Wiho

Mors dag idag! Ska till farmor och farfar sen vid 5-tiden. myspys I hope...

Har fått sålt lägenheten btw, är här och fixar lite, eller Oskar fixar just nu. Jag är inte riktigt fit for fight precis.

På vägen till Hörby körde vi in om morfar och tände ett ljus, gick sådär för lyktan var borta så jag fick gräva ner ljuset lite och hoppas på att inte vinden blåser ut lågan.

Pappa kom hem ifrån Kina igår! Så det ska bli kul att träffa honom idag. Köpt en present till mamma, (tack Cornelia för tipset hehe)..

Det var någon slags fest igår i Eslöv, med öltält och musik på torget. Vi öppnade fönstret och lyssnade på den härliga musiken och vi var även ute med hundarna en runda och satte oss på en bänk för att lyssna en stund och titta på alla människor. Kan sitta i timmar och titta på människor som går förbi. Ida satt på bänken brevid mig och såg mycket nöjd ut hehe..

Nä, nu ska jag glo vidare på internet en stund innan vi sticker till farmor och farfar..

pusspuss

(jag vet att detta var ett rörigt inlägg..)

Ont i armen

Jaha, tillbaka i lägenheten här i Hörby. Ska rensa ut lite och ha två visningar. Tyvärr blir det väl inte så mycket med det där rensa ut eftersom min arm fortfarande gör ont och jag kan inte använda den så bra.. Oskar jobbar ju så jag har ju inte han till hjälp idag tyvärr.. Ska iaf ta med hans gitarrer. Kan tänka mig att han vill ha dom. Ska ringa vårdcentralen imorgon om armen..

Köpte en ny soffa igår. Jätte härlig och underbar..

Här kommer lite bilder från lägenheten:

Bild på vardagsrummet och nya soffan, inte så bra bild men men


Toa, här kan jag skita hehe..:



Sovrummet och en trött Oskar ligger och sover! Sötnos!

Tisdag!

Har precis varit på mormor Ellens grav och satte en liten blombukett från hennes trädgård. Även om jag har bott här i 2 år så är det ändå hennes trädgård.Saknar henne!


Blom buketten med de vita, blåa och gula blommorna är den jag satte där.
Någon har lagt ditt en jätte söt ängel också.
Gud vad det blir tomt när en människa går bort.

Flyttlådor!

I Hörby idag igen och ska börja packa. Ska även bort till tvättstugan en sväng och tvätta. Är jätte trött, det tar väl ett tag innan man vänjer sig vid att sova på det nya stället. Har fortfarande ont i armen och är det inte bättre snart så får jag gå till doktorn.

Jaja, pallar inte skriva mer..

pusspuss

Nya lägenheten och busstur

Så då bor man nu mera i Eslöv! Sov inte alls bra inatt för jag bara låg och tänkte hur jag skulle ha allt i lägenheten hehe.. plus att jag hade och har fortfarande jätte ont i hela min högra underarm. Skadade den igår på jobbet när en vårdtagare blev arg! Så lägligt nu när man flyttar! Typiskt!

Är iaf i Hörby nu och ska packa lite grejor. Tog bara det viktigaste igår. Har ju tid på mig att flytta allt.
Tog bussen hit och man kan ju säga att jag hade tur som fick gå på bussen. Enligt busschafören fick jag inte åka med p.g.a att jag hade två hundar, man får bara ha ett djur per person enligt lag sa han. Men han var snäll och lät mig åka med ändå, en trevlig busschafför vilket är väldigt ovanligt! Plus att jag inte behövde betala för att aparaten i bussen inte funka! hehe.. tur!

Här kommer lite bilder ifrån nya lägenheten, omöblerad:

Det underbara nyrenoverade köket! Kylen och frysen är underbar<3


Rummet, lite trista bilder eftersom jag glömde dra upp rullgardinerna.


Sovrummet.




Glömde tyvärr den härliga toaletten och hallen.. men det kommer..

nu ska jag packa..

Skärpning!

Vissa pensionärer tror verkligen att dom kan bete sig hur som helst bara för att dom har blivit äldre! Man ska möta äldre med respekt och det gör jag alltid OM (ett stort fett OM) pensionären också möter mig med respekt! Man ger och tar! Äldre säga alltid att ungdomar inte sköter sig nu för tiden men hur många pensionärer beter sig inte som idioter? Kör bil trotts att dom inte kan se är bara ett av alla exempel! Gaah jag blir galen på alla människor som bara tänker på sig själva och ingen i dess omgivning utan bara "Jag, Jag, Jag" hela tiden! Skärpning!


Flytt!

Ikväll går första flyttlasset och i natt kommer man sova för första gången i den nya lägenheten! Galet! Fattar det inte! Första gången Oskar får se lägenheten också! Kommer knappt ihåg själv hur den ser ut men så fort jag kom in i den kände jag att detta är "jag"! Här vill jag vara!

Pusspuss

Bonde söker fru brev!

Ida mår bra idag! Skönt! Hon har varit med mig på jobbet både i förmiddags och är med mig nu ikväll. Myspys.

När jag var hemma på timmar idag så kom Johannes förbi för jag skulle hjälpa honom att skriva till Thilde, ni vet hon i Bonde söker fru. Skrev till honom igår att jag tyckte han skulle vara med där och att hon verkade vara en fin tjej som passar honom och han tyckte det var en bra idé! Så idag har jag hjälpt honom att knåpa ihop ett brev! Johannes behöver verkligen finna kärleken, det förtjänar han nu efter alla dessa motgångar han haft just när det kommer till sådant. Han är verkligen en av de finaste personer jag känner! Oskar hjälpte så klart också honom med brevet och han kom med några bra förslag. Det är rätt svårt att skriva vad som är bra med sig själv så därför behövde han höra det. Hoppas nu han blir någon av de utvalda!

