Skåneland

Nu är jag hemma i skåneland igen! Skövde är härligt men det är skönt att komma hem. Det bäta var att få hem älsklingen också! Så nu blir vi sambos på riktigt! Älskade Oskar! Lägger upp lite bilder senare för just nu vill jag bara mysa med mina hundar!


Tänker på dig min bästaste bäste vän!<3


Älskade Ellinor!

Jag önskar jag kunde göra något! Vill bara sticka ifrån Skövde och ner till skåne och bara hålla om dig min vän! Jag älskar dig så otroligt mycke gumman och står inte ut med tanken på hur ledsen du är just nu! Du betyder mest för mig och jag finns alltid här för dig min älskade kusin och bästaste bäste vän!

Hämtning av Snickare!

Ja, snart bär det av mot Skövde. Ska bara in om till K-stad och fixa naglarna sen så drar jag iväg.

Var hos kusin Emelie och tittade på hennes lägenhet. Gud vad fint hon hade det. Visst hon hade inte fått upp allt och där är ju alltid mycke som ska köpas in när man flyttar hemifrån men jag blev seriöst avundsjuk på hennes lilla lya=) Hon och hennes vovve kommer nog trivas där mycket bra.

Jag gjorde en sak för första gången igår. Berättade för Emelie att jag känner mig starkare. Att jag faktist känner att jag är påväg tillbaka. Visst, jag hatar mitt utseende, jag avskyr det, MEN jag kan säga att jag är en okej person. Jag låter ingen sätta sig på mig längre. Jag känner mig ganska stark. Jag har vågat bli bra, eller vad man ska säga. Att må dåligt är på sätt och visst tryggt! Sjukt jag vet, men jag känner att jag tidigare inte velat bli bra, jag har velat må dåligt just för att det är tryggt... Jag känner att medicinerna hjälper mig mycket. Visst får jag ångest och har gråtdagar, men alla har dåliga dagar. Visst gör jag saker mot mig själv ibland som jag inte borde men jag är inte lika "inne" i det. Jag kan få en sådan vilja att ta livet av mig ibland men som sagt, alla har dåliga dagar, bara det att mina är lite mer dramatiska eller vad man ska säga. Men jag har iaf mina ångestdämpande piller som är "underbara" vid sådana tillfällen, om inte en cigarett kan "fixa" till det. Jagär stolt att kunna säga: JAG ÄR PÅ G!

Nä, nu ska jag mysa lite med mina kära vovvar innan jag drar. Leka lite med dom och ta ut dom lite. Älskade Ida och Teiwaz! Bindi är också underbar hon med!

Min snickare jag kommer snart... alltså och hämtar dig=P

Torsdagen den 27 november

Wii LÖN!! Galet vad skönt! Jag fick inte så bra tyvärr men det är för att jag inte har haft så mycket ob som jag brukar.. Jaja, jag ska få lön av pappa också så det blir väl lite till..

Imorgon är det jag som drar till Skövde iaf.. Ska köra alldeles själv vilket känns lite trist men det går nog.. ska fixa en sådan där cd-bok så jag kan lyssna på det i bilen.. Tror jag ska ta någon med Camilla Läckberg för hon tycker jag är bra på att skriva. De böckerna jag läst med henne har varit så spännande så at6t jag fått rysningar i hela kroppen. Kan liksom inte lyssna på något roligt i bilen eftersom när jag skrattar så rinner tårarna. Lite svårt att köra bil när man inte ser något p.g.a tårar.. haha..

Iaf ska jag tvätta idag när jag kommer hem från jobbet, sen ska jag hälsa på hos Emelie. Hon har ju flyttat hemifrån så jag ska se hennes lilla lägenhet. Trevligt trevligt=)

Nä, nu ska jag sitta och snoka lite på nätet en stund till innan rasten är slut.. Adjö

Rubrik

Jaha, då sitter jag här igen framför datan på jobbet. Har rast nu såklart. Har fått reda på mitt nya schema och är inte nöjd. Känns inte kul att byta till ett sämre men det är ju inte bara jag som ska tycka att schemat är bra. Alla andra tycker ju det nuvarande schemat är dåligt. Jag får offra mig. Får tänka positivt, det kanske blir bra iaf...

