ah


Me tonight.. älskar mina ögon! Det ända jag är riktigt stolt över på min kropp!

ångest ikväll..

Jobb och värme går inte ihop!

Jag älskar nu när det är sommar och sol och underbar värme! Men inte när jag jobbar! Vi måste gå i våra varma arbetskläder. Inga linne inga skjorts. Svetten bara rinner och man känner sig så ofräsch! Så kvavt inomhus att man håller på att förgås. Nu har jag rast så jag ska gå ut och sätta mig på gräsmattan!



pusspuss

Då och nu och lite bilder.

Jaha då har jag fixat med räkningarna. Glömde det igår men nu är det gjort! Idag är det jobb som gäller för mig, ska även bort och träna lite=) hihi.. stolt över mig själv! Det kan väl bara gå uppför nu?

Måste föresten säga att jag hade jätte mysigt med Johanna igår i stan. Det var så mysigt att träffa ehnne igen och höra om hennes tur i Bulgarien och massa annat.

Igår hade jag och Oskar riktigt mysigt i sängen, bara låg och flumma en massa! Här kommer lite bilder:

heting geting!
Oskar leker död!
haha
Hörre du du!
sött
fnittermaja
Skummaste minen?
pusspuss
lite söt är jag faktist.
Vem är idioten? haha

Vem skrämde valen?

Sitter här och lyssnar på Micheal Jackson. Kan fortfarande inte fatta att han inte finns längre! Hans död är en värre tragedi än Elvis tycker jag! Michael kunde allt, dansa, sjunga och skriva musik! Vilket Geni! Så klart lyssnar jag på min absoluta favorit "Will you be there" från filmen "Rädda Willy" (pappa sa alltid "Vem fan skrämde han eftersom han är så rädd?" haha). Jag älskade den filmen eller de filmerna, särskillt då den första filmen. Jag var hysteriskt kär i "Jesse" och jag var fruktansvärt sur på mamma och pappa för att jag inte kunde få en egen späckhuggare, en egen Willy! haha..  I slutet i den första filmen så spelas ju "Will you be there" och jag vet inte hur ofta eller hur många gånger jag spolade tillbaka bara för att höra den låten flera gånger om. Mamma kom också ihåg det och att jag så gärna ville ha en egen späckhuggare.. hehe..

Så nu innan jag springer iväg till tåget så får lägger jag upp denna videon..



pusspuss

Hot in here

Har precis kommit in från en härlig runda med hundarna. Satt i parken säkert en halvtimme och myste! <3

Idag ska jag träffa Johanna! Har inte träffat henne på år och dar. Ska därför in till K-stad där jag inte heller har varit på år och dar. Ska bli mysigt..

Underbart väder idag med<3

Har inte så mycket att skriva så här kommer lite bilder istället:

Teiwaz myser!
Ida och jag myser!
Oskar vill inte vara med på bild!
Haha sötnos!<3

Vi två<3

Sårande

Fick en sådan sårande kommentar idag av en person som jag avskyr mer än pesten. Jag och några av de boende sitter ute i solen och snackar plus då en anhörig. Rätt som det är så bara den där där idioten säger: "Ja du är iaf inte lika tjock som hon i hemtjänsten!" I det ögonblicket kände jag bara för att gå fram och slå till den där jäkla idioten men det får jag inte göra för då får jag sparken men en anhörig kan få lov att sitta och säga vad som helst till mig utan att det händer något.. Efteråt kände jag bara för att gråta men det går ju inte när man är på jobb.. Jag mådde så bra idag och så får jag en sådan kommentar som svider och gör så ont från den där kärringen!


Sol ute, trist inne

Solen skiner och jag jobbar. Fast just nu så har jag rast. Känns inte så kul att jobba en dag som den här plus att jag är på hiskiligt humör idag. Funderar på vad man ska göra sen efter att man slutat klockan 4. Skulle vilja sticka någonstanns med hundarna. Får se om Oskar är pigg på det..

jaja, inget speciellt att skriva precis tyvärr.. är som sagt rätt nedstämd..

pusspuss

Yes, I did it!

Jag är så stolt över mig själv! Jag klarade det! Gick igenom porten och kände hur knäna ville vika sig men travade ändå efter mamma fast besluten om att jag skulle klara detta. Och jag gjorde det. Var på gymmet i lite mer än en timme och jag klarade av att duscha där också! Fast det var bara jag och mamma där men ändå! Det kändes lite jobbigt de första 10 minuterna men efter 20 minuter på gåbandet kände jag hur jag log! Det var så skönt att känna hur mina muskler arbetade igen. Känna hur svetten rann och hur pulsen stiger. Det tog mig ungefär 5 månader innan jag vågade öppna porten och gå upp för de där trapporna men nu har jag lyckats! Stolt! Vänder det nu? Jag hoppas bara det! Längtar tills jag kan berätta för dom på kliniken om att jag klarade det!



pusspuss

Dagen framför mig och Michael<3

Nu har jag bytat om och packat. Bytat om inför träningen, nervös. Hoppas det går bra. Packat för att jag ska sova hos föräldrarna inatt.

Var ute med hundarna en lång runda och det var jätte mysigt men jag blev helt svettig! Gick i solen hela tiden och det blev riktigt varmt eftersom jag gick raskt också. Men det är härligt nu när sommaren kommit på riktigt.

Jag kan fortfarande inte riktigt fatta det. Han är död, han finns inte mer. Hur många gånger har man inte dansat till hans musik eller försökt dansa så som honom? Det är trist att det skulle bli såhär. Både jag och Oskar hade tänkt gå och se honom nu när han skulle göra sin turné men så blev det inte. Min absoluta favoritlåt är "Will you be there", låten jag hade i det förra inlägget, den finns ju med i "Rädda Willy" filmen, min absoluta favoritfilm när jag var yngre. Jag tittade på den om och om igen. Vet också att jag spolade tilbaka flera gånger i slutet på filmen när just denna kommer.
Det kom väl igentligen inte som en chock att han dog, han såg ju absolut inte ut att må bra. Men det är ändå jätte tråkigt. Jag trodde aldrig på dom där anklagelserna mot honom och jag vågar inte tänka på hur jobbigt han har haft i sitt liv. Nu kanske han äntligen får frid uppe i himlen. Sov gott<3


Så här väljer jag att minnas The King Of Pop!<3 Med ett stort leende på läpparna!

RIP

Vila i frid king of pop! Fatta vilken talang som inte längre finns med oss! Det känns tungt i hjärtat! Sänder en tanke till hans barn! <3 Nu får du sjunga och dansa i himlen!


Hundrastgård?

Jaha då har snart denna dagen gått. Har suttit ungefär nu en timme och zappat runder på tv:n och hittar inte något jag vill se på. Unga mödrar är typ kul ibland men idag var jag inte alls sugen på att titta på det. Och nu gav Oskar upp datorn så nu sitter jag här en stund.

Var ute en lång härlig runda med hundarna efter att Oskar kom hem. Letar fortfarande efter en hundrastgård men har inte funnit någon! Jäkligt konstigt att där inte finns en enda i staden Eslöv när det finns minst 2 stycken i lilla byn Hörby! Här finns så många parker och grönområden men än så länge har mitt öga inte funnit någon rastplats för hundarna! Bajs! Jävligt dåligt! Får kanske ringa kommunen och höra.. och om det inte finns så får jag väl starta någon sorts protest för att få det haha..

Annars har min dag varit bra, rätt slö men ändå inte.. Imorgon ska jag sova hos föräldrarna. Slutar 9 på kvällen och börjar klockan 7 på lördag så jag orkar inte köra hem.. sparar lite bensinpengar också..

Gymmet imorgon och jag är väldigt nervös men ska dit med mamma som stöd. Så nu kan jag inte vända i dörren utan hon får dra mig in om det ska behövas! Hoppas att där inte är så mycket folk för då blir det ännu jobbigare.. Men men tur jag har mamma med mig..

nä, nu ska jag snoka runder i bloggvärlden..haha..

pusspuss

Torsdagen den 25/6 2009

Då har man varit ute en lång härlig runda med Teiwaz! Var riktigt mysigt! Väntar bara på att Oskar och Ida ska komma hem så kan vi alla 4 gå en runda. Tänkte gå på ett helt annat håll då. Tar ju lite tid innan man kommer på alla olika runder man kan gå när man flyttat till något helt nytt ställe. Är tröttis just nu! Ska snart ta mig lite och äta sen så ska man ju till banken..

