Idde Schultz - Fiskarna i haven

Kommer ni ihåg denna låten? Det gör jag. Jag älskade den när jag var liten. Jag tyckte den var så vacker och det tycker jag nog fortfarande på ett vis. Ett annat vis. Jag tycker om den för att den tillhör min barndom. Mina fina minnen.




Här kommer min absoluta favorit. Denna låten sjöng jagh alltid när jag var liten. Vi har till och med en film på när jag är ungfär 3 år och jag går och sjunger på denna. Jag älskade den och gör fortfarande det. Blir så glad av den!

Ainbusk - Lassie:


Kärlek

Saknar dig älskling. Vill tillbaka till din trånga säng där i ditt rum. Bara ligga naken brevid dig och känna dina armar hålla om mig. Känna hur du andas mig i nacken och hur du pussar mig i nacken lite då och då. Alla de där små tysta stunderna med dig så underbara och så värdefulla för mig! Jag vill vara din för alltid, alltid ha dig i mitt hjärta! Älskar dig Oskar<3

Zombie

Ibland skrämmer jag mig själv. Alla dessa tankar jag har om mig själv gör mig rädd. Satt och läste på en annan blogg för en stund sedan och jag kom på mig själv med att tycka hon är patetisk. Men vad fan! Jag tänker ju lika dant själv! Det som är skrämmande är att hon är en sådan sorts person som jag alltid tagit avstånd ifrån. Sådär ytlig och utseendefixerad. Men vad fan är inte jag? Det ända jag tänker på är min kropp. Allt som kommer in och ur min kropp är något jag tänker på hela tiden! Jag försöker verkligen slappna av men tankarna finns där någonstanns hela tiden och jag mig olycklig. Känner mig som en zombie, jag lever inte men ändå finns jag på något vis! Fan, jag kämpar hela tiden men inget händer! Jag kanske kämpar åt fel håll? Det jag tror är det rätta sättet är fel sätt. Innerst inne vet jag att jag gör fel men jag kan ändå inte komma ifrån det. I min skalle är det ändå rätt på något vis! Jag blir liksom lycklig om jag går en hel dag utan mat! Jag känner mig bra ända tills jag tittar mig i spegeln och inser att jag måste gå en dag utan mat igen. Om jag nu skulle äta så äter jag tills jag mår illa. Ibland behövs det jätte mycke för att jag ska må illa och ibland så kan jag inte ens äta en macka utan att känna hur maten står mig ända upp i halsen! I helgen åt jag och Oskar ute, jag åt jätte mycke på ett ställe, fick jätte ont i magen och påvägen hem spydde jag bara. Jag klarar liksom inte av mat längre, allt gör mig illamående. Kvittar vad det är, jag njuter inte av något längre. Jag har liksom glömt bort hur man njuter. Något annat som är sjukt är att jag drar mig från att gå ut men när jag väl kommer ut så blir jag liksom manisk på något vis. Tänker att varje steg är ett steg bort ifrån mig själv. Detta händer för det mesta bara om jag är själv. Har jag någon med mig när jag tex är ute och går så måste jag liksom hålla mig i schack på något vis. Allt är ett jäkla skådespel! Det konstiga är att här kan jag vara ärlig trotts att jag vet att många som läser bloggen känner mig. De kan komma fram till mig i verkligheten och undra hur det är med mig men jag sätter bara på masken och svarar lugnt att det är okej, "Jag klarar mig!" Börjar prata om något annat för att komma bort ifrån det obehagliga ämnet "mig". Som sagt en Zombie, jag lever inte men ändå finns jag på något vis. Och vem fan vet igentligen vad som försigår i en zombies huvud? Ingen, inte ens zombien själv!


 


In your head, in your head,
Zombie, Zombie, Zombie.
What's in your head, in your head?
Zombie, Zombie, Zombie.