Älskar dig Oskar Andersson! Var bara tvungen att skriva det här hehe..

Vad hände med Idisen?

Vad har jag gjort idag då? Jag har suttit i telefon köer typ, först till HSB och sen till Telia. Lite drygt!
Sen har jag ju jobbat ikväll och det gick bra. Skrattade som vanligt när jag jobbar med Ann-Marie.

När jag kom hem gick vi ut en härlig runda med hundarna och sen har vi tittat på bonde söker fru. Hade Ida och knäet under programet så som jag brukar har. Hon låg på rygg sådär som hon älskar och jag kom att titta på henne och såg att hon låg med öppen mun och med öppna ögon, fast man såg bara det vita i ögat. Jag tyckte det såg roligt ut och skrattade till och bad Oskar titta på henne. Men efter typ två sekunder blir jag orolig. Ida vaknar direkt när jag skrattar eller gör något och hon märkte liksom inget, hon låg lika dant hela tiden. Rörde inte en fena. Jag blev rädd och kände på hennes hjärta och kände typ knappt något. Så jag sätter henne rakt upp och skakar henne lite och då började hon kvickna till! Hon är fortfarande konstigt trött så jag är fortfarande orolig! Hon har haft "ep-anfall" två gånger, vad jag vet om, men det var när hon var typ 2 år och nu är hon snart 6 år. Och då skakade hon men nu rörde hon sig inte alls och jag fick liksom ingen kontakt. Hade det varit Teiwaz hade jag inte blivit rädd för han är liksom sådär seg men Ida är alltid allert och med alltid! Har ont i magen nu! Kanske jag överdriver detta men det var verkligen konstigt. Om det händer Ida något vet jag inte vad jag gör! Hon är liksom det bästa jag har! Jag älskar Teiwaz otroligt mycke, men Ida är speciell. Hon är min först hund och hon var så otroligt efterlängtad. Det har alltid varit hon och jag mot allt. Ingen läser av mig så bra som hon. Hennes personlighet är så underbar och jag älskar henne mer än vad jag själv kan förstå! Älskade Ida! Min Idis, min sutt! Hon får följa med mig till jobb imorgon så jag kan ha noga koll på henne! Älskade Idisen<3


Cancer

Har precis suttit med tårar i ögonen och med en klump i halsen, eller jag gör det fortfarande. Såg en film om lille Victors kamp mot cancern! Jävla cancer! Just cancern är den värsta sjukdommen jag vet. Den har berövat mig 2 personer i mitt liv, min älskade morfar och min låtsasmorfar Kaj, den har försökt ta ifrån mig en annan viktig person i mitt liv, Christina, och jag är livrädd för att den ska komma tillbaka och försöka ta henne igen. Har ofta mardrömmar om ett den jäveln försöker ta min mamma ifrån mig också och jag vaknar då med svettig kropp och med en sådan panik som ingen kan förstå. Flera jag känner har drabbats av denna hemska sjukdom, några har klarat kampen emot den och andra har förlorat den.

Lille Victors mamma och pappa borde inte få lov att gå igenom detta. Ingen förälder ska behöva begrava sitt barn, behöva ta farväl, det ska vara tvärt om. Det värsta är när barn som knappt börjat sitt liv drabbas av denna idiot, som Madde kallade den. Ett barn ska inte behöva känna sådan smärta! En förälder ska inte behöva se på och inte kunna göra något när deras barn lider.

Vila i frid lille Victor och alla andra vackra änglar som drabbats av cancer. Och kämpa på alla ni som fått beskedet cancer!

Stöd cancerfonden! Cancern ska utrotas! Den ska inte ta fler vackra liv!

http://www.cancerfonden.se/

http://www.barncancerfonden.se/


Partyparty igår!

Det blev lite ändrade planer igår. Det hade blivit lite missförstånd så jag hade inte fått reda på att Ellinor skulle firas igår så det kom väldigt plötsligt! Men det gjorde inget vi kom ju dit ändå. Bjöds på jätte god smörgåstårta och god dricka! Både jag och Oskar blev fulla men idag är det bara Oskar som mår dåligt! Han har också spytt rätt mycke inatt så jag undersköterskan Désirée fick ta hand om honom. Hehe.. stackars pojke! Därför dricker inte jag massa snappsar för det klarar inte jag av, då spyr jag också och mår dåligt dagen efter. Räcker med vin, öl och cider för min del=)

Jag och HannaBannana kom överens om att vi ska pierca bröstvårtorna tillsammans och sen den 30:de ska vi på raggarfest! Herre gud vad kul! Emil kör ju vilket betyder att jag kan festa!

Idag blir det packning för hela slanten eftersom vi flyttar antingen på söndag eller måndag! Wii! Spännande!

Här kommer lite bilder från igår då min bästaste bäste vän Ellinor firade sin tjugonde födelsedag! Älskar dig Ellinor!:

Jag och Ellinor!<3
Min älskade lillebror Emil med sötaste flickvännen Hanna!
En skrattade och skålande farmor och kusinen Jocke!
Älskade mamma och jag!
Jag och Hanna=)
Jag och Lillebror<3
Me and my lover!
Jag och min väldigt vackra kusin Jessica!
me jästerdaj!

och så här ser jag ut idag: not so bad!

en bakfull Oskar med sötaste Teiwaz som stöd!

btw så hade jag ju visning på lägenheten igår och världens konstigaste människa var här och tittade på den. Det tog 2½timme innan hon gick! Hon han med att prata om sin kobenthet och slänga sig ner på golvet och dra i mina tår för att visa mig hur jag skulle ha dom för att gå rätt! Hon utbrast även med sin falsettröst att "Skor är misshandel!!!" Hon visade mig sin lår för att visa hur hennes ben hade sett ut innan, ingen vacker syn! Och hon var helt säker på att jag hade storlek 41 i skor så jag var tvungen att sätta i mina fötter i hennes sandaler för att visa att jag faktist bara har 38-39 i skostorlek haha.. galet var det! Hon rensade även vårt avlopp i duschen haha! Galen kvinna!

