Lördag=)

Då var det lördag! Jobbar idag men är hemma på timmar.. ska vara tillbaka klockan 4 igen.

Slutade 12 och stack direkt bort för att titta på Sofie när hon spelade match! Gud vilken duktig syster jag har! Riktigt stolt är jag över tösabiten! Dom vann med 19-14 mot ett lag som jag inte kommer ihåg vad dom hette.. Jag tjoade och skrek typ hela tiden. Sedan när matchen var slut stack Oskar och jag bort till friskis och svettis för att ändra mitt kort. Hade bara valt gympa innan men nu vill jag ha allkort så jag kan gå på gymmet också. Tyvärr så har avtalet med vårdcentralen gått nut så vi kan inte gå bort dit där och träna längre. Fram till den 1 april får vi träna där sen är det slut med det! Kommunen har väl inte råd med att förnya avtalet. Drar ner på allt i denna kommunen tyvärr! Hatar det!

Sökte precis lite bostäder.. måste flytta..pallar inte att vänta på att veta var oskar ska jobba utan vill flytta nu!

Nä, nu ska jag ta något att öta..pusspuss

Snabba puckar!

Jaha, då har man jobbat.. gick mycke bra.. var precis att jag hann dit i tid. Exakt klockan 15:00 steg jag innanför dörranra till avdelningen. Begriper inte hur jag hann i tid med tanke på att jag steg in i duschen klockan 14:35 och stanna där säkert i 10 min.. Jag sprang sedan som en galning runt i hela lägenheten för att hitta allt jag skulle ha med mig och ha på mig... Jag som hade tänkt gå till jobbet.. jag fick slänga mig i bilen istället och köra som en galning hehe.. jag i ett nötskal, ute i sista sekunden..

Sitter och pratar med en kille nu på msn som jag pratade med för några år sedan.. vi hittade på massa sagor om prinsessor och prinsar då..haha.. det var tider det.. gud vad många jag pratade med då.. har hur många som helst på msn som jag inte kommer ihåg vem dom är..

Oskar verkar lite sotis för detta... haha lite roligt.. men jag älskar honom<3

Sänglyft och träningspass!

Jaha då var det fredag igen! Veckan går cp-fort!

Igår åkte ju jag med Emelie för att köpa säng! Det bar av mot Lund och Jysk som Emelie trodde öppnade klocan 9. Väl framme visade sig att dom öppnade 10! Varför står det då på hemsidan att dom öppnar 9? hmm.. Vad skulle vi nu göra? Vi körde bort till McDonalds för att vänta ut tiden.. Jag tog en liten miljschake och en ramlösa.. Emelie skulle smaka min milkshake och utbriste: "Vad jobbigt! Man måste suga helt hårt för att få ut något!" Jag vek mig dubbelt av skratt! Vi hade det så mysigt som man kan ha på en McDonalds resturang ända tills en gubbe började flirta med mig, jag log tillbaka för att inte vara oförskämd.. han såg ju ändå rätt kär ut haha.. Han hade iaf snygg skinnjacka! haha..

9:55 stod vi på parkeringen till Jysk som andra pensionärer och räknade ner tiden till klockan10.. Emelie var noga med att vi inte skulle vara först in så vi lät någon annan gå in först.. Väl inne fick jag äran att välja ut den bästa sängen. Jag rullade runt i sängarna och testade deras stötdämpare! Vi gick till kassan för att berätta vilken säng hon skulle ha och där stod Dick kassören!  Mycke trevlig kille! Dick skrek över hela affären efter Niklas som skulle hämta våra grejor. Jag guidade sedan Emelie till varuthämtningen och där stod Niklas och tog emot oss. Den jäveln orkade inte ens sätta i sängarna i vår bil utan det fick vi själva göra! Han måste varit helt slut efter deras gympass igår haha..

Sen återstod då bara att få upp sängarna till hennes lägenhet på tredjevåningen! Jag fick naturligtvis vara den som fick gå baklänges! Men vi klarade det bra.. Sen skulle vi då få ned den gamla! Jäklar vad tungt det var.. träningsvärk i armarna idag! Men vi fick ner det. Fick bara lite skador på min fot! haha..

Sen blev det ju då makover för både mig och Julia. Emelie fick vara frisör.. Så nu är jag blondie och len om benen efter julias vaxning.. lägger upp lite bilder sen..

En härlig dag det där! Emelies berättelse om hennes dröm var ju bara bäst! Hon hade drömt att hon bodde i min lägenhet och hennes mamma och ena syster plus min farmor(hennes mormor) var med i lägenheten. Emelie hade en pojkvän som liknade Freddie Mercury! Han var en mycket hotfull typ och kastade knivar efter Emelie var av en träffade i benet! Hon berättade om vilken smärta hon fått i det benet och hon hade huggt flera gånger i hans bröst men han dog inte. Sen säger farmor: "Du måste nog fly!" Och det för Emelie fasten först måste hon ju plocka ihop all Hequilles mat! Hequille är Emelies älskade hund och när hon berättade att hon först måste plocka ihop hans mat innan hon flyt från en galen man som vill döda henne fick mig att asgarva!

Ja, det var som sagt en hrälig dag! Tack så mycket Emelie! och tack julia för vaxningen! haha

Nu ska jag och duscha börjar 3 så det är jävligt brottom.. har varit och tränat och är svettig så jag kan inte skita i det..

ha det bra! puss

Torsdagen den 29 januari.

Är det bara jag som tycker denna månaden går segt?

Klockan halv 9 kommer Emelie(kusin) och hämtar mig. Vi ska till Jysk och köpa säng till henne. Lyckosten ska ha dubbelsäng! Vi skulle nog också in på ikea så jag har med mitt presentkort på 600 kronor i fall va ska ditt.. Älskar Ikea! Sen får jag väll hjälpa henne upp med sängen! Usch, hon bor på tredje våningen utan hiss! Jag tror jag dör! haha..

Drömde en massa konstigt inatt.. fast det gör jag alltid.. det värsta är att jag går och ältar dessa drömmar om och om igen!

Jaja, nu orkar jag inte skriva mer..

Vi ses..puss

Jag vill inte ha 231 ljus på min tårta!

Har precis haft en mysstund med Oskar men nu tittar han på det här "Semestersvenskar". Tycker det är rätt knäppt, lite småroligt men Oskar sitter och asgarvar hela tiden.. begriper inte varför.. hehe


Visst ni om att jordens undergång närmar sig med stora steg. Iaf enligt Maya-folket. Den 21/12 2012 kommer jorden gå under enligt deras kalender. Har hört detta innan för några år sedan men det stod på nyhetskanalen idag. Vet inte om jag tror på det riktigt men självklart fattar man att jordens dagar är räknade. Man får helt enkelt leva livet innan den stunden kommer. Lite läskigt är det ändå att tänka på. Men jag vill ändå inte leva för evigt.. det hade nog varit jobbigt. Särskilt när man måste blåsa ut alla ljusen på tårtan.. "Jaha, nu måste du blåsa ut 231 ljus annars för du inte önska dig något."  Nä, fy vad jobbigt! Men självklart hoppas jag på ett liv efter detta. Jag är nästan helt säker på att själen lever vidare efter döden.. den bara måste göra det, vad fan är det annars för mening med livet? Är så tacksam att jag har min tro, annars hade nog livet varit fattigt! Tror inte man kan vara riktigt lycklig om man inte tror på något. Oskar säger att han är ateist och jag kan inte riktigt köpa det. Ateist är ett svårt begrepp tycker jag. Du ska ha verkligen ha sökt igenom var ända liten religon och letat i vart ända lite "skrymsle" efter "sanningen" och ändå inte funnit "din tro" innan du kan säga att du är ateist enligt mig.

Svåra frågor det där men jag kan sitta och diskutera i flera timmar. Religion är något av det mest intressantaste ämnet tycker jag. Allt som inte går att "ta" på, allt mystiskt facinerar mig.. sen får man tro och tänka som man vill, men jag väljar att Tro!



Hemma igen

Hemma från K-stad och är lite trött faktist. Gjorde vid mina naglar hos Ida.. Mycket revligt och härlig tjej den där Ida. Vi pratade om mina drömmar och gav mig tips och verkligen "puscha" på vilket inte många gör i min närhet. Köpte även en fin tjocktröja på "Metal". Älskar sådana svart goa tröjor med "bandtryck" eller något annat häftigt tryck. Blev med en döskalle på framsidan och på baksidan ett vackert mönster.. Kanske lägger upp en bild om jag orkar.. tror inte det..

Har även handlat hundmat idag medans Oskar var och sökte jobb. Fick en bok om labradorer för att jag köpte Royal Canin. Har ju ingen labrador men tycker om rasen. Hade jag inte skaffat Teiwaz hade jag ju haft en "jacktlabbe" istället. Var ju igentligen meningen att jag skulle ha en sådan men sen fick jag nys på att Bassi skulle ha valpar och jag blev kär i lilla Teiwaz! Kanske blir en labbe i framtiden.. vem vet.. Min låtsasmorfar hade ju en labbe, Tani, och hon var ju så härlig och lugn. Fast den rasen som ligger mig närmast hjärtat är ju Tysk Wachtelhund, rasen som jag växt upp med. Laidy och Lina var så underbara! Och nu lilla Bindi gör så att ens hjärta blöder av kärlek, påminner så mycket om Lina när hon var valp. De där kloka ögonen kan trösta bättre än något annat. Särskillt Laidy hade kloka ögon.. Få försöka få upp bilder på Lina och Laidy någon gång.

