Se upp för dåren!


Denna kvällen har jag sett ut så här. Smickrande bilder va?

Valborg och tvätt

Jaha, idag håller jag på att tvätta! Lite trist men det måste göras! Oskar är iväg på jobbet! Wii vad glad jag är för det!

Vad händer annars idag? Jag ska diska lite nu, diska undan efter Oskars soppkok haha... Mycket stark men god soppa! Han är rena kocken! Måste även hålla koll på tvätten. Klockan 11 så ska jag göra mig iordning och sen kommer mormor och hämtar mig. Ska ju till Eslöv.. Var ett tag sedan, men det är skönt! Efter det så ska jag sticka till K-stad och hämta linserna och fixa present till kusinen Anna som fyller år idag! En annan pärla som fyller år imorgon är älskade Johanna!♥


Får inte glömma att jag ska köpa nya bekinitroser.. plus dom där byxorna som jag inte kunnat bestämma mig om jag ska ha..

Ikväll ska vi cykla ut till mamma och pappa och grilla och kolla på elden. Blir inget festande för ärligt talat så känner jag inte för det.. Valborg tycker jag ska vara en lugn och mysig kväll..

Ellinor var här igårkväll och det var så härligt att träffa henne.. hehe vi hade våra meningsskiljaktigheter om vissa personer men jag antar att jag är för "sträng" mot folk! hehe.. Jag är inte bra på att förlåta.. Plus att tycker jag att någon är en idiot så tycker jag det typ hela livet! Här nämns inga namn för det är onödigt..

Vi var även inne en runda hos Emelie, har inte träffat henne på länge.. jag har haft känslan av att hon är sur på mig men jag tror att jag har haft fel.. hon sa det iaf.. myspys att träffa henne.. jag trivs ju i hennes närhet..

jaja, nu fick jag ett sms men orkar inte gå och hämta mobilen.. haha.. pusspuss

HLR och blodkorv!

Idag har jag varit på HLR kurs vilket alltid är bra att repitera. Tycker även att det är kul med sådant. Som tur är har man aldrig behövt använda det i verkligheten och jag hoppas att jag slipper det också i framtiden. Tycker alla borde gå en sådan kurs vart år. Borde vara lag på det hehe..

Har suttit och betalt räkningarna precis. Bajs vad mycke pengar som gick åt denna månaden. Jaja, och nästa månad jag betalar så bor vi i den nya lägenheten! Wii!

Mormor är här och fixar i min trädgård, hon älskar sådant medans jag inte kan se skillnad på ogräs och blommor! Lagade en billig men god middag innan, blodkorv med rivna morötter, lingen och creme fraich. Gottis. Vi satt ute på altanen och åt och gud vad jag kommer sakna den altanen. Det är det ända jag kommer sakna från detta stället!

När jag kom hem från kursen idag möttes jag av ett glädjande besked! Oskar börjar jobba imorgon!! Han ska dit och provjobba! Gud vad jag blev glad. Krama han tusen gånger typ!

Imorgon så ska jag till Eslöv till sjukgymnasten och sen ska jag vidare till Kristianstad och hämta linserna. På kvällen sticker vi till mamma och pappa hade jag tänkt. Vi cyklar nog ut där.. mysigt!!

jaja, det var allt och lite till..

pusspuss

Lite bilder på vovvisarna:


dagen..

Jobbig dag idag, fylld med ångest. Mormor fick hjälpa mig, fick inte tag på mamma.

Det ordnade sig tillslut iaf..

puss

Måndag!

Ny dag och ny vecka, nya bekymmer!

Är på gott humör idag. Nu i morse när vi vaknade så låg jag och Oskar och tramsade oss. Vi snackade precis som "En dum en" i "Dunderklumpen". Det är det som är så bra med Oskar, jag kan hålla på och tramsa mig precis som en 10-åring och han älskar mig ändå!

Vad händer då idag? Jag ska på personalmöte, blev osäker för jag hade skrivit konstigt i kalendern så jag fick ringa jobbet och mycke riktigt det är personalmöte idag! Ska bli intressant!

Oskar ska på jobbintervju så jag får hålla tummarna för min älskade pojke!

Annars ikväll ska jag jobba. Jag håller på att övertala Oskar att när jag kommer hem vid 9-tiden ikväll så ska vi titta på "Dunderklumpen"! Hahaha..

Jaja, ha en bra dag..

pusspuss

Vandring

Det har verkligen varit en heldag ute i solen för oss. Vi gick ju till Äspinge. Vi gick på banvallen och det var så härligt. Tog en massa foton när hundarna badade i ån. Ida älskar ju att bada och faktist så gick Teiwaz också i. Han kanske tycker bättre om det nu. Förra sommarne var han ju bara pytteliten. Nu är han ju snart 1 år.

Väl hemma hos mamma och pappa åt vi äppelkaka och grannarna kom över och berätta om deras USA-resa! Härligt!
Satt ute ända till klockan 6 då vi skulle äta. Hundarna har verkligen njutit av denna dagen och det har jag med.

Här kommer lite bilder:



God natt sötnosar..

pusspuss

Idol?

Söndag! Dålig uppdatering.

Var ju hos farmor och farfar igår och det var jätte mysigt. Satt ute på altanen och fika och snackade. Tyvärr så var farfar inte så pigg. Han har sådana dagar och det är ju fullt förståligt.

Sen igårkväll stack vi ju till Degeberga, till Tragget♥. Åt grillat kött och potatissallad. Jätte gott. Vi spelade spel och Oskar spelade även lite gitarr. Jag sjöng till och både Malin och Emelie säger: "Du kan ju sjunga!" Sen lite senare så säger Malin igen: "Du borde verkligen gå och göra något med din röst, typ söka till Idol!"
Jag blir ju sådär lite ginerad när man pratar om sådant jag är duktig på. Både Emelie och Malin: "Du hade lätt kommit vidare!" Kanske det kanske.. Får se hur det blir med den saken.
Vi hade iaf jätte mysigt. Tyvärr så skulle Malin hem tidigt men jag, Emelie och Oskar tittade på en norsk film och snackade. Jag töntade mig rätt mycket, det blev väl inte så mycket seriöst snack precis.. hehe..

Idag ska vi gå upp till Äspinge och hämta bilen hos mamma och pappa. Det är en bit men det är så härligt när det är fint väder. Hundarna behöver även komma ut på en ordentlig runda! Jag med så jag kan bli av med fläsket.

Jaja, ni får ha en bra dag..

pusspuss

and it is saturday!

Lördag idag, sitter fortfarande i nattlinne men ska så fort jag är klar här ta på mig något ordentligt. Ska gå till farmor och farfar en sväng snart. Sa jag skulle komma på förmiddagen så jag får verkligen skynda mig hehe..

Igår gick det jätte bra. Jätte mysigt med mormor och Christina. Tyvärr blev jag väl lite deppig när de grejerna jag provade inte passade. Man får ju inte på sig ett par byxor för man har en fet röv! Dax att banta! Och fick jag byxerna över rumpan så satt dom alldeles för löst i midjan. Hittade ett par byxer på KappAhl ändå. Eller igentligen flera stycken men tog bara det ena paret. Kunde inte bestämma mig för hur jag ville ha det. Jag efterlyser större bröst och mindre rumpa.. Kan man inte ta mycke från rumpan och föra upp det i brösten. Får jag nu sålt lägenheten kan jag kanske fixa mig ett par sillisar!

Nu ska jag byta om..

pusspuss


Fredag!

Äntligen fredag! Känns skönt att vara ledig hela helgen! På lördag ska vi ju till Emelie på kvällen och mitt på dagen sticker vi nog till Vombsjön med hundarna. Ida älskar ju att bada. Så det blir nog en liten picknick där! Myspys.

