Aerosmith - Ragdoll

Denna sjöng jag i duschen preics! Dansade runder och rockade runder i duschen! Hade någon sett mig då hade dom nog spärrat in mig på psyket! haha..


Kiss - Crazy Crazy Night

Denna spelade jag på full speed i bilen från Eslöv! I love it loud! hehe..





nobody's gonna change me, 'cos this is who I am!!!! I love it!!!

pusselipuss!

Utgång på G!!!

Så nu har jag köpt super duper snygga skor! Sen körde jag även till Eslöv, till Lindex, och köpte lite strumpor och trosor och lite sådant. Anledningen till att jag körde dit var denna:

så den fick jag också med mig!


Nu ska jag duscha och plocka ihop lite grajs, sen ut till moder och fader. Ska gå ut med hundarna där tillsammans med mamma hoppas jag.. sen så ska det bytas om och sedan ska jag tigga mig till en skjuts av mamma till Degeberga och Emelie. Sen ska vi två vidare till Nosaby, till någon vän till henne på förfest. Mums! Sen så ska vi in till stan och där vet jag inte vart vi ska bli av men jag hänger bara med!
Väl där måste jag väl dansa med Emelie=P haha..

Jaja, hoppas bara att det inte blir en massa skitmusik ikväll, för då blir jag galen! Får nog ta med mig lite musik.. hm..

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen!!

pusspuss

Fuck!

Gud vad jag vill kyssa den här killen nu!<3








Härligt!

Har sovit typ ända till nu! Härligt! Sov riktigt gott! Länge sedan jag sov så här länge! Men jag gick ju inte och la mig förän vid 3 tiden inatt.

Nu ska jag typ ta på mig lite kläder och sen ska jag bort och se om jag kan hitta några skor. Efter det ska jag gå ut en härlig runda med hundarna i detta härliga vårväder! Sen måste jag väl packa ihop för ikväll och kolla vad jag ska ha på mig! Sen ska jag köra ut till mamma och pappa och lämna hundarna och tigga lite skjuts till Degeberga! haha.. Tur dom kommer och hämtar mig inatt iaf..

Gud vad jag vill ha någon sådan här väst!:


Ja, tack Johannes för en nice kväll igår hehe.. eller man får väl säga natt hehe..

Nu ska jag göra mig iordning..


Pusspuss

Läggdax kanske!

Nu har Johannes stuckigt! Fan vad klockan blev mycke! Vi har suttit och pratat en hel del haha.. trevligt trevligt..
Har även varit ute en runda med bilen och jag har faktist fått köra hans fina bil. Trodde jag aldrig batt jag skulle få uppleva...

Nä nu måste jag sova! Sov ju bara 4 timmar förra natten så jag borde väl kunna somna rätt så med det samma..

Men jag saknar Oskar faktist..

God natt<3


Kan ni se mig?





This is me today!

Black Label Society- In This River

Älskar Zakk Wyldes röst och hans sätt att spela gitarr. Låten gjordes till minne av Dimebag!


Pantera - Psycho Holiday

Tack vare Oskar började jag lyssna på detta fantastiskt bra bandet! Älskar musiken! Man vill bara headbanga hela tiden! Spela luftgitarr och hoppa omkring!




Tyvärr blev gitarristen mördad 2004. Hans sätt att spela var så jäkla bra! Man kan få gåshud över hela kroppen om man lyssnar. Han var mycket god vän till Zakk Wylde, en annan gitarrist som jag älskar, och det sägs att när han fick höra att Dimebag Darrell blivit mördad slog han isönder en hel affär med ett basebollträ så förtvivlad han blev.
En stor tragedi för hela "metal-världen"!


Rest in peace<3

"Jag badar aldrig topless för det tycker jag är slampigt!" haha

Nu har jag en välbehövlig rast. Är så trött att det nästan snurrar i huvudet på mig. Ska snart sätta min i den sköna soffan i personalrummet men först bjuder jag på lite Johan Glans! Älskar honom hehe!




"Nej, de var en annan grej" haha..

Sörens trött!

Fick typ 4 timmars sömn inatt. Inte alls bra. Sitter som en zombi på jobbet och som tur är är det lugna gatan här för tillfället. Hundarna var med här några timmar nu på förmiddagen men har precis kört hem dom igen. Kom inte upp i tid i morse heller och jag fick så dåligt samvete för att de inte fått någon ordentlig morgonrunda på två dagar så jag tog med dom hit så dom fick springa av sig och mysa med de som bor här.

Kom på anledningen till varför jag inte kunnat sova nu på två nätter, säkert p.g.a att Oskar är i Thailand men en annan sak är att jag glömt att ta mina anitdepressiva nu i 3 dagar! Aja baja Désirée! Inte konstigt att jag är knas i skallen då ju! hehe.. Inatt blir det sömntabletter för min del så jag pallar med morgondagen.