Här är uppfödaren till Bindi. Seriös uppfödare som inte säljer denna fantastiska jakthund till vem som hellst utan till folk som är duktiga jägare och som verkligen vet hur denna hund ska uppfostras.

Nu pallar jag inte skriva mer..ska lägga mig i sängen och sträcka ut ryggen!

adjös!

Härlig Shopping!

Nu har jag varit på Teba och köpt lite gottis till hundarna och halsband till båda två plus en ny matskål. Sen köpte jag en "handske" som man kan kamma hundarna med och massera med.

det svart med dödskallar på ska Ida ha.. min lilla "killerhund"<3
12 fyllda ben med youghurt, choklad och vanilj..
10 stycken goda tuggisar!
Typ en sådan här skål til Ida fast med ett hundansikte istället för en hundtass.

Och naturligtvis köpte jag en tjursnopp till Teiwaz stora förtjusning! Han ligger just nu och tuggar för fullt!


Älskar att köpa grejor till mina söta vovvisar! Men nu får det räcka för denna månaden iaf... Nästa månad ska Teiwaz kastreras har jag bestämt mig. Ska ringa och prata med vetrinärstationen imorgon. Hoppas att han blir mindre stressad då plus att jag tycker synd om honom när Ida löper. Han slutar äta och är helt uppstressad.. Ida springer mest bara omkring och "porrar" sig haha!

Nä, nu ska jag mysa med Ida som sitter och ber om uppmärksamhet!

Inbrott!

Natten till måndag hade vi inbortt på avdelningen. Vår nattpersonal kom på tjuvarna som precis tagit sig in men blev överfallen med pepparspray. Tjuvarna fick aldrig med sig något. Nattpersonalen kom v'äl på dom precis när de tagit sig in. Hon tyckte det var konstigt att där var löv på golvet där hon precis hade städat och när hon kom runt hörnet stod hon ansikte mot ansikte med en man som då sprutade henne i ansiktet med pepparspray och sedan försvann..

Fy tusan vad det är läskigt att vi har haft påhälsningar av räliga människor! Vågar knappt sitta nere i tv:rummet igår med de boende bara p.g.a detta..  Tur att de inte vet om något för då hade det blivit kalabalik!

Jobb, jobb, jobb..

Är på jobbet nu men det är så trist.. här är så lugnt och stilla.. man nästan känner för att reta upp dom lite så här händer något haha..

Imorgon är det lön!!! Fast det kommer väl gå till massa tråkigt som räkningar och åter räkningar.. Annars händer väl inget imorgon.. Jag ska till banken med mitt kassa kontokort som antagligen har avmagnitiserats.

Nä, nu får jag gå tillbaka till tv:n ett slag innan det är dax att ge lite mediciner till vårdtagarna..

Jag ska föresten vara handledare snart.. en som läser till undersköterska.. vet inte om det är en kille eller tjej och antagligen är den äldre än mig.. känns ännu konstigare.. men det var mina kollegor som tyckte jag skulle vara det.. och jag gick med på det.. korkat Désirée!

Tränat..

Har varit och tränat och man känner sig så duktig. Imorgon har jag nog träningsvärk men det gör inget. Har spelat the sims nu en timme, gud vad tiden går fort när man spelar det. Och nu sitter jag bara och lyssnar på musik, får väl snart gå och byta om. Ska ju börja jobba klockan 4..

Sen i fredags har jag nästan bara lyssnat på goa 90-tals hits. Det är härligt att tänka tillbaka på den tiden då allt var så enkelt och härligt. Jag var en självsäker och tuff tös! Emil och jag sprang i skogen och lekte, fiska i ån, byggde kojor och klättra i träd. Det var tider det. Sparka boll med pappa, målade teckningar med mamma. Sprang över till grannbarnen och hitta på bus tillsammans med dom. Ljusa minnen, härliga minnen..

Inget viktigt..

Gårdagen slutade ändå hyffsat.. Emelie gjorde några slingor i mitt hår. Fast det gick emot mig också.. Fanns knappt någon färg i detta "paketet" så det blev inte så många slinger jag hade tänkt mig.. men på torsdag ska jag köpa mer färg och absolut inte det jäkla "Pernilla Walhgren" skitet.. räckte till 7-8 slingor.. bajs... Emelie får hjälpa mig med det! Jag ska ju hjälpa henne med sängen hon ska köpa.. Jag vill också ha en dubbelsäng! Fast det får vi inte plats med här..

Går och väntar på om Oskar får jobb så vi vet var vi ska flytta.. Jag vill flytta nu! Vantrivs som in i i lägenheten!

Mitt kort har nog avmagnitiserats.. skit!

Nä, nu ska vi nog snart iväg och träna..ska jobba sen..

Nä, nu orkar jag inte skriva mer..

Sjukt dåligt humör!

Jag är på sjukt dåligt humör! Tycker denna helgen har varit pissigt tråkig! Fredagen var ju trevligt det var den=) men lördag och söndag ta mig i röven!

Lördag! Upp alldeles för sent. Bort om sportcentret, det var ju trevligt.. bort om Emelie som inte var hemma.. hämtade grejor där och lämnade mitt grejs till håret där.. körde och handla.. satt framför tv:n hela dagen.. hörde bara massa skit om vad jag åt hela tiden.. hatar när folk påpekar vad jag äter! Ge fan i det! Lång väntan hela dagen.. Det ända Désirée gör är att vänta och vänta och vänta.. Dagen slutade med att jag sov i soffan..

Söndag! Vaknade alldeles för sent! Ringt flera gånger till människor som inte går att få tag på.. Sur hela dagen.. får väl ställa in det här med tatuering eftersom ekonomin inte är den bästa.. Jo, om jag hade bott själv hade den varit perfekt för jag får ju bra lön denna gången.. men nu bor jag ju inte själv! Asförbannad över allt som är orättvist! Känner mig jävligt ensam och bortglömd! Jaja dagen är inte slut än.. det kan ju bli värre än vad det redan är.. Kunde lika gärna jobbat denna helgen!



Ni fattar säkert inget alls men det skiter jag i! Känner bara för att slå in pannbenet på någon.. kvittar vem!

Ny dag!

Jaha en ny dag med nya äventyr.. Nä, det blir väl inte så mycket äventyr för mig.. väntar på att Emelie ska höra av sig så hon kan färga mitt hår.. Ska väl städa här hemma och det är ju alltid ett litet äventyr, man vet aldrig vad man kan hitta hehe.. Särskilt nu när Oskar också bor här..

Trist väder ute och jag känner igentligen inte för att gå ut idag heller..

Igår var jag på invigningen av det nya sportcentrat.. Fixa så jag ska kunna gå och gympa där.. Tycker det är kul.. Gymmet var ju extrtemt fint men eftersom jag redan går på ett gratis gym så kände jag inte för att betala för att gå dit.. men det hade varit kul att testa dessa maskiner.. Det kunde jag ju gjort igår också men där var så mycket folk och jag gillar ju inte.. jag höll mig så nära mamma som möjligt.. jag fixar inte riktigt massor med folk längre..får nästan panik.. för ett år sedan hade jag aldrig fixat det.. jag hade börjat gråta av bara tanken. Så jag har nog kommit väldigt långt faktist.. Min behandlare tycker jag har kommit långt iaf.

Slängde precis ett öga på tv:n, en tjej fick en injetion av botox.. Jag hade nog inte kunnat göra det.. men plastbröst skaffar jag gärna.. Så fort jag får råd med det så lägger jag mig under kniven och fixar till mina hemska bröst.. Kalla mig ytlig eller vad tusan ni tycker jag är.. but I don't give a damn!

Nä, nu ska jag nog gå och duscha..

Minns ni denna?

Detta är inte den riktiga videon ju men den tecknade gubben är så rolig! Särskilt i början..lyssna och njut och upplev gamla minnen! Scatman<3




Hatar modebloggare!

Jag hatar modebloggar! Finns det något värre? Människor som bara skriver om vad dom tycker är inne nu och om deras senaste sjukt dyra fynd! Det värsta är att nästan var ändå blogg man kommer in på är just en modeblogg! Jag vill läsa om intressanta saker som religion, sex och musik! Sex, drogs and rock n' roll! Skit snygga tattoos och sexiga piercings och lite udda saker som att sticka in krokar i kroppen och sedan hängas upp i luften! Folks liv och upplevelser.. Jag skiter väl i vad kändisarna och vad en liten pinnsmal och utseende fixerad människa har på sig! Vad fan tar alla intressanta bloggar vägen?!

Irgendwie irgendwo irgendwann

Igår var vi ju hos Emelie för att snacka och ha det roligt.. och roligt blev det.. Johannes var ju också där, min bästa vän av det manliga könet.. Vi pratade bland annat om resor, kukstorlek och lite musik.. mest sexprat blev det eftersom Johannes är lite översexuell, fast jag är väl inte så mycket bättre precis. Sen att jag och Oskar började gnabbas lite då och då det tillhör vardagen. Johannes och Emelie fick styra in samtalet på något annat. Drack gotttis vin och rätt som det var skulle vi till Degeberga och hälsa på hos "Johannes Emelie". Mycket Trevligt det med, synd bara att alkoholen försvann ur kroppen under den tiden.. På vägen hem till Hörby lyssnade vi på gammal underbar musik från 90-talet! Underbar minnen till den musiken från första discot man var på till första gången man hångla, första gången en kille la handen på ens röv osv.. haha Härliga tider det!