Direkt efter att jag slutat idag ska jag ta bussen till Lund med mormor och Christina. Ska bli jätte mysigt! Bara vi tre, det kan bli osäkert hehe.. Ska växla pengar och shoppa, eller jag ska inte shoppa men mormor och Christina ska. Sen ska vi äta gott på någon resturang! Mums! Hoppas på Thai eller Kina!

Kan inte fatta att det bara är 8½ dag tills jag och mormor sticker! Kommer bli galet.

Min annons på lägenheten ligger ute nu! Här är den!

Ha en bra dag!

pusspuss

Lika glad ändå..

Sen jag kom hem från jobbet har jag tagit det lugnt. Lekt med vovvarna och pratat med Oskar. Oskar hade fått ett mejl om att ett företag är intresserad av att anställa honom, Oskar ringde dit och fick pratat med någon och det lät mycket bra, antagligen ska han dit och prata med dom nästa vecka! Jag blev så glad och är det fortfarande. Kunde inte sluta pussa på honom. Hoppas nu detta går vägen.

Vi har även varit ute en härlig runda med hundarna. Stannade till i en rastgård och kastade boll med hundarna. Myspys♥

Nu ikväll har jag lagt ut en annons på blocket om lägenheten, så den kommer väl snart att synas där. Hoppas jag nu får en sålt.  Håll tummarna!

Ni får ha en fortsatt bra kväll.

pusspuss

lite ego hehe:



Dallrig i benen!

Gick bra på jobbet idag. Hade lite lugnt ett tag så då satt jag och pysslade med ett kollage som ska sättas upp på jobbet från olika händelser på jobbet. Rätt kul..
Idag lyckades jag även med bedriften att tappa en soppskål utöver hela golvet hehe.. Snubblade med en av tanternas fötter. Hon utbrast: "Tur att det inte bara är jag här som är lite dallrig på benen" haha...
Tur att soppan räckte ändå, antar att dom sikta in sig på efterrätten istället!

Efter jobb så hämtade jag ju ut pengar och tog en sväng bort om apoteket. Cyklade sen in om Frostaskolan för att lämna en grej till söta syster. Satt och väntade på henne i "D-hallen". Kändes konstig att sitta där igen. Hur många gånger satt jag inte där och vänta på lektion, spelade kort och flamsade och tramsade på den skolan? När jag kom in på skolan och kände den där speciella lukten kände jag mig trygg.. ganska konstigt faktist.. Jag trivdes bra där de sista åren. 1 året var ju ett helvete men när jag bytade klass kom jag ju till en bra klass. Visst hade vi våra intriger men för det mesta hade vi roligt! Kan sakna den tiden. Jag var rätt stark då! Gud nåde den som försökte trycka ner mig! Jag har väl fortfarande en stark vilja och peronlighet men självkänslan är borta.. Men what the fuck, den kan ju komma tillbaka hehe..

Här är lite bilder:

Gillar mina ögon och mina läppar på denna bilden!


Bakfull och jävlig haha..


Jag djupt försjunken i att försöka lösa den där grejen haha..


Min vackra älskling♣


Min söta syster och vår lilla Bindi♥

Lista

Sms utmaning!
1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v
6. Utmana ett par personer

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
     Jag kommer.

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
     Jag väntar på dig nu

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
   Har lektion.

4 Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
     Slutar du 1 idag också?

5 Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
    Hihihi=P

6 Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
   ja man behöver ju alltid kondomer hehe..

7 Vad vill du höra mest av allt?
    Men bara om du vill då..

8 Vad kommer bli dina sista ord i livet?
   Okej.

9 Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
    Vi kan väl ut och gå med hundarna sen?


Lite smått roligt när man inte har något att göra..

Vänskap?

Ny dag, nya tag. Har rast nu hehe.. Händer inte så mycket idag mer än att jag ska på banken. Sen ska jag ta foto på lägenheten och lägga ut en annons. Bättre sent än aldrig=P hehe.. Det är väl i stort sätt vad som händer idag. Förmodligen ska jag fixa en grej till Sofie också.

Sms:ade lite med Ellinor igårkväll. Saknar henne så mycket! Har dragit mig undan en del den sista tiden. Känner mig liksom inte riktigt välkommen, inte av Ellinor då så tro inte det. Men det är bara att inse att jag inte är som alla andra. Dom jag har snackat med är typ bara Ellinor, Johannes och Emelie K. Men sen är jag inte riktigt säker på om det är jag som stöter bort folk eller om det är folk som stöter bort mig. Den senaste tiden har jag känt att det är det sista. Höll nästan på att börja gråta senast jag pratade med Johannes för jag blev så sårad. Antingen så ville hon inte ha mig där eller så är det som Johannes sa att hon bara missat mig. Men är det inte illa om man missar någon? Jag mådde piss när jag missade att bjuda Emelie K på min förra fest och det har jag nog sagt till henne också.

10 dagar kvar till Rhodos. Kan inte fatta vad tiden har gått fort. Valborg nästa torsdag. Det blir väl hemma hos mina föräldrar kan jag tänka mig. Ska fråga om inte vi kan få sova över där så jag slipper köra den kvällen.

På tal om köra så ska jag försöka få tag på någon som kan hämta oss i Degeberga på lördag, annars får jag väl köra.. Men det känns lite trist om jag måste det..

Jaja, ha en fortsatt bra dag.

pusspuss


Vänner♥

3 doors down<3

Älskar denna gruppen! Som tur är så spelas deras låtar inte längre på radio och från det senaste albumet har jag bara hört en enda låt spelas på radio. Härligt! Radion har en förmåga att förstöra bra låtar. Kommer ni ihåg när radion spelade Green day hela tiden, låtar som "Boulevard of broken drems" och "Wake me up when september ends" blev totalförstörda! Det är inte förän nu jag pallar lyssna på dom låtarna. Det blev "fjortis" att lyssna på Green day! What the fuck, jag lyssnade på dom långt innan dom blev "poppis"!

3 doors down blev också uttjatade med "Away from the sun" och "Here without you". Riktigt bra låtar det med. Sen när albumet "Seventeen days" kom så började dom tjata ut "Landing in London". Bajs för radio! Men som vanligt håller Désirée fast vid sin musik medans andra byter hej vilt, alltså lyssnar på bara fjortismusik eller radio!

Här är låten "My world":


Pengar är visst viktigt!

Känner mig på gott humör idag. Hoppas att det fortsätter! Igår satt jag och Oskar och fyllde i dom där papperna till socialen. Herre gud så jobbigt! Jag har inte kvittto på allt jag köpt, hoppas det räcker med att jag lämnar det där papperet med alla kontouttag. Där står ju att jag betalt hyra och sådant. Känns sjukt störigt att jag måste fylla i så mycket. Det är ju inte jag som behöver pengarna. Eller på sätt och vis är det men det är ju Oskar som är arbetslös. Jaja, inte visste jag att det skulle vara så här klöddigt, vill inte bli indragen i detta men det måste ju göras.

Går och funderar på det här med lägenheten hela tiden. Vet inte än om Ellinor vill ha den och jag förstår att det är mycket att tänka på. Men vill inte hon ha den måste jag försöka få den sålt! Tror faktist att jag ska börja packa ner saker nu och slänga skiten man har sparat på sig under två år. Vet bara inte vart man ska börja. Känns iaf härligt med en ny start! Oskar och jag kan börja om från början. Kollar även lite smått efter nytt jobb. Trivs bra på mitt nuvarande jobb men jag vill ha en heltid 75% funkar inte. När jag var vikarie tjänade jag mer pengar än vad jag gör nu! Jag jobba som en dåre men det var så härligt att se när pengarna trilla in på kontot. Jag kunde verkligen skämma bort mig och Ida, hade ju inte fått Teiwaz då. Dom säger att pengar inte är viktigt men nog fan blir livet så mycket lättare! Oskar och jag brukar sitta och drömma oss bort om vad vi skulle göra om vi hade mycke pengar. Jag skulle öppnat min studio som jag drömt så mycket om, köpt ett fint hus till mig och Oskar. Oskar skulle köpt massa bilar haha.. och tagit körkort förstås! hehe..

