Look above to find love and you found eternal life

Så då var det ny vecka, nya tag och nya uppgifter. I helgen bestämde jag mig för något viktigt, ett steg åt en ny riktning. Har tänkt på det länge men det hjälper ju inte att bara tänka, men i helgen fick jag en spark i baken av Sara och hennes familj. Ja det kommer bli så jävla bra. Så nu ska jag bara snacka lite med pappa men jag är helt säker på att det inte bli några problem med det, snarare kommer han bli glad.

Idag är det 2 år sedan en av de viktigaste människorna i mitt liv stängde ögonen för att aldrig öppna dom igen. Fan vad jag saknar henne, hennes skratt, hennes varma ögon, tjutet från hörapparaten när man kramade henne. Det går inte en dag utan att jag tänker på henne. Jag kan fortfarande, efter jobbet, komma på att jag ska köra och hälsa på henne men sen slår det mig lika snabbt att det är totalt omöjligt. För hon finns inte längre..

Annars så bara jag går och längtar tills jag ska klippa mig. Nu i veckan har jag äntligen fått tummarna ur röven för att kunna gå och klippa mig. Färgning också så klart och det är väl det jag mest är i behov av. Jag ser för jävlig ut med den där dm långa utväxten. Haha liknar en pundare, mer än vanligt då ;)

Nä, om man skulle ta och göra något vettigt idag? Nja, vi får se hur det blir med den saken..

Hade tänkt att bjuda på en låt men det går ju för i helvete inte att bädda in skiten från youtube längre.. Här är en länk iaf till Scott Stapp-Broken. Orgasm för öronen <3.


adjöss

änglar runt omkring mig.

Igår skrev jag om mitt framtida bröllop men jag glömde en liten detalj. Eller rättare sagt en väldigt viktig detalj. Inatt när jag drömde hälsade en väldigt viktig person på mig i drömmarna. En person som betytt väldigt mycket för mig. Mormor Ellen, min gammelmormor. Vi skojade alltid om att hon skulle vara brudtärna på mitt bröllop. Inatt sa hon att jag glömde henne så det ändrar jag nu. Min fina älskade Ellen mormor ska vara en av mina brudtärnor på mitt bröllop. Man kanske inte kommer se henne men jag vet att hon kommer vara där. <3

Jag saknar dig!


Mitt bröllop kommer att rocka röven av er ;)

Jag en kollega till mig satt och snacka bröllop igår. När vi satt där kom jag att tänka på att jag i stort sätt vet precis hur jag vill ha mitt bröllop. En av mina största önskningar är att få barn(inte nu då, men senare i livet) men en annan är att få gifta mig. Jag vill inte ha ett kyrkbröllop, massa gäster, typisk musik för bröllop och vit klänning.
Jag vill gifta mig på en plats som betytt mycket för både mig och min framtida man. Ingen präst utan typ Bryan Adams som viger oss, jag kan väl få drömma? Nä, men eftersom jag inte är kristen så vill jag inte ha någon präst eller prat om den "kristna" guden, inget bibelläsande alltså.
Jag vill ändast ha de närmaste närvarande, inte fler än 15 personer ungefär. Min vackra syster ska vara tärna, helst skulle jag vilja att min underbara bror var tärna också men jag tror inte han vill det. haha.. Men jag skulle hemst gärna vilja ha mina fina syskon precis brevid mig.
Jag vill ha en porrig men ändå vacker svart eller röd eller varför inte både svart och röd klänning. Jag vill att både mamma och pappa ska föra mig fram till min prins och på vägen fram till honom ska det spelas en jävligt rockig låt. Det ska bara vara rockmusik under hela hela cermonin.

Efter cermonin så vill jag färdas till en otroligt häftig lokal där alla släktingar och vänner väntar och då ska det festas. Under hela festen ska det så klart bara spelas min typ av musik! Det ska vara god mat, god dricka och allt ska vara underbart. Det ska hållas tal och jag ska hålla ett tal om min fantastiska prins som kommer få honom att gråta.. Kanske ska jag sjunga lite haha..

Om jag gifter mig så hoppas jag att det blir med min älskade Oskar! Och jag vet att han säkert kommer tycka att jag har planerat ett fantastiskt bröllop. För han får inte bestämma något ;) haha.. men talet till mig, som jag kräver att han ska hålla haha, det får han själv bestämma vad det ska handla om, så länge det handlar om hur jävla fantastisk fru jag kommer bli haha..



Yeah!


Då kan du stå där med filten i örat..

Om inte hata var så starkt ord så skulle jag säga att jag hatar dig nu. Men jag hatar dig inte, inte alls, men jag hatar sakerna du gjort mot mig, eller rättare sagt sakerna du inte gjorde för mig när jag behövde dig som mest och det kommer jag aldrig förlåta, aldrig.. Och ärligt talat, varje gång det går dåligt för dig skrattar jag inombords, inte särskillt fint gjort, ingen av mina finare sidor precis men det känns jävligt skönt. Skadeglädje är den ända sanna glädjen säger dom ju! Fast jag vet i fan om det stämmer..