Bland annat lyssnade vi på "Anyplace,Anywhere, Anytime" med Kim Wilde och Nena! Och gud vad jag älskade den låten när den kom ut och gör det fortfarande fast man kanske glömt bort att den finns.. Älskar tyskan i låten, funderar på att ta upp mina tyska studier faktist.. jag fick ju sluta med det eftersom jag knappt kunde engelska på högstadiet=( Älskar när man sjunger på tyska faktist.. Sen att Nena är tokigt sexig i denna videon är ju bara ett plus.. Hon skulle man ju inte tacka nej till haha..

Gib' mir die Hand
Ich bau dir ein Schloss aus Sand
Irgendwie irgendwo irgendwann...


Nä, nu ska jag dansa med Oskar fast han inte tycker musiken är bra.. men jag älskar honom ändå<3 Tokisexig är ju han med!



Roligt men tråkigt! Långt med ändå kort!

Vet inte varför jag tycker det är så roligt att skriva i sådana här listor.. Mindre roligt att läsa kanske...


1. Namn? Désirée Olsson
2. Ålder? 20 år
3. När är du född? Året var 1988 den 5 september när lilla jag hittade ut..
4. Trivs du med din längd? Nej längden är det inget fel på.. fast lite kortare hade inte skadat..
5. Har du fräknar? Ja det har jag.. fast mer på sommaren och jag älskar dom!
6. Civilstånd? Sambo
7. Trivs du med det? När Oskar är snäll trivs jag=P
8. Vart bor du? Hörby
9. Ditt motto? Never drive faster then your angels can fly!

PERSONLIGHET; 
10. Blyg?
Kan väl hända ibland..
11. Ansvarsfull? Ja.. för det mesta iaf.
12. Öppen? Är nog ganska öppen.. förutom när det gäller mina "mörka" känslor.
13. Djup? Mycket!
14. Ärlig? För det mesta.. men kan ibland försöka undvika sanningen..
15. Positiv? Lika positiv som en get på grönbete haha...
16. Smart? Smartare än de flesta!

BRUKAR DU;
17. Kramas?
Så ofta jag kan.
18. Titta på dig själv i spegeln? Hatar speglar men brukar dras dit på något vis..
19. Ha ångest? inte lika ofta längre..
20. Drömma mardrömmar? Nästan varje natt.. fast ibland kommer dom på dagen också..
21. Drömma sexdrömmar? Var ett tag sedan men när det väl händer är det mycket nice så länge det inte går över till en mardröm...
22. Kyssas? Mest pussar nu för tiden faktist.. men det blir väl iaf en gång om dagen.. hehe
23. Cykla när du ska någonstans? inte just nu, cykeln är isönder..
24. Gå i skolan? Nä, studenten för 2 år sedan snart.. men när jag gick i skolan var jag inte där så ofta som jag borde varit.
25. Klä dig i svart? I love it!
26. Lita på folk? Nej.. sorgligt nog inte..
27. Äta sushi? Tror inte jag har ätit det på minst 2 år!

SOCIALT;
28. Har du många vänner? 
Nä, men kompisar har jag väl några stycken.
29. Hur många har du kysst? Eh.. jag vet inte riktigt.. men inte så många..
30. Vem kramade du senast? Mormor
31. Tycker du om att träffa nytt folk? Ja, det gör jag men jag kan vara väldigt nervös innan..
32. Pratar du ofta med okända människor? Det händer.. är inte rädd för det..
34. Vem pratade du senast i telefon med? Emelie.
35. Vem fick du senast sms av och vad stod det? Pappa: "Bra"... mycket intressant sms! haha
36. Har du sagt "jag älskar dig" till en vän? Ja.. fast jag har hört det från fler än jag har sagt det.. De orden ska inte missbrukas tycker jag! Men Ellinor har nog hört dessa x antal gånger<3

FÖR ELLER EMOT;
37. Långdistansförhållanden?
Emot.. fast Oskar och jag klarade ju det.. men det var påfrestande..
38. Utnyttja någon? emot
39. Självmord? emot, men jag dömmer ingen som gör det och jag har väl själv varit nära att ta det steget för många gånger.
40. Dödsstraff? Nä, plåga svinen!
41. Abort? Emot! Men jag dömmer ingen som gör det.. Om barnet är sjukt och inte kommer att få ett drägligt liv p.g.a detta så tycker jag det är okej eller om kvinnan är allvarligt sjuk..
42. Använda droger? Alkohol kan vara lika farligt som droger.. så jag säger att det är upp tillvar och en så länge det inte skadar någon annan än dig själv..
43. Sex före äktenskapet? Jag är en hedning så jag säger för..
44. Köra onykter? Klart jag är emot!
45. Mobbning? Mobbning är något av det värsta du kan vara med om.. det skapar djupa sår i din själ.. klart jag är emot.

ANTAL;
46. Gånger du varit kär?
Förälskad många gånger men kär bara 2 gånger..
47. Personer från högstadiet du fortfarande har kontakt med? Många fifrån högstadiet men ifrån klassen är det bara Jennyfer som jag har regelbunden kontakt med.
48. Tjejer du kysst? Aldrig kysst, men en vänskaplig puss kan förekomma!
49. Glassar du ätit på en dag? Usch, det vågar jag inte tänka på.. fanns en tid då jag hetsåt..
50. Personer du älskar? Min familj och min "egen" lilla familj..
51. Personer du hatar? Hatar är ett starkt ord..
52. Gånger du varit full? Minnesförlust!
53. Gånger du slagit något? om man inte räknar med mina syskon är det väl 5-6 stycken jag har slagit..

SVARA ÄRLIGT;
54. Tycker du om någon just nu?
Ja
55. Har du någonsin strulat med någon som haft flickvän? nä, men pojkvän..
56. Vem kysste du senast? Oskar så klart
57. Tror du på spöken? klart jag gör..
58. Har du någonsin haft ett one-night-stand? Nej
59. Åkt polisbil? Nej, men jag har suttit i en.. haha
60. Din största svaghet? Min ätstörning..
61. Har du någon gång köpt kondomer? Jadå.. inget skit i min fitta tack!
62. När grät du senast? Jag gråter ofta inombords.. men det kanske inte räknas.. senast jag fällde en tår var väl i helgen..

HAR DU NÅGONSIN;
63. Gråtit över en kille? 
Ja..
64. Ljugit för någon? Ja.
65. Träffat någon från internet in real life? ja
66. Slagit ner någon? Nej.. jag har iaf inte gjort så någon legat på marken..
67. Gråtit offentligt? Ja
68. Hånglat med en ful person? nej
69. Krossat någons hjärta? Jag tror det..
70. Sagt att du hatar någon? Ja.

RANDOM;
71. Varför bloggar du?
För att jag tycker det är kul och för att försöka få ut mina känslor i ord.
72. Dricker du kaffe? Ja men inte lika ofta längre.. får ont i magen av för mycke kaffe..
73. Vad skulle du aldrig få för dig att äta? Om det hade varit hungersnöd hade jag nog ätit allt.. men sniglar låter inte så gott..
74. Äger du en digitalkamera? mm
75. Vilken färg har din tandborste? Blå och vit.
76. När sov du senast på golvet?
var ett tag sedan men jag tycker om att ligga på golvet.
77. Har du några syskon? 2 småsyskon, Emil och Sofie<3
78. Bästa fikat? kaffe och kladdekaka med grädde..
79. Favoritmånad?
Den månaden då man märker att våren är på väg..
80. Hur gammal blir du nästa födelsedag?
21 år.



Så det var en trist lista om mig..

Nu börjar resan!

Resan är beställd! Söndagen den 3 maj klockan 07:40 startar planet ner till Rhodos! Mormor och jag kommer sitta i våra stolar på planet och bara njuta och längta till värmen. Vi anländer på Rhodos 12:00 lokal tid. En hel vacka bara hon och jag på en härlig plats. Grekland är underbart, har varit på Kreta och Santorini och älskade det så Rhodos kommer säkert bli lika underbart. Hemresa Söndagen den 10 maj och inte förän23:55 lyfter planet hem mot Sverige vilket betyder att vi har hela den dagen på att sola och bada! Härligt härligt! Resan och äventyret börjar ju redan nu faktist.. Allt roligt som ska planeras och massa längtan! Mormor och jag<3

Hotellet heter Europa och ligger mitt i Rhodos stad precis som vi ville.. nära till gamla stan så vi kan gå där och titta! 50 meter till stranden härligt härligt!







Köpte färg till håret så nu ska jag bli av med min tråkiga färg.. har inte fått min naturliga hårfärg igen sedan jag färgade det förra gången..det har liksom blivit råttfärgat och trist! Så i helgen är det Emelie som ska färga det.. ikväll hinner vi inte för då ska vi och pågarna bara snacka och fnittrra haha.. plus att jag inte vill visa mig i den där slinghättan inför pågarna.. Snacka om dom hade retat mig då!

Nä, nu ska jag mysa med vovvarna<3

Love Shine A Light - Katrina & The Waves

Hörde precis denna låten på radion.. Jag älskade den när jag var liten, kunde gå omkring och sjunga den fast kanske inte med perfekt engelska precis hehe.. här är den..



Fredagen den 23 januari..

Ge mig lön! Vill ha det nu..