Tillbaka i Skåne

och jag vill bara tillbaka.. Känner mig instängd igen! Kände mig fri där uppe. Ingen utom så klart Oskar visste vem jag var. Jag har alltid känt att jag måste vara någon jag inte är men där uppe kände jag att det inte behövdes. De tyckte om mig iaf.

Ska snart ut i det fina vädret och försöka njuta. Sen ska jag hem till lägenheten och duscha min Ida. Hon är väldigt smuttsig så det behövs!

Imorgon ska jag och mormor in till K-stad och shoppa. Det ska bli kul. Har alltid så kul med min mormor. Hon är ball!

Nä, nu ska jag fortsätta kampen mot en ljusare tillvaro i mitt liv! För det är något jag aldrig kommer göra, sluta kämpa! Någonstanns inom mig finns den der lilla flickan och hon vill bara komma ut och leka. Och en dag  kommer hon få det!


TV-spel på Hasslum

Idag har jag packat och sen har jag och Oskar spelat tv-spel. Donky Kong! Mycket roligt spel. Återupplever gamla minnen med dessa spelen.

image35

dvärg i drömmen

Drömde om en dvärg som var dum emot mig inatt. Jag lyckades att få tag i honom och jag knep honom allt vad jag kunde. Det som inte var riktigt lika bra är att i verkliheten var det inte dvärgen jag knep utan Oskar. Vaknade av att han skrek!


Lördag i Skövde!

Här i Skövde är det strålande solsken och jag trivs som fisken i vattnet här på vackra Hasslum! Haha, ett gammalt militärsjukhus är det haha! Rummet får man inte väsnas i för mycket men jag gör det ändå! Haha.. Här är det alkofritt men det märks inte!! Haha.. mysigt värre är här!

Fast i dag är här väldigt lugnt för att alla crazy people har åkt hem till sina hemstäder. Men jag och Oskar klarar oss ändå. Vi har varit nere i Skövde city och shoppat. Handlat ett par fina sandaler som jag nu har skoskav av. Men vill man vara fin får man lida pin. Har även köpt vackra armband och en ring som jag älskar!

Jag är ett redigt kap har jag fått reda på förresten! Det fick Oskar höra av en av hans kompisar här uppe. Trevlig människa den där=)

Imorgon åker jag hem och det är med sorg i hjärtat jag säger farväl till Hasslum! Hahaha...

image28
Me and Oskar i Skövde park!



AC/DC - You shook me all night long


must be strong

But I know I must go on
Although I hurt I must be strong
Because inside I know that many
feel this way

Festigt värre

Igår var det fest här. Jätte kuligt! Massa roliga och tokiga människor. Är lite torr i munnen nu bara plus att jag har en blåsa på läppen. Råkade bränna mig på något vis på den igår. Ibland förstår jag inte hur jag lyckas men den här gången var det nog all ölens fel. haha..

Jag har föresten hittat en het göteborgare till min älskade Ellinor. Snackade med henne igår och kände mig genast bättre. Var lite orolig precis innan för att jag hade fått en tid till en läkare och psykolog. Jag vet inte varför men jag fick lite panik av det. Jag har gått här och väntat på att få hjälp och nu när jag äntligen fått en tid så blir jag liksom lite rädd. Vet inte varför.. Hoppas detta blir bra nu iaf..

Creed - On last breath


MS Röj och syskonkärlek..

Sitter här och spelar ms röj. haha mycket givande spel. Förundras över hur fint vädret är! Ska snart gå ut och gå en runda, önskar jag kunde ha Ida med mig här. Min lilla solstråle saknar jag som in i vassen redan. Låg och läste innan och kom på mig själv med att önska att Ida låg på min mage och sov. Min lilla bäbis!