Jaja, nu ska jag läsa andra bloggar sen ska jag diska undan grytan som jag kokade havregrynsgröt i. Älskar havregrynsgröt nu för tiden, hatade det som liten. Tänk vad smaken ändras!

pusspuss♥

Min älskade Lillebror!

Min älskade lillebror Blemis (Emil) klarade körkortet idag! Han ringde mig precis och berättade det och jag skrek i telefonen så glad jag blev för hans skull! Han klarade uppkörningen med det samma men uppskrivningen har han fått skriva några gånger men nu klarade han det! HA, min lillebror kan! Har tyckt så synd om honom för han har känt sådan press! Alla har varit på honom som iglar om att han inte klarat uppskrivningen! Är verkligen stolt över honom! Han har sina inlärningssvårigheter plus att han blir så nervös så det låser sig, vissa har sagt att det bara är skitsnack men det är det inte! Han har alltid haft svårt med att konsentrera sig! Men jag har försvarat honom hela tiden för jag vet att de som säger något om det inte vet ett piss hur han har det eller känner det! Emil är den värmaste personen som finns! Vi har alltid stått varandra nära men har väl nu när vi blivit äldre kommit varandra ännu närmare. Vi tar hand om varandra. På mormor Ellens begravning var det hans famn jag sökte mig till och ingen annans. Underbara Emil! Syskonkärlek är något speciellt och mina syskon är dom bästa!


Imorgon är en annan dag..

Gårdagen blev inte som tänkt. Jag och mamma träffades inte alls vilket jag tycker är mycket synd. Jag gick aldrig på kulturkalaset, Oskar och jag gick bara snabbt förbi med hundarna. Kände inte alls för det sen på kvällen. Oskar och jag lyckades börja bråka också på den lilla stunden vi var ute. Han drar upp saker som jag tycker är onödigt att berätta för alla om man säger så.. Sen så haglade väl en del fula ord mellan oss under hela rundan. Väl hemma blev det tyst och rätt var det var hamnade vi i sängen haha.. galet..

Idag har jag varit på kurs nu på förmiddagen och är lite sliten nu efter det. Men det var intressant. I eftermiddag kommer en och tittar på lägenheten och jag hoppas på att det kommer gå bra. Annars hoppar jag i älven typ! "Götta" ni er i min olycka om ni vill det, vet att där finns några där ute som tycker det är härligt när det går lite sämre för andra. Jag försöker tänka så som Oskar: "Det löser sig.." Orkar inte tänka på detta så mycket nu. Får ont i magen av bara tanken..

Fuck vi flyttar snart!

pusspuss

Min humor!

Haha, nu har jag suttit och skrattat åt denna tösen i säkert en halvtimme! Här kommer ett smakprov!:


Min tisdag!

Här sitter jag på jobbet och har rast. Har precis kommit tillbaka från apoteket. Drygt, det tog 20 minuter där!

Hämtade ut mitt paket med mina örhängen och min nya piercing! Längtar tills jag kommer hem så jag kan testa dom! Jag blir som ett litet barn på julafton när jag får hem något sådant! Det är väl det ända jag kan slösa pengar på, piercingssmycken och sådant! Wii..

Vad händer idag då? Ska städa och packa lite när jag kommer hem, vi flyttar ju snart! Galet! Längtar så! Lämna allt här och starta något nytt. Visst jag har jobbet kvar här men så småningom kommer jag väl lämna det också. Om jag får som jag vill börjar jag ju plugga nästa år. Ska bli skönt att lämna allt bakom mig! Men jag kommer nog befinna mig rätt mycke i Hörby ändå. Eller ute i Äspinge hos mamma och pappa! Myspys, har ju lovat pappa att jag ska komma och hälsa på trotts att jag flyttar från Hörby haha..

Klockan 4 idag kommer mamma och hämtar mig, då ska vi till K-stad och växla pengar till pappa som ska till Kina! Fuck, jag vill också dit! Sen ska vi mysa lite och sen vidare till Kulturkalaset här i Hörby. Får se om här är något som är värt att se... om inte annat så träffar man väl några bekanta, några som man inte vill se och några som man säkert blir glad av att se..

pusspuss


med ett leende på läpparna

Kommer ni ihåg denna låten? Klart ni gör! Jag vet att jag lyssnade mycke på den ett tag då det inte gick så bra mellan mig och Oskar. Vi har våra perioder då det känns som om vi sticker knivar i varandra. Vi känner varandra så bra nu så vi vet precis vart vi ska trycka till så det gör extra ont. Sorgligt att man gör så mot varandra igentligen. Men jag antar att det är ett sätt att försvara sig.