Ha det så bra..

pusspuss

Gårdagen

Min katt Svea har ju fått tre små söta kattungar, vi döpte dom till Jerry, Jonna och Judith! Jerry var min favorit och hade bara Oskar tyckt om katter så hade han fått följa med till Eslöv! Det blev en mysdag hemma hos mamma eftersom jag var så ledsen så behövde jag det. Mamma hade gjort rabarberkräm så när jag kom dit där så åt vi det. När man äter rabarberkräm då är det verkligen sommar! Tog lite bilder på katterna, Teiwaz och Bindi. Här kommer dom:

Jonna<3 hihi hon hade fått röd målarfärg på nosen!
Min favvis Jerry! Kanske jag ska tjata lite på Oskar?
Sötnosen Judith!
Min katt Svea, stolt mamma till tre bäbisar!
Söta Bindi!
Teiwaz blev sur för att han blev inlåst i trädgården och inte fick vara med och mysa med kattungarna!
Teiwaz och Bindi! Bästa vännerna förutom när där är ett ben i närheten då ryker dom ihop! Annars kör dom sina race på gräsmattan och har så roligt!
Teiwaz sitter på muren och steker hehe..

Bindi och jag pussas! Älskar den hundrasen! Växt upp med den ju! Bindi har så härlig personlighet precis som Laidy och Lina, de andra hundarna vi hade. Fast Bindi har mamma och pappa verkligen fått för sina synder. Hon käkar på allt. Hon är galen i snus, tuggar isönder möbler, har käkat upp min mobil som min bror lånade av mig och mycket annat. Knöppgök! Men en väldigt söt och underbar knäppgök!


Idag tvättar jag. Fast jag får inte rätt på den ena tvättmaskinen. Sen ska jag på möte på banken. Och idag kommer Oskar hem. Älskade Oskar<3

pusspuss


en ny dag

Ska till sjukgymnasten snart.. måste bara hoppa in i duschen först.. Teiwaz och jag hade en riktig mysig runda idag och när jag kommer hem från sjukgymnasten ska vi gå en härlig runda till..

Förlåt...

Dagens berg och dalbana..

Funderar på att avsluta bloggen och starta en ny annonym blogg.. Den senaste tiden har jag varit väldigt ärlig i bloggen, precis så som jag var i början när inte så många i min närhet visste om att jag hade någon blogg. Jag började blogga för att få skriva av mig allt inom mig men den senaste tiden har jag tyckt det varit lite obehagligt att skriva allt. Jag känner ändå att jag hela tiden måste tänka på vem som läsaer bloggen, inte vad jag vill skriva! För en månad sedan på en släktträff kom min mammas kusins sambo fram till mig och sa att han läst att jag mådde så dåligt. Han tyckte så synd om mig och önskade att han kunde göra något. Jag blev självklart glad och tacksam men jag fick ärligt talat en chock! Jag började skruva på mig och kände liksom mig lite sådär försvarslös.. Jag menar jag hade min mur uppe precis som jag brukar ha på sådana tillställningar och han fullkomligt krossade den... både bra och dåligt kanske.. kanske jag behåller denna men börjar en vid sidan av.. får se.. detta tål att tänkas på..

ta nu inte detta som att jag inte vill att folk ska fråga hur jag mår..

Annars har dagen varit en riktig Berg och dalbana! Hela vägen till Hörby grät jag! Jag vill ha tillbaka mig själv! Kändes som om allt runt mig bara rämnade.. jag har verkligen inte kontroll längre.. inte över något.. Kom till mormor och hon såg att något var fel men jag kunde inte prata om det.. det gör för ont ibland.. Så vi satt på altanen och åt middag och sen gjorde hon vid mina fötter. Det var faktist skönt. Vi pratade om resor och resor och så klart en del om morfar och Kaj.

På torsdag nästa vecka så smäller det! Då ska min arm få ett minnesmärke av morfar. Jag önskar att jag hade honom kvar. Hade du fått leva kvar hos oss, hos mig, så hade du och mormor bott nere på någon av Canarie öarna! Det var er dröm, din och mormors dröm.. Drömmar krossas lätt! Alldeles för lätt! Ibland inbillar jag mig att om du hade levt nu hade jag inte mått såhär.. Men så är det nog inte.. men jag hade haft en till som hade stöttat mig. Jag har förstått att du under din livstid hade dina depressioner, särskillt när du drabbades av cancer vilket inte är så konstigt, men jag hade kanske kunnat prata med dig om det som rör sig inom mig. Mina tankar och känslor.. kanske hade du förstått..

Jag vill bli liten igen.. jag vill kunna sitta i mammas eller någon annan trygg famn och vaggas till sömns! Jag vill sitta i någons famn och få mina tårar borttorkade och få höra orden "Det kommer bli bra.."

Jag håller på att tappa greppet.. jag skulle ju bli lycklig.. var tog viljan vägen, vart tog orken vägen?

usch..

Banken gick det bra på. Sen gick jag och testa lite kläder! Fy fan vad jobbigt. Jag trodde ärligt talat att jag skulle sätta mig ner och gråta i provrummet. Framför mig i spegeln står där en valross. En stor kossa! Jag pallar inte att ha det såhär.. Och gymet vägrar jag gå till idag.. Får se om jag gör det på fredag..

Köpte inga kläder vilket jag inte hade tänkt heller eftersom jag har dåligt med pengar men efter denna hemska upplevelse drogs jag in till skoaffären och de där skorna jag tittat på hur länge som helst var 350. Så plånboken åkte fram och jag fick mig en liten tröst.. För ful för kläder men mina fötter är banne mig söta och fina!

Oskar hatar mig nu men han förstår inte.. han kommer aldrig att förstå.. även om han vill..

Nästa månad ska inget köpas! Och det sätter jag mitt huvud på! Lovar! För nu ska mina kort lämnas till mamma! Inget mer tröstande.. Jag lovade ju mig själv att bli bättre! Jag ska bli det!

puss

Grannen, Camilla Läckberg och dömmar

Så då sitter man här nyduschad och fin. Har varit ute på morgonrundan med Teiwaz och han äter just nu också sin frukost. Ska snart ner till grannen(banken) och göra några ärenden.

Härligt väder och jag hoppas på att det här vädret ska smitta av sig på mitt humör för det är inte det bästa nu. Började böla helt utan förvarning igår när jag lagt mig. Slängde iväg ett sms till Oskar och efter ett litet tag fick jag tillbaka ett sms som verkligen värmde. Var ungefär så här: "Visst att du har ändrat edig både till utseende och personlighet men du är fortfarande min vackra Désirée!" Efter de fina kommentarerna lugnade jag ner mig och fortsatte läsa boken av Camilla Läckberg. Älskar hennes böcker.

Drömde en dröm inatt som jag drömt flera gånger förut. Kan den utan och innan. Den är som värsta filmen! Borde kanske ta och skriva ner den för det är verkligen en bra story..

Jaja, nu ska jag göra mig iordning och besöka grannen=P hehe..

puss

Jag vill bli kvitt skiten!

Har precis kommit in från kvällrundan med Teiwaz. Låg i soffan innan och tittade på tv, kände hur ögonlocken blev tunga och tänkte att jag bara skulle stänga dom ett tag. Jo, visst! Hur många gånger har man inte gjort det misstaget. Vaknade sen av att en våt nos nuddade vid mitt ansikte. Teiwaz ville ut hihi.. sötnos..

Funderar på att fråga mamma om hon vill ta mina pengar igen.. Inte så att jag köpt en massa nu men jag känner att en dålig period är påväg då jag bara vill äta och äta och äta.. Tröstäter redan och känner att det börjar trappas upp. Känns ganska skämmigt att skriva det här men jag har tröstätit nu ett tag och jag känner hur kilo efter kilo landar på min kropp. Jävla äckel man är men dum som man är får man inget stopp på det. Ibland vill jag bara börja kräka igen. Jag var ändå lycklig då, eller falskt lycklig. Men sen jag fick upp blod när jag spydde så har jag blivit avskräckt. Sjukt att det ska behövas något sådant för att få stopp på det.. även om det har hänt lite då och då att jag fallit tillbaka så har det ju inte varit på det sättet att jag åt kräkte, åt kräckte, åt kräckte.. Var liten sak som jag fick i mig var tvungen att komma ut ur mig igen. Jag kan fortfarande få samma pannik över mat men då dövar jag det med mer mat. Fan fan fan! Varför ska man drabbas av sådant här? Och hur fan blir man kvitt de där demonerna inom en? Dumma dumma dumma!