Drömma går ju iaf..


Ja tack till dom där!

Funderare i duschen

Godmorgon! Uppe tidigt idag, kunde inte sova ändå. Börjar klockan 7 så det är en liten stund till innan jag ska cykla. Härligt med ny cykel.. hehe..

Stod i duschen och funderade på om det är dax att utmana mig själv idag! Om jag mår bra i eftermiddag gör jag nog det. Hoppas jag mår bra idag över huvudtaget.

Idag är det 12 dagar tills jag och mormor åker!


Animal abuse

Hittade en film på youtube om djurplågeri! Det gör så ont i hjärtat när jag ser när djur plågas. Brukar även titta på animal planet där dom brukar visa ett program där de räddar djur som blir utsatta för diverse grymheter.

När jag ser på den här filmen får jag tårar i ögonen. Tänker på om någon skulle skada Ida och Teiwaz! Om dom skulle råka ut för något sådant som visas i filmen. Djurens ögon är så sorgsna och de skriker på hjälp! De som dött bara ligger där som om dom vore skräp! De som plågar djur borde få gå en plågsam död till mötes! Jag kommer aldrig någonsin kunna förstå dom som gör djur illa! Djur känner smärta precis som vi och dom har känslor! Kloka och vackra!
Igår på animal planet var det två idioter som gett sig ut i öknen med sina två hundar, den ena hunden hann dö innan dom fattade att dom borde kalla på hjälp och som tur är klarade sig den andra hunden men den var mycket dålig när hjälpen infann sig. Fy fann för att dö pga att det är så varmt och för att man inte får vatten.

Ida och Teiwaz är mina älskade små hjärtan och jag skulle göra vad som helst för dom, önskar bara att alla andra tänkte så om sina djur. Om alla djur!


hur mycket pengar?

Har rast just nu och sitter och funderar på framtiden.. Ibland ser den ljus ut och ibland ser den svart ut. Undrar hur det kommer gå för oss! Jag vill bara vara med dig nu och för alltid. Den senaste tiden har vi två haft det underbart.. Hihi sexet är tillbaka=P haha.. Du tar verkligen hand om mig♥ Du och jag och hundarna! Älskade du!



På fredag ska jag, mormor och Christina in till Lund och göra stan osäker haha.. Ska växla pengar till när jag ska till Rhodos. 2000 kronor borde väl räcka en vecka? Har inte varit ute och rest på länge så jag vet inte alls vad saker och ting kostar där nere..

Jaja, ha en bra kväll.

pusspuss

En dag som alla andra

God morgon eller ska man säga god förmiddag? Sovit gott inatt? Inte jag iaf men men det är jag van vid. Ska snart iväg och städa på firman. Ska även jobba ikväll. Annars händer det inte så mycket..

Oskar ligger just nu och myser med Teiwaz i sängen.. hehe.. sötnosar!

Nä, nu ska jag göra mig iordning!

pusspuss

"Jag gillar inte att beskriva analsex"

Haha sökte vidare om det här med manson och på aftonbladet så fanns det en liten film med! Herre gud vad jag älskar honom!


Go fuck yourself

Härligt Manson!


nästan död

Usch, jag är inte alls på humör ikväll märker jag. Somnade innan efter att Oskar och jag mysat och när jag vaknade upp mådde jag väldigt dåligt! Alla dessa konstiga drömmar tar kål på mig! Jag gar just nu känslan av att inte få luft i mig och jag bli väldigt orolig i själen då.. Oskar får sig ett par ord kastade mot sig men han tacklar det bra och ger mig kramar istället för han vet hur dåligt jag mår just nu. Vi har inte pratat om det men han vet. (Hihi fick precis en kyss av honom och jag höll på att börja böla.)

Ibland känns det som om jag skulle kunna stå och skrika ut all min smärta mitt ute på ett torg med massa människor och ingen hade ändå inte lagt märke till mig! Så har jag känt nu ett tag. Men det konstiga är att när jag väl får uppmärksamhet så blir jag istället arg och förbannad! Jag pallar inte att folk ska lägga sig i men ändå så vill jag inget annat!

Fan nu kan jag inte skriva mer..


Dunderklumpen

Älskar Dunderklumpen! På festen i lördags så spelades Jätten Jorms låt! Jag blev överlycklig!




Lyssna på den underbara konversationen innan! "Utan mina fantasktiska brallor är jag värdelös" "Jag stoppade en sådan här värmometer i mun, jag ser att pulsen är 2 miljoner grader och jag är inte klok!"
 

Vad är värst?

Hmm, då var det dax att förklara sig igen.. Trotts att jag anser att jag inte gjort något fel. Jag hade roligt och "levde" under ett dygn.. Låt mig få göra det!

Jag rökade aldrig hasch! Jag fick en joint som inte smakade som den brukar göra, tog alltså ett blåss men skickade den fort vidare när jag märkte att det inte var maja.. Och maja är väl inte så farligt? Finns inte ett endaste dödsfall där maja är orsaken.. Där emot röker jag och dricker och det är betydligt mycke farligare!

Sen vad är värst? Att jag äter massa ångestdämpande? Eller att jag skadar mig själv? Dricker mig stupfull och blir våldtagen? Att jag hetsäter och spyr upp allt och förstör min halsstrupe? Eller att jag röker på och inget händer, jag blir bara lycklig? Välj själv. Men vad tusan, det är ju inte så att jag sitter och gör detta varje dag, helg eller något sådant. Senast jag rökte maja var någon gång i 9:an! Alltså ungefär 5 år sedan!

Herre gud, låt mig vara och blanda för guds skull inte in Oskar! Han sysslar inte med sådant men däremot dömmer han mig inte! Jag blir less! Kanske är det bara som om ni bryr er. Men What the Fuck! Jag klarar mig. När jag ligger på intensiven och håller på att dö så kan ni börja oroa er.

Folk får lägga sig i vad jag gör, men gud nåde mig om jag skulle råka säga vad jag tycker om er! Vad jag tycker ni gör fel! Fy tusan vad det skulle bli mycke!

Den senaste tiden har jag känt mig bortglömd och jag gör det fortfarande men i helgen kände jag mig verkligen omtyckt och jag hade roligare än jag tror att någon som läser mig blogg någonsin har haft! Jag släppte loss, sket i alla ideal som ständigt pumpas in i skallen på mig! Kände mig vacker och härlig! Wow!

Nä, nu orkar jag inte förvara mig längre! Jag är lycklig, jag har ju en ny cykel haha...

pusspuss

Rock this way!

Så nu har jag cyklat på min nya cykel hem ifrån jobbet. Vilken fart det var i den ner för backen! Bra fynd det där Oskar.

Nu till vad som har hänt i helgen.
I fredags var jag ju hos fader och moderkakan. Myspys med korsord och Så ska det låta!
Sen såg vi ju en varg!

Igår stack vi ju till Höllviken för att fira Axel. Vi körde först in om Malmö för att hämta Oskars mobil och fixa present till Axel. Vi träffade faktist Sten(Oskars pappa) inne på Triangeln så vi satte oss och fikade på varsin glass innan vi åkte vidare till Höllviken.
Väl i Höllviken åt vi god lax och snackade en massa, bla om Robinson och deras deltagare. Hehe..
Jag och Oskar stack vid 9 tiden till Ricardo där vi drack och spelade plump. Jätte roligt trotts att man plumpade hela tiden.. Det roliga var att ju mer jag drack destu bättre gick det i spelet hehe..
Sen ringde någon kompis till Ricardo och ville ha oss med på en fest. Så vi lämnade Ann, som inte ville hänga med, och hoppade in i en bil med två härliga killar som jag aldrig träffat förut. Jag och en av dom där killarna satt och sjöng Aerosmiths "Walk this way" under bilfärden och den låten hängde med under hela kvällen sen. Så fort jag fick tillfälle så sjöng jag "Rock this way" och den där killen som hete Mobark svarade mig sen "Talk this way". (Vet om att dom sjunger Walk this way, men Rock this Way låter bättre haha..) Mycke roligt!
Iaf så när vi kom fram till festen började vi göra charader, Jag skulle bla föreställa en strippa. Han knappt börja innan alla skrek "STRIPPA" så då fick jag ju sluta. Men tydligen var det någon som tyckte jag skulle fortsätta men jag fegade ur.. fast man skulle kanske sattsa på en sådan karriär! Detta tål att tänkas på, extraknäck är ju inte fel!