Ibland vill jag bara klamra mig fast vi honom. Som om jag aldrig kommer tillräckligt nära! Snusa på hans hud, han luktar så gott, pussa på hans bröst, krama honom det hårdaste jag kan! Ändå kommer jag inte så nära som jag faktist vill! Herre Gudars vad jag älskar honom igentligen. Vi låg och pratade i sängen innan. Jag låg på hans arm och han höll om mig sådär som bara han kan göra. Visst det blir alltid vissa anspelningar på sex men ett tu tre kan vi vara helt allvarliga och vi kan prata om vår framtid, på hur vi ser varandra. Vi kan kyssa varandra med ett sådant begär, trycka oss emot varandra som om vi vill bli ett! Ja, jag älskar honom på ett sätt jag inte trodde var möjligt! Nu kom han och kysste mig! Finns det något mer underbarare än att kyssa någon och känna hur man båda två ler? Hur man båda två ler av lycka! Fan vad jag älskar dig Oskar!



visst får man rysningar när man ser denna videon! Hade först tänkt mig att han orginalvideon men sen hittade jag denna och blev helt förälskad! Tycker så mycket om dom musikvideorna med final fantasy tema..

måndag

Släktkalajset igår var trevligt! Fast jag var inte riktigt på humör för det men det var ändå mysigt. Gick en lång runda efter picknicken. Mysigt att ha hundarna med sig. Teiwaz gick så fint till slut. Stolt matte! Har kommit fram till att min pappa kommer bli en bra morfar hehe..

I slutet av släktkalajset så briljerade min vovve Ida med sina fotbollskunskaper vilket alla tycker är jätte kul. Sen blev hon nervös för alla de små barnen sprang som hökar efter henne så jag fick till slut säga till dom och rädda Ida!

Åkte sen hem till mamma och pappa och hade en myskväll med dom. Grillade och sen tittade vi på "Valkyria". Spännande film, lite seg emellanåt men den var verkligen intressant. Älskar filmer om andra världskriget just för att man lär sig så mycket och man fattar verkligen hur bra man har det igentligen.

Nä, nu ska jag spela the sims.. var ett tag sedan..

pusspuss

What the fuck?

Bästaste Ellinor fick sin present igår och jag tror hon blev glad. =)

Stack till Degeberga och kollade på melodifestivalen! Fuck vad dåligt det gick för Sverige. Så dåliga var vi inte! Tyckte hon gjorde ett bra jobb. Somnade lite då och då för det var lite utdraget så klart med alla röster. Jävla danskar och norrmänn som inte la bra röster på oss! Sen tyckte jag absolut inte att den låten som vann var så bra.. Fast jag tyckte ju inte att någon var bra precis haha.. inte min musikstil..

Jaja, det var trevligt att träffa Emelie trotts att jag var sleten och somnade haha..

Släktträff idag! Lite stressigt!

Jag måste bli bra!!!! Jag måste klara detta!!!

pusspuss♥

Sånger från förr 2





det får räcka så så länge..

Sånger från förr!

Andra låtar som jag älskade som barn och fortfarande får våldigt starka känslor när jag hör dessa:






Melodifestivalen?

Året var 1995, jag hade precis fått en söt lillasyster som jag var/är så stolt över! Jan Johansen vann med "Se på mig" i melodifestivalen! Det var då det! Det var då man kunde se på melodifestivalen för det var faktist något som var värt att se på! Det var inte hundra  deltävlingar och man sjöng på SVENSKA! Jag minns att jag älskade den här låten, jag älskade melodifestivalen också! Jag gick omkring och sjöng denna låten hela tiden. Min första cd-skiva var faktist med just Jan Johansen! Fortfarande när jag hör just hans röst så får jag en sådan där liten barnslig känsla i hela kroppen! Man minns saker som man gjort som liten busunge och man vill bara skruva tillbaka tiden och uppleva dom där vackra minnenena igen.


anonym?

Ja slumrade till och vaknade nu av att Oskar säger: "Älskling?" Där dödade jag typ 2 timmar med att sova..

Funderar på att starta en anonym blogg istället.. Känns som om man inte vågar skriva allt bara för att man vet att de som läser min blogg, ja de flesta iaf, känner mig! Jag har aldrig skrivit blogg för att få läsare utan för att få ut mina känslor.. men det är ju lite svårt att få ut var enda en om man är rädd för att man ska få skit sen. Vilket har hänt x antal gånger. aja, får se hur jag gör..

Madeleine Deckert



Jag vet ingen blogg som har fängslat mig så som Madeleine Deckerts blogg. Vet inte hur ofta jag satt och grät när jag läste hennes inlägg! Hennes styrka och mod gjorde en så inponerad! Jag vet att om jag drabbats av cancer hade jag förmodligen lagt mig ner och väntat på döden, men inte hon! Hon kämpade på med huvudet högt buret hela tiden! Vilken styrka! När hon förlorade kampen mot den där jävla idioten kändes det som om man förlorat en vän! Fan, en ung människa ska aldrig behöva gå igenom det hon gjorde! Ingen mamma ska behöva begrava sitt barn och ingen pojkvän ska behöva mista sitt livs kärlek! Denna låten har Madde själv gjort till hennes David! Så vacker, inget öga är torrt! Vila i frid Madde!

Mens borde förbjudas!

De senaste lite mer en 3 veckorna har jag ju gått som en nervös höna! Fuck, var tar mensen vägen?! De flesta vet att jag vill ha barn och det hade inte gjort något om det varit nu men eftersom jag vet om att Oskar inte vill det så vill jag inte heller det! Så därför har jag varit lite smått orolig. Så igår när jag fick den där bekanta smärtan i magen och såg det där spåret på toapappret så trodde jag att jag skulle svimma av lättnad!

Nu när jag gick in på toan känner den där fruktansvärda äckliga doften av mensblod, ser dom där äckliga klumparna av blod och drar ut en vedervärdig tampong är min första tanke: "Varför är jag inte gravid?" haha.. Slippa den där jäkla smärtan i magen, slippa suget efter skräpmat och sådant, slippa dyra mensskydd och det sutom kunna ha sex utan att tänka en massa på kladdigt blod! Gud vad härligt!


fuck

Ytterligare ett gnällinlägg.. men ärligt talat så gnäller jag väl typ bara här. I verkligheten är det sällan jag verkligen säger vad jag känner.