Kom på att jag måste ha med mig Teiwaz imorgon, det blir alldeles för mycket tid han får vara ensam annars eftersom jag ska vara hos mormor vid 13 tiden. Och då blir det kanske ingen träning, om då inte mormor kan ta honom den stunden.. jag hoppas jag vågar dit.. det kanske går likadant som förra gången. Står vid dörren och känner hur kallsvettig jag blir och hur jag skakar inombords.. hoppas hoppas detta blir bra..


Vovve

Världens sötaste Teiwaz<3

Tågväntning

Tog lite bilder på mig och älskling igår när vi vänta på tåget. Här kommer några:




Han är inte lite söt och det bästa är att han vill vara med en kossa som mig! Oskar<3

fötter, skräck och torg

Har en liten dålig dag känner jag. Jag är inte alls positiv tyvärr. Kan inte stå emot suget idag. Men snart börjar jag ju med en liten hemlis som jag bara pratar med mina nära och kära om. Kanske det kan hjälpa mig..

Imorgon ska jag till mormor och få fotvård(hon är fotvårdspedagog). Hatar det men mina fötter behöver det. Har massor av förhårdnader och eftersom jag går lite snett med min ena fot så belastar jag ju den lite mer och den behöver lite vård. Känns jätte bra efteråt iaf. Det ända som är skönt är att sitta i fotbad och sen när hon masserar fötterna samtidigt som hon smörjer in. Älskade mormor! Men innan jag ska dit till henne så ska jag se om jag kan våga mig in på gymmet. Förra gången jag försökte så blev jag ju helt kallsvettig precis innan jag skulle gå in och massor av tankar poppade upp. Men imorgon gör jag ett nytt försök och misslyckas jag så ska jag till mormor efteråt och hon kan säkert trösta mig eftersom jag blir så besviken på mig själv.. Efter mormor blir det ju jobb så då gäller det att jag är på gott humör.

Nu har Oskar och Ida åkt iväg till Höllviken och jag och Teiwaz är hemma själva. Vi har precis kommit in efter att ha suttit ute på torget och tittat på människor och hundar. Eftersom Teiwaz blir helt galen när han ser andra hundar så behöver han vänja sig av med det och det tror jag är bäst att göra där det finns hundar. Inte går det bara att inte låta honom se andra hundar. Då hade jag ju aldrig kunnat gå ut med honom eftersom vi bor mitt i stan ochg här vimlar det av hundar. Det gick sådär med torgbesöket. Lite ylande och skrik men han var lugn lite då och då.. Nu ligger han på sin fäll och käkar benmärg... gottis haha..

nä, nu ska jag spela the sims..

pusspuss


Kiss my nose haha..



Min humor!

Vart försvann respekten?

God förmiddag! Är på jobbet nu men har lite rast. Rätt skönt för jag höll på att bli tokig inne på avdelningen. Ibland har man inte riktigt lika mycket tålamod som man brukar har och idag känner jag att jag blir lite irriterad. Men det är bara att bita ihop och le hehe..

Annars händer inte så mycket idag. Ska till banken och skälla lite och även göra ett ärende till pappa efter jobb.

Låg och tänkte lite inatt på det här med respekt. Jag undrar vart den har tagit vägen. Jag och Oskar har tappat den biten lite. Tidigare så var vi väldigt respektfulla mot varandra, visst vi grälade men på ett helt annat sätt. Aldrig med fula ord. Jag har alltid varit försiktig med vad jag säger. Har alltid fått värsta ångesten när jag yttrat något fult. Pappa har alltid använt fula ord men mamma har alltid varit noga med att vi barn inte skulle ta efter honom och det höll jag på ända tills jag träffade Oskar. Helt plötsligt började jag svära i tid och otid,där jag tidigare använde "attans" eller ""mög" använder jag "´fan" "helvete" "jävla skit" m.m. Jag undrar varför.. Vad har hänt med mig?
Oskar har en tendens till att be mig "Hålla käften" och det är något av det värsta jag vet! Det liksom täns ett hat inom mig! Ingen ber mig håll käften längre.. Jag har tillåtit det för, folk har tystat ner mig förr men jag tillåter inte det längre. Så då haglar alla svordomar ur mig! Jag tycker det är fruktansvärt kränkande att säga att någon att vara tyst. Om jag inte får säga vad jag tycker då kan jag lika bra lägga mig ner och sluta leva.

Allt det här med respekt är så viktigt. Man ska alltid respektera vad någon annan tycker och tänker så länge det inte skadar någon människa. Man behöver inte alltid förstå eller tycka samma men man ska respektera det en annan säger och känner. När jag tex pratar om att jag tror att det finns något större en människan, något vi inte kan se så kan Oskar säga att det bara är skitsnacka att religion är idiotiskt. Mycket respektlöst. Om det nu ger mig en trygghet och om nu jag tror på det så låt mig tro det. Det kanske gör mig till en bättre människa. Visst jag förstår att många krig handlar om just religion, men det är inte religionerna det oftast är fel på utan människan!

Jag skulle aldrig kunna kalla mina föräldrar kärring, fitta, jävel mm. och jag kan inte förstå de föräldrar som tillåter att ens barn kallar en så. Och ärligt talat så har jag haft lust att gå fram och smälla till människor som pratar dåligt till sina föräldrar. Oskar har fått sig en känga av mig(jag har inte slagit honom men talat om hur jävla dumt det är att prata till sina föräldrar så som han ibland gör) när han sagt något dumt till sin mamma. Det betyder inte att jag inte håller med hans mamma men kränkande ord hör inte hemma i en familj.

Så därför blir jag så ledsen när jag märker att respekten ibland försvinner mellan mig och han. Hur hittar man den igen? Det gör så fruktansvärt ont att stå där och ta emot "jävla mamma, jävla kärring eller håll käften"! Som sagt ingen säger så till mig längre, ingen får göra det inte ens han. Och som jag sa innan så täns en fruktansvärd vrede inom mig när jag hör det och jag sänker mig till hans nivå vilket inte är ett dugg bättre.

Jag får värsta panniken när jag får den där känslan att det inte kommer funka mellan oss. Jag älskar ju honom så mycket och jag vill inte ha någon annan än honom för jag vet ju hur fin han igentligen är och hur underbar han är mot mig och hur mycket han inners inne bryr sig om mig. När han stolt visar upp mig och säger: "Det här är min vackra flickvän"
När han håller om mig hårt och tittar mig djupt in i ögonen kan jag riktigt se hur mycket han älskar mig i hans ögon. Därför sticker det till i mitt hjärta så när den där respekten försvinner och jag börjar tvivla. Det är ju med honom jag vill leva med. Men ibland kanske inte kärleken räcker till?


fotos

Här kommer lite bilder på mig och hundarna från de senaste dagarna..


Mr.Bean

Detta tittade vi på innan.. man skrattar ju så man håller på att ramla av soffan! Älskade Bean!


Britta Spjut är också en människa.

Nu ska göra lite av en skandal. Jag är ju som sagt en rocktös men det betyder inte att jag inte kan gilla annan musik. Jag är väldigt musikalisk och jag vet när någon kan sjunga eller spela. Jag hatar tex instrumentet fiol men det betyder inte att jag inte kan höra när någon är en jävel på att spela fiol. Jag hatar musikstilen r'n'b men det betyder inte att jag inte kan höra när någon är sjukt dukig på att skriva en text tex. Att jag inte kan höra att en människa har lagt ner massor av tid på att göra vad dom kallar ett mästervärk. Jag är nog en sådan som respekterar alla sorters musikstilar så länge jag kan höra att dom kan sjunga och spela. En sådan som Håkan Hellström som inte kan ta en ton rätt är någon jag inte respekterar. För det är inte musik! Han kanske kan skriva musik och texter men för helvete gör mig en tjänst och håll truten stängd!

Så nu till den där skandalen. Jag tycker om Britney Spears! Jag gillar långt ifrån varje låt men kvinnan har ju talang för tusan! Så  vacker röst och så annorlunda. Tycker så synd om henne, alla jäkla skriverier! Kvinnan mår inte bra, låt henne vara! Tänk dig själv om du mår psykiskt dåligt och du inte får vara ifred! Det värsta som finns.

Tänker bara på när jag mådde som sämst. Tänk om någon skulle fotat och filmat mig vart jag än gick då. Filmat när jag spydde, skar och brände mig.. Varje gång jag bröt ihop, hur kul hade det varit att ha massa fotblixtar i ansiktet då? En jäkla mardröm.