Igår på tåget kom jag på mig själv med att sitta och titta på en ung mamma med en liten bebis. Ett styng av avundsjuka stack till i magen! Jag vill också ha en sådan där liten. En sådan där liten som jag kan ge all min kärlek till. Är det konstigt om man tänker att man skulle vilja ha barn nu? Alltså jag menar i min ålder? Självklart så inser jag väl att ett barn är inte vad jag skulle kunna ha nu. Jag kan ibland inte ens ta hand om mig själv så hur skulle jag kunna ta hand om en sådan liten varelse? Nej barn hade inte passat in just nu. Visst jag har fast jobb och sådant men nog vill jag ut och resa och se lite av världen först. Sen så hade jag tänkt flytta ifrån Hörby innan också. Uppleva något nytt och få nya utmaningar. Sen så ska Oskar självklart också läsa färdigt och gå som lärling något år och till slut bli snickare! För allt jag vill är att mitt barn ska få en trygg och kärleksfull barndom precis som jag. Jag vill kunna ge mitt barn allt! Men visst ett liten söt unge vid min sida hade inte varit fel. Men som sagt det får bli om några år när både jag och Oskar är redo och jag måste må bättre! För det sista jag vill är att "smitta" mitt älskade lilla barn.

En annan människa jag är rädd för att "smitta" är min lillasyster! Min sötaste lilla Sofie. Jag har alltid varit så beskyddande mot båda mina syskon men Sofie är ändå "minstingen". Hon har alltid sett upp till mig och velat göra precis som jag. Jag är så stolt över mina syskon. Emil är så snäll och härlig typ, tar allt med en klackspark och duktig på mycket! Han hjälper mig alltid med det jag inte klarar av. Sofie är så underbart söt, jätte duktig handbollsspelare och duktig på det där med att stå på scen. När Sofie springer över handbollsplanen kan jag bli så varm av stolthet. Hon är så duktig, faktum är att hon är duktig på det mesta. Så söt och så snäll. Älskar att ta hand om henne. Jag fick ett par örhänge av henne för att tag sedan. Hon gav dem till mig för att hon inte ville jag skulle vara så ledsen. Trotts att jag försökt dölja för henne så hade hon sett rakt igenom mig. Jag skulle gå genom eld och vatten för mina syskon. Ja för hela min familj. Min familj är det jag älskar mer än något annat och jag är stolt för att jag kommer i från en sådan bra familj. En duktig och rolig pappa, en vacker och kärleksfull mamma, en snäll och duktig bror och en underbar liten lillasyster!<3

Uppe i Skövde!

Nu sitter jag här i Oskars rum uppe i Skövde! Han är på skolan nu! Var med och tittade lite på skolan igår. Så bra ut och de verkar ha roligt.

Jätte trevliga människor här uppe! Skrattar typ hela tiden! Och underbart väder är här också!

Resan gick bra hit upp faktist. Höll nästen på att missa ett tåg men jag kom med! Skönt!

Nä, nu ska jag gå och undersöka Hasslum!

Varför?

Varför ska det vara såhär? Varför klarar jag inte av något? Mitt huvud håller på att sprängas av alla dessa tankar! Jag är störd! Så jävla störd! Hatar mig själv! Ibland vill jag bara dö, jag är ändå inte bra på något! Jag har inte kontroll över mitt eget liv längre. Allt känns svart... Känner mig bara ivägen. Ivägen för alla. Oskar, familjen vännerna! Jag är inte värd ett piss! Ska jag bara gå här på jorden och må såhär? Ska jag gå här och låtsas att allt är bra för evigt? Måste jag alltid spela teater?! Kan inte allt bara försvinna! Kan inte allt bara bli bra? Eller är mitt liv dömt till att sluta tragiskt precis som i en sorlig film?



Imorgon

åker jag till Skövde. Jag vet inte varför men jag är sjukt nervös inför det!

Fint väder idag, synd att man inte är på bättre humör.

Underbart..

Underbart väder det är idag. Igår också. Var i malmö igår och spelade bowling och åt tillsammans med Oskars mamma, syster och bror och även hans ena kusin. Vi firade Axel (Oskars bror). Mycket trevligt. Helgen har varit bra, lite trött och så men det har ändå varit bra.