Jaja, är på jobbet nu och det gör bra.. vid kvart i ett kommer mormor och hämtar mig här och sen ska vi till Eslöv. Jag har en tid där halv 2 hos psykologen.. Vill inte faktist.. det är liksom så påfrestande att sitta där, det sätter igång så många tankar och känslor. Efter psykologen ska jag dirket in till behandlaren och snacka lite om hur det går för mig.. Hur går det igentligen för mig? Jag vet faktist inte..

Sen efter det bär det ju av mot lund och ticknet för att beställa Rhodos resan! Wiho! Mormor och jag har det alltid så mysigt ihopa så denna resan kommer bli toppen! Längtar!

Jaja, nu ska jag jobba..pusspuss

Duktiga jag och lite om fetma!

Så har varit och tränat ikväll också och det känns bra.. testa en ny maskin idag och det känns verkligen i magen nu.. härligt..

Tittar på ett program nu på 3:an samtidigt som jag skriver här, om feta kvinnor.. tycker det är hemskt att se.. inte hur stora dom är utan hur dom behandlas.. Jag har aldrig tyckt att feta människor är äckliga som många andra i min närhet och jag ser absolut inte ner på dom eftersom jag anser att något som gör ont inom dem har drivit dom till den storleken dom har. Sen är jag själv inte så liten heller och jag har varit större än vad jag är nu.. jag vet hur ont det gör inom en.. Sen verkar det ändå som om de här kvinnorna tycker om sig själv, iaf försöker få det att se ut så..  Men en av dessa kvinnorna, hennes man ger en "kalla kårar", han utnytjar henne känns det som. Får henne till att äta mer bara för att han själv tänder på det.. sen tror jag hon så gärna vill ha kärlek att hon gör allt för att få det.. Jag vet ju själv hur man är, jag gör nästan allt för kärlek och ömhet.. Det behöver ju vi människor..

Jaja, imorgon är det jobb, sedan bär det av mot Eslöv. Ska träffa psykologen och efter det min behandlare. Har inte träffat min behandlare sedan innan jul så det ska bli.. inte kul, men det känns iaf bra. Efter besöken i Eslöv bär det av mot Lund med mormor där vi ska beställa resan, WIHO! Älskar mormor<3

På kvällen ska vi till min kusin Emelie och dricka vin och skvallra.. mysigt.. Johannes kommer också dit så det kan nog bli en hel del skratt!

Oro

Nu sitter jag här på min rast och är orolig. Fick in ett papper nu i förmiddags om hur kommunen ska spara pengar. Naturligtvis är det barn och äldre som ska drabbas av denna krisen. Kommunen har som förslag att dra ner på personaltätheten, vilket innebär att man tar bort några tjänster eller förminskar tjänster. Ont i magen, där lär ju säkert min tjänst åka eftersom jag är så pass nyanställd plus att jag inte jobbat lika länge inom vården som alla andra har. Jag pallar verkligen inte detta! Jag har ju inte råd med att dom drar bort timmar från min tjänst heller. Jag klarar ju knappt ekonomin som den är nu och hur tusan skulle det då gå om tjänsten blir förminskad? Så jäkla orättvist! Sen kan de högt uppsatta ha hur mycket som hellst i lön och kommunen bygger nya anläggningar hit och dit.. det har dom råd med, men de har inte råd med att ha fler lärare och fritidspersonal så att unga har någon möjlighet att få den hjälp de behöver och de har inte råd med att ta hand om deras äldre så att de kan få det bra.. För jävligt!

Dom ska bestämma hur det blir på torsdag nästa vecka.. tills dess får man väl gå med oro i kroppen..


Citat

Det var ju ett tag sedan jag la upp ett hundcitat så här kommer ett:

"OK, jag plockar inte upp efter mig och jag skäller på allt och alla. Men jag älskar dig, älskar dig, älskar dig och jag kommer att fortsätta att älska dig tills jag dör"

(Pam Brown ,F1928)


Jiiiihaa

Nu har vi varit duktiga.. Varit på gymmet 1½ timme! Kommer kännas imorgon..

Grymt skönt att sitta här nyduschad och känna hur duktig man varit! Måste bli "snygg" nu till Rhodos jue hehe.. Där måste jag ju sola och bada, det kan man ju inte låta bli precis.. Här i Sverige låter jag ju gärna bli att bada och sola eftersom jag får en sådan obehagskänsla..

Nä, nu ska jag titta på tv! Vill se Harry Potter men skurken Oskar vägrar att sätta igång det!

pusspuss

Resa på G!

Nu har jag varit och städat på fiman! Behövdes verkligen.. fint blev det iaf.. Tycker ofta att det är rätt skönt att komma dit och städa.

Efter att jag städat stack jag bort till älskade mormor för att dricka lite kaffe och prata om resan. Vi skulle igentligen ha beställt redan i höstas men så hände lite grejor för min del som gjorde att jag inte orka tänka så långt fram men nu är det dax. Vi hade ju först tänkt att ta en tripp till Thailand men jag ångrade mig, kände väl att det var för dyrt för min del. Visst mormor sa att hon kunde betala hälften men jag kände faktist inte för det.. Sen så tappade jag väl lite lusten att åka dit p.g.a annat som jag inte vill ta upp här.
Men idag har vi bestämt oss för att vi ska till Rhodos! Kollade på hotel och priser idag på datorn och vi hittade väl några favoriter så på fredag är det hon och jag som drar in till Lund och beställer resan. Vi två kommer göra Rhodos osäkert haha..




Ikväll så är det jag, Eva och Ann-Marie som ska göra gymmet osäkert.. haha

New day

Jaha då var det en ny dag med nya möjligheter och nya äventyr haha.. Ska snart gå iväg till firman och städa och ikväll ska jag träffa Eva och Ann-Marie på gymmet.. Det är väl ungefär vad som händer idag..

Personalmötet igår gick bra.. Vi pratade bland annat om att vi kanske inte får ha hundarna med oss längre.. Alla var emot det och även chefen tyckte det var synd.. men vi ska testa en ny grej och se om det blir bättre.. Känns lite trist att bara för att en person på natten och som jobar på en annan avdelning är allergisk så ska det drabba alla andra avdelningar.. Sen att man inte är så glad för denna person gör ju inte saken bättre.. hon vill liksom inte mötas på en bit utan alla ska "dansa" runt henne.. Men jag ska kämpa för att vi ska få lov att ha hundana kvar. Man märker ju hur mycket det gör för de boende, hur glada de blir och hur mycket mer dom vill vara med. Helt andra personer i vissa fall faktist, bara p.g.a 3 små hundar.. Otroligt vad djur kan göra igentligen..

Nä, nu ska jag väl göra mig iording.. hajdå

Vad gör man?

Vad gör man när man känner sig så otroligt osexig och hur man än försöker så ändras det inte? Faktist har jag aldrig tvivlat på mig själv när det kommer till det sexuella..eller vad man ska säga.. men nu gör jag till och med det..

Visst jag har aldrig tyckt att min kropp har varit fin.. särskillt mina bröst har jag alltid haft komplex över, men den senaste tiden har jag känt ännu mer hat till min kropp.. jag försöker och försöker att ändra min syn på kroppen och verkligen känna mig sexig.. för jag tror att vi alla behöver känna den där "Gud, vad jag är het!" känslan.. men jag kan liksom inte..

Fan jag vill ju känna mig sådär "porrig" och oemotståndig men jag gör inte ens det längre.. självkänslan är så låg den bara kan vara just nu..

Hatar att ständigt gå omkring med gråten i halsen och sådär ont i magen.. kan inte allt bli bra? Kan inte alla "sjuka" tankar försvinna? Kan jag inte iaf, om bara så för en dag, kunna se mig i spegeln och verkligen gilla det jag ser?


Måste få prata med mamma.. har inte pratat med henne på länge.. eller jo det har jag ju men inte sådär "djupt" som vi brukade göra.. får kanske ta och sova över hos familjen en natt och verkligen sätta mig ner med min älskade mamma och verkligen få känna mig trygg och veta att vad jag än säger kommer hon alltid älska och stötta mig.. ibland önskar jag till och med att jag fortfarande bodde hemma och kunde få känna mig liten ibland.. släppa alla "måsten" om så bara för en stund..

Hjälp, vad ska jag göra?



Lite fylle bilder..

 härligt härligt.. snart fest hos mig igen!

Haha...

Fick denna av Emelie precis! Skrattade som sören.. rätt söta faktist..



Alldeles för tidigt!

Nu sitter jag här alldeles för tidigt på morgonen. Ska snart iväg och jobba.. Råkade hosta lite och då ryter Oskar till som ett lejon! Surströmming är vad han är.. Lite hosta kan man väl inte hjälpa! Den där hostan vill inte ge med sig..

Skulle igentligen gå till jobbet idag som jag brukar göra men det regnar så jag bangar och tar bilen.. har inte lust att bli sjuk igen.

Idag kommer Emil och Hanna hit en stund.. Får se om dom fortfarande är kvar när jag kommer hem från jobbet. Slutar igentligen 1 idag men ska ha personalmöte direkt efter så det bli väl vid 3-4 tiden istället.. Hoppas dom är kvar då.. Tycker så mycke om dom.. Emil har verkligen hittat en toppen tjej! Så lätt att prata med och rolig som få.. sen att andra tycker hon är blyg det skiter jag i.. det hade fan i mej jag också varit om jag hade träffat vår jäkla släkt.. med alla granskande ögon och allt skitsnack..

fy tusan vad det är klibbigt på skrivbordet..tror bestämt att jag ska förbjuda Oskar att äta vid datorn! haha..