Ikväll blir det kul med Johannes, det känner jag på mig hehe...

Nä, nu ska jag fortsätta jobba.

pusspuss

Försök er på detta!

Regler
Det här är svårare än du tror! Kopiera (ctrl+c) detta till din blogg, utmana någon och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (men du får skriva ditt eget namn på fråga 1)! Lycka till!

1. Vad heter du?: Désirée
2. Ett ord på fyra bokstäver: Dela
3. Flicknamn: Doris
4. Pojknamn: Daniel
5. Yrke: Direktör
6. Färg: Fuck
7. Klädesplagg: Denimjeans
8. Mat: Dillsås
9. Sak i badrummet: "Dux" handtvål
10. Plats/stad: Dalby
11. En orsak att vara sen: Dåre
12. Något man skriker: Dra ditt pepparn växer
13. Film: Dansar med vargar
14. Något man dricker: Dunkelweizen (öl)
15. Band: Danko Jones
16. Djur: Dovhjort
17. Gatunamn: Dalgatan
18. Bil: fuck
19. Sång: Dirty Deeds Done Dirt Cheap


Utmanar den som  vill..

När är jag snyggast?

Här kommer en massa gamla bilder på mig! När är jag snyggast? Men först två gamla söta bilder på Ida och Teiwaz:




Gamla bilder på hundarna och mig:




Fan vad jag saknar mitt långa hår!!!
Här kommer lite bilder från 2005-fram till sommaren 2008:




Bjuder på en bild från när jag hade tandställning och jag visade tänderna! Det hände sällan när kameran var framme! Jag är svinigt trött och glåmig. Joanna hade försökt klippa min lugg vilket resulterade i att jag fick super duper kort lugg haha:



Usch vill ha mitt långa, vackra hår tillbaka. Men jag var tvungen att klippa det för jag kände att jag behövde en ny start.. Det är ju på väg ut!


Nu ska jag sova..god natt på er!

Klar och hungrig!

Klockan 18:00 ungefär skrev jag att jag skulle fixa med mina räkningar men inte förän vid 21:40 började jag fixa med det. Dåligt Désirée, du skulle ju städat lite också! hehe.. men nu är jag färdig med det.. Känns skönt att ha det gjort..

Vad har jag då gjort istället för att städa och fixat med räkningarna? Jo jag har pratat i telefon, skrivit lite i min blogg, varit ute med hundarna, rökat, pratat lite till i telefon, skickat iväg ett sms till älsklingen som har typ 30 grader varmt nere i Thailand, suttit på msn och pratat, suttit vid facebook och pratat, kollat tv, lyssnat på musik och kollat lite bloggar. Allt detta har jag typ gjort samtidigt!


Väntat på att "Specsavers Optik" i K-stad skullat ringa till mig hela dagen. Men de har inte gjort det! Bajs! Vill ju ha mina linser nu! Har vilat ifrån dom sedan i december eftersom jag haft problem med ögonen och varit förskyld. Sen har jag väl inte haft riktigt råd med det. Men nu vill jag verkligen ha mina linser! Tur att jag har två par glasögon att byta mellan, och dom är som tur är snygga:) Men det är skönt att slippa dom.. typ när det regnar, när man är på konsert och hoppar och "stajtar", ligger ner och tittar på tv.. plus att jag tycker jag ser bättre ut utan glasögon..



Mina älskade vovvar, Sutten och Dutten<3

Mina hundar har så otroligt olika personligheter!


Ida(Sutten,Idisen):
Min allra bästaste bästa vän är precis vad hon är. En smart och eftertänksam liten Jack Russel Terrier som inte alls liknar någon sådan. Älskar bollar och avskyr hårda ben och godisbitar. Ända gången hon kan tänka sig att äta ett ben är om någon "sölat" ner det innan så det är mjukt och saftigt. Hon är en fin dam och vägrar smutsa ner sig. Envis liten rackare, vet vad hon vill och hennes ögon säger precis vad hon tänker. Hon kan konsten att glo ut en. Hon vägrar äta saker från golvet, i sådana fall måste jag först ta upp det och ge det till henne. Älskar att bada, blir helt tokig när hon ser vatten men duschen vill hon helst vara utan. Hon "pratar" med en med sina konstiga "pip och gnäll-ljud". Hatar när jag skriker för då blir hon orolig och skriker själv till, tex om Oskar och jag bråkar blir hon jätte orolig och försvarar mig. Ingen kan trösta mig så som just hon kan, hon känner alltid när jag är ledsen långt innan jag visar något. Hon kryper nära och "pussar" mig, torkar bort mina tårar. Vill alltid vara nära mig, hon är verkligen min hund. Man måste verkligen vinna hennes kärlek. Hon går inte fram till vem som helst. Ofta sitter hon och slickar rakt ut i luften. Hon föddes utan svans men har en liten svanstipp och skulle man röra vid den hoppar hon till och blir sur. Tycker om att ligga nära, så nära det bara går. Min lilla älskade Ida är som sagt min bästa vän och utan henne vet jag inte vad jag hade gjort<3 Min lilla "sutt" har hon varit ända sedan jag fick reda på att just den lilla vita saken skulle bli min. Det är nu 5½ år sedan! Galet vad tiden går fort.