Musiken som spelades där var rätt kass men Moberg letade upp Status quo så det blev lite hälig underbar rock ändå.
Senare så kom några fler dit bla en kille som lirade sjukt bra gitarr så jag frågade om han inte kunde spela lite för oss och vi sjöng med. Var rätt mycke reggae and I love it! Vi hade jätte kul, några av killarna började dissa varandra till det sköna gitarrspelandet och vi skratta. Gud vad duktiga dom var. Synd att vi inte spelade in det.

Det rökades en hel del innomhus så Oskar blev lite rökskadad haha.. stackare.. Han är duktig min Oskar som inte ens röker en vanlig cigg! This girl är inte lika duktig. Så idag luktar kläderna vanlig rök och även en liten sådan där söt doft av maja.. Måste hänga ut dom på vädring..

Jaja, jag hade sjukt kul och önskar att det kunde finnas lite fler sådana människor i min närhet.

Vid halv 4 på morgonen så stack vi där ifrån. Vi skulle gå och det är en bit. Med Ricardo, Oskar och jag hade sjukt kuln ändå. Oskar hittade en jätte fin cykel i en buske så den tog vi. Jag fick cykla och Ricardo åkte och stackars Oskar fick springa hehe.. Vi pratade om porr, sex, sexleksaker och om hur skönt det är att ha sex när man rökt på.. haha, snuskhumrar. Ricardo utbrister sen högt: "Fy fan vad mycket det kliar på pungen när håret växer ut! Eller vad säger du Désirée?" Jag har ju inte precis erfarenhet av hur det känns att ha rakad pung men jag svarade att det kliar på mig med men inte på pungen haha.. Ja samtalet handlade om sex, sex och sex men det är ju sjukt roligt och intressant att prata om.

Vi var hemma vi lite över halv 5 och jag somnade med det samma och sov som en stock sen till klockan 11. Vaknade och mådde faktist ganska bra men sjukt torr i "näbbet" och igenklibbade ögon. Så går det när man somnar med linser hehe.. Åt god frukost..
Efter frukost gick jag, Oskar, Cornelia och Axel ut en runda med vossarna. Gick längs med stranden. Härligt!
Sen så packade vi in grejorna i bilen. Jag fällde sätena så jag kunde ta med mig cykeln som Oskar hittade. Jag har länge önskat mig en sådan cykel så jag kunde inte släppa taget om den. Fick den av Oskar, min sötnos!
Körde in om Ricardo innan vi skulle hem för att hämta lite kvarglömda saker. Han mådde som han förtjänade men var lycklig ändå hehe.. Tack för en härlig kväll, natt och morgon hehe..

Kom hem vi 3 tiden idag och hann typ bara packa ur bilen och sätta mig vid datorn innan jag skulle jobba.

Det gick bra på jobbet men jag kunde inte sitta still länge. Spring i benen..

Jaja, nu ska jag mysa med min man och hundarna!

pusspuss



Å rocka på!

Är hemkommen nu ifrån Höllviken, men ska cykla till jobbet om 5 minuter. Skriver mer ikväll om hur jäkla roligt vi hade det inatt. Hasch, maja, cigg, vin och öl! Härligt, härligt men farligt farligt! Fick även en cykel på köpet! Men som sagt jag skriver mer ikväll efter jobbet om vår galna helg!

pusspuss


Crazy crazy nights

Jag fattar fortfarande inte att vi såg en livs levande varg inatt! Dom är så otroligt vackra!

Idag ska vi in till Malmö och hämta Oskars mobil som varit på lagning. Sen ska vi ut till Höllviken och fira Oskars bror.
Ikväll ska vi träffa Ricardo med flickvän. Har fan inte träffat han på länge! Antagligen blir det partyparty då om vi får sova över hos Oskars familj, men det äår nog inga problem tror jag. Ricci är rolig att festa med han. Men det kommer kännas konstigt att inte Maria (riccis ex) är där. Miss you Maria!



btw så är det fel på bromspåläggen som börjar bli kassa på min bil. Ännu mer utgifter! Bajs

Have a nice day!

pusspuss

Varg utanför dörren!

Nu inatt vid kvart i 2 ungefär så säger Oskar att han ser en stor hund utanför fönstret sen ändrar han sig och låter chockad:"Det ser ut som en varg! Snabba dig och kolla!" Jag springer fram till fönstret och Oskar säger att den springer runt hörnet så jag öppnar dörren och möts av en varg! En livs levande varg! Jag ser skillnad på hundar och en varg! Så jag ringer pappa chockat och han svarar trött att jag ska ringa polisen. Pratade med mamma lite också. Ringde sen till polisen och har nu suttit och pratat och lämnat ut uppgifter. Fick reda på att det synts en varg i Hörby förr någon vecka sedan några gånger! Helt galet! Mitt i byn! Vilken upplevelse! Jag som precis skulle gå ut med hundarna!

Vargen sprang upp mot Georgshillskolan eftersom jag antagligen skrämde den när jag ryckte upp dörren! Ja, jag kan åter igen bara säga:Vilken jävla upplevelse!


Vackra varelse! Håll dig nu undan och gör ingen skada så du kan få leva vidare!

Bajsbil

Igentligen skulle vi hem till "Tragget" idag men det sket sig ju med det. För idag när jag skulle fixa present till EH på rasten så började en lampa lysa i bilen, något fel med motorn, så det var bara att svänga förbi pappa som snabbt kollade lite men kunde inte hitta något. Han sa att jag fick låta bli att köra tills på måndag eftersom han inte hade tid att fixa det på firman (fullt upp nu när alla ska byta till sommardäck). Men eftersom vi ska köra till Höllviken imorgon och fira Oskars bror gick inte med på det. Så ikväll, istället för att åka till sötnosen, får pappa kolla på bilen. Så nu ska vi köra till moderkakan och fadern och äta middag och pappa ska leka bildoktor.

Jaja, nu får ha en bra kväll. Sup inte för mycket för det kan inte jag ikväll, vilket jag hade hoppats på.

pusspuss


Fule jag, men jag är på gott humör ändå.

Tankeställare.

Sitter på jobb nu och har rast. Syd att det blåser så jädrans annars hade jag nog gått ut en runda på "Lågedammarna".
Var ju hos psykologen idag och det gick bra. Pratade lite om begravningen igår och lite om min släkt och mina känslor till den. Fick en del tankeställningar. Nu dröjer det ett tag innan vi ses igen. Hon ska vara ledig lite och sen ska jag ju till Rhodos. Men det gör inget. Just nu klarar jag mig rätt okej. När det kommer till tankar på kroppen så står jag på noll fortfarande men mina tankar om mitt inre är mycket bra. Jag vet att jag är en smart och snäll tjej med goda avsikter i det mesta. Där har jag kommit långt iaf.

Nä, nu ska jag surfa runder lite efter olika ställen där dom gör ansiktsbehandlingar. Vi ska antagligen ge bort en sorts behandling till en kollega. Det behöver inte vara ansiktsmehandling, kan ju vara massage också.. Vi får se..

Jaja, ha en bra kväll.

pusspuss

Torsdag

Godmorgon! Idag ska jag till Eslöv och träffa min psykolog. Har inte gjort det på länge och jag vill igentligen inte dit nu heller. Men det finns saker som man måste göra trotts att man inte vill. Mormor kommer snart och hämtar mig.  Annars är det jobba kväll som gäller för mig.