Vet inte..

Mår illa.. vet inte om det är som jag inbillar mig eller om det verkligen är så.. har precis ätit och jag tycker inte att jag förtjänade det.. och nu mår jag illa.. jag blir liksom kallsvettig och kan inte tänka på något annat.. skit!

känner att jag bara vill hem från jobbet och bara sova... fuck..

störd mitt i allt..

Just nu ligger Oskar och pratar med Ricardo i telefon och jag sitter här iförd ett täcke bara.. myspys..not! haha.. finns det något värre än att bli störd i kärleksakten haha!

Börjar jobba nu klockan 4 och det känns bra.. Trivs ju på jobbet men faktist har jag börjat kolla runder på annat att göra.. Vill ju flytta ifrån Hörby så jag kollar runder lite.. visst inte så aktivt men jag gör det.. sen är jag ju inte alls säker på om jag alls vill jobba inom vården.. känner mig rätt så förvirrad.. visst jag är bara tjugo år men känner mig ändå stressad över att jag inte riktigt vet vad jag vill! Men får nu Oskar det där jobbet i Ängelholm så flyttar vi väl ditt eller till Helsingborg. Jag hoppas verkligen att han får det.. Jag vill, jag vill, jag vill..

Nä, nu ska jag snoka vidare på internet.. haha

puss


Workout

Så nu har man tränat i ungefär en timme.. härligt.. det bästa är när man hoppar in i duschen efteråt och man känner hur duktig man varit.. värsta lyckoruset.. Duktiga Désirée!

Idag har jag inte gjort mycke.. sov till halv 2 vilket inte alls är bra.. jag avskyr att sova så länge.. har inte gjort det sedan jag precis kom in i tonåren.. det är precis som att när jag väl somnar kan jag sova hur länge som hellst... jag vill liksom inte vakna.. sen är det ju alltid så att jag vaknar flera gånger mitt inatten för att jag sover oroligt sen framåt morgonen sover jag som en stock.. fortsätter det såhär får jag nog kolla upp det.. för det är inte likt mig.. jag brukar vakna vid 8 halv 9 tiden..

Nä, nu ska jag och Oskar laga mat.. sen så ska vi nog se på en film..vet inte vad riktigt än.. kanske den som går på 4:an ikväll... fast Oskar är inte riktigt säker på om han vill det eftersom han snart ska ut och flyga..hehe.. grisröv är vad han är haha.. Åker till Thailand utan mig.. Visst jag hade chans att åka med men jag kände att jag inte har pengar plus att sådana fall ville jag åka bara med honom.. inte så att jag har något emot hans familj men det hade varit mysigt om det bara hade varit han och ja..

nä, nu ska jag ut i köket och hjälpa Oskar med den där jäkla maten..

Äntligen!

Nu funkar min blogg! Kom inte in igår under hela dagen.. Igår var ju jag och klippte mig på förmiddagen.. Klippte bara topparna och tunna det lite.. Hon gjorde även en vacker fläta i mitt hår..



Sen på kvällen körde vi till Emelie i Degeberga för att äta god mat och ha en rolig kväll och roligt det blev det! Vi spelade två spel, "Med andra ord" och "Pictionery". Igentligen skulle Malins pojkvän också vara med under kvällen men av någon andledning var han inte det men Oskar hade nog roligt ändå. Plus att vi blev gämna lag i spelen. Först var det jag och Oskar mot Malin och Emelie sen så bytade vi så jag spelade med Emelie och Oskar med Malin. Malin skulle bla. förklara "tränga in" med andra ord för Oskar och då säger hon: "Du gör det i Désirée!" hahaha..  Vi dog av skratt! Massa skratt blev det under kvällen! Tack så mycket Emelie och Malin för en jätte trevlig kväll!

Igår passade jag även Bindi ett tag! Underbara söta Bindi.. Hon är lite "Pittögd" men det är så sött sen liknar hon väldigt mycke Lina när hon var liten. Sötaste Bindi! Om hon blir en bra jakthund så ska dom ta valpar på henne och då kanske man kunde ta en ifrån den kullen. Har växt upp med just den rasen och verkligen älskar den.. Super bra jakthund och underbar sällskapshund.. men man måste ha dom till jakt annars blir dom knäppa.. och jag vill ju ta jaktexamen och gillar att vara ute i skogen med pappa och Emil.. Vi får se vad som händer i framtiden..

sötaste Bindi!

Nä, nu räcker det.. men först en bild på mina söta vovvar..

Från i fredags när vi var ute på en lång härlig runda och stannade till vid en rastgård och kastade lite boll med dom.. myspys

Kärlek

"När kärleken inte är galenskap, är den inte kärlek..."



Härligt

Härligt väder det är idag. Sitter på kontoret på jobbet med fönstret öppet och känner den friska luften. Visst det är kallt men ändå skönt.. Skulle igentligen inte jobbat idag men fick hoppa in men det gör faktist inget. Trivs ju på jobb..

Oskar kommer och möter mig på jobbet idag med hundarna och sen ska vi ut och gå en härlig runda med dom.. Älskar det! Jag och min lilla familj som kanske får tillökning om jag får som jag vill!

Idag skulle jag igentligen till Eslöv.. men tog jobbet istället.. pallade inte eslöv idag.. jo sjukgymnasten hade varit skönt att träffa men orkar inte med behandlaren.. Eller hon är jätte snäll och så men jag pallar inte med allt prat om mitt beteende.. Bara jag kan hålla ångesten borta så är jag nöjd.. allt prat om mat och sådant gör mig ångestfylld.. ibland vill jag bara skrika: "Låt mig göra som jag vill så jag slipper den jävla ångesten!" Fast jag vet ju att dom bara vill mitt bästa..

Hade det så mysigt igår kväll när jag kom hem. Jag skulle sova men frös så hemskt så Oskar kom och la sig hos mig och höll om mig tills jag blev varm och somnade.. Underbart sätt att somna på.. Bli "vyssad" av sin vackra och älskade prins!<3

Älskade Jennyfer

Har precis kommit hem.. fick köra ifrån mormors kalas för att hämta Jennyfer på Lunds central. Hon kom ifrån Göteborg! Hatar att se henne sådär ledsen.. Skulle kunna döda det svinet som behandlar henne sämre än en lus! Hoppas hon stannar här nere nu där hon har folk som älskar henne och bryr sig om henne.. Hon är en av mina bästa vänner och det gör så ont att se denna vackra människa bli så förstörd p.g.a ett jävla svin..


Love<3


Grattis!

Idag fyller min älskade mormor Gull-Britt 66 år! Ska och äta hos henne ikväll. Mysigt! Jag är så glad att just hon är min mormor. En mer omtänksam människa får man leta efter. Hon följer ofta med mig till kliniken i Eslöv som stöd. Jag klarar det själv men det är alltid skönt att ha någon att prata med efteråt. Hon har alltid ställt upp för mig när jag behövt hennes hjälp. Och hon är den starkaste människa jag vet. Att först förlora sin make, min morfar, cancer. Resa sig från det och träffa kärleken igen i Kaj. Kaj som senare får cancer och även han dör och att sedan resa sig upp ur detta och fortsätta leva igen utan att klaga. Vissa gnäller över sina motgångar men aldrig mormor. Visst har hon sina jobbiga dagar men då ser hon till att göra något och inte sitta och tycka synd om sig själv. Hon och min mamma är mina största förebilder. Starka, kärleksfulla kvinnor båda två! Älskar dig mormor!<3


På jobbet..

Sitter vid datorn på jobbet nu.. lyckades komma undan kvällsfikat för att jag lovat renskriva åt Eva från ett möte hon varit på. Jag ville inte sitta där nere och frestas av allt..

Jag är så less på mig själv just nu! Mitt utseende.. har lyckats hålla det borta ett tag nu men orkar inte längre.. pallar inte med att se mig såhär längre.. Jag är äcklig! Avskyr att se mig i spegeln.. Imorgon efter jobb ska jag iväg och träna.. måste bara inom banken först och fixa med internetbanken.. sen ska vi till mormor som fyller år..

Måste få bort allt.. allt ska bort.. kände sådan lycka när jag var iväg och tränade i måndags.. precis så som jag gjorde förra våren precis innan då allt höll på att gå åt skogen.. eftersom det inte är så många på detta stället så slipper jag känslan över att alla tittar på mig och ser hur jävla ful jag är..

nä, nu måste jag skriva färdigt pappret åt eva..


Galen

Jag är ett stort jävla misstag! Duger inte till något alls! Jag tänker sluta bry mig... köra på som vanligt, på det viset som känns bra. Göra det ända jag duger till.. knulla, supa, röka, äta, spy och göra mig själv illa! Länge leve livet!



Onsdagen den 14 januari

Har precis stigit upp ur den sköna sängen.. har varit vaken ett bra tag men orkade inte gå upp.. Idag är det jobb som står på listan.. vet inte om det händer något mer..

Orkar inte skriva mer..

Skit!

Jag gjorde precis det jag inte får göra och Oskar kom på mig.. Fan! Sen svarade jag honom så jäkla dåligt och han gick iväg.. känner mig som ett jävla as! Fattar ju att han bara bryr sig men det blev liksom så jäkla jobbigt.. han har aldrig konfronterat mig förut och jag fick panik!

Jag är bara så missnöjd med mig själv just nu.. jag pallar inte med denna jävla kropp! Pallar bara inte..