Jag är säker på att kvinnan bara vill vara lycklig och vara den bästa mamman till sina barn. Alla gör vi misstag och hon har också gjort helidiotiska saker men hon är precis som vi, bara en människa. Visst man säger att som kändis får man tåla alla skriverier och skitsnack men det tycker inte jag. Särskillt inte om jag hade mått skitdåligt och helt plötsligt ska hela världen veta det och skriva och säga vad dom tycker om det.

Som sagt alla gör vi misstag.. även en vacker kvinna och sångerska som Britta Spjut!



Här kommer lite låtar genom åren:

Baby one more time: Jag tror att nästan var tjej i min ålder har dansat runt till denna.



I'm not a girl, not yet a women: Så vacker och den stämmer ju in på alla tjejer/unga kvinnor. Alla har vi nog känt så här. Ingen flicka men ändå ingen kvinna än, vad är jag då? Så kan jag fortfarande känna.



Lucky: Oj, denna har jag mimat till mycket. Också denna kan nog alla flickor sätta sig in i och känna hur ont det gör i hjärtat när man inte vet vem man är. Kvittar om man är känd och vacker, om man känner att ingen vet vem man är och man inte ens själv vet vem man är då gör det väldigt ont. När något fattas och man inte vet vad det är, då gör det ont.



Stronger: Ja, finns inte så mycket att säga om denna låten precis.. men det är lite "fight" i denna. "Kom inte ivägen för mig för då jävlar.."


I'm a slave 4 you: När denna låten kom så tyckte folk att det började gå utför, Britney visade en annan sida.. en inte så oskyldig sådan. Sådan sida som vi alla har inom oss. I like it.. lite sådär sexigt..



Piece of me: Denna låten är bra..  Man kan riktigt känna hennes frustration!



Everytime: Så vacker..Notice me, take my hand. Why are we strangers when our love is strong.. Everytime I try to fly, I  fall.. så sorglig och så jag ibland.



Someday: Också vacker att det gör ont...



If you seek Amy: Radioplåga just nu, men jag kan inte hjälpa det. Jag tycker om den! När hon sjunger: "Lalalalalaa.." låter det lite som i en skräckfilm haha.. Vad kan man säga.. Hon är har verkligen talang.. love me, hate me..



Ja det var allt från lilla mig och Brittan haha..

Jordgubbar, brie och film<3

Jag firade ändå midsommar. Oskar bönade och bad haha.. och tur var väl det för det hade nog inte varit så kul att sitta här själv. Hihi, jag är en liten "SureSture" när jag sätter den sidan till. Men jag vet att jag har rätt och det vet han nog också innerst inne. Hade det mysigt i Höllviken iaf.. gottis mat och jordgubbar! Kan det bli bättre? Nix..

När vi kom hem så lade vi oss bara i sängen och mös. Oskar låg och kliade mig på ryggen! Så skönt! Han tog verkligen hand om mig. Han förstod nog att jag behövde det, jag behövde lite omvårdnad. Somnade nästan med min fina klänning på mig men gick upp och tog på mitt härliga nattlinne istället. Oskar kliade mig på ryggen tills jag somnade.. Kärlek<3

Idag sov jag länge. Behövde det.

Åt världens godaste lunch! Köpte hem nybakad baguette och delade på den. La i pepparsalami, brieost och gurka! Mmm, jag njöt som in i vassen! Tittade på filmen "Den bästa av mödrar", en sorlig och vacker film om ett finsk barn som får fly till Sverige under kriget som så många andra finska krigsbarn. Han möts med kyla av sin fostermor men den där det var kyla blir det till slut värme. En liten tår tittade fram då och då. Fy så hemskt att bara lämna sin trygghet och sitt land och fara till ett främmande land och till främmande människor. Som tur är har man inte fått uppleva det.

Nä, nu ska jag lyssna på lite musik.. kanske spela the sims..

pusspuss

Pink - Please don't leave me




Da da da da, da da da da 
Da da da da-da da

I don't know if I can yell any louder
How many times have I kicked you outta here?
Or said something insulting?

Da da da da-da

I can be so mean when I wanna be
I am capable of really anything
I can cut you into pieces

When my heart is
Broken

Da da da-da da

Please don't leave me
Please don't leave me
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this

Please, don't leave me

How did I become so obnoxious?
What is it with you that makes me act like this?

I've never been this nasty

Can't you tell that this is all just a contest?
The one that wins will be the one that hits the hardest
But baby I don't mean it
I mean it, I promise
Da da da-da da

Please don't leave me
Please don't leave me
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this

Please, don't leave me

I forgot to say out loud
How beautiful you really are to me
I can't be without
You're my perfect little punching bag
And I need you
I'm sorry


Da da da da, da da da da
Da da da da-da da
Please, please don't leave me

Baby, please don't leave me
No, don't leave me
Please don't leave me
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this
Please,don't leave me
Please don't leave me
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this
Please don't leave me
Please, please don't leave me

No no no

Désirée är sur, så fruktansvärt sur! Det blir fan jag som stannar hemma idag, jag tänker inte fira någon jävla midsommar om det ska vara så här! Skiter i allt!


Låga tankar

Har ingen bra dag idag. Känner mig riktigt låg. Har precis kommit hem från en lite snabb shoppingtur. Behövde en ny bh eftersom min ena tutte hoppar ur de flesta av mina gamla bh:ar.. plus att min favvis gick isönder för någon dag sedan... Får se om den nye blir bra.. ofta märker man inte det för än man använt den några gånger..

Jobbat idag. Firat midsommar där. Jag var fotograf.. tycker jag är roligt.. men som sagt, jag har vairt låg hela dagen.. svårt att tänka positivt idag helt enkelt. Ska ta mig en tablett till natten så jag kan sova riktigt gott och bli av med det negativa.. Allt som säger att jag inte duger..

Imorgon är det nya tag.. en dålig dag än så länge sedan jag gav mig fan på att jag ska bli bra.. Det är väl inte så farligt?

Imorgon när jag vaknar ska jag säga högt 2 bra saker om mitt utseende och 2 bra saker om min insida.. Måste komma ihåg det..

nu ska jag spela the sims så jag kan fly verkligheten ett tag..

pusspuss

Dröm och trötthet

Haha, jag drömde tosigt inatt. För övrigt är jag väldigt trött nu. Jag och Oskar låg och snackade massa innan vi somnade..

Nu till drömmen. Innan jag gick och la mig satt jag och spelade the sims. En av mina gubbar skulle få barn och var gravid.. Kunde inte lägga mig förän hon fått ungen. Iaf så drömmer jag sen att jag blir gravid och får mage lika fort som i spelet och dom här 9 månaderna går ju snabbt i spelet.
Helt plötsligt är jag i 7 månaden och har svårt för att gå. Jag och Oskar sitter helt plötsligt i den skolbussen som jag åkte i hela 10 år när jag gick grundskolan. Där sitter min förra bästa vän, som jag var bästis med ända till 7:an. Oskar tjatar på mig att jag ska sluta röka för det är inte bra för barnet vilket jag vet. Jag ger alla mina cigg till den där tjejen, även min favorittändare. Helt plötsligt får jag värkar och jag skriker: "Jag har ju bara gått 7 månader och 3 veckor!"

Jag vaknar när bäbisen är på väg ut.. haha

så jäkla rörigt det blev!

Dum hund, snäll hund!

Jag har ju dom mest underbara hundarna och det vet ju alla..haha..

Satt här vid datorn och vänder mig om och ser hur Teiwaz sitter och drar ut allt ludd ur deras mysfäll! Vem blir arg? Jo, Désirée får spel och Teiwaz skäms. Dum hund:



Snäll Hund + Matte:


Nu fes Teiwaz visst! Han skulle kunna ta död på vem som helst med sina fisar. Värre än ruttet ägg!

Romantikdödare!

Nu har jag beställt något snuksigt busigt till mig och Oskar och han vet inte om det.. Han blir säkert röd om kinderna när jag får hem det och ska visa det för honom.. hihi.. han är söt!

Blev inget mys igår mellan mig och Oskar trotts att han varit borta ett tag. Man kan väl säga att han sumpade sina chanser rätt rejält igår när jag kom hem från jobbet på kvällen. Här hade jag gått och fixat och donat. Fixat värsta glasskåpet och satt in alla våra fina glas i det. Själv tycker jag det är sjukt snyggt! Man använder ju inte alla fina glas så ofta, varför inte ha dom framme som prydnad då? Bättre ha dom till det än att ha dom i ett kökskåp. Det är ju dyra grejer!