Fick ett fint sms av farmor nu på morgonen. Det värmde verkligen att få höra det.

Sen så är jag så fruktansvärt besviken på en annan person, vilket inte är första gången. Du inser inte hur illa du gör folk.

pusspuss♥

Blommorna till vår blomma

Gick upp redan nu ikväll till graven. Jag har dig verkligen nära mig nu. Man kan nästan säga att vi är grannar. Minns när du och jag gick upp på kyrkogården, då när du bodde här i min lägenhet och jag sov över hos dig. Du berättade om vem som låg var. Plötsligt var dom där namnen på stenarna inte bara namn utan människor som levt ett liv. Önskar att jag idag hade kommit ihåg allt du sa under dom där promenaderna. Vilken fantastisk människa du var Ellen. Nu får du vila vid din Emil efter så många år åtskilda. Du finns i mitt hjärta för alltid. Och mellan oss två så vet jag att det faktist fiser i dessa väggarna!


Så vackert med solens strålar.


De två hjärtana♥ Det lilla var från oss 10 barnbarnsbarn och det stora var från våra föräldrar. Så vackert!


Sov gott älskade du!

Nu har mormor Ellen fått den sista vilan. Begravningen var jätte fin, mina tårar rann men jag tror att vart ända öga blev lite vått när vi tog avsked av henne. Emil och Oskar blev dom jag fick luta mig mot. Grät så när kistan fördes in i bilen och Emil fick hålla om mig. Kändes bra att bli tröstad av sin lillebror.
På kyrkogården när vi skulle gå fram och slänga ner blomman brast allt. Att se farmor så ledsen gjorde ont. Tur att Emelie var där och höll om henne. Att själv slänga ner blomman kändes så jobbigt, sista gången jag får "se" dig. Imorgon ska jag gå upp på graven och kolla på alla blommor.

På minnesstunden höll farmor ett sådant fint tal och även farmor och Nisses kusin höll ett fint tal. Jag passade också på att säga några ord. Berättade om mitt finaste minne och det kändes skönt även om jag skakade i hela kroppen. Men det var det sista jag kunde göra för mormor Ellen.


Vargsången

När jag får barn ska jag sjunga denna för dom! Jag gick alltid omkring och sjöng denna när jag var liten. Vet att jag tänkte att min mamma var precis som Ronjas mamma Lovis. Sådär varm och trygg! Min mamma är fortfarande varm och trygg, finns inget bättre ställe att vara än i hennes härliga famn. I de där armarna kan jag vara den jag är, vada lilla Désirée med alla mina fel och brister och ändå vara älskad. ♥


Älskade du!

Idag är det agen då älskade mormor Ellen ska begravas. Ingen dag jag har sett fram emot men det ska bli skönt att få ett avslut. Något jag har gått och grunnat över är hur i all sin dar kan tiden bara fortsätta när något sådant här händer. Hur kan allt bara fortsätta precis som inget har hänt när en människa som betytt mycket för en dött. Jag älskade dig mormor Ellen och kommer fortsätta göra det till den dagen då det är dax för mig att lämna livet på jorden. Jag kommer fortsätta älska och minnas dig ända tills dess vi ses igen. Hälsa morfar<3



"Sjung du min dal med brinnande röst
Tyst dina heta sånger
Sjung markens gräs och susa vart träd
Sakta om dagen som kommer
Sjung källa och flod, sjung stenar och jord
Ge oss din tröst era sånger
Och sjung du min dal och brinn i din tro
På frihetens dag som kommer"

Härlig kväll

Nu har jag och Oskar and the vovvs kommit in från en mysstund ute på gräsmatan. Vi låg på en filt och spelade spel och fjantade oss. Jag lyckades med att rita en grön prick på kinden på Oskar vilket slutade med att jag fick värsta gröna stecket mitt mellan lysmaskarna!

Här är lite foto:


Värsta roliga bilden på Ida och Teiwaz:




Lille "Enöga":


Haft en bra dag idag.. härligt!

Fick även pratat lite med Jennyfer vilket kändes skönt! Har varit så orolig för henne nu ett tag, men nu hörde hon av sig!

Ellinor<3

soon

Fick ett sms av mormor när jag var och handlade! Biljetterna har kommit nu! Wii! Snart åker vi! Mormor och jag!


Knippsa av staven!

Jag fick mina nya nässtavar idag! Har den röda på mig nu.



Det roliga var att jag fick inte av läkstaven, den satt som berget! Jag och Oskar hjälptes åt med att försöka få av den till och med med en tång! Det gick inte heller så till slut blev jag arg och körde bort till pappa på firman och sa: "Knippsa bort den jäveln!" Pappa blev lycklig och trodde jag skulle slute med det "skitet" men så var ju inte fallet. Så nu sitter jag här med en röd sten i näsan, precis lika röd som min "näsvinge" är efter den här misshandeln! haha..

tisdag

Idag är det besiktning som gäller för mig och bilen hehe.. Annars händer inte mycke.. Jag ska bara ta det lugnt och vila lite, det behöver jag.. känner mig inte riktigt frisk. Har känt så nu länge.

Teiwaz är lite bättre i ögat, vi får avakta och se. Teiwaz världens snällaste hund. Gör ingen fluga förnär.hehe..

Har inte så mycket mer att skriva om faktist..hehe..

pusspuss


Bad eye

I går när Oskar var hemma hos mamma och pappa med Teiwaz så hände det något med Teiwaz öga när han lekte med Bindi. Han är helt illröd och vill inte öppna det ordentligt. Är han inte bättre imorgon får jag ringa vetrinären. Just nu verkar han inte bry sig, han ligger lugnt i sin säng och gnagar på ett ben men jag vill mest kolla med en vetrinär i fall det skulle bli värre.. Min lille pussbäbis♥


Liten Teiwaz hihi


B 3

Det var trevligt hos Sonja. Även om jag höll mig i utkanten. Jätte kul att träffa Jessica också. Man har ju inte sett henne på ett bra tag. Tyvärr så snackade jag inte så mycket med henne men det kommer väl fler gånger. Jag kan inte annat än beundra henne.

Magnus och Johannas två flickor, Fanny och Frida, är så fruktansvärt söta och så lika varandra. Man kan ju stirra på dom i evigheter hehe..


Annars har jag väl haft en okej dag. Lite pyrande ångest i bakgrunden men ibalnd känns det som om det är något jag får leva med resten av livet..


pusspuss

B 2

Funderar ändå på att ta mig till kalaset. Bara för att liksom! Ska ringa och höra med Oskar om han känner för det.. Om inte annat så kan jag prata lite med farmor, har inte gjort det sedan mormor Ellen dog. Får ju fortfarande hennes brev hem till mig!

Annars så tycker jag i stort sätt att jag är bortglömd! Är det bara jag som ska hålla kontakten? Är det bara jag som ska försöka? Bara ett sms hade värmt. Nu syftar inte jag på dig "Tragget"♥ och inte Johannes heller för den delen. När man talar om trollen så sitter han och skriver till en på msn nu hehe..

Eller är det så att jag blivit tråkig? Inte intressant längre? När man inte blivit bjuden på flera saker till olika personer som man tidigare umgåts med så börjar man ju undra... Hade varit mycke lättare om folk bara hade sagt: "Jag vill inte ha med dig att göra.." Visst det hade gjort ont men man hade också vetat vad man gjort för fel.

Nä, nu är rasten slut.

pusspuss

Betyder jag något?

Så då är man inne på den sista dagen på jobb innan man är ledig två dagar. Har jobbat nu hela helgen och jag är duktigt trött. Tur att det är storhelg och man får lite money money för det.