Teiwaz(Dutten,lillebror):
Min lilla kramgoa kille, min bäbis. En snällare hund får man leta efter. Har aldrig gjort en fluga förnär men han är mycket busig. Vet precis hur han ska charma alla. Viftar med hela kroppen när han blir glad. Älskar alla sorters ben men är inte så intresserad av leksaker utan mest av Ida. Hon är ju roligare att bita på än en leksak. Han är en liten blandis mellan Basset Griffon Vandeén Petit och Parson Jack Russel men liknar en äkta Jackis hehe. Han är inte så smart men vill gärna lära sig och vill alltid vara mig till lags. Älskar mat och är en mästare på att tigga fast han inte får. Han älskar att sitta i soffan och titta ut genom fönstret, det ser ut som om han filosoferar en massa då, ja han ser riktigt klok ut då. Har världens snällaste ögon. Blir jätte olycklig när man ska lämnar honom och ylar en massa ända till man stänger igen dörren. Han kan konsten att gnissla så det skär i öronen. Har riktigt grov "röst" och han låter mycke större än vad han igentligen är. Matte är mycket stolt över hans skall! Han kallas för Dutten för att han går omkring och "duttar" på en hela tiden. Petar liksom på en med nosen. Fastnade direkt för honom när jag såg honom ligga där i lådan med sina syskon eftersom han hade en liten rund prick mitt på pannan och den har han fortfarande kvar. Jag trodde aldrig jag skulle bli lika kär i honom som jag var i Ida men det blev jag. Och jag blir bara kärare och kärare i denna lilla söta, busiga och härliga kille<3




Ja mina hundar är min stora stolthet och mitt största stöd faktist. Ingen kan få mig att må så bra som just dessa två små älskade liv. Jag har älskat dom i från första stund och jag kommer alltid att älska dom mer än mitt eget liv! Detta är vilkorslös kärlek! Hur jag än ser ut och hur jag än är kommer dom ändå alltid att vilja vara vid min sida! Ja, jag får nästan tårar i ögonen när jag skriver detta just för att jag älskar dom så mycket! De som någon gång har fått uppleva kärleken en hund kan ge en vet precis vad jag känner just nu. Sutten och Dutten, mina älskade vovvar, mina värdefullaste pärlor och mina ögonstenar<3

Planer

Jaha, vad händer då nu några dagar framåt? Jo, jag ringde Johannes och undrade vad han skulle göra imorgon(fredag), tänkte han kunde underhålla mig lite och det tyckte han lät som en bra idé. Så imorgon ska vi hitta på något, kanske titta på film med några andra trevliga människor och om det inte blir av så hittar vi säkert något annat roligt!

På lördag blir det utgång med Emelie! Massa gottis! Ska köpa "Tequilla Rose" och lite god öl, kanske någon cider! Någon människa har druckit upp min sprit så jag får väl fylla på förrådet haha..

Söndag ska jag och titta på lägenhet. Mamma ska följa med mig.. Gissar på att hon får köra! haha...

Nä, nu ska jag fixa med räkningarna!

btw har jag pratat med min "Milner-Ellinor" idag! Den jäveln hör ju aldrig av sig men nu gjorde hon det! Längtar till i maj då hon kommer hem från Gotland, då ska vi träffas! På tiden!

sen saknar jag min andra ellinor.......................<3







Volbeat - The Garden's tale

Jag blev helt chockad när jag hörde Volbeat på radion idag! Sen när spelas det bra musik på radion? Så på jobbet, när jag städade köket, skruvade jag upp volymen på radion och dansa runder. Alla de gamla blev helt till sig! haha! Man får väl liva upp stämningen lite! Jag bjuder på mig själv!


Pocahontas

Haha, jag kommer ihåg när jag var liten och lekte att jag var indian, då skulle jag alltid heta Pocahontas haha..
Min dröm var att få bli indian när jag blev stor, även innan just denna filmen kom ut.. men jag har inte blivit det än..hehe



Sjung Sebastian! Havet e djupt!