Hans kommentar var typ att det var onödigt att ha dom framme och att man kunde ha annat i det skåpet. Vad fan ska man ha i ett glasskåp? Jo fina grejor. Inte papper, pärmar och sexlakesaker precis.. Jo man kan ha sexleksaker om dom är fina haha.. Nä, men jag blev så himla ledsen.. Ville ju bara göra det fint nu när han kom hem..lite som en överaskning..

Humöret blev ju inte bättre när jag upptäcker att toamedlet som jag köpt tidigare under dagen läkt ut i påsen med massa annat från öb. Hann ju inte ställa in alla grejor där dom skulle vara eftersom jag bara sprang upp i lägenheten med det och sen skulle jag till jobbet. Allt var kladdigt, som tur var där bara minttabletter i som man kunde äta, allt annat var icke ätbara saker. Kommer in i köket för att skölja av medlet där det såg ut som ett bombnedslag (Oskar hade lagat middag haha).. Det är fan inte lönt att försöka ha det fint här..
Min kväll var pajad.. Där rök den lusten haha..

Idag kan jag skratta åt det men igår trodde jag att jag skulle börja böla.. inte kul alls..

Vackert tycker jag(lite kassa bilder.. jag vet):


Killar begriper inget.. hehe..

3 doors down - Your arms feel like home

Tycker så mycket om denna låten. Perfekta kärleksförklaringen helt enkelt!



There's a life inside of me
That i can feel again
It's the only thing that takes me
Where i've never been
I don't care if i lost everything that i have known
It don't matter where i lay my head tonight
Your arms feel like home
They feel like home

Härligt med mamma<3

Så då har jag precis kommit hem från en runda med hundarna. Slutade klockan 1 idag och då körde jag ut till mamma för att plocka lite blommor i hennes trädgård till får midsommarstång på jobbet. Satt och mös med mamma. Älskar det. Pratade om allt mellan himmel och jord. Vi kom bla. fram till att när Oskar jobbar en hel dag och jag är ledig ska mamma komma in här och vi ska ha en "mor&dotter dag". Älskar att ha henne för mig själv. Vi ska gå och kolla i affärer, gå långa rundor med hundarna och fixa och dona här hemma i lägenheten. Mamma är jätte intresserad av inredning och sådant och jag behöver verkligen hennes hjälp och lite inspiration. Tycker också om att göra fint men har lite dålig fantasi om man säger så=) Älskade mamma.. tog en bild på henne med hela famnen full av blommor. Hon ville inte vara med på den så hon gjorde en grimas haha.. men det skiter jag i. Hon är ändå världens vackraste och underbaraste mamma!


Makeover

Före:


Efter:



Hihi sötnos..

Tack Emelie..

Simon and Garfunkel - Bright Eyes

Här sitter jag nästan och bölar. Det gör jag alltid när jag hör denna låten. Tycker den är så fin och så sorglig! Den påminner om min barndom.. när mamma och pappa hade fest spelades denna nästan alltid.. Sådär sent på kvällen när man gjorde allt för att hålla ögonen öppna. Man ville ju verkligen inte missa något. Mammas och pappas vänner satt där runt bordet med drickan i handen och sådär lite berusade och pratade om all världens problem.. Man satt i soffan och intalade sig själv: "Jag är inte trött!" Anders låg antagligen och sov som han alltid gör, pappa satt och svor över något världsproblem eller pratade om musik så som han alltid gör.. Thomas satt mest och diggade med i musiken och sådär som bara han kan.. ja, det är bara några av de människor jag tänker på just nu... Någon är så klart uppe och dansar tryckare till den här låten! Fan vilken underbar barndom jag har haft.. trygg och kärleksfull!




Whitesnake - Is this love

Denna låten är så vacker.. Wii jag har faktist sett dom! PÅ Sweden Rock förra året.. Hade det så jäkla kul då! Jag mådde riktigt bra då! Men som sagt jag kämpar ju riktigt nu för att bli bra nu! Jag vill inte vara kvar på kliniken, jag vill inte vara "sjuk".. lite av mig har varit rädd för att släppa det.. men inte nu längre..

Is this love!


Trimmning, förråd och öb

Så då har man varit ute med hundarna en sväng och även hunnit kamma Ida när när hon ska trimmas.. Snart kommer Emelie med appareten och jag vet en hund som inte kommer bli så glad då. Hon tycker jätte mycket om Emelie men när hon kommer med den där apparaten så hatar Ida henne haha.. Hon kännar av den saken långt innan Emelie ens visat trimmern. hehe.. söta vovve!

Hade jätte mysigt med pappa och mamma här igår kväll..

Och Idag kommer Oskar hem och det är inte heller helt fel=)

Ska på öb sen hade jag tänkt.. sen så  ringer ju även vaktmästaren idag. Vi ska få vårt efterlängtade förråd idag! hehe! Äntligen kan här bli lite ordning här i lägenheten.. slippa alla flyttlådor!

Nä, nu ska jag lyssna på lite musik..pusspuss

trist

Kan man inte komma till ro så går man in på internet, snor en lista från en blogg och sätter in den i sin egen blogg och ändrar svaren så den stämmer för en själv! haha:

Lovar du att vara ärlig? Japp
Du heter: Désirée Anna Christina Olsson
Låt just nu: Elton John "can you feel the love tonight"
Om du röker:  lite då och då.. tyvärr lite oftare nu den senaste tiden..
Beroende av: socker... men det håller på att botas
Favoritkaraktär(er) i film: Robin Hood så klart!
Vem behöver du mest just nu: Mamma
Vad tror folk om dig: Folk som inte känner mig tror nog att jag är rätt trist..
Stämmer det: Väldigt fel! Jag är ball och spännande haahhaa
Vad får du oftast komplimanger för: Mina ögon! Mina händer har faktist fått några komplimanger och det är ej snuskiga sådana!
Vad säger du för att imponera på någon: Att jag har världens sötaste hundar haha... Vet faktist inte..
Hur imponerar man på dig: Självsäkerhet som man märker är äkta. När folk vågar stå för vad dom tycker.
Brukar du skratta för dig själv? Rätt ofta faktist
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Ja de vill ja :) precis de va väldigt länge sen vi va där nere! De lät smycke trevligt! Vi kan bjuda hem dom nån helg när båda är lediga :) va gör du? Smek på dig"
Vilken är din favoritmålning? oj, den var svår..
Vart bor du: Eslöv
Trivs du där:  Yes, som fisken i vattnet
Äger du några converse: ett par svarta.. hade ett par röda också innan men dom "dödde"!
Festar du mycket:  Det går i perioder det där..
Vad har du för mobil operatör: 3
Är du allergisk i mot något: Jag är laktosintollerant eller hur sören det kallas, fast jag har blivit bättre och kan få i mig lite mjölk utan att behöva sitta på toa i flera timmar.. Lite mot hö.. och olika djurstick..
Har du haft sex : Några gånger haha
Nästa mål i ditt liv: Först och främst ska jag bli kvitt alla jäkla demoner sen ska jag bli mamma helt klart.. ska även lyckas klämma in att bli elektriker..
Hur svarar du i mobilen: Beror på.. men är det ett nummer jag inte känner igen så säger jag "Hej, de e Désirée"
Vem ringde du senast:  Mamma<3
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Nu är vi här! Öppna dörren!
Antal sömntimmar inatt: hm..
Sov du ensam: Ja, Oskar var inte hemma..
Tycker du om din pappa: Pappa är underbar och knäpp. Älskar honom..

Brukar du komma i tid: Ja, för det mesta..
När mår du bra: När jag varit ute med hundarna och efter sex haha..
När blev du fotad senast: hm..
Vanligaste färg på dina kläder: Går mest i mörka nyanser
Vad tycker du om fötter: Usch.. men mina är söta!
Är du smart: Mycket.. döljer det bara väl haha...
Är du aktiv i skolan: Det berodde på vad det var för ämne man hade och hur jag mådde..
Vem/vilka saknar du just nu: Oskar...