Ellinor var här innan och jag önskar att hon fortfarande var här.. ingen förstår som hon..

Jag är ett stort jävla äckligt fetto! Varför kan jag inte bara få tillbaka kontrollen igen?! Jävla skit!

Gå och dö Désirée!







Utan dig hade jag gått under<3

Tisdagen den 13 januari!

Kan det inte bli den 27 så man får pengar! Ska kolla där hemma om där är något man kan sälja på tradera..lite kläder och sådant...

Är på jobb nu... ska jobba till 3 idag. Igentligen skulle jag sluta 1 men det fick bli 3 istället..

Sen kommer Ellinor hem till mig! Gud vad jag saknat henne. Har inte pratat med henne ordentligt på länge. Älskade bästa vän<3

Nä, nu måste jag jobba..

adjö

Citat

"Hur litet ditt självförtroende än är så kommer din hund i alla fall att tycka att du är det mest värdefulla i hans värld"

Pam Brown, F.1928





God natt!

Träning

Så nu har man precis kommit ur en härlig dusch! Varit på gymmet i 50 minuter ungefär och det känns underbart faktist.. Har ju en personlig tränare också.. min man! Skönt när han peppar mig!

Har även tvättat typ hela eftermiddagen.. sen tog tvättmedlet slut så jag får tar resten på fredag..

Imorgon är det jobb och åter jobb. Först till boendet och sen så ska jag vidare till firman och städa. Måste även in om banken för min jävla internetbank inte funkar! Bajs! Måste ju betala mina vackra örhängen som jag budat på.. i love tradera haha..

Nu får jag massage av Oskar och det känns gudomligt skönt. Älskar att få ryggen och axlarna masserade.. han är duktig min Oskar! För det mesta iaf haha..

Bjuder på en liten kärleksbild haha..


Äntligen!

Jag har äntligen fått mina piercings smycken! Är så jäkla nöjd! Nu är bland annt min tunga fin:P haha..






Me like<3

Gissa Sallys ålder och goda nyheter!

Alma är upphittad! Tänk att tösen klarat sig ute ända sedan den 31/12-08.. galet!

Hade Emelie och Johannes på besök igår.. mycke trevligt. Tittade på den nye James Bond.. fina actionscener men jag fattade absolut inget haha... Sen tittade vi på Sally! Det är vad jag kallar humor!




Iaf så när Emelie och Johannes åkte hem så hände något hemskt! Internet funkade inte! Oskar höll på att gå under! Jag gjorde mitt bästa för att trösta honom! Han var så förtvivlad min lille älskling! Iaf så spenderade vi ungefär 3 timmar i sängen. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och flamsade och tramsade precis så som bara han och jag kan.. sen hände väl en del privata saker också hehe.. Sen blåste jag upp en gammal kondom haha! Den var oanvänd.. haha..

Idag ska vi tvätta och sen ska vi och träna.. sen händer det väl inte så mycket mer som händer..

Igår började ju ett nytt program på 5:an.. Ett program där någon avslöjar hur trollkarlarna gör sina trick! Fy fan vad jag blev arg över det! Fattar inte att man får lov att sända sådant! Det är ju meningen att vi inte ska veta! Nä det finns inte ord  för vad jag tycker om detta.. ska iaf inte se det!

Jaja, nu har jag inte tid..ska ju sortera tvätt! hehe

adjö

Citat

"En hund känner på sig när du är ledsen eller orolig. Med ett glatt "vov, vov" kommer den att hoppa upp i famnen på dig och slicka dig i ansiktet"

Stuart & Linda McFarlane


Glad<3

Kom precis hem från jobbet. Blev så glad när jag kom in i lägenheten och såg att Oskar hade städat! Blev lycklig på något vis.. ett lugn spred sig inom mig och jag ville bara kyssa honom. Tror inte han förstår riktigt hur mycke det betyder för mig när han hjälper mig med sådant! Vägen till en kvinnas hjärta är att hjälpa till hemma<3

Idag på rasten var ju jag och Ida ute och gick på "Lågedammarna". Jätte mysigt! Här är några bilder ifrån den turen med älskade vovven<3




Sen var det ju fullmåne inatt och i morse när jag gick till jobbet tog jag en bild på ett "benigt", mörkt träd och i bakrunden "lyste" månen..



Ni kanske inte ser det men det såg jätte läskigt ut.. tyvärr är det ju inte med riktig kamera utan taget med mobilen och eå blir det ju inte lika bra bilder..



Här är en bild på mig och mormor Ellen som jag tog i fredags på hennes födelsedag.. älskar den tanten<3



Nä, nu ska jag umgås med min familj<3 Oskar, Ida och lille Teiwaz<3

Söndag och snart ny vecka..

Har rast nu och ska bara skriva några rader för sen ska jag ut och gå en runda med Ida som fick följa med idag på jobbet.

Ikväll kommer Johannes och Emelie hem till oss på filmkväll och det ska bli trevligt.. bara vi kan komma på vad vi ska titta på hehe.. Oskar har säkert något som vi alla kan tycka om..

Nä, orkar inte skriva mer.. vill ut i det fina vädret.. puss


Kaos i lägenhet = kaos i min hjärna!

Så nu är man hemma efter en lång dag på jobbet. Trött men ändå inte.. Kom hem och fick röja undan lite vilket jag inte precis kände för.. Men någon måste ju ta tag i skiten och denna någon är alltid jag.. Sen att man blir kallad "mamma" för att man vill ha iordning det är väl en smäll jag får ta verkar det som... Ibland känner jag bara för att sätta mig ner och gråta och skrika: Vad fan gör jag för fel? Ber jag inte om hjälp så händer inget och ber jag om hjälp är jag bara tjatig och en jävla morsa! Jag blir så sårad varje gång.. Att ha det stökigt är lika med ångest för mig och det underlättar hemskt mycke om det är någorlunda undanplockat så jag slipper den.. Jag vill inte ha det kliniskt rent för jag är inte pedant som min farmor är. Om det skulle ligga en smula på ett bord eller ett dammkorn i ett hörn så måste hon genast ta bort det.. lite väl jobbigt.. Jag är mer en sådan som vill plocka undan det jag använt så fort jag inte ska ha det längre.. Dammsuga gör jag bara när det börjar bli för mycke grus i hallen och då tar jag restan av lägenheten.. Dammtorka är jag sörens kass på.. Men ett måste som jag absolut inte kan kompromissa med är att disktrasan tillhör bord och köket! Den måste bytas ut ofta för jag klarar inte av att ha den i min hand annars.. Matrester är det värsta jag vet och flest matrester finns ju i den jäkla "äckeltrasan".


Ja, jag känner mig inte riktigt på topp och det gör väl inte saken bättre.. förskyld och hängig.. Men jag är inte den som ger upp i första taget. Ända gången jag kan tänka mig att stanna hemma eller inte göra något här hemma är när jag har feber.. jag är väldigt känslig när det kommer till feber.. minsta lilla och jag håller på att gå under och jag sover i stort sett hela tiden..

nä, nu pallar jag inte skriva mer.. det blev väl inte så mycket med detta inlägg.. säkert helt rörigt.. lika rörigt som det är inom mig just nu.. jag vill bara att allt ska funka och allt ska vara bra.. men tydligen är allt jag gör fel.. öppnar jag käften så är jag ju bara hemskt jobbig.. bäst att svälja allt för då tycker ju alla om mig.. när jag är snäll och gör precis allt som någon ber mig om så är jag himla bra att ha.. men så fort det kommer ett litet krav från lilla mig, kvittar vem det är till, så är jag bara en jobbig människa..


Vid sådana här tillfälle vill jag bara sätta mig på trappen med en cigg i handen. Ta några halsblåss för att sedan föra glöden mot någon kroppsdel..

Morgonarbete = massor med spring..

Nu har jag sprungit rundar på jobbet så jag är helt slut i benen. Har varit och kopierat, varit nere i källaren och hämtat tvättvagnen. Lämnat ut nytvättat till alla boende. Gått ner med den tomma vagnen. Hämtat läsk och slängt sopor. Fixat med min vårdtagares säng. Han skulle ha grindskydd på sängen. Fick hämta ett par nya för hans gamlla var så kassa och jag var så irriterad över att behöva spänna dom varje gång men drar upp och ner grindarna på sängen. Har även fixat med en apparat som skriver ut namnlappar men den fick jag inte rätt på. Sen plus allt morgonarbete.. Få upp alla boende, ge dom mediciner, se till så dom får kläderna på och att dom inte sätter byxorna där tröjan ska sitta osv.. Se till så dom tvättar sig ordentligt också ska dom ju ha frukost.. Gröt, mackor, smör, flera olika sorsters pålägg, mjölk, kaffe, socker, vatten m.m ska fram på borden.. sen är det ju någon man får hjälpa att bre smörgåsen och lite annat.. Ja, det är tur att man tycker om att jobba.. Fast det är klart att jag blir trött på det ibland.. men för5 det mesta är det positivt..

Förlåt Emelie för att jag inte ringde dig så du kunde få lite kärlek av Ricci haha..


Jag måste klara detta! Måste ta tag i mig själv nu.. vill ju inte mötas av monstret i spegeln längre!

klockan är 6:17..

När jag börjar skriva.. Ska börja jobba klockan 7. Kom i säng vi kvart i 1 inatt. Sovit lite kasst. Drömt massa konstiga saker bl.a att Ida sprungit bort.. blandade väl ihop det eftersom Julias hund sprungit bort.. tycker det är så hemskt för henne..