Idag skulle man igentligen på påskfirande hos Sonja men jag jobbar ju så jag kan inte. Känns lite trist eftersom det är en tradition. Men dom lär ju knappast sakna mig.. jag är ju bara en i mängden. Så har det känts de senaste gångerna jag träffat släkten på pappas sida. Jag är inte intressant, mer än om man har nytta av mig..

Så efter jobb ska jag bara slappa..

I lördags när jag hämtade Sofie hos pojkvännen hade jag ett allvarligt samtal med henne om kärlek och sådant. Fick ett sms sen av henne där det stod såhär: "Tack för skjutsen. Tur att man kan snacka med dig. Älskar dig!"
Det värmde! Min älskade lillasyster! Gör allt för mina syskon! För min familj räknas jag iaf. Önskar att jag kunde känna så bland andra..

Nä, tillbaka till jobb nu..

pusspuss

Det här är livet

Har rast nu på jobbet. Är jätte glad för jag har precis fått en massa beröm av en anhörig. Hon tyckte jag var en sådan trevlig söt tjej med lite fart i. "Alla inom vården borde va som du!" Gud vad det orden värmde! Ja, jag vet, jag är skitduktig på det jag sysslar med! hehe..

Var ju hemma hos mamma och pappa innan. Mamma hade gömt påskägg och jag, Sofie och Oskar fick ut och leta i trädgården. Kände mig som ett barn igen! Satte mig på trappan och åt och sa till mamma "Mmm, det här är livet". Önskar att jag alltid kunde må så bra som jag gör när jag är med min familj. Så trygg och så älskad.

Vi körde även ner med massa "bråte" och ris på åkern till majbålet nu på förmiddagen, innan det var dax att jobba. Längtar tills vi ska elda majbål. Vi firar alltid det där hemma. Älskar att sitta där vid dammen nere på våra marker och grilla korv på öppen brasa och dricka cider eller en öl tillsammans med folk man känt i hela sitt liv. Hundarna och katterna är självklart med och springer runder där nere med oss. Jag sitter och lutar mig mot min älskade Oskar medans man äter en korv och skrattar åt något som någon sagt eller gjort. Det är fan i mig livet! Glömmer aldrig det året då det var dåligt väder och vi grillade våra marshmallows över värmeljus hehe.. ♥

Försökte få tag på Johannes innan. Den knäppisen svarade inte.. fick skicka ett sms istället även om han aldrig svarar på sådant typ.

Nä, nu ska jag lösa lite korsord resten av rasten.

pusspuss


Uppdatering

Dålig uppdatering nu några dagar men jag har inte haft lust eller tid för att blogga.

I torsdags städade jag och Oskar lite plus att vi mysade en massa också. På kvällen åkte jag till Emelie i Degeberga och hade det jätte mysigt med henne.

Igår vaknade jag upp hemma hos Emelie och vi låg och snacka en massa innan vi gick upp. Sen var jag tvungen att sticka hemåt.

Åt påskmiddag hos mormor igår, mycket trevligt och mysigt. Jättegod mat och efterrätten var super god. Citrontårta var det. Älskar sådan där syrlig smak. Typ citron fromage med digistivbotten. Jag njöt.

Sen när vi kom hem tittade jag på film. Vi snackade en massa och mysade så klart.

Idag är det jobb för min del men först ska vi ut till Äspinge och leta påskägg haha..

allt för mig denna stund.

Glad påsk på er alla♥

pusspuss




Tackar<3

Är hem kommen ifrån Emelie nu! Hade jätte trevligt hos henne. Det får vi göra om!



Idag ska vi till mormor på påskmiddag! Mysigt!

Nu ska jag gå och duscha!

pusspuss

Funny

Är på jobb nu. Festen gick bra och vi hade jätte kul.

Ikväll är det jag och Nanya som jobbar och vi har typ skrattat hela tiden. Underbara Nanya!

Längtar hem till älskling och vovvarna! Klockan 5 över 9 är jag hemma igen hos mina gullepluttar!♥

pusspuss

En bild på mig från i julas. Är på jobbet och har min fina arbetstunika haha..

Samarin kan vara bra för sex

Min blogg har varit lite deppig nu ett tag så därför bjuder jag på en rolig historia hehe..

Dom gamla gubbarna Elon och Birge satt och pratade.
-Det är svårt att få till det med kärringen nu för tiden.
Hon har liksom så mycket veck där nere så jag hittar inte rätt.
-Det problemet har jag också haft men nu hittar jag in.
-Hur då?
-Jag strör ut en påse samarin mellan bennen på henne och där det börjar bubbla, där är det!

*Fniss*

Allt i mitt liv kretsar inte runt honom.

Det gick bra hos optikern. Känns bra att ha fått det fixat.

Var inne på jobbet nu en snabb vända och pyntade påskriset. Idag ska vi ha påskfest där. Ska bli roligt!

En sak jag kan bli trött på att höra när jag mår dåligt är: "Är det för att Oskar inte är hemma?" Förra året vid denna tiden befann sig Oskar uppe i Skövde och jag mådde väldigt dåligt men det var inte pga att han var där uppe! Där emot är det skönt att ha honom som stöd när jag blir sådär ångestfylld! Det är inte pga att Oskar har varit borta nu mycket den senaste tiden utan jag har kommit in i en dålig period. Jag har mått dåligt så länge och jag vet exakt hur jag funkar och hur mina "perioder" är. Perioderna går runt runt runt. Jag har en period då jag är helt manisk, en då jag är så innestängd i mig själv och har mycke självskadetankar, en period då jag känner mig okej. Är det så svårt att förstå? Mitt liv kretsar inte runt Oskar, jag älskar honom och vi bor tillsammans men det finns så mycket mer som påverkar mig än Oskar!
Så då har jag rätt ut detta!

Bara för att jag är inne i en depp period nu så betyder inte det att det alltid syns utåt. Får ofta höra att jag ser ut att må bra och det är ju trevligt att man ser ut att må bra men bakom den fasaden så känner jag mig som ett litet ensamt barn, ledsen och osäker. Jag är bara sådan att jag inte visar något, bara om det har gått riktigt långt.. Oftast brukar mamma "rädda" mig innan jag kommit alldeles för långt ner. Jag har väldigt lätt för att skriva men svårt för att prata mellan två ögon hur jag verkligen mår.

Ännu ett rörigt inlägg..

Imorgon ska jag till Degeberga och Emelie! Ska sova där. Ska bli en massa prat, antagligen tårar men mest skratt! Tycker så mycket om henne den där filuren!♥

puss

tjurskallig

Ska snart iväg till Kristianstad och fixa med linserna. Är lite nervös för det, vill igentligen ha någon med mig men tyvärr går ju inte det..

Jag vet inte riktigt hur jag känner mig längre.. Ledsen hela tiden.. tyngd av massa hela tiden och jag orkar inte med det.. men jag måste.. just nu är där ingen som hjälper mig men å andra sidan har jag inte bett om det heller för jag är så jäkla tjurskallig..

nu ska jag sticka..

pusspuss

Andra Avenyn

Tack goda gudar för Andra Avenyn. Det är det ända programet jag följer nu för tiden. Har följt det nästan ända från början. Oskar måste till och med se det för jag vägrar hoppa över något avsnitt! Programet är både roligt, spännande, "romantiskt" och det visar en sida av tonåren som säkert många går igenom. Greger är ju bara för rolig! Haha.. Vilken torrboll! Tack svt för att ni visar denna serien! Plus att texten dom alltid slutar med älskar jag: "Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya"!


kroppsligt och själsligt

Jag har faktist ingen energi längre.. Tar ut mig på jobbet så när jag kommer hem orkar jag inte.. kan inte bara det här skitet försvinna ut kroppen så jag slipper käka alvedon hela tiden?

Något som också borde ta slut är den där ständiga lilla ångesten. Det är inte en sådan där "stor" ångest, utan en ständigt oroande i kroppen. Det gör mig galen. Det kliar i hela kroppen och jag vill bara ta bort mig själv så jag slipper det där malandet..


hata

Fan vad jag hatar dig ibland! Du har det så jävla lätt! Fattar du det?