Annars händer det väl inte så mycket.. Jo, Oskar flyttar hem! Lyckliga jag! Han är färdig på skolan nu.. Så antagligen ska vi flytta allt ifrån Skövde i helgen. Så jag får väl köra dit där på fredag. Känns inte så kul att köra själv men det går nog.

Idag ska jag nog tvätta om där är ledigt i tvättstugan.. det behövs verkligen.. alla kläder är smutsiga men jag har inte orkat tvätta.. Städa får jag väl också göra nu efter helgen. Oskar och Sofie svinar ner en massa:P haha...

Nä, jag orkar faktist inte skriva mycket mer.. ska iaf inget till kliniken i eslöv denna veckan vilket känns underbart.. har varit i eslöv minst 2 gånger i veckan sedan jag började där vilket var någon gång i början av sommaren..

Jag känner mig rätt okej faktist.. Hatar min kropp men resten är okej.. Jag är inte dum i huvudet, utan faktist ganska smart.. och jag tror att jag är snäll och omtänksam och ibland lite rolig.. Känner mig rätt stark just nu i mina åsikter.. ingen får sätta sig på mig!

Söndagen den 16 november

Jobb och jobb och jobb.. Helger är aldrig roliga att jobba, särskillt när vänner hör av sig och vill festa.. men det innebär lite pengar i skattkistan iaf. Tur att man har bra kollegor annars hade jag avlidit...
Idag är det det min sista dag innan min veckas långa semester börjar. Skönt. Tänkte på det i morse när jag vaknade av klockan och bara ville ligga kvar i den varma goa sängen.

En grej som gör mig riktigt sur är att två av mina naglar har gått isönder. En har gått av halvt och den andra har helt brutits sig av. Det hände den där kvällen då jag blev påhoppad av två idioter, när jag slängde mig efter Teiwaz.. ja, det är lite av dagens i-landsproblem men det är irriterande ändå.

Efter jag har slutat ska jag och fira farfar. Han fyllde år i veckan. Skulle igentligen fira honom fars dag men han låg på sjukhuset då, men nu är det bättre och han är hemma vilket känns skönt. Det knyter sig i magen var gång man får reda på att han blivit dålig.

Måste bara säga att Oskar har blivit modig och klippt av sig hans långa fina här. Han blev super sexig i sin nya frisyr. Har tyvärr bara sett det på bild för vi har inte träffats på ett tag. Slår vad om att han är ännu sexigare i verkligheten, min gubbjävel! haha...

Detta har jag blivit kallad idag : Hugge pugge kväljare!
Haha..

Fuck me baklänges em kcuf

Sitter och väntar på att golvet ska bli torrt här på pappas firma.. blev helt svett av att städa här men nu sitter jag och fryser..

Igår råkade jag ut för något som gjorde mig så ledsen och arg. Var ute med Teiwaz och Ida på gräsmattan på kvällen och fick syn på ett par med 2 Rotweilers komma gående. Hade Ida lös så jag tog in henne för säkerhets skull men hade Teiwaz kvar ute eftersom han inter hade gjort vad han behövde. Självklart hade jag honom kopplad eftersom han vill springa fram till allt och alla. Men av någon anledning snubblar jag och tappar taget om kopplet och Teiwaz sprang iväg, inte mot paret utan åt ett annat håll. Då skriker damen: "Du får skylla dig själv!" Vet inte varför hon skrek det åt mig men iaf så vänder sig Teiwaz om och börjar springa mot dom. När Teiwaz är framme hos mannen med den ena hunden börjar mannen sparka mot Teiwaz och jag blir helt förskräkt och ropar: "Sparka inte på honom!" Mannen svarar: "Är det bättre att han blir biten då?" Jag svarade faktist ja på den frågan. Och då sätter den jäkla kärringen igång och skriker åt mig att jag är dum i huvudet och borde koppla ihop hjärnan! Jag blev så chokad att jag bara tog Teiwaz och gick där ifrån! Jävla apa! Hur kan en människa bara få för sig att säga så till en människa jag inte känner. Hon menade på att jag måste hålla i hunden och självklart gör jag det alltid annars men just i denna situation så snubblade jag och tappade greppet om kopplet. Jag skulle ju aldrig släppa min hund med vilje mot två stora hundar, inte fram till någon hund för den delen.