I fredags skulle jag igentligen på tjejmiddag men det blev inget för lilla mig. Jag var grätfärdig när jag jobbat färdigt. Sov bara tre timmar natten innan och jag var helt slut. Somnade direkt efter att jag kommit hem. Oskar tyckte nog jag var tråkig men han förstod ändå.

Idag är det dax för min lillasysters premiär. Hoppas det går bra för henne.

Och i veckan åker jag till Skövde för att se hur där ser ut och träffa Oskars kompisar där uppe. Härligt.


Bjuder på en riktig härlig låt. Sådan med sommarkänslor i.


Dagen innan fredag

Idag har jag jobbat. Det gick bra trotts att jag inte sov så mycket inatt men kollegorna gör att man orkar. De är så roliga och skämtar mycke med en. Imorgon ska jag jobba på samma ställe igen, vilket känns bra även om jag måste jobba till 4 en fredag, ingen favorit tid precis. Längtar tills jag börjar på mitt nya jobb! Gud, jag har fått en fast tjänst! Pratade med chefen idag om att jag skulle jobba den helgen då jag ska se Kiss, hon sa att det var klart att jag skulle byta, "En sådan sak får man inte missa". Kändes bra. Jag tycker om min chef som jag får ni. Har haft med henne att göra innan och jag trivs med henne, lätt att snacka med och hon lyssnar verkligen.

Imorgon kommer Oskar vilket ska bli mysigt. Fast jag ska nog iväg på tjejmiddag på kvällen. Det är Ellinor, Marina och Annelie från min klass som jag ska träffa. Härligt, Ellinor har jag träffat mycket sedan jag sluta men Marina och Annelie har jag inte sett en ända gång vilket är trist. Det blir säkert trevligt.

På lördag ska vi och fira Axel (Oskars bror). Det kan också bli trevligt.

Söndag Ska vi på Sofies prämier. Det ska bli kul och se hur det går denna gången för dem. Förra showen var bra så jag hoppas de lyckas denna gången också! De gör de säkert.

dåligt!

Dagen började bra men slutade dåligt..

Mamma hämtade mig i lägenheten..

Onsdag

Jaha då var det redan onsdag... jobbat idag och det gick bra trotts att jag inte sov inatt men men.. ska jobba på torsdag och fredag sen har jag bestämt mig för att inte jobba ända fram till jag börjar på mitt nya jobb. Har fått schemat nu och det ser bra ut förutom attt jag ska jobba den helgen jag ska se Kiss! Katastrof! Måste ändra på det!

Helgen var mysig tillsammans med Oskar trotts att jag jobbade hela tiden. Alltid skönt att komma hem från jobbet och få en kyss så fort man kommer innanför dörren<3

I måndags åkte jag in till K-stad för att träffa Emelie. Vi gick och shoppa.. eller rättare sagt hon shoppade. Jag hade åkt in innan för att jag skulle kolla på kläder själv eftersom jag inte kan slappna av när någon är med mig när jag kollar på kläder och sen vill jag inte att de ska se hur ledsen jag blir när jag provar kläder. Kläderna kan igentligen sitta bra ibland men jag kan stå där inne i "båset" och verkligen hata mitt utseende. Brukar sluta med att jag skiter i att handla något. Köpte iaf en klänning då som jag faktist kände mig ganska fin i. Framsteg..
Iaf när jag och Emelie gick där inne i stan så träffade vi på Ellinor som också gick i vår klass och den jag umgicks med mest. Sören vad glad jag blev! Efter ett tag skulle Emelie hem och jag och Ellinor bestämde oss för att åka hem till henne i Åhus och snacka och käka popcorn! Mysigt mysigt! Kom inte hem förän efter 9 på kvällen. Härlig dag! Träffade även Johanna som gick i min klass på högstadiet på bussen hem vilket var trevligt!