Fick frukost på sängen i morse! Blev glad men förvånad. Gick upp och åt den men efter att jag ätit upp den gick jag tillbaka till sängen och lade mig för att sova. Men jag somnade inte utan låg och tänkte på en massa.

Det först som dök upp i skallen var min värdelöshet. Sen så började jag tänka på vem som verkligen finns där för mig. Svaret kom fort. Mamma! Ingen människa ställer upp för mig och vet mina innersta tankar så som hon. Men det är väl så en mamma ska vara?! En mamma ställer alltid upp så gott hon kan och hur jäkla dum man än är så älskar hon en, för det är modersinstinkt.

Sen så kom det här med vänner in i skallen. Vem är igentligen mina vänner? Innan hade jag lätt sagt att det var mina kusiner! Men det senaste halvåret har jag inte varit en del av dom längre. Så känner jag iaf. Innan var jag en självklarhet och jag visste att var det något så skulle dom ställa upp. Men så är det inte längre. Antingen är det jag som dragit mig undan eller är det så att jag är så hemsk så att nu duger jag inte åt dom längre! Skiter i om ni läser detta jag säger vad jag känner. När man inte längre räknas med, när man inte längre får vara med så känns det för jävligt. Jag har iaf försökt närma mig men när man får en sådan känsla av att inte vara välkommen längre så till slut så lägger man sig ner. Man struntar i att försöka trotts att jag ändå varit så beroende av dom. Jag känner mig som en skalbagge i en myrstack! Totalt värdelös och oönskad!

Var med Ellinor igår en stund och jag var så glad för att bara var i hennes närhet. Kunde tyvärr inte få ut mina känslor sådär som jag brukar kunna i hennes närhet. Jag vet inte vad som höll mig tillbaka. Jag vet bara att jag blev så glad av att se henne! Jag är inte Désirée längre, jag vet, jag är inte lika öppen längre. Jag kan helt enkelt inte.

Jag har en sådan känsla av att inte vara behövd längre.. som ett gosedjur som man plötsligt växt ifrån och som man sätter på hyllan som ett minne.

Är det för att jag inte ber om hjälp?

Igår var Johannes här en stund. Var jätte skönt! Jag berättar absolut inte allt för honom och det har jag valt själv. Men jag vet också att han är en av dom få som känner mig och vet när jag inte mår bra. Då hör han av sig! Bara att höra av sig betyder så jäkla mycket! Även om han har sin skit just nu så glömmer han inte mig. Han ser mig och det betyder mest!

Det värsta är tystnaden. Det är då man vet att man är ensam om detta!

Nu ska jag gå och krama Oskar!

Btw så har jag fått min mens vilket betyder att jag inte är gravid! Var lite smått orolig för det eftersom den har varit försenad med mer en 3 veckor. Kroppen är bra konstig. När jag mår som sämst strular mensen, jag får finnar och det känns som om jag har en förskylning i kroppen. Jag sover oroligt, drömmer om döden typ varje natt(denna natten var inget undantag). Mardrömmarna följer mig sen hela dagen och jag analyserar dom om och om igen.

Nä, nu är mina ord som en laborint så det ör bäst jag slutar..

<3

Ellinor och jag idag.. bästa som finns<3

-

oskar<3

Jag vill inte..

Jag pallar inte längre.. Varför kan jag aldrig få lov att bara konsentrera mig på mig själv? Varför kommer det ständigt nya problem och motgångar in i mitt liv? Dom avlöser varandra, när det ena löst så kommer ett nytt orosmoln som är värre än det andra.. Nä, jag orkar snart inte längre.. Kan inte någon bara ta över mina problem.. bara för ett tag? Jag har inte bränt mig på över ett halvår och nu så gjorde jag det.. tillbaka på ruta ett igen! Jag är fan 21 år snart och de senaste 8 åren har bara varit kantat av problem som tar bort de ljusa stunderna och gör mina dagar till mörka och orkeslösa dagar. Värsta är att jag pallar inte prata om det och när jag pratar om det så säger man: "Det går över! Det löser sig" Hell no! Det gör ju aldrig det! Orkar inte..

Tar snart livet av mig om det ska fortsätta så här! Hade jag inte haft världens bästa familj så hade det varit gjort för länge sedan! Hade jag inte haft underbara mamma och härliga pappa och fina småsyskon och världens bästa mormor så hade jag inte suttit här nu!

Ful och dålig mamma?

Satt och lästa Kissies blogg, vilket jag absolut inte gör regelbundet men råkade komma in och se detta inlägget, jag fylldes av sådant "hat"! Starkt ord jag vet, men jag blev jätte arg! Där sitter den där människan och skriver i princip att har man "fel" utseende är man en dålig mamma! Jag träffade en tjej med "fel" utseende som var just en ung mamma och jag har aldrig träffat en sådan häftig och härlig mamma och person! Hon hade svart hår, dreadlocks, piercingar, tattoos och tröja som det stog "Kuken" på och världens härligaste och mognaste personlighet! En tjej med vilja och mod! Engagemang och utstrålning! Träffade hennes på Oskars utbildning och jag kände direkt att den här personen kan man lita på och hon tog verkligen hand om alla! Trygghet kan man väl beskriva henne med ett ord!