Favorit dryck på morgonen: Först ett glas vatten och sen ett stort glas god apelsin juice..
Rakar du benen: Ibland.. borde göra det oftare..
När brukar du gå och lägga dig: alldeles för sent
Är du blyg: Jag tror inte det..
Vill du hellre ha mail än brev: brev känns mer personligare!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja det gör jag!
Har du spytt offentligt: Yes bla  på Maxi i K-stad.. "Skattjakten" haha..
Har du varit full? Har hänt några gånger i mitt korta liv
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Typ runka haha... och kissa stående:P haha
Använder du stjärnor eller kajal: kajal
Vem/vilka har betytt mest i ditt liv: Min familj<3
Är du nöjd med ditt liv: ibland..
Om inte, vad vill du ändra på: Det finns så mycket jag skulle vilja ändra på.. men samtidigt hade det inte varit mitt liv och jag hade inte fått all den erfarenheten jag har idag.
Är du bortskämd: nej

Hahahahhahahaha

Fick denna precis av en kompis! Jag skrattar ihjäl mig! Sjuk humor jag vet=P


Romantik = Elton John hehe

Började helt plötsligt lyssna på Elton John nu.. Vet ni att dagen då Oskar och jag blev tillsammans så lyssnade vi på just på Elton John. Vi låg i hans säng och han sprang ut i deras vardagsrum för att leta upp någon "romantisk" musik. Han kom tillbaka med en skiva med Elton John. Och faktist upplevde jag för första gången "romantik" den där dagen i hans säng. Inget snuskigt alls! Utan bara vackert och sött hela tiden.. Oskar har alltid varit så försiktig, känt sig för och aldrig tvingat sig på mig som så många andra killar så klumpigt gjort. Han kan verkligen det där. Hur man behandlar en flicka. Jag var så skör när vi träffades och han märkte det och tog det så försiktigt. Jag minns hur han kysst mig sådär på halsen och jag tappade faktist andan.. Jag svävade verkligen på moln den där dagen för över 4 år sedan. Jag var så trygg i hans famn och är det fortfarande. Jag minns att jag tänkte: "Är det så här det känns att vara kär?"
Jag är kär fortfarande men på ett helt annat sätt.. Ett djupare sätt.. Nu är hin i Stockholm och när jag tänker på att han ska komma hem imorgon, när jag kommer hem imorgonkväll efter jobbet så är han hemma. Det pirrar i min kropp! Är inte det ett bevis för att man fortfarande är kär, att det pirrar i kroppen? Vackra Oskar, min Oskar!

"Your song":



Här kommer låten "Blue Eyes". Jag har aldrig varit så glad för denna låten men nu är jag det! Varför?
Jo, därför att när vi låg där i sängen och snackade och kysstes om vart annat, så säger jag till Oskar att han ska byta låt för att just denna låten spelades!
Men han gör inte det! Han svarar att jag har blåa ögon och därför vill han lyssna på den!
Hela mitt inre utbrast: "Naauu..."


Phil Collins - Another day in paradise

Denna låten är så fantastisk. Texten berör mig så mycket! Så vacker och det är så sann..


Backyard Babies - Minus Celsius

Och så blev det Backyard Babies som hamnade i mina högtalare och som jag nu galer till haha..

Är inte Dregen super het?


Aerosmith - Pink

Just nu sitter jag och lyssnar på Aerosmith. Satt precis och sjöng med i "Gotta love it" för fulla muggar och nu lyssnar jag på "Pink". Kommer ihåg när denna videon spelades för fullt på mtv. Vi var på skidsemester och jag blev så glad när den kom. Helen(mingudmor) ville bara höre Chers "Believe" som också spelades då, visst jag tyckte om den också, men just "Pink" var så rolig video och idag tycker jag texten är skitball! När den kom ut var jag typ 9 och kunde knappt engelska så då lyssnade jag inte på texten utan gillade mest melodin och just vedeon hehe..

Här är den:




Pink it was love at first sight, yeah
Pink when I turn out the light, and
Pink gets me high as a kite
And I think everything is going to be all right

No matter what we do tonight

Kan man bli annat än glad av denna låten?

Ny vecka och nya tag..

Så nu funkar internet igen! Med mig är det okej.. håller på att gå under av sötsug bara men jag SKA klara det hehe..

Har varit ute med hundarna en stund nu, även tränat lite med Idisen.. Kände att jag behövde ägna mig åt henne lite.. Teiwaz tar mycket av min tid så det är lätt att man glömmer bort min snutte eftersom hon är så skötsam. Ringde till Emelie för att be henne att trimma henne. Hon ser ju ut som en hårboll! Sätter till och med en snudd i pannan på henne, annars ser hon inte ordentligt haha.. Så imorgon kommer Emelie och kapar av allt!

Min kära familj kommer hit ikväll med lite möbler.. här är ju lite naket fortfarande.. Första gången pappa kommer och hälsar på i nya lyan! Ska bli mys! Synd att jag inte orkat plocka undan ordentligt haha.. men han får ta det.. han är ju lite pedant han!

Oskar kommer hem från Stockholm och sin pappa imorgon. Ska prata med honom om att bjuda hit hans familj så dom får komma hit och titta lite.. Dom har ju tyvärr inte kunnat hälsa på oss i gamla lyan men nu är det ju lättare att ta sig hit så då ska det nog gå bra. Det är inte så lätt när man inte har bil tyvärr.. men här går det ju tåg=)

Måste kanske diska lite..

pusspuss

Jag är skyldig! Häng mig!

Ja, någon borde hänga mig! Jag är en rocktös ut i fingerspettsarna och så sitter jag och lyssnar på denna låten! Jag tycker den är så söt! Jag har nog drabbats av någon hjärnskada för ibland så fastnar jag för sådana där "kassa" poplåtar! Som sagt denna låten tycker jag är så söt! Tur att Oskar åkt till Stockholm för han skulle fått damp på mig! Här går han och tror att hans älskling är en äkta rockbrud så sitter hon och lyssnar på fjantmusik! Haha.. stackare!

På något sätt så påminner denna låten om vår kärlek.. kanske det är därför jag fastnat för denna söta lilla låten..

We were both young when I first saw you 
I close my eyes and the flashback starts :


Jag var 14 år när jag såg honom första gången. Mitt hjärta hoppade till och bankade som aldrig förr! Han stod tillsammans med min kompis pojkvän på min högstadieskola. Ville bara bli hans med det samma! Men vem vill ha en ful tös som jag? 2 år senare blev det du och jag<3

Där finns mer likheter men det är inget jag vill gå in på eller orkar att skriva just nu. hehe..





Glömmer aldrig när du frågade om vi skulle förlova oss.. Glömmer aldrig när du satte ringen på min finger där på stranden. 31 mars 2005! Jag har tagit av den ringen en gång och det var så tomt. Hjärtat höll på att brista för jag var inte din längre.. Och jag glömmer aldrig när du bad mig att komma upp till Skövde, du saknade mig! Du villa ha mig, en ful tösabit! Du anar inte hur mycket det betyder för mig att du älskar mig! Fan detta är ju en Love Story! Jag älskar dig så mycket! Jag vill gå igenom livet med dig.. i motgångar och medgångar! Du är min prins, jag vill vara din prinsessa för alltid<3

Första dagen

Vad underbart väder det är idag. Jag och hundarna satte oss på en trappa och bara njöt en stund av livet! Idag börjar det, steget mot lyckan! Wii! Måste tänka positivt.. jag klarar detta! Bort med allt negativt och allt hjärnbry!


Min mamma!



Mamma ser dragen ut, men hon hade inte druckit något alls! Där emot jag var inte nykter!

You'll always be there every time I fall 
You are to me the greatest love of all
You take my weakness and you make me strong
And I will always love you till forever comes

And when you need me
I'll be there for you always
I'll be there your whole life through
I'll be there this I promise you mamma
I'll be your beacon through the darkest night
I'll be the wings that guide your broken flight
I'll be your shelter through the raging storm
And I will love you till forever comes

Min mamma är min trygghet! Hon är den som verkligen kan ge mig styrka att orka! Älskar henne mer en livet!

Franska eller Engelska?





Själv tycker jag den franska versionen är bäst! Fast jag inte ens kan franska! Fast jag skulle vilja gå en kurs i franska faktist!

Kate Winslet - What if



Hon är inte bara en bra skådespelare utan en otrolig sångerska också! Jag hade gjort vad som helst för att få ha en sådan där underbar röst med!

Ge mig sperma!

Jag är fan helt sjuk i huvudet! Här sitter jag och bölar som en stucken gris! Alla blir gravida hit och dit! Nu är tusan den där bloggtösen Stina-Lee gravid också! Jag vill fan också! Jag är kanske helt jäkla dum i huvudet men det ända jag längtar efter och har gjort det länge är att få en egen liten krabat! Jag vet att jag hade blivit världens bästa mamma! Jag vet att jag hade klarat av det! Fan, det är säkert något sådant där biologiskt skit som gör att jag håller på att gå under av längtan efter en liten minime! Jag skiter fullständigt i vad alla runt omkring mig hade sagt! Detta är det ända jag vill.. men det går ju inte att tvinga min Oskar.. är inte han redo så kan jag inte få barn. Ja, ja, ja, jag är på 21 år, jag är ung och borde ha kul.. men jag kan inte hjälpa att det är så här jag känner.. Jag vill så gärna känna hur ett litet liv växer inom mig.. jag vill så gärna.. ni får tycka att det är sjukt.. för som jag sa i ett inlägg innan så ska jag börja skita i vad alla tycker.. Jag ska ju bli lycklig... Och det ska jag bli med eller utan bäbis.. men jag önskar, längtar och vill..