Sen tyckte jag väl att det var lite som att välja mellan pest eller kolera om det här med sparkningen. Självklart vill jag inte att Teiwaz ska bli biten men att stå och sparka på någon annans hund det gör man bara inte. Sen är Teiwaz bara en liten valp och skulle inte göra någon annan förnär han är bara jävligt nyfiken och dryg ibland..

Annars är det kasst.. slåss och brotts med mig själv hela tiden!


Ellinor

Jag tror inte du har glömt bort mig.. ta det inte personligt.. att jag känner mig bortglömd har inget med dig att göra.. du har ju dina problem och jag orkar inte ens med tanken att du skulle bära på mina med! Älskar dig min bästaste bäste vän!

en liten parantes(eller hur tusan det stavas)

Jag tycker du är feg Oskar som inte vågar raka dig:P haha...

Det handlar om håret på huvudet.. ni vet där ögon, näsa och mun sitter.

Vad önskas i julklapp? Dax att börja tänka på det... snart jul ju.. usch... Julen är inte vad den varit längre..

Tisdagen den 11 november

Är på jobbet nu.. känns mycket bra:)

Är så fruktansvärt trött på allt jäkla tisslande och tasslande! Jag orkar inte bry mig längre.. Ta och titta på er själva innan ni börjar prata om vad andra gör..

Annars känner jag mig väldigt ensam.. tror faktist att folk har glömt bort mig.. är riktigt trött på att alltid vara den som ska ta första steget men ändå alltid vara den som ska komma i andra hand... "Hon stannar kvar för hon är så snäll"...

Ska iväg och städa på pappas firma sen också.. jobbar extra där nu eftersom jag behöver mer pengar... 75% ger inte så mycket.. vill ha större tjänst och har bett om det också.. står i kö nu..

Jaja, Oskar och hundarna älskar jag iaf..

Grattis!

Grattis till min älskade mamma Alice som fyller 45! Köpt något som jag vet hon kommer njuta av!

Oskar är hemma hos mig nu och jag njuter av det. Underbart att ha han hemma igen...

Imorgon är det jag som går till doktorn.

Ja, nu har mamma mycket bestämt sagt till mig:"Gå till doktorn!" Och nu har jag väl också kommit fram till att jag får göra det. Det är inte normalt att ha ont i huvudet i mer än en vecka. Så imorgon är det jag som ringer till vårdcentralen och försöker fixa tid till läkare.. Jag kanske har cancer i hjärnan.. skulle inte förvåna mig... jag med min vanliga otur...

Kåta hundar och ny mobil

Har fått min mobil! Så nu sitter jag och ska lägga övert alla nummer i den nya. Under dagen skickar jag väl ut ett sms om mitt nya nummer och får ni inget sms från lilla mig så Sorry! haha..

Är uppe i Äspinge för att lämna Ida här. Mamma ska passa henne några dagar eftersom det inte funkar så bra där hemma. Känner mig som en djurplågare eftersom Teiwaz får vara inlåst i sin bur och Ida får sitta i köket eftersom jag inte vill ha några mini Ida och mini Teiwaz. Teiwaz sitter och ylar och Ida gnyr hela tiden. Dom små kåta liven är ju helt förstörda! Sitter och tänker på om Oskar skulle låsas in i en bur och jag skulle bli tvingad in i köket var gång vi blir kåta på varandra! Haha... Så detta får bli lösningen för ett tag.

Mår inte bra idag. Huvudvärk fortfarande så jag kunde inte till sjukgymnasten tyvärr.. Funderar på om jag har migrän. Jaja, det är skönt att jag är ledig så jag kan vila lite..

Måndagen den 3 november

Redan inne i november..galet..

Har bitit isönder en tand och den skavar som tusan på min tunga. Tänder är ett stort bekymmer för mig just nu. Min behandlare trycker på mig att jag måste gå till tandläkaren men jag är livrädd ärligt talat. Vet att jag förstört mina tänder men inte hur mycke.. Inte blir det bättre av att jag aldrig får i mig tillräckligt med kalk. Ska nog  börja ta lite kalktabletter..