Så jag fattar inte vad utseendet har med hur bra mamma man är. Du kan se "vacker" och "vanlig" ut och vara hur kass mamma som helst. Du kan vara i 30-40 års åldern och vara världens sämsta mamma! Fan, se på personligheten! Inte på åldern och utseendet!

+att du kan vara arbetslös och fattig och vara den bästa tänkbara mamman i världen! Precis som att du kan vara miljonär och vara den sämsta föräldern!

Bättre att vara "ful" och ha världens bästa personlighet än att vara snygg och världens största pucko!

Btw var den där tjejen på Oskars utbildning en av de mest vackraste och sötaste tjejer jag har sett!


Känn det jag känner! Snälla!

Kursen var faktist riktigt trevlig! Jag var väldigt negativ men jag hade det bra och det var intressant.

Men nu när jag kom hem bröt jag ihop totalt! Just nu är det bara för mycke! Eva, min arbetskamrat, såg det på mig idag. "Jag såg det direkt att det var något." Visst är det skönt att höra att folk ser det men samtidigt är det lite skrämmande.. här går jag och vill visa mig stark för jag vill inte få massa frågar som jag inte kan svara på. Jag kan alltså inte kontrollera mitt kroppsspråk så mycket som jag trodde att jag kunde..

Iaf när jag kom hem idag, trött och sliten möts jag av Oskar som kysser mig och säger: "Har du rökt nu igen?!
Det låter inte farligt men för mig blev det för mycket! Fan jag kan inte göra något rätt! Så jag började storböla! Låter skitlöjligt jag vet, men jag blir så trött på att hela tiden få kommentarer på vad jag gör. Jag vet att jag gör fel, jag vet att ni säger det bara för att bry er och jag vet att Oskar älskar mig och inte menade något illa men när man ständigt går och trycker ner sig själv så till slut blir det för mycket helt enkelt. Då räcker det med något litet och allt brister. Som tur är tror jag att Oskar förstår även om han nog blev lite chockad över att jag reagerade så.. Eller han försöker förstå men som han själv säger ibland så går det inte alltid. Och jag vet att jag inte kan begära det heller. Men ibland vill man bara att alla ska förstå eller rättare sagt få känna precis det jag känner för jag kan inte sätta ord på min ångest, mitt mående.

(Självklart vill jag inte att man ska känna så som jag gör alltid men bara för en kort sekund få uppleva världen så som jag gör, gå i mina skor för en dag..)




Jag


me

käftsmäll

Jag vet inte riktigt vad det är med mig idag! känner mig så depp! Precis det jag sa att jag inte skulle göra när jag kom hem från Rhodos har jag gjort idag! Deppat ihop! Jag mådde verkligen bäst där! Inga beskymmer och ingen ångest! Så det blev en käftsmäll att komma hem! Sjukgymnasten såg på mig idag att jag inte mådde bra och vi gjorde en övning som gjorde så att jag iaf kände att jag hade kontroll över min kropp! Det låter kanske konstigt men ibland känns det som om min kropp inte finns! Jag känner den inte.. det känns liksom helt tungt och orkeslöst! Kan inte förklara.. Så nu vet jag iaf vart jag har mina armar och ben för tillfället.

Oskar håller på att damsuga nu och när han är färdig ska jag be honom hålla om mig och trösta mig.. För jag är ledsen, utan anledning.. eller anledningen finns ju där innerst inne men jag kaninte sätta ord på den... Älskade Oskar<3

puss

Dra åt helvete!

Här slängs man verkligen in i verkligheten igen! Allt är kaos på jobbet känns det som! Och helt plötsligt ska man på utbildning hela dagen imorgon! Fan jag som sett fram emot att få vara ledig imorgon. Börja sådär lite mjukt efter semestern. Pallar fan inte sitta stilla från 8 på morgonen till 4 på eftermiddagen! Sen så är det så jäkla onödigt och slänga ut pengar på utbildningar nu när det är kris med pengarna i kommunen! Nu ska dom ju dra ner på våra tjänster för att dom inte har råd med oss sen skickar dom ändå iväg en på utbildning? Hur fan låter det? Fan, alla politiker borde ha var sitt skott i pannan! Hade dom fått hushålla med vår hushållskassa så hade fan alla pengar ifrån lönen varit slut den 28 varje månad! Dra åt helvete jävla hörby kommun!

Så nog med skit! Är trött som ett svin idag men på hyfsat humör! Ska till sjukgymnasten efter jobbet vilket jag ser fram emot! Sen ska jag kolla upp om en annan sak.. men det säger jag inte nu vad det är! hihi..

nä, nu ska jag lägga mi8g på soffan resten av rasten och sova! Gjorde inte det inatt! Jag gjorde annat;) haha

pusspuss

I'm home!

Hemma i Sverige hos min älskade Oskar och hos mina Hunderbara hundar!! Veckan på Rhodos har varit jätte härlig och jag känner mig utvilad och fit for fight! Mormor och jag har haft det jätte roligt och jag berättar mer om det senare.. nu ska jag tvätta och en iväg och hämta Teiwaz! Tills dess ska jag bara mysa med min Oskar och pussa på sötaste Ida!

Grattis till min sötnos Ellinor som fyller 20 år idag!


Ha det bra älskade ni!


Jag har precis vaknat och sitter på balkongen på Rhodos!




pusspuss♥

Dagen D!

Idag smäller det!

Har mått dåligt hela morgonen. Har spytt och haft mig. Antagligen har jag fått i mig något olämpligt! Men efter en mugg tee, ett knäckebröd, 1 panodil och en dusch mår jag bättre. Allt är färdigpackat och klart. Men jag oroar mig ändå att jg ska ha glömt något.

Nä, vi hörs om en vecka!

Rhodos, here I come!♥




What a day!