Efter att jag jobbat igår åkte jag till mina föräldrar för att fira Emil en stund. Mycket trevligt.. Hanna, Emils flickvän, hade hittat ett så fint kort till Emil och sen hade hon skrivit så fint i det. Så kär i hon är i min lillebror. Tycker så mycke om henne och hoppas att dom håller ihop! Ricci var också där för att ge lite kärlek haha.. Sen var det lite släkt och vänner.. en mysa skara..
Bindi och Teiwaz hade roligt medans Ida mest tyckte dom var jobbiga hehe..

Jag känner mig rätt trött på mig själv.. står inte ut med att se mig själv i spegeln längre.. måste göra något åt det här! Nu snarast!

Måste gå till jobbet snart.. vi hörs..

Åter på jobb..

Nu är jag på jobbet. Stack ifrån Mormor Ellens kalas 15:45 för att komma i tid hit. Kalaset var jätte trevligt, synd att jag inte kunde stanna längre.

En präst kom till hennes kalas för att säga grattis från församlingen. Grejen är att det var hon som konfimerade mig. Kändes lite konstigt eftersom jag gått ur kyrkan för just då när jag konfimerade mig var jag väldigt kristen och vissa verser ur Bibeln kunde jag utan och innan. Jag trodde inte hon skulle känna igen mig men det gjorde hon och honsatte sig brevid mig och vi snackade lite. Tur att hon inte frågade något om det kyrkliga haha.. eller det hade nog varit rätt intressant att prata med henne om det. Jag älskar att prata om religion och jag gör väl det varje gång jag får tillfälle..

Jaja, nu måste jag gå och jobba..ha de bra..

9 januari

Ja, som jag skrev innan så fyller både min lillebror och gammelmormor år idag. Den ena 18 och den andra 95 år...

Igår var ingen bra dag alls. Jag sov mig igenom stort sett hela dagen. Lite efter att jag skrivit här inne igår så fick jag ett ångestanfall vilket jag inte fått på länge. Som tur var hade Oskar kommit hem då och han kunde ju lugna ner mig innan jag gjorde något dumt.

Idag är jag väl på dåligt humör men det går ändå. Var hos psykologen nu i morse och jag kan bli så konstig efter dessa samtal! Så förbannat förvirrad liksom! Pratade mycke runt min syn på min kropp. Ett mycket obehagligt ämne för mig. Hur förklarar man liksom sin egen känsla för någon annan när det inte riktigt finns ord för känslan? Och naturligtvis kommer man alltid in på det sexuella runt kroppen när man pratar om den. Jag är annars väldigt öppen när det gäller sex och sådant men i detta fallet när jag pratar om min kropp känns det bara obehagligt. Jag satt väl i stort sett och sa hela tiden att alla hade fel på sina ögon och såg inte allt fel på min kropp och till slut sa han: "Det är kanske dina ögon det är fel på, du kanske ser sådant som inte finns." Jag blev helt paff och visst väl inte riktigt vad jag skulle säga. Det är väl så det är men det var rätt svårt att höra det på något sätt.

Efter det gick mormor och jag och fikade vilket var mysigt och jag kunde tänka på annat än om vårt samtal. Följde sen med mormor till Kappahl för hon skulle köpa ett par byxor. Jag köpte 4 par kalsonger till Oskar. Tyckte han behövde nya sexiga kalsonger haha!

Nä, nu är mitt huvud fyllt med massa tankar som gör mig galen.. måste göra något annat..

Ha det så bra..

Grattis!

"Blemis!" Min lillebror Emil fyller 18 år idag! Tänk att min lille bror som alltid varit så oskyldig och snäll fyller 18 år och får ta körkort. Dax för honom att betala tillbaka alla gånger jag har kört honom haha.. Älskar dig min söta lillebror!

Han är inte pittögd.. hitta ingen bättre bild bara! haha


"Ellen Mormor!"
Min pappas mormor fyller hela 95 år idag! Älskar den gamla tanten så otroligt mycke! Hon och jag har något speciellt ihop. Hennes historia är så händelserik och det finns mycke sorg i hennes minne men ändå är hon inte en bitter gammal tant! Har alltid varit nära henne och hon har alltid varit väldigt glad för just mig! Känns alltid skönt att veta att jag betyder något för henne. Att jag inte bara är en i mängden. Vi brukar skoja om att hon ska vara brudtärna på mitt bröllop och hon ska fa ha en jätte vacker klänning på sig. Fast hon är ju inte längre den hon var innan. Åldern börjar ta ut sin rätt. Hon glömmer saker och känner inte igen ansikten vilket är sorgligt. Hon är väldigt orolig när hon lämnar "hemmet" och pratar alltid om samma saker men en sak är det samma. Hon har fortfarande lika lätt för att gråta som för att skratta. Hon kan ena stunden gråta över något gammalt minne och i andra sekunden skrattar hon åt ett annat.Hon är helt enkelt fantastisk. Så mycke hon har varit med om. Hon vet inte vem som var hennes pappa och på den tiden var det en stor skamm att vara ett barn till en kvinna som inte var gift. Hon pratar alltid så varmt om henne mor. En kvinna som både kunde spela och sjunga vackert. Hennes mor blev hårt slagen och hamnade på "Orup" och Ellen fick aldrig hälsa på henne där. Modern dog och Ellen kom senare till fosterföräldrar som var gamla och inte förstod sig på en ung flickas behov. Mycket hände under de åren innan hon gifte sig med Emil och fick två barn, min farmor Anna-Greta och Nils "Nisse". Emil dog när farmor bara var tonåring och sorgen var så stor att hon inte orka med så mycket och tyvärr fick väl min farmor hjälpa till med mer än vad en tonåring igentligen ska behöva göra.. Men Ellen klarade sig och hon jobbade på "Georgshill" som idag är en skola men då var det ett hem för "samhällets mindre önskade". De åren är något som hon talar så varmt om. Ja, så mycket har hänt i hennes liv att man skulle kunna skriva en bok så tjock som bibeln men det orkar jag tyvärr inte...
Än en gång: Grattis Ellen Mormor!


Bif naked - Nothing else matters

Jag bara älskar denna veritionen av "Nothing else matters".. och så jävla vacker är hon som sjunger! Vacker på ett udda sett..


Bif naked - lucky ones

Så vackert..

"Remember the time we made love in the roses?
and you took my picture in all sorts of poses
how could I ever get over you, when I'd give my life for yours
"


Sådär

Idag mår jag inte så bra faktist.. Jag vet inte riktigt vad det är.. För första gången på länge känner jag bara för att sova bort hela dagen.. kanske aldrig mer vakna upp.. För första gången på länge vill jag inget alls.. bara somna och inte vakna igen..

Drömde massa konstiga saker .. Krokodiler som bet mig, människor som sårade mig, lava och smärta.. brände mig.. Rymden kom närmare och närmare... den yttersta dagen...

Men en sak drömde jag om som inte var hemskt.. Jag piercade mig i örat.. en stor fet jävla ring genom överdelen av öret.. smärtan for genom mitt öra men jag bara log... härligt..

Sen var det dax för tatuering.. en stor jäkla gitarr över armen.. vacker var den.. synd att jag inte kan riktigt komma ihåg varje liten färg och varje litet steck.. När vi ändå höll på med en så fortsatte vi att tatuera resten av armen och ärligt talat så tittade jag på armen direkt när jag vaknade.. men inget vackert konstverk där inte.. sorg..

Fick precis ett samtal från min mehandlare om en ny tid.. pallar inte men jag måste väl.. Imorgon är det dax att träffa psykologen och jag vill bara inte! Vet inte varför men jag vill inte..

Nu måste jag städa lite..


Madonna - Frozen

Jag avskyr Madonnas nya musik men hennes äldre låtar kan sända rysningar genom hela kroppen..

Just denna låten älskade jag när jag var liten. Tyckte den var lite sådär mystisk och läskig!



Love is a bird, she needs to fly
Let all the hurt inside of you die


Third day - Take it all

Jag bara älskar detta fantastiska band och deras nyaste album "Revelation" är helt underbart! Sen är jag inte så förtjust i att det är mycke jesus skit (är ju inte kristen) i visa av deras låtar men det får jag bortse ifrån. Det är ju mest i deras äldre album. "Take it all" är en vacker låt som får en att rysa av välbehag. Nästan som en orgasm! Så mycke kärlek..




It's a new day

och därför lägger jag upp bilder från vår underbara promenad igår:



Vi släppte sen hundarna så dom fick springa av sig inne i en rastgård. Jätte mysigt:





Jag och mina vackra hundar!:




Filmade lite också och om jag får rätt på det så lägger jag kanske upp den senare..

Ha en fortsatt bra natt<3

Metallica - Until it sleeps

I just love it<3


Igårkväll..

Igårkväll efter att jag slutat skriva här så gick jag ut och tog lite bilder. Det snöade ju här.



Sen kunde jag inte sluta ta bilder.. Fotade mina nya skor och lite annat och naturligtvis skulle Teiwaz vara med hela tiden. Och de bilderna han inte var med på puffade han till ens arm eller något annat så man tog suddiga bilder.

Ida har btw lika dan leksak som Kenzaz vovve har. Söt rosa gris. Låter jätte rolig.. Jag köpte min först haha...



Störde Oskar mitt uppe i hans trista spel på datorn.



