

Robin (Oskars kompis) kom ner ifrån Göteborg och hälsade på hos oss. Sovit hos oss till idag! Härlig grabb den där. Kul humor när jag fattar vad han säger.. haha... Ellinor min bästaste bäste vän, var också och hälsade på hos oss.

Var även och tittade på valparna! Underbart söta! Gud vad dom växer fort. Teiwaz är underbart söt! Skulle kunna äta upp honom!

Igår, onsdag, var jag i Eslöv på kliniken. Det mötet vill jag inte berätta om för det var alldeles för personligt och jag grät och hade sådan ångest. Men ska iaf byta medicin för att se om det funkar bättre då. Tur att dom är så lätta att ha med att göra där.

När jag kom hem därifrån körde jag, Oskar, Ellinor och Robin och käka pizza. Åt någon med tonfisk och den var god. Låg sedan ute på gräsmattan och snakca lite. Underbart att vara ute när det är så fint väder.

Idag har jag jobbat och haft Ida med mig. Jättre kul! Oskar och Robin har åkt i förväg till Sweden Rock. Ska dit ikväll efter att jag varit på älskade Ellinors student! Ellinor betyder så mycket för mig och jag ville verkligen vara med på hennes stora dag. Hon är mycket viktgare än Sweden Rock. Men ikväll kommer jag och då hoppas jag att killarna har fixat med tältet och sådant! haha...

Jaja, nu orkar jag inte skriva mer.. Sweden Rock, here I come!´

Jag, Ida, Teiwaz och Oskar 


Stockholm och Kiss!



Oskar och Tea


RSS 2.0