Igår låg jag mest och vila för att jag kände mig hängig men på kvällen kom älskade Ellinor hem till mig och vi gick och åt på Offside. Hon fick genast mig på bättre humör. Vi var även ute och gick en lång härlig runda med massa prat om allt i våra liv! Det bästa med Ellinor är att jag vet att hon aldrig skulle svika mig genom att berätta något av vad jag säger till henne och hon finns alltid där och lyssnar. Hon respekterar mig alltid, tvingar sig aldrig på och ställer aldrig några dumma frågor. Älskar henne...

Funderar på att åka upp till skövde lite nästa vecka... får se hur jag gör.. hade varit kul att se hur Oskar har det där uppe.

Kom på att jag även köpte ett jätte fint halsband i måndags på "Böcker och ting" min absoluta favoritaffär! Me love<3

Vissa människor har ingen respekt och fattar absolut inte någonting!

Duschlåten och benhår!

Nu har jag duschat och den här låten sjöng jag på i duschen!



Härlig bit den där!

Nä, nu ska jag gå och göra mig iordning och packa ner grejorna som jag haft här i veckan. Sen ska jag och Idisen köra hem. VI får gå ut en lång runda sen i det fina vädret när vi kommit ner till Hörby!

Jag sitter för övrigt och funderar på att be mamma vaxa mina ben. Det behövs. Jag orkar inte raka dem helt enkelt. Nu har det gått så långt åt håret lägger sig över strumporna haha! Nu sitter säkert flera av er och rynkar på nosen men faktist så bryr jag mig inte så mycket om det här med benhår. Alltid bra med lite "isolering" hahaha..

Haha, Adjö!

Fredag

Idag händer väl inte så mycket. Ska jobba ikväll och jag tror det kommer gå bra, hoppas iaf det. Jag är mer orolig för imorgon hur jag ska palla det. Slutar 22 ikväll och sen imorgon börjar jag 7 igen och håller på till 4 på eftermiddagen. Det kommer bli en hård dag för lilla mig.

Annars så händer inget idag, jo Oskar kommer hem men honom hinner jag bara säga god natt till ikväll när jag kommer hem typ. Lite trist men vad gör man? Måste ju sova.

Sov gott inatt. Läste ut Harry Potter boken så klockan halv 2 inatt var jag färdig med den. Spännade bok! Sorligt också för den delen. Jaja, när jag sen tog min sömntablett somnade jag gott och har sovit ända till nu och jag känner mig ganska utvilad.

Innan jag börjar jobba ikväll ska jag hem om till lägenheten och lämna mina grejor och Idisen. Kanske hinner jag börja läsa på den sista delen av Harry Potter. Spännande! De böckerna verkligen trollbinder en. Magiska ting är ju något som jag är intresserad av. Det finns både magi, humor, kärlek, sorg och spänning i dessa böcker. Perfekt!

Nä, nu ska jag gå och duscha. Bjuder på en härlig låt med Kiss! Man kan inte låta bli att bli glad när man hör denna låten. Den är för övrigt min melodi på väckarklockan. Kan man vakna bättre? Tror inte det,  för vad kan vara bättre än att vakna till Paul Stanleys "ylande"? haha..

Have a nice day!


Natten

Natten var inget bra. Jag prövade utan mina sömntabletter moch det skulle jag inte gjort. Har knappt sovit något inatt. Får vila i eftermiddag innan jag börjar jobba.

Jag skulle gärna vilja vinna lite pengar nu.. Hade varit härligt med en resa nu...

skit

Allt gick åt helvete..

Sången i duschen

Denna låten stog jag i sjöng i duschen. Underbart vacker låt med Kiss. Lyssna och njut!



Hoppas denna är en av låtarna de spelar den 30 maj! En underbar dag att se fram emot=) Jag ska Kiss! Ska försöka att inte gråta, men vad gör man när en av ens största barndomsdrömmar gå i uppfyllelse? Jo, heter man Désirée Olsson så gråter man! haha..