 Igår var det ångest på hög nivå.. fick ta lugnande vilket jag inte gjort på länge utan lyckats med att göra lite övningar som jag lärt mig hos sjukgymnasten.. grät när jag gick och la mig så Ida hoppade upp hos mig och försökte trösta mig. Teiwaz satt och småyla i sin bur. Glad att jag har dom två knäppgökarna.. Fast just nu är dom inte så lätta att ha att göra med. Ida löper och springer och "svansar" framför Teiwaz och han måste naturligtvis jucka på henne hela tiden. Så just nu sitter Teiwaz mest i sin bur och Ida är instängd i köket. Ja det är lite cirkus hemma just nu..

Försov mig i morse också. Vaknade klockan 7 vilket är den tid då jag ska vara på jobbet. Lite panik blev det allt. Så jag känner mig lite halvdöd just nu.

Har levt på panodil sedan i torsdags eftersom jag vaknar med huvudvärk och somnar med huvudvärk. För snabba rörelser gör att det "smäller" till av smärta i huvudet. Ulrika tror det är stress som orsakar det hela. Ja, det är stressigt på jobbet just nu och även om jag inte visar något så känner jag inre stress..

Oskar kommer föresten hem på onsdag och jag längtar som en gnu som är törstig efter honom!

Till dig my love<3

Oskar jag älskar dig! Längtar så efter dig.. jag känner mig lite nykär.. igår gjorde du mig sådär lite blyg och oskyldig som jag var för över tre år sedan då när jag träffa dig min prins.. Du har verkligen förtrollat mig min älskling och kärleken till dig kan inte beskrivas utan den kan jag bara visa dig! Din Désirée

aloc acoc..atnaf<3

ångrar mig inte

gjorde något nu när jag var hemma på timmar som jag inte gjort på cirka 2 månader och det kändes som en lättnad fast det inte borde göra det.. jag kände mig "fri" eller vad man ska säga.. ångesten försvann och klumpen i magen flättades ut.. vet att det är fel och att det är sjukt men jag kan inte hjälpa att det ger mig en sådan lättnad..

hade ett jobbigt samtal med min psokolog i veckan.. vi pratade för första gången om min kropp och för första gången kände jag obehag.. men någon gång måste man väl börja prata om det.. jag hatar att prata om det där äckliga som ingen annan ser utom jag... jag ser sanningen.. det kröp i kroppen på mig och jag höll på att bli galen kändes det som.. som tur är så tog tiden slut innan jag exploderade i tårar..

Tack

tack för pratstunden inatt Oskar;) mycke mysigt! haha

nu måste jag jobba!


ledsen

faktsit känner jag mig lite ledsen just nu... fick reda på en grej precis och jag är besviken... du är den människan som är den mest betydelsefulla för mig men ändå hör du inte ens av dig.. kanske är det löjligt men jag känner mig bortglömd..

Lördag och semester

Idag har jag semester. Tog semester för att jag har 6 dagar kvar som jag måste använda och jag pallade verkligen inte att jobba en hel helg...

Igår var jag hos Emelie i Degeberga en lång stund. Åt god middag och tittade lite på idol men snackade mest en massa. Trivs så bra med henne:)

Under hela gårdagen hade jag en sådan där mollande huvudvärk och jag kände att under kvällen hos emelie började det bli värre.. när det sen var dax att köra hem så kände jag mig ändå ganska okej men halvvägs hem till mina föräldrar ungefär började jag känna mig yr olch illamående. Kunde inte titta åt sidorna för då sprängde det till i huvudet. Värken började söka sig ner genom kroppen och det kändes väldigt obehagligt att köra eftersom det var extremt halt och dimmigt också då plus detta skitet. När jag körde in på föräldrarnas gård och skulle gå ur bilen så kändes det som om jag skulle ramla ihop. Mamma fick köra mig hem resten av biten för jag vågade inte ta mig längre på egen hand..

I morse när jag vaknade kände jag precis lika dant men nu efter lite tabletter funkar jag..

Har beställt en ny mobil och jag bara väntar på att jag ska få den! Nytt nummer också vilket ska bli skönt eftersom många idioter har mitt nuvarande nummer.. Har aldrig haft en helt sprillans ny mobil utan bara haft begagnade så det känns kuligt..

Ikväll ska vi till mormor och äta och gå på gravarna...kanske låter trist men för mig känns det speciellt.. en stund att minnas min morfar och låtsasmorfar och andra som jag mist och få lov att sörja lite men ändå fira deras liv de levde...


denna blev det:)

RSS 2.0