Har precis kommit innanför dörren! Har inte varit hemma alls under dagen! Stack hemifrån vid kvart i 7, var hemma och hämtade Teiwaz på min rast vid halv 3, jobbade till sen till 4. Bort till Christina med Teiwaz. Vi fikade och snackade i 1½ timme innan jag lämnade Teiwaz med tårar i ögonen. Vet att han får det bra där men jag blir ändå ledsen på något vis.

Stack bort till farmor och farfar för att lämna lite brev. Snackade en stund och hjälpte henne med mobilen.

Handlade och kvart i 6 var jag hemma. Satte mig i soffan i en kvart och andades ut.

Gick bort till Agge och Mjetek(hur fan stavar man det?) för att träffa mamma och pappa som var där. Mamma hade lite saker som jag skulle ha med mig på resan. Slutade med att vi fick god mat där och det blev lite fest där. Oskar är fortfarande kvar men jag är trött efter denna dagen och behöver även packa inför resan!

Så nu sitter jag med älskade Ida i famnen och myser. Tittar på "Double shot at love" samtidigt..

Nä, nu orkar jag inte skriva mer..

pusspuss

Ännu en vacker visa..

Ännu en vacker visa som mamma också brukade sjunga för lilla mig. Jag brukade böna och be om att få höra denna vackra visa och till slut så satte sig mamma ner och sjöng den för mig!

"I en sal på lasarettet":


Gör mig lycklig!

Vaknade innan klockan ringde i morse pigg och glad! Härligt! Det var länge sedan jag gjorde det, alltså vaknat pigg och glad. Låg och "snusade" på Oskar en stund innan klockan ringde och jag fick gå upp. Tog ut hundarna och andades in den rena och klara luften och stod där på trappan i bara T-shirt och kände hur huden knottrades av den svala vinden. Jag kände mig lycklig på ett sett som jag inte gjort på länge..



Imorgon händer det som jag länge längtat efter! Jag och mormor drar till Rhodos en vecka!

Vacker visa!

Hela morgonen har jag gått och sjungit en liten visa som min mamma sjöng för min lilla syster Sofie när hon var liten. Jag tycker fortfarande att den är så vacker och när jag var liten kunde jag nästan börja gråta när jag hörde den. Den är så sorlig. Mamma har så vacker röst, så mjuk och trygg, och när man var liten villa man sitta i hennes famn och somna till en vacker visa. Det vill man fortfarande då och då, bli liten och få sitta i mammas famn.

"Sagan om lilla Sofie":

fladdermus!

Haha som jag skratta när jag såg denna bilden!


kåtis

Kommit hem från jobbet och är inte alls trött, det brukar jag vara. Sitter och längtar efter Oskar, han är på kalas hos min kusin. Tycker han kan komma hem nu så vi kan mysa en massa.. Får ju sätta igång nu så jag klarar mig en hel vecka haha...Inatt försökte jag få igång honom men det var totalt omöjligt! Han var trött och sov stenhårt. Men jag pratade med honom, bedyrade min kärlek till honom och allt jag fick tillbaka var ett "mmm.." Så där låg jag pigg och kåt i vår säng och tyckte synd om mig själv.. hehe..



Nä, nu ska jag mysa med vovvisarna!

lista

En sådan där jobbig lista som är rolig att fylla i men trist att läsa.. hehe..

 

Jag har....
(x) snott den här listan
(x) rökt en cigarett
( ) rökt en cigarr
() hånglat med någon av samma kön
(x) hånglat med någon av motsatt kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
(x) hånglat med en främling
() gått på en blinddejt
(x) varit kär i en lärare
(x) sett någon dö
(x) flugit
() haft sex med någon av samma kön
(x) haft sex med någon av motsatt kön
(x) haft sex med mig själv
() haft sex med fler än en samtidigt
(x) sett en del av mig själv brinna
(x) ätit sushi.
( ) varit i ett våldsamt förhållande.
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) gjort en snöängel
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) tittat på en solnedgång
(x ) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x) blivit missförstådd
(x) vunnit en tävling
(x) haft kramp
() vän med sin ex
(x) känt mig som en utstött
(x) hatat mitt utseende
(x) ifrågasatt mitt hjärta
(x) varit vilse
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) blivit åtrådd
() haft sex med någon jag inte känt
(x) sjungit karaoke
(x) busringt
() slickat en fitta
() haft trekant
(x) sugit en kuk
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
() sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) sjungit i duschen
(x) drömt att jag gift mig med någon
() cyklat runt Bornholm.
( ) fastnat med tungan i metall
(x) stannat uppe hela natten
(x) blivit puttad i vattnet med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het
() brutit ett ben
() varit på gayklubb
( ) varit på kinkyklubb
() varit kär i en av mina internetkompisar
() varit kåt på någon av mina internetkompisar
() hånglat med en tjej i militäruniform
(x) legat på sjukhus och blivit opererad
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
() haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
() varit kär i en tjej
(x) varit kär i en kille
( ) varit beroende av ficklampsbatteri
(x) känt mig elak
(x) badat naken
() solat naken ute bland andra
(x) fått en stöt
(x) drömt att jag haft sex med en vän/flera vänner

UTSEENDE
( ) Jag är kortare än 160cm.
(x) Ibland tycker jag att jag är ful.
() Jag blir lätt brun.
(x) Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
(x) Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
(x) Jag har en tatuering.
(x) Jag är osäker över mitt utseende.
(x) Jag har haft/har tandställning.
(x) Jag har glasögon/linser.
(x) Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
(x) En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
(x) Jag har mer än två piercingar.
(x) Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
(x) Jag har fräknar.