Ni två<3

image26

Mina två bästa vänner! De som alltid finns där och ser och känner saker som ingen annan gör. De som vet allt om mig. Bästaste Ellinor<3 Bästaste vovvisen Ida.. Ja trotts att hon är en hund är hon min bästa vän precis lika mycke som Ellinor!  Ellinor du är underbar och jag gör allt för dig...

Onsdag

Precis vaknat.. håret står åt alla håll och kanter och det ända jag gör är att gäspar. Idag är jag ledig, skönt. Sen ska jag jobba torsdag, fredag, lördag och söndag. Men jag försöker tänka positivt. Snart börjar jag på mitt nya jobb och jag är så glad för det. Äntligen får jag ett schema jag kan gå efter. Äntligen får jag lite struktur på mitt liv. Inte nya människor hela tiden utan nu kanske jag kan får en viss trygghet på det nya stället. Jag vet redan några jag ska jobba med och de tre tycker jag så mycket om.

Idag ska mamma och jag och handla vilket jag nog skrev igår.. Jag känner mig helt tom just nu över det. Men jag har iaf inte ångest över det..

Nä, nu ska jag gå och titta på tv och hoppas på att jag somnar om igen.. hihi

under kniven

Just nu vill jag bara lägga mig under kniven och bara ta bort hela mig själv! Jag är så ful! Fuck fuck fuck!

fan

känner mig så jävla dålig efter träningen.. jag kan ju inte koncentrera mig! Fan fan FAN vad jag är kass! Inte blir det bättre av att jag just nu sitter och tänker på allt jag vill äta och ja, sen spy upp! Jag vill, men vill ändå inte! Alla jäkla dubbelkänslor gör mig galen! Jag är så äcklig! Och imorgon ska jag åka och handla med mamma..har ångest inför det.. vill inte gå i någon jävla affär men jag måste.. jag måste våga..

Tisdag

Vissa tycks tro att bara för att de är bitra för att de inte gjort så mycket med sitt liv så tycker de att de har rätt att göra så andra mår dåligt. Idag gick jag till en sådan tant. Var till och med tvungen att gå ut och andas lite innan jag in till henne igen. Jaja, det är väl synd om henne men ibland blir man så arg när man verkligen försöker allt vad man kan och nästan vänder ut och in på sig själv så blir det ändå inte rätt.

Men just nu är jag bara så glad över det här jobbet. Något helt nytt och frächt. Jag får vara med och starta upp ett nytt boende och det känns härligt. Då slipper man att höra "så har vi alltid gjort på det här stället" hahaha...

Idag ska jag iväg och träna vollyboll.. Ska bli kul men jag är nervös. Vet inte varför. Har inte tränat på länge eftersom jag varit så "rädd" (vilket jag är fortfarande) men jag ska försöka ikväll. Går det inte så får jag ju köra där ifrån. Men jag ska! JAG SKA!

Jag och mormor har i eftermiddags fixat i min trädgård och besiktigat min bil. Gick mycket bra med båda sakerna vilket känns skönt, särskilt att det gick bra med bilen. Vi två har även varit ute och gått i Karnas Backe och det var också härligt.

Nä, nu tror jag att jag ska äta lite.. om jag kan... Nä, jag tror jag skiter i det.. det är onödigt!

Bra dag!

Idag har det hänt något fantastiskt! Jag har fått en fast tjänst på en ny avdelning på Källhaga! Jag är så jävla glad! Grät nästan av lycka när Eva (chefen) ringde och sa att jag hade fått en tjänst. Jag har inte ens varit på intervju men å andra sidan vet dom ju vem jag är och vad jag går för! Jag är så glad!

Som Oskar sa: "Efter regn kommer solsken"
Vissa dagar kommer jag säkert må skit men detta gjorde iaf att jag slapp oroa mig så mycket över pengar och annat!