Antar att Oskar inte kommer hem idag heller..

ja tack

fortfarande ledsen men ångesten har lättat..

Ska sticka bort på hälsokost sen och fixa lite saker..

puss

ja tack

Can you here them?

Jag har haft en sådan malande ångest hela kvällen. Spy eller inte, Spy eller inte, Spy eller inte.. Fattar ni? Beslutsångest över något så äckligt och så skamligt. Tårarna rinner och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vill inte ha det så här! Kan jag inte bli stark? Kan inte någon trolla bort min äckliga kropp, mina tankar och känslor? Håller jag på att tappa greppet igen eller håller jag på att få tillbaka "kontrollen"? Alla dessa dubbelkänslor gör mig galen! Alla dessa bilder som poppar upp i mitt huvud, alla dessa röster i skallen gör mig tokig! Jag vet att jag förstör mina tänder, att jag fräter upp matstrupen och massa annat men all jäkla rädsla är ett mycke störra hot! Försöker se Sonja framför mig när hon sitter i den där stolen framför mig och förklarar ännu en gång vad som händer med min kropp om jag fortsätter så här, hur glad hon blir när jag berättat att jag inte gjort det avskyvärda på si och så länge. Vad ska hon säga om jag berättar att jag börjat få tillbaka mina tankar? Ge mig ett matschema som jag inte följer? Ge mig mer högre styrka på mina tabletter? Spärra in mig? Eller skita i mig? Vad är värst.. Svar: Skita i mig!! Se mig, hjälp mig! Orkar snart inte hålla tillbaka allt..

CAN YOU HEAR THEM?
ALL THE VOICES IN MY HEAD….THEY FREAK ME OUT
CAN YOU HEAR THEM?
THEY WON’T BE HAPPY TILL I’M DEAD….THEY FREAK ME OUT

3 doors down - Let me be myself



Så jävla ledsen..

That's all I've ever wanted from this world
Is to let me be me

only you

Om du bara visste hur mycket du betyder för mig Ellinor!♥

depp

Fan vilken dålig dag jag har! Det gick inte alls bra hos sjukgymnasten, kunde inte alls fokusera.

Sen är Oskar i Höllviken...igen..

Fan! Jag pallar inte skriva mer.. alldeles för depp för det..

sick and tired

Ny dag, ny vecka och ny period på schemat. Idag jobbar jag till13:00 och sen ska jag till sjukgymnasten 16:05. Annars ska jag bara ta det lugnt. Mår inte riktigt bra idag, men jag tar alvedon så jag pallar jobba. Är lite febrig nu känner jag. Usch!

Idag är Oskar på arbetsintervju! Önska honom lycka till!

Det rycker i mitt öga hela tiden!

Nu ska jag gå ut och sätta mig en stund..

puss


sexy


Fy fan vad snygg han är! Ja, tack! Följ med mig till sovrummet! ♥

Marilyn Manson - The nobodies

Yesterday I was dirty
Wanted to be pretty
I know now that I'm forever dirt




nya tuttar och ny diet

Imorgon ska jag börja med min nya diet. Jag pallar inte trycket längre.. Idag är det inte så bra att börja eftersom jag är sjuk men imorgon ska jag börja.. även om jag är sjuk. Jag måste bli smal och vacker! Fast igår kände jag mig faktist sexig i min svarta klänning och mina nötstrumpor och mina vackra stövlar! Särskillt när ett helt "knuttegäng" blinkade åt mig. Njuter verkligen av den uppmärksamheten. Sexig kan jag känna mig rätt ofta för att jag vet att jag är jävligt bra! Plus att jag är en mästare på att ge en sådan där "sängkammarblick". Men jag vill känna mig vacker!!!! Det är något helt annat!

Btw så längtar jag tills jag får mina nya tuttar haha..

Glömt att ta mina tabletter nu i några dagar kom jag på.. inte så konstigt att jag gått omkring med gråten i halsen hela tiden.. jag har känt mig så orkeslös och viljeslös och på första gången på länge hade jag dom där bilderna i huvudet. Dom där med blödande handleder..

det sjuka är att jag ibland saknar allt det.. vem fan är jag utan dom där bilderna och kontrollbehoven? Nobody!

detta inlägg är helt förvirrat.. jag vet.. men just nu är jag så fruktansvärt förvirrad!

hottie

Jag är sjuk idag! Har legat och frysit och svettiats om vart annat hela natten. Sovit hela dagen idag. Gick upp nu vid 4 tiden och tog tempen och den visade 38.5. Usch usch, jag blir alltid jätte kass så fort jag får feber. Jag kan jobba och fixa och dona så länge jag inte har feber men så fort jag får det så försvinner all min energi. Följde med Oskar till affären nu precis och handlade en massa till kylskåpet. Så nu är jag helt slut.

Ida har arit helt ororlig hela dagen bara för att jag är sjuk. Hon har inte velat göra något enligt Oskar. Min sutt!

Nu ska jag sätta mig framför tv:n och tycka synd om mig själv!

btw så vann jag precis 50 kronor på triss! Lite tur får man ju ha.. hehe


livmoder vill ha spermier

Som ni märker är vi hemma nu. Vi hade jätte trevligt på kalaset. Trevliga människor som är så öppna och tar emot en trotts att man knappt har träffat dom. Fullt med massa barn där så min livmoder skrek efter spermier haha.. Jag satt och sa "Naau, åå vad söt.." hela tiden och Oskar himlade med ögonen hehe.. Mys och Runars dotter Sunna är ju för söt. Hon satt och pillade på mina piercingar. Först drog hon i den i näsan sen den i läppen och hon försökte även dra i den i tungan, så höll hon på ett tag. Gud vad jag vill ha barn! Sen deras lilla "Valle" gjorde ju så att hjärtat smällte men han sov den mesta tiden, bara 4 veckor typ. Där var fler barn, även en liten kille som hete Benjamin som flörtade med mig hela tiden hehe..


Sådan här unge kommer vi att ha! haha, sådan mamma sådan unge.. btw så skulle jag vilja ha en earl piercing! så fint!


På tal om livmoder så har jag ont i min just nu. Jäkla mensvärk, mår till och med illa!

Kiss - Hide your heart

En av mina favoritlåtar med Kiss. Detta är en live version men videon till denna låten är super bra. Tyvärr kunde man inte höra ljudet i videon, sådant där copyright skit..
Älskar texten i denna låten, värsta berättelsen ju! Sen är det så härligt att sjunga med i "A,a,a,a, he, he, hej, do,do,do,dodododododooo.."  Inte många grupper hade kunnat bära fram en sådan här låt och få det att låta bra men Kiss gör det.. Kiss lyckas med allt! I love it loud!♥


Söt eller porrig?

Jag har sagt det och jag säger det igen! Nena är sjukt snygg i denna videon! Plus att jag älskar hennes kläder! Funderar faktist på att färga mitt hår svart igen! Eller iaf mörkare. Det känns mer som jag.. Kanske ska ringa Malin och beställa tid till klippning och färgning.. får ta det när jag har pengar.. Fast det är kanske inte så lönt nu när jag ska utomlands.. det bleks ju så mycke.. får kanske ta det efter sommarne. Oskar älskar ju trotts allt när jag har blondt hår, fast han tycker jag ser porrigare ut i svart haha.. Söt eller porrig? Vad vill jag vara?


försvarsposition

Just nu känns det som att jag är i försvarsposition hela tiden. Det är det ända jag gör. Pappa var skitsur igår och jag var tvungen att förklara och försvara hela tiden fast jag igentligen förstår varaför pappa och många andra undrar vad tusan det är som pågår. Jag försöker verkligen men han är sin egen person och jag kan inte ändra på hur han är. Hade mardrömmar om detta inatt. Jag vill inte välja men på något sätt känns det som om att folk tvingar mig till det. Men jag är ju kär i honom och det är inte så jävla enkelt! Önskar bara folk kunde förstå mig, vilken position jag sitter i!