Jaha, men en sak sitter jag just nu och är väldigt glad för! Det känns som en sten fallit från mitt hjärta! Kan andas lite lättare. På fredag smäller det.. Min tur att få vara lite lycklig nu.. jag tycker jag faktist förtjänar det..






I'm gonna make you cry someday and I'm looking forward to it. Då kan du stå där med filten i örat :P



Ett stort förlåt till mina hjärtan

Jag måste bara få be om ursäkt till alla mina vänner som jag den senaste tiden dragit mig undan. Jag skäms! Har gått/går igenom en liten kris inombords och orkar knappt med mig själv och helt försummat mina vänner. Så jävla ledsen för det. Men jag tror de flesta har förstått att något har varit/är fel men jag har ändå behandlat er fel. Det är inte okej att inte svara i telefon när det ringer för att man inte orkar prata, det är inte okej att låta bli att svara på sms för att man inte vet vad man ska säga, särskillt inte när jag vet att ni har ringt/sms:at för att ni velat vara där för mig. Och ännu värre känner jag mig nu när jag tänker på att ni faktist kanske behövt mig, men jag har varit så uppe i mig själv, bara sett mina problem. Skrikit efter hjälp och när ni försökt vara där så har jag bara stängt er ute. Jävligt fel. Jag hoppas ni förstår men jag kräver inte att ni ska göra det. Haha, jag förstår ju knappt mig själv, så jag kan ju inte kräva det från er. Fan, jag är ledsen för att jag behandlat er illa.. Jag älskar er. Från och med nu ska jag bättra mig, iaf försöka.

Oskar<3 Johannes<3 Kusin Emelie<3 Johanna<3 Emelie Kronbäck<3 ni betyder så mycket för mig, alla på olika sätt. Förlåt..

Och min familj<3 mina 4 hjärtan<3



Som vanligt nu för tiden är texterna röriga men jag tror ni fattar vad jag menar ..

I love you - those three words have my life in them

En av mina favoritfilmer är "Lost and Delirious". Jag kommer ihåg när jag såg den första gången. Jag kan väl ha varit 14 år ungefär. Jag minns att mamma kom in i tv-rummet och undrade vad jag tittade på, jag sa en film. Hon satte sig ner och tittade på den tillsammans med mig, men hon blev snabbt lite sådär "obekväm" när hon såg vad den handlade om, eller rätttare vad hon trodde den handlade om. Två tjejer som har sex med varandra. Hon ville att jag skulle slå över, byta kanal, men jag ville fortsätta se den. Hon gick där ifrån och jag satt kvar och fortsätte att titta på filmen.

Idag har jag tittat på den igen. Och samma känsla infinner sig. Vilken kärlek. Kärlek kan göra dig till världens lyckligaste men den kan också göra dig så vilsen och så olycklig. Och det kvittar vem man delar kärleken med, man och kvinna, kvinna och kvinna, man och man. Kärlek har inget kön, kärlek är inte sex. Det handlar inte om en kuk och en fitta som ska "passa ihop". Det handlar om två individer som möts och det uppstår en fantastisk känsla mellan dessa. Man bestämmer inte vem man ska bli förälskad i, kärleken bara uppstår och den "biter" sig fast.

Kärleken är inte alltid enkel. Den kan vara som för de två tjejerna i filmen, den ena tjejens familj och vänner ser "sådan" kärlek som fel varav denna tjej förnekar kärleken. Den andra tjejen, hon lämnas ensam och vilsen.

Kärleken kan vara "fel", den kan göra dig illa men när du väl älskar någon är du villig att förlåta vad som helst för du vet att du skulle vara utom all räddning utan den andra individen. Allt skulle kännas så fel, allt skulle bli svart och ensamt. Du förlorar en bit av dig själv. Du kanske kan bygga upp dig själv efter att du förlorat kärleken men du kan också tappa all lust att leva, för du är inte hel längre. Biten du fattas blir bara större och större och till slut finner du ingen annan utväg än att få slut på lidandet.

Jag har inte sovit på över ett helt dygn så jag är kanske lite rörig men vad jag vill säga är väl att det kvittar vem du älskar, för när du väl gett dig själv till kärleken är du vilsen utan den.

Ett favoritcitat från en annan favoritfilm "A walk to remember":

"Love is always patient and kind. It is never jealous. Loves is never boastful or conceited. It is never rude or selfish. It dose not take offense and is not resentful. Love take no pleasure in others people's sins, but delights in the truth. It is always ready to excuse, to trust, to hope, and to endure whatever comes."




you bleed just to know you're alive

And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am




I just want you to know who I am

RSS 2.0