Bryan Adams - Please forgive me


bad day

Jag har kommit fram till vad min nästa tatuering ska bli.. eller  mina 2 nästa tatueringar.. men just nu är jag pank och mamma har hand om mina pengar.. känns lite jobbigt att behöva fråga om pengar och nästan redovisa vad jag handlat men samtidigt så är det bäst så..

Jag blir så irriterad på henne! Bajsmänniska och så jävla ytlig.. hon har det så jävla lätt, men ändå tycker alla så synd om henne..de skulle bara veta..

Älskar Oskar!

....

Oskar har åkt nu och jag saknar honom så fruktansvärt mycke!

Om bara allt det onda kunde försvinna!

Spill inga tårar på mig.. jag är inte värd det

Jag vill inte att folk ska vara ledsna för vad jag gör mot mig själv men samtidigt förstår jag att ni blir oroliga. Ellinor de bästa jag har, bästaste bäste vän! Johanna, du är underbar!

Just nu tänker jag bara på hur mamma har tårfyllda ögon. Det är mitt fel.. skit!

Jaja, jag har berättat för Oskar.. och så klart reagerade han precis tvärt emot vad jag hade trott.. Han blev inte äcklad och han blev inte arg. Han lämnade mig inte.. Min hjärna funkar inte som den ska..

 

Gårdagen...

var ingen bra dag.. Mormor och mamma ställde upp för mig och körde mig till akuten.. Allt blev svart..

Klippt mig idag=)

Lite annat

Sen var det lite annat också... Bortsätt från det här med att jag kommit på att jag ska bort från Hörby, vilket gör mig lycklig, så tycker jag allt är skit just nu. Ledsen hela dagarna, tvångstankar hit och tvångstankar dit. Mat är äckligt och jag hatar min kropp! Allt ska bort. Jag ska bort ifrån Hörby och min kropp ska bort! Ska snart ut och gå med Ida.. det blir väl en sådan där hysterisk runda. Jag går så fort att jag nästan springer och det känns som om jag ska kräka! Men vad tusan gör det¨? Då får jag ju upp gårdagens ballerinakex! Sjukt jag vet.. men det är så mina tankar går.. Allt kretsar runt min kropp och mat.. Psykologen kan ta sin någonstannas.. Pillerna funkar inte.. Tankar på att skada mig själv finns ständigt i huvudet.. förutom när jag har sex med älskade Oskar! Tragiskt va? Men sånt är livet.. och det får jag väl "leva" med.. tycks inte kunna få någon hjälp!

Något positivt är att jag ska klippa mig imorgon..längtar! Men sen ska jag till psyktanten och bli totalt förstörd.. Men som tur är ska jag sen på kurs med Idisen vilket säkert kommer göra mig glad igen.. för stunden iaf..

Underbart inlägg...

Bort!!!

Jag ska bort! Bort ifrån jävla Hörby! Fick insperation av Anna igår när vi jobba! Jag ska flytta! Så fort Oskar är färdig med sin utbildning och jag har fått fast jobb så flyttar vi! Till Malmö tycker jag! Är så jävla trött på fesna Hörby där alla knullar med alla och senaste nytt är vem som blivit gravid eller dött! Är så trött på Hörby! Visst här kan vara lugnt och skönt, men man utvecklas inte här! Här är man alltid samma person som man var i högstadiet! Galet! Så jag ska bort! Bort ifrån fucking jävla kuk Hörby! Hahha ni kände säkert igen de där sista=P

Annars är livet rätt tragiskt, men nu ska det bli ändring.. nu vet jag vad jag vill och nu kan jag se fram emot det!

Var hos farmor igår efter att jag jobbat. Kom inte hem förän vid tolv tiden inatt. Kände att jag behövde ge farmor en kram=) Lägenheten blir hur bra som helst för dem båda!

Oskar och jag har för övrigt varit tillsammans i 3 år nu.. galet vad tiden går..

Adjö

RSS 2.0