Love

Bilder från igår:


Mina katter Svea och Vittass<3


Söta Vittass


Svea dricker mjölk.


Bild från när jag låg på stuttsmattan.


Mitt älskade barndomshem hehe..


"Tratten" och Ida hehe..


Bindi var inte stilla en sekund hehe..

Jag hade det underbart igår med min älskade familj♥

njut när du kan!

Kan inte säga annnat än att det är underbart väder idag! Har dörren öppen ut till altanen så hundarna ligger och myser där i solen! Det är det ända jag kommer sakna i den nya lägenheten! Där är ju inget sådant. Men vi klarar oss nog ändå! hehe..

Idag så ska vi ju till Svedala på kalas och det kan säkert bli trevligt. Sitter just nu och funderar om där finns möjligheter att ta med hundarna.. tror inte det tyvärr.. *ledsen*

Jaja, nu orkar jag inte sitta här längre..

pusspuss

Bild från igår när jag och syrran hoppade stuttsmatta. Mitt hår blev lite eletriskt hehe..

Hackers borde skjutas

Är hemkommen från mamma och pappa nu, eller jag har varit det ett tag. Vi hade jätte mysigt. Grillade och pratade en massa. Pappa och jag tittade så klart på Jerry Springer haha.. Efter maten körde jag Sofie och hennes bästis till en fest och sen när jag kom hem till mamma och pappa igen så tittade vi på film. Myspys.
Jag och mamma körde sen och hämtade Syrran och kompisen. Fick oss en liten pratstund på tu man hand.<3

När jag kom hem till lägenheten och var ute med hundarna träffade jag på syrrans pojkvän. Jag har aldrig pratat med honom, har bara vinkat på honom när jag hämtat Sofie hos honom. Han kom fram och hälsade och vi pratade en stund. Så nu har han en 10 från mig iaf! Sen får folk säga vad dom tycker, hon är iaf tillsammans med en väluppfostrad kille som verkligen verkar vara kär i henne. Vissa är ju tillsammans med idioter trots att dom förtjänar bättre..

Det här med hackningen av blondinbellas blogg är för jävligt! Sen så är det så synd om dom andra som också bloggar på spotlife som också råkat ut för något sådant här. Cornelia, Oskar syster, bloggar där och jag kan tänka mig att hon är väldigt sur nu. Hade jag också varit.. Sådana idioter som bara är ute för att förstöra borde skjutas! Dom vinner ju inget på detta! Löjligt!

grillning och krokusar

Så, nu sitter jag och pustar ut. Det har varit full rulle ända sedan klockan 06:00 i morse. Först jobb till klockan 13, sen gick jag till firman och städade. Skrubbade som tusan. Håll på med det i 2 timmar! Men det kändes skönt. Sen så kom mormor bort om och hämtade mig. Vi körde ner till min lägenhet och började rensa i rabbatterna. Så nu är framsidan så fin! Perfekt nu när den ska säljas!

Ska snart köra ut till mamma och pappa och grilla. Första grillningen för i år! Härligt!

Jaja, nu ska jag vila lite..

pusspuss


Massa sådana här blommor har jag i trädgården. Älskar krokusar! Hehe..

Trädgårdsmys

Usch vilken mensvärk jag har idag! Hade jag inte jobbat hade jag legat i soffan hela dagen pga detta..

Har precis kommit in från en härlig stund i trädgården med två av vårdtagarna, har även varit ute en härlig promenad också. Det är ju så fint väder så både vi i personalen och de boende har fått vårkänslor hehe..

Efter jobb ska jag till firman och städa. Hoppas det går bra och att det smärtan i magen släpper lite när jag går dit. Det brukar hjälpa med en liten promenad när jag har den härliga veckan. hehe..

nä, nu ska vi snart äta..

puss

Släkten är värst

Imorgon är det fredag igen. Galet vad veckorna går fort. 2 april idag och det betyder att det är 31 dagar kvar tills jag och mormor drar iväg till utlandet hehe.. Härligt! Men vad som just nu är lite stressigt är att vi snart ska flytta och jag måste få sålt lägenheten.. jaja, det går säkert.. Imorgon ska ju Oskar iväg så då ska jag städa en massa här hemma och ta bilder och fixa annons..

Teiwaz mår bra men han är inte så förtjust i sina tabletter som han måste ta nu några dagar framåt. Han är en mästare på att få ur dom ur munnen hehe.. fast än så länge har han inte kunnat lura mig.. tror jag hehe..

Efter jobb kom Teiwaz och Oskar och mötte mig och Ida. Vi gav oss ut på en härlig runda och jag njöt verkligen! Ida har nog också vårkänslor för hon skuttar runder hela tiden. Teiwaz är väl mest glad för att han slipper tratten när vi är ute och går. =)

På lördag ska vi iväg till Svedala. Oskars kusin fyller 26 år. Jag har nog träffat henne högst 3 gånger under de här åren vi har varit tillsammans, vilket känns konstigt. I vår släkt träffas vi ofta, det behöver inte vara pga att någon fyller år eller något annat speciellt utan det kan bli bestämt så där plötsligt också. Jag vet att jag i början, när Oskar och jag precis blivit tillsammans, tyckte jag att det var konstigt att han inte träffa sin släkt så ofta. Men det kanske är så att det är vår släkt som är annorlunda? Oskar och jag gick och pratade om detta innan idag på promenaden och han sa att han ville träffa sin släkt oftare men det har bara inte blivit så. Vi får försöka ändra på det tänkte jag då! Sen är det väldigt kul att höra att Oskar tycker det är roligt när min släkt träffas! Det händer alltid något tokigt då hehe.. Älskar min släkt trotts att den är lite knäpp och att jag ibland kan flyga i taket över småsaker som sägs eller görs. Allt jag hoppas på är att jag och mina kusiner kommer fortsätta att träffas när vi får barn och sådant också. Mina kusiner har varit mina bästa vänner genom mitt liv och en del till och med som systrar för mig. Och systrar kan man så klart bli arg på ibland men man finns alltid där för varandra. Sen att jag kan bli fruktansvärt arg på farmor ibland eller tycka min morbror och hans fru mesar med sina 2 barn ibland eller rent av bli så irriterad över att alla vet allt om en trotts att man inte sagt något om det osv. Jag älskar alla i min underbara knäppa släkt♣

Nä, nu får det räcka.. kommer inte på något att skriva om, mer än att jag just nu mår rätt okej förutom att jag har otrolig mensvärk! Är lite tjurig märker jag så Oskar kan typ inte ta på mig utan att jag fräser åt honom men han skrattar typ bara. Han vet ju varför jag är lite extra känslig.

pusspuss

härligt

Gud vad härligt väder det är idag! Längtar tills jag slutar så man kan vara ute med hundarna. Ida är med på jobbet men hon ligger mest ute i trädgården och solar hehe.. sötnosen♥

Hoppas det är lika fint väder i helgen eftersom jag är ledig. Det brukar nästan alltid vara dåligt väder då!

Nä, nu ska jag ut i det fina vädret resten av vad som finns kvar av rasten.

puss

myspys

Nu har jag, hundarna och Oskar haft en mysstund i sängen. Oskar spelade gitarr och jag och vovvarna bara mös.. härligt

Nu ska vi ut och gå en runda..

pusspuss

Har du lurat någon?

Hur är det då med mig idag? Jag mår inte precis så bra. Ont i hela kroppen och pendlar mellan att vara varm och frysa hela tiden. Men jag får ändå se något positivt, det är en fin dag!

Får se om jag lyckas lura någon idag, är rätt kass på sådant..

Jobb idag för min del. Jobbar kväll idag.

Btw Oskar ska på jobbintervju på måndag! Wiii..

puss

RSS 2.0