Till slut somnade iaf "linslusen" framför tv:n



Nä, nu får jag väl gå och ta på mig kläder.. Sitter fortfarande med morgonrock på mig. För sorgligt haha..

puss

Spela apa!

Avslutar med söta apor! God natt sötnosar!


Herre jävlar!

Massor med nya läsare.. 32 stycken idag och det känns ju riktigt bra.. jätte många försvann när jag flyttade hemifrån, säkert p.g.a att jag inte haft internet, men nu har det visst kommit tillbaka några.. visst det är väl inte så många om man jämför med stora bloggar men visst känns det bra.. riktigt jäkla bra! önskar bara jag kunde få hjälp med utseendet.. jag kan ju inget sådant..


Citat

"Han är din vän och partner, din beskyddare och din hund. Du är hans liv, hans kärlek, hans ledare. Han kommer att förbli dig trogen tills hans hjärta har slagit sitt sista slag"

(okänd)


Hemkommen

Så nu är man hemkommen ifrån kalaset.. Trevligt faktist.. men gästerna gick strax efter att vi kom. Dom var ju där vid ett och vi kom väl halv 4. Mina kusiner fick sticka iväg tidigt eftersom dom fick veta att någon hade sett Alma (kusin Julias hund). Hon har varit borta nu i snart 6 dygn, otroligt att hon klarar sig i denna kylan.. Men tyvärr fick dom inte tag på henne, hon var inte där när de kom fram.

Mormor skulle iväg på konsert och farmor och farfar hade ju färdtjänsten som väntade. Farfar blir ju snabbt trött och behöver hem och vila. Annars brukar våra kalas vara länge! Vi har så roligt tillsammans..

Vi stannade kvar och åt kvällsmat där. Goda hembakade bullar med god ost till. Mums! Började även titta på "Fredriksdalteatern" men var tvugna att dra hemåt och ta ut mina älskade vovvar ju. Men gud vad man skrattade åt det lilla man såg. Oskar fixar fram det sen åt mig så jag kan se färdigt det. Han är snäll han<3 han är ju inte precis förtjust i sådant.. nä "pangpang" är väl det han vill se..hehe..

Ja, nu får det räcka för stunden.. kram

gille idag..

Sitter just nu på jobbet och pausar lite. Har varit nere i vår äckliga källare och hämtat blöjor. När man går där nere känns det som om man befinner sig på en psykavdelning som det såg ut för 50 år sedan. Känns som att bakom varje dörr man går förbi sitter det en människa inlåst. Inspärrade på livstid och utan några riktiga rättigheter.. sedda som monster och samhällets bortglömda.. tur att det inte är så längre..

Sen har jag även varit ute och hämtat läsk. Hade med mig en söt liten tant hela tiden. Hon har precis flyttat in och är väldigt pigg bara lite virrig. Så vi gick runt på hela "Källhaga" och detta är stort. Fyra avdelningar och mycket lång korridor så hon var trött när vi kom tillbaka.. Det är just på grund av dessa små söta gubbar och tanter som man vill jobba inom vården.. Det är liksom så positivt. Det kan man tänka på de gånger då man får sig ett slag eller något dumt ord efter sig..

Ida är även med mig på jobbet idag och det är så mysigt..

Efter jag slutat så ska jag och Oskar hem till mina föräldrar och fira min lillebror. Han fyller 18 på fredag! Herre gudars, min lilla bror är stor.. Har alltid varit så glad för mina syskon och alltid varit väldigt beskyddande så därför känns det konstigt att både han och Sofie blivit så stora. Sofie fyller ju 14 i februari! Galet!
Iaf ska det bli trevligt att träffa lite släktingar i eftermiddag..

Nä, nu måste jag vidare..

Ha de bra..

Mys i sängen...

Jag och vovvarna hade en myspys stund i sängen innan idag..




Oskar ville också vara med och det fick han efter att han hade bett på sina bara knä! haha



Måndagen den 4 januari 2009

Känns konstigt att skriva 2009 faktist... tar väl en tid innan man automatiskt skriver 09 på räkningarna hehe..

Igår var vi i Höllviken och åt super god middag och mumsig efterrätt. Jag lärde mig att spela poker. Axel hade fått en sådan där väska med "marker" så Oskar och Axel ville spela och dom fick lära mig. Det gick lite trögt i början men i slutändan var det jag som van skitet haha.. Vi spelade i stort sett hela tiden vi var där. Fast jag hade lite tid att prata med Lena vilket jag nog behövde.. behövde veta vad hon tyckte om ett och annat som är för privat för att ta upp här. Lena är bra att prata med, visst jag håller inte med henne om allt men så är det ju alltid..

Oskar hade ju födelsedag igår och jag har väl lite dåligt samvete för att jag inte gjorde så mycket för honom men jag har ju inte varit på topp precis. Han fick iaf en årspremuration på "sweden rock magazine" och den blev han nog glad för.

Vi hade en rätt stor dispyt igår när vi kom hem, Oskar och jag. Jag sa väl i stort sätt vad jag tyckte och lät väl inte honom "komma undan" vilket jag brukar göra. Men jag tror nog att han fick sig en tankeställare och han tycker nog det är rätt skönt när jag inte ger mig.. Han vet ju att även om jag blir väldigt förbannad på honom så älskar jag honom och gör i stort sett allt för honom. Annars hade jag ju inte stannat så här länge.. <3

citat

"Det tycks alltid finnas mer skinn på en hundvalp
 än den någonsin skulle kunna växa in i.
"

Maya V. Patel, F.1943



Ville bara säga..

Grattis till min älskade Oskar som fyller 23 år idag!


Ska snart iväg till Höllviken till hans familj för att fira lite. Ville igentligen att dom kunde komma hit eftersom jag tyckte att vi kunde bjuda på mat eller något nu när han fyller år. Men det är ju svårt för dom att ta sig hit eftersom dom inte har någon bil och buss det går ju inte ens att funderar på för dom går ju så satans dåligt!

älskling är helt inne i tv:n...

Nära döden upplevelser!

Det är precis vad jag hade innan. Men sen gick jag och duscha och fsktist mår jag bättre nu. Känns bara som en bulldozer har kört upp i näsan. Så täppt är jag! Sen tror jag visst att hacke hackspett sitter i hjärnan min och hackar för det gör jävligt ont i skallen... Ja, faktist är det väldigt synd om mig!

Just nu snöar det här vilket jag tycker är onödigt! Tycker inte om snö! Plus att jag ska köra upp och hämta min bror och flickvän som passar mammas och pappas hus för dom behöver lite mat och sådant och vi behöver också fylla på vårat förråd och jag känner mig inte pigg på att åka och handla precis..

Fick ställa in filmkvällen tyvärr.. vilket inte alls är kul..

Får se vad som händer imorgon när älskling fyller 23 år..

Hund bortsprungen!




Min kusins hund Alma har sprungit bort. Har ni sett denna svarta cockerspaniel så hör av er!

Det börjar inte bra..

Året börjar inte bra precis. Igår när jag vaknade kändes det precis som om jag hade sandpapper i halsen och ögonen rann som niagarafallet. Trotts att jag inte drack något på nyårafton så såg det ut som om jag var den som var bakfull och inte Oskar, för Oskar mådde bra. Med bankande huvudvärk och en röd näsa efter alla gånger jag snytit mig sitter jag nu här och känner mig eländig...

Jobbade igårkväll och det gick precis. Tur att Ann-Marie mådde lika dåligt som jag. Vi gick och snöt ikapp. Som tur var var vårdtagarna lugna och snälla.

Idag fick jag stanna hemma från jobbet vilket gör att jag får väldigt dåligt samvete. Vet hur mycke vi har att göra och det blir ju inte bättre när en måste stanna hemma p.g.a sjukdom. Fast jag har ju inte varit sjuk en endaste gång sedan jag började där. Eller jo jag har varit sjuk men ändå gått dit. Men i morse när jag vaknade kände jag att ni måste jag få vila upp mig så jag kan bli av med förskylningen ordentligt...

Åt precis lite och faktist fick jag lite ångest. Önskar jag kunde bli "stark" igen och låta bli... såg ett program om några tjejer med bulemi och anorexi och det är väl inte det bästa för mig att se för jag ser faktist upp till dom hur sjukt det än låter.

Antar att det är efter all julmat och firande som ångesten börjar sätta in igen och det blir ju inte bättre av att jag är sjuk precis..

önskar jag var någon annan och inte fula Désirée..

Min morfars födelsedag

Idag den 1 januari skulle min älskade morfar Mats Andersson, fyllt 73 år om inte den där jäkla cancern hade tagit han ifrån oss. Imorgon ska jag köra ut och tända ett ljus för honom och lägga något där eftersom att mormor säkert redan varit där idag och tänt ett ljus för honom. Jag saknar dig min älskade morfar!


Välkommen år 2009!

Ja då var det ett nytt år med nya händelser och nya erfarenheter.

Gårdagen spenderades hos Emelie i Degeberga där även två kompisar till henne och hennes föräldrar firade in det nya året. God mat, fia med hutt och sing star stod på listan. Även dans men som jag alltid säger:"Jag dansar aldrig nykter." Så för mig var det mest att titta på och skratta åt deras vackra moves. Teiwaz och Ida var också med under hela kvällen vilket gjorde kvällen fulländad.

Lite bilder från igår:



Gott nytt år önskar Désirée och Oskar!

Och kvällens bästa bild: "Den brinnande mannen"



RSS 2.0