Jag hade ett barn inom mig utan att jag visste om det.. och bara för att jag inte tog hand om mig själv försvann det.. det lilla livet lämnade min kropp.. Jag har förlåtit mig själv för det även om det tog tid.. Det var inte meningen att det lilla livet skulle få leva.. Men jag kan inte låta bli att fundera på hur det där lilla livet hade sett ut.. Hade det fått bruna eller blåa ögon?

Min tid kommer väl.. när vi båda är redo.. För det är med honom jag vill ha barn!


Ytterligare lite skön musik!

Def Leppard with Tayler Swift! Lyssna på gitarren! Jag får fan orgasm! Oskar är ju inte hemma så jag får ju försöka nå orgasm med hjälp av musik istället haha! Lyssna och njut!



Hed Pe - Bury me

Haha, jag satt här och funderade hur länge som helst på denna låten. Kunde inte komma på vad gruppen hette och jag var bara tvungen att höra på den låten!  Är det inte hemskt när man inte kommer på vad låtar heter och sådant! Jag blir galen på det.. Oskar räddade mig.. så nu sitter jag här och lyssnar och njuter.. Lyssnade på dom när jag träffade Oskar hehe...



Nu ska jag spela the sims.. hehe.. ska leka med min bögfamilj! haha

Lite Korn<3

 

Fuck vad jag älskar deras musik! Och det bästa är att jag har sett dom! Här kommer "Twisted Transister"!

Def Leppard - Hysteria



Älskade vackra låt!
I get hysterical, hysteria 
Oh can you feel it, do you believe it
It's such a magical mysteria
When you get that feelin', better start believin'
Cause it's a miracle, oh say you will, ooh babe
Hysteria when you're near


Oskar<3


Def Leppard - Pour some suger on me!



Kan man bli annat än glad av denna låten?

Jag ska fan klara det!

Har varit och firat farmor på Offside i Hörby! Jätte mysigt! Gottis mat med..

Hittade min gamla Def Leppard skiva i mamma och pappas bil så den snodde jag tillbaka och påvägen hem från Hörby lyssnade jag på den på högsta volym. Spelade trummor på ratten och sjöng med högt som tusan. Älskar sådan musik.
Satte igång "pour some suger on me" och jag drogs tillbaka till den tiden då jag verkligen älskade mig själv! Visst jag kunde väl se lite fel och brister på min kropp men jag visste att jag ändå kunde få killar att vända sig om på gatan. Jag brukade älska att se hur någon kille titta på mig och sen mitt framför ögonen ställa mig och tokhångla med Oskar bara för att visa att han inte hade en chans, jag tillhörde och tillhör fortfarande min prins Oskar!

Där i bilen bestämde jag mig för att jag ska bli som jag var förut. Jag ska fan älska min kropp precis som förr! Jag ska kunna skrika: "I'm hot, sticky sweet.. From my head to my feet!" Precis som förr!
Jag ska fan bli av med mitt sockerberoende! Jag ska övervinna mina räddslor och göra det som jag älska innan! Träna! Fan, vem bryr sig om folk tittar på mig och tänker att jag är ful och fet och äcklig! Jag ska inte bry mig! Jag måste klara detta! Jag vill klara detta! Jag vill ha tillbaka den kropp som jag älskade! Jag vill komma i mina favoritjeans!

Nu ska jag göra det ordentlig.. Jag ska inte låta "demonerna" ta överhand! Jag vill inte bli som förr, kräka och svälta mig i perioder och jag vill inte vara som jag är nu, tröstäta för att jag hatar mig själv! Utan jag ska bli sund! Jag ska klara det! Jag bara måste! För som det är nu är jag inte lycklig! Jag är inte Désirée längre! Jag måste börja skita i vad alla tycker och tänker, eller vad jag tror dom tänker! Jag kan inte fylla 21 år i september och fortfarande må piss! Det får bara inte hända! Jag ska klara detta på mitt sätt och på ett sunt sätt! Fan, jag bölar nu! Jag vill bara ha tillbaka mig själv! Bli den flicka som Oskar blev kär i! Och vad som är viktigast är att jag vill bli mig själv igen! Désirée!


En gammal bild på mig! hihi..

puss

Är på jobb nu och Teiwaz är med mig. Han har varit jätte duktig idag. Alla är så glada för den där lille krabaten.

Vill bara hem till Oskar och Ida nu så man kan ha lite fredagsmys<3 Älskar Oskar väldigt mycket!

Switchfoot - You


En epok är slut.

Igår lämnade jag över nycklarna till lägenheten. Det kändes konstigt. Jag fick lite ont i magen och tårar i ögonen. Det var inte dom där två åren av minnen som gjorde att det kändes vemodigt. Jag har mest mått dåligt där. Men nu när alla mina saker var ute och allt var städat så kom en doft av mormor Ellen. Det var sista gången jag fick känna den doften. Om jag var borta från lägenheten ett tag så när jag kom hem igen så hade min doft ersatts igen av mormor ellens doft. Hon bodde trotts allt där i över 30 år innan jag flyttade in där.
Igår kändes det som om jag sa farväl av henne en sista gång. Nu har jag inget kvar.. Nu är denna "epoken" verkligen över. Tänk när man satt där vid hennes matbord och drack saft som liten och senare blev det kaffe. Hon tyckte man skulle ta av alla kakorna, alla de där goda kakorna som hon gjorde, men själv skulle hon bara ta en, knappt det.
Minns när man sov över där och hon skrämde upp en om alla dessa ljud som hon gjorde. Men det var på något sätt mysigt. Den goda frukosten hon gjorde. Maten hon lagade i sitt lilla kök, den som smakade så gott. Man fick alltid lite efterrätt efter maten. Gottis. Minns när hon satt i sin stol och vilade middag, hon snarkade så man själv inte kunde komma till ro. När vi rullade boll i korridoren av alla hennes möbler. Eller när vi sparkade boll ute på gräsmattan. När man lekte med de där gamla barbiedockorna hon hade.. alla dessa minnen sa jag farväl till igår. Älskade mormor Ellen, det känns så konstigt allt ihop. Jag får aldrig mer höra hur det "fiser" i väggarna och tänka på dig då. Hos dig var jag speciell, inte en i mängden.. Jag vill höra din hörapparat tjuta när man kramar dig, jag vill höra ditt speciella skratt eller fnitter ska man väl kalla det. Det känns tomt... Orden räcker inte till.. Tänk om man bara kunde få se dig en sista gång med det där leendet. Du log med hela ansiktet. Drog ihop dina ögon och fnissade till.. Pappa fnissar också sådär.. Tänker på i julas på julafton. Så roligt vi hade åt dig då.. Du var lite förvirrad, du blev det mer och mer men det är väl inte så konstigt när man är över 90 år.. Du fick uppleva din 95 års dag. Du var så glad och så söt.. Saknar dig så..

Poliser och en del känslor

Det har varit värsta pådraget med massor av poliser precis här utanför vårt fönster. Knarkhund har sökt igenom hela torget. Jag och Ellinor satt på första parkett och kolla under hela akten! Jätte häftigt att se när hunden arbetade..

Som sagt Ellinor har varit här ikväll och hälsat på. Så mysigt att prata en massa med henne. Vi har varit lite dåliga ett tag nu på att träffas. Gud vad jag trivs i hennes sällskap. Kan berätta allt för henne och hon dömmer mig aldrig, ger mig aldrig en konstig blick och hon bryr sig verkligen.. Jag älskar henne så otroligt mycket! <3

Jag mår inte så bra.. förskylning och det här med handleden.. icke nice.. Sen psykiskt är det lite för mycket nu. Jag vet inte riktigt hur jag ska "avreagera" mig på ett bra sätt.. Nu blir det massa cigaretter eller godis och vilket jag än gör så får jag skit för det.. förstår ingen? Jo, Ellinor.. Men jag önskar att det var fler som förstog. Jag har inte kommit så långt i min behandling än.. jag vet inte riktigt hur jag ska få ur mig all stress och ångest.. innan sysslade jag med svältning, kräkning eller att jag skar eller brände mig.. Har jag inte kommit en liten bit på vägen? Vad jag än gör är det ändå fel..