FAMILJ
(x) Jag har svurit åt mina föräldrar.
(x) Jag har rymt hemifrån.
( ) Jag har blivit utslängd hemifrån.
(x) Mina biologiska föräldrar är ihop.
( ) Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
(xxxxx) Jag vill ha barn nån dag.
( ) Jag har barn.
( ) Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
() Jag studerar
(x) Jag jobbar.
(x) Jag har somnat i skolan/jobbet.
(x) Jag har missat mer än en vecka av skolan.
(x) Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
() Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
(x ) Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
(x) Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
() Jag har kissat på mej av skratt.
(x ) Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
(x) Jag har gråtit av skratt.
( ) Jag har limmat fast min hand i något.
( ) Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
(x) Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
( ) Jag föddes med en sjukdom.
() Jag har fått stygn på ett öppet sår.
() Jag har brutit ett ben.
( ) Mina tonciller har tagits bort.
(x) Jag har suttit hos läkaren med en vän.
() Mina visdomständer har tagits bort.
() Jag har genomgått en allvarlig operation.
(x) Jag har haft vattkoppor.
( ) Jag har haft/har astma.

RESANDE
(x) Jag har kört mer än 300km på en dag.
(x) Jag har flugit.
( ) Jag har varit i Ryssland.
( ) Jag har varit i Kina.
( ) Jag har varit på Golfen Center.
( ) Jag har varit i Japan.
( ) Jag har varit i USA.
() Jag har varit i Afrika.
( ) Jag har varit i Asien.

ERFARENHETER
() Jag har tappat bort mig i min hemstad.
(x) Jag har sett en fallande stjärna.
(x) Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
(x) Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
(x) Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
(x) Jag har sparkat en kille mellan benen.
() Jag har varit i ett casino.
( ) Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
() Jag har gått "skinny dipping".
(x) Jag har lekt sanning eller konsekvens.
( ) Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
() Jag har krockat i en bil.
(x) Jag har skidat.
(x) Jag har medverkat i ett skådespel.
(x) Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
(x) Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
(x) Jag har sett norrskenet.
(x) Jag har suttit på ett tak på natten.
(x) Jag har aprillat någon.
(x) Jag har åkt taxi.
(x) Jag har ätit sushi.
( ) Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
() Jag är singel
(x) Jag är i ett förhållande.
(x) Jag är förlovad.
( ) Jag är gift.
() Jag har varit på en blind date.
( ) Jag har blivit dumpad oftare än jag själv dumpat nån.
(x) Jag saknar någon just nu.
(x) Jag är rädd för att bli övergiven.
() Jag har varit otrogen i ett förhållande.
( ) Jag har skiljt mig.
(x) Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
(x) Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
() Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
() Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
() Jag har haft sex med en person av samma kön.
(x) Jag har haft sex med en person av motsatt kön.
() Jag har haft sex med fler än en samtidigt.
(x) Jag har varit förtjust i en lärare.
(x) Jag har blivit kysst i regnet.
(x) Jag har haft sex utomhus.
(x) Jag har haft sex på offentlig plats.
(x) Jag har onanerat utomhus.
(x) Jag har kramat en för mig helt okänd person.
(x) Jag har kysst en för mig helt okänd person.
(x) Jag har minst en sexleksak.

ÄRLIGHET
(x) Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
(x) Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
(x) Jag har smygit ut utan lov.
(x) Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
(x) Jag har en hemlighet som ingen vet.
(x) Jag har fuskat i ett spel.
(x) Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
(x) Jag har druckit alkohol.
() Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
( ) Jag kan inte svälja piller.
(x) Jag har blivit diagnoserad med depression.
(x) Jag tar mediciner mot depression.
(x) Jag har anorexi och/eller bulimi.
(x) Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
(x) Jag har vaknat gråtande.
(x) Jag har somnat gråtande

DÖDEN
(x) Jag är rädd för att dö.
(x) Jag hatar begravningar.
(x) Jag har sett någon dö.
(x) Någon nära till mig har försökt begå självmord.
( ) Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
() Jag äger mer än 5 rap CDn.
(x) Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
( ) Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
( ) Jag äger många dyra designerväskor.
(x) Jag äger något från H&M.
( ) Jag samlar på serietidningar.
() Jag äger något från Benetton.
( ) Jag äger något jag köpt på E-bay.
() Jag äger något från Diesel.


RANDOM
(x) Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
( ) Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
() Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
(x) Jag ser på nyheterna.
( ) Jag dödar inte insekter.
(x) Jag svär ofta.
(x) Jag sjunger i duschen.
() Jag är en morgonmänniska.
( ) Jag betalade för min rington.
() Jag är petig med grammatik.
() Jag är en sportfanatiker.
() Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
() Jag är bra på att baka.
() Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
(x) Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet.
(x) Jag vet hur man skjuter.
() Jag är kär i kärleken.
(x) Jag skrattar åt mina egna skämt.
( ) Jag äter snabbmat varje vecka.
() Jag är bra på matematik.
(x) Jag tror på spöken.
( ) Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
(x) Jag är väldigt kittlig.
(x) Jag älskar mörk choklad.
(x) Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
(x) Jag är bra på att minnas ansikten.
( ) Jag är bra på att minnas namn.
(x) Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.

 

Så då var det färdigt


Vintern rasat..

1 maj! Hur fan har det gått till? Det var ju precis januari! Och på söndag åker jag och mormor till Rhodos! Jag fattar det inte!

Idag kommer det några som ska titta på lägenheten och sen är det jobb som gäller för min del!

Ida håller på att uppvakta Teiwaz, hon löper, och det är sjukt störigt! Jäkla hund hehe..

Nä, nu ska jag läsa andra bloggar en stund sen ska jag sätta mig på altanen och filosofera en stund..

pusspuss♥


RSS 2.0