Tack Angelica för den underbara kommentaren=)

Ellinor<3

Nära döden upplevelser

JAG ÄR SJUK!!!! Värsta förskylningen!

Har varit på intervju nu på eftermiddagen.. Gick bra..

Lägenheten ska besktigas idag och tjejen som ska ha den ska skriva på en del papper idag.. härligt! Snart är det över!

Bloggtorka..

pusspuss

?Varför?

Varför klarar jag inte det här? Varför orkar jag inte stå emot? Varför, Varför? Allt snurrar runt i mitt huvud och jag blir mer och mer förvirrad för var dag som går.. Jag måste ändra på detta, men jag klarar liksom inte av att förmå mig att göra det.. Jag vill inte ha det så här men ändå orkar jag inte ta tag i det.. Jag vantrivs med mig själv och mitt sätt att agera.. Varför?

Varför kan jag inte bara bli vacker? Kunna se mig själv i spegeln och gilla det jag ser? En gång i tiden kunde jag det.. Jag var så stolt över mig själv.. Älskade inte min kropp men tyckte den var okej och jag älskade mitt ansikte och håret var mitt allt.. Idag kan jag inte ens älska mitt hår.. Mitt ansikte är finnigt och glåmigt just för att när jag inte mår bra så får jag massa skit i ansiktet.. Jag vill ha tillbaka mig själv! Vem är jag nu?


Ted Gärdestad - Jag vill ha en egen måne


pappa

På vägen till jobbet nu på morgonen så hittade jag en skiva i bilen med Ted Gärdestad. Sådan där mysmusik. När låten "Jag vill ha en egen måne" kom jag och tänka på när jag bodde hemma och pappa och jag alltid bråkade.. Jag brukade lyssna på denna då och gråta. Allt jag ville var att han skulle förstå, att han skulle krama mig. Att han skulle sluta kalla mig saker. Jag ville så gärna duga åt honom.. Idag har vi en bra relation och jag får ofta kramar av honom, han har till och med tröstat mig när jag hade en ångestattack.. Men jag tror att dom där åren då det var dåligt mellan oss alltid kommer sitta där och skava i mitt hjärta.. Men jag älskar honom och jag vet att han älskar mig, han har bara så svårt för att visa det. Han visar sällan känslor.. Första gången jag såg honom "svag" var när vår hund Laidy dog. Jag har aldrig hört någon gråta sådär hjärtskärande.. Vad det måste vara hemskt att alltid hålla tillbaka sina känslor, att alltid ha på sig en hård "mask". Älskade pappa..

Du har då aldrig trott på tårar,
det passar inte för en karl
Om man är över femton vårar
finns inga känslor kvar.

Kan du förstå två våta kinder,
de torkar lika snabbt igen
Man rår ej för att tårar rinner,
när man har mist sin vän.

Jag vill ha en egen måne, jag kan åka till
Där jag kan glömma att du lämnat mig
Jag kan sitta på min måne och göra vad jag vill
Där stannar jag tills allting ordnat sig.

Du tror du vet hur allt ska vara,
du vet när allting passar sig
Utom när jag ska förklara,
hur jag känner mig.


Du bryr dig inte om mig mera,
och det har tagit mig så hårt
Du kan väl aldrig acceptera,
att någonting är svårt.


Jag vill ha en egen måne, som jag kan åka till
Där jag kan glömma att du lämnat mig
Jag kan sitta på min måne och göra vad jag vill
Där stannar jag tills allting ordnat sig.


tankar

Trying hard not to hear, but they talk so loud
Their piercing sounds fill my ears, try to fill me with doubt
Yet I know that the goal
Is to keep me from fallin'...


Sista gången jag träffade min behandlare i onsdags.. kändes konstigt.. jag sa inte att jag inte ville sluta träffa henne utan gick med på det.. igentligen borde jag väl sagt något.. "Hjälp, jag klarar inte detta.."

Idag hatar jag allt med mig.. kan inte se något positivt..

fan.. vad negativ jag är.. jag vill vara positiv men på något sätt så går det inte..

jag måste orka...


Fredag

Emmas student igår var mycket trevlig.. nyktert för min del men det gjorde inget.. Jockes student ikväll också nyktert och det gör inget det heller.

Städat i gamla lägenheten idag och kört lite grejor. Johannes har varit här och satt upp en lampa i hallen så nu ser man något där hehe..

Usch, vad dålig jag är på att skriva känner jag.. orkar inte just nu.. har inte riktigt tid eller lusten för det heller..

ha en bra kväll..

pusspuss

Ge mig mera tid!

Idag har jag varit duktig.. Varit hos sjukgymnasten och det gick bra.. Fixat besiktningstid för min gamla lägenhet och ringt en massa telefonsamtal till HSB både om min nya och gamla lägenhet. Städat i gamla lägenheten, packat in saker i bilen. Varit på möte och nu jobbar jag. Gud vad jobbigt, och vad jag är trött nu! Längtar tills jag kan slänga mig i sängen..

glad att mamma och mormor finns nu och verkligen hjälper mig och stöttar mig..

Mormor sa idag att hon var jätte orolig för mig.. hon ville inte att jag skulle ta det där extrajobbet.. Hon ville inte att jag skulle slita ut mig helt vilket hon tror att jag är på väg att göra..  jag fick nästan tårar i ögonen..
Både hon och mamma ser verkligen att jag kämpar på, att jag verkligen försöker!
Mormor sa att det var min tur nu att vila ut, att det inte bara var jag som skulle arbeta skiten ur mig, att jag någon gång inte måste bära huvudansvaret. Och hon har rätt men vad ska jag göra?

Ibland vill jag bara ge upp..

Fan vad jag saknar mina hundar.. Hinner inte med dom på samma sätt nu eftersom det är så mycket med flytten och massa annat. Dom är ju mitt allt. Ida ser så ledsen ut varje gång jag går ifrån henne.. Fan, jag vill ju bara kunna vara med dom alltid, ge dom all min tid.. Gosa, träna och busa! Mina älskade vovvar!



känslor


Älskar honom...


Tack Cornelia.. det värmer verkligen..

You Don't Understand Me

Hade jätte mysigt i söndags hos farmor och farfar. Vi åt gott och spelade kubb och flamsade en hel del. Jag, Oskar, Annika och Jonatan spelade i ett lag och Emelie, Joanna, Sofie och Julia, senare även Ellinor i ett lag. Vi vann två gånger och dom andra vann en gång men det var ju bara tur från deras håll. Tyvärr vet inte mina kusiner hur dom riktiga reglerna för kubb är.. hehe..

Igår spenderade jag mesta delen av dagen på toa istället för att vara och jobba. Hade antagligen fått i mig något olämpligt.. Usch, händer ofta nu för tiden tycker jag.. Spyr och skiter en massa!

Oskar och jag hade även ett gräl senare på kvällen vilket resulterade i att Oskar gick iväg(som vanligt) och jag stannade kvar i lägenheten och böla. Visste inte alls vad jag skulle ta mig till. Ringa till mamma? Mormor? Nä, kan inte klaga där alltid.. Ringa till Lena och be om hjälp? Nä, hon mår inte bra och har nog med sina beskymmer. Så mitt när jag sitter där i soffan och får mina mörka tankar så ringer jag Johannes som genast tröstar och försöker förstå.. Eller han försöker inte, han förstår verkligen. Pratade med honom i flera timmar och jag mådde iaf lite bättre när vi lade på. Jag älskar Oskar så jävla mycket, men ibland förstår jag mig inte på honom och då är det rätt bra att höra en annan killes syn på saken. För hur det än är så tänker vi killar och tjejer lite olika på saker och ting.

Kvällen fortsatte med att Oskar och jag undvek varandra och till slut fick jag gå och lägga mig. Hatar att gå och lägga mig och vara ovän med honom. I morse var det precis som inget hade hänt, han sträckte sig efter mig och ville vara mig nära trotts att han igår inte tålde att ha mig i närheten, inte ens ville titta mig i ögonen när jag försökte reda ut allt.. Satan vad det gör ont i en när det känns som att det kvittar vad man än gör, det är ändå fel..

Höll för det samma på att krocka i morse när jag körde till jobbet.. jag satt och mådde piss över allt och såg inte bilen.. fan vad det kunde smällt.. grät när jag kom till jobb..

The mornin' comes and you're reaching out for me
just like everything's the same
and I let myself believe things are gonna change.
When you kiss my mouth and you hold my body close,
do you wonder who's inside?
Maybe there's no way we could feel each other's pain.

RSS 2.0