Länge leve Disney! Men de ska vara de gamla disneyfilmerna! Inte dagens utan de från 90-talet...









söttsött


Skapa lite rytm=P



me love<3

Kärleken har landat i Thailand!




When I first saw you
I saw love
And the first time you touched me
I felt love
And efter all this time
you're still the one I love<3

Försovning

Usch ingen bra start på dagen. Sov jätte dåligt inatt säkert p.g.a att Oskar inte är hemma. Därför var jag jätte trött när klockan ringde klockan 05:45. Satte mig upp på sängen men gick inte upp ordentligt utan la mig ner en stund till och tänkte att jag bara skulle blunda liten stund. Jo visst, klockan 06:40 vaknar jag med ett ryck och kollar på kockan i panik! Fan jag börjar klockan 07:00 och då ska jag vara ombytt och färdig. Hoppar i kläderna och snabbt ut med vovvarna. Ingen ordentlig kissrunda precis utan bara ut på gräsmattan och sen in igen. Fan, vad man har dåligt samvete nu för det. Får gå en lång runda sen när jag slutar.

Iaf så fick jag ju ta bilen för at6t komma nått sånär i tid och jag körde som en galning till jobbet. Körde in på parkeringen och ställde mig säkert helt snett men det är det ju fler som gör trotts att dom kommer typ 20 minuter tidigare än vad de behöver.. hm.

Klockan 07:10 är jag färdig och sätter min ner på soffan tillsammans med min kolleger och dom bara skrattar åt mig hehe.. jag var ju helt yrvaken!


Jaja, ska föresten och kolla på lägenhet.. fick erbjudandet igår så det ska bli spännande.. står som tredje i kö... får se vad som händer.. Tur att Oskar litar på mig eftersom han inte kan följa med hehe..

Jaja, tillbaka till arbetet..

puss

Ozzy Osbourne - Here for you

Min och Oskars låt<3




You're my religion, you're my reason to live 
You are the heaven in my hell
We've been together for a long long time
And I just can't live without you

No matter what you do, I'm here for you

he's a beautiful disaster

Nu har jag lämnat Oskar i Malmö vid tåget. Fick värsta kyssen av honom och vi bytade även våra halstabletter haha.. Känns inte så mycket just nu men jag kommer nog sakna honom inatt.

Blev helt varm i hjärtat när jag kom hem och såg en lapp han skrivit till mig:

"Vi ses om 2 veckor
Älskar dig över allt annat!
Din Oskar:)"

Underbara sötaste Oskar!<3 Hur jävla förbannad jag än kan bli på honom så älskar jag honom så otroligt mycke! Han och hundarna är ju min egna lilla familj och jag är jävligt stolt över att jag har dom! Min älskade sambo, jag älskar dig hur du än är och var du än är<3



Du och jag Oskar, alltid<3

Lista hehe

Hur många nycklar har du i din nyckelknippa?
Tre

Tycker du om att kramas?
Älskar det<3

Vad har du i din handväska just nu?

Plånboken, Kalender, cigg, tändare, läppsyl, tamponger och massa papperslappar..
När är du lycklig?
När jag busar med hundarna och när jag ligger i Oskars famn. När jag är tillsammans med min familj.

Vad använder du just nu för jacka?

Min rätt fula men ack så sköna svart vinter jacka
Vad använder du just nu för skor?
Oftast mina sneakers och på jobb har jag mina svarta "jesussandaler"

Vilka länder har du besökt i år?

I år har jag bara varit i Stockholm och det är ju nästan som utlandet. Hehe..  men jag ska till Rhodos i maj!
När flög du senast?
Oj, alldeles för länge sedan..

Äter du frukost dagligen?

Beror på om jag jobbar eller inte..
Tycker du att familjen är viktig?
Det viktigaste i livet är familjen!

Senaste låten du lyssnade på?

Pantera - Cemetery Gates
Gillar du att bada?
älskar!

Vad är det bästa du vet?

Ja det var en svår fråga. Finns så mycket att välja på.
Vad är det värsta du vet?
Lögner och ångest

Var växte du upp?

Hörby
Dina favoritskor?
Mina vita sneakers

Piercing i näsan eller i tungan?

Jag har i tungan men vill ha i näsan också så jag säger båda..
Skämtar du ofta?
Japp, skämtarnas drottning..
När gick du upp idag?
klockan kvart över 6
Har du fått ditt hjärta krossat?
Ja

Vad heter din morfar?

Mats Andersson
Vad köpte du sist?
Present till arbetskamrat

Nämn någon som gjorde dig glad igår?

Oskar. Han hade städat!!!
Parfym du använder?
Escada Moon Sparkle för det mesta..ibland Ralph Lauren rocks
Vet du hur man fyller på olja till bilen?
nått så när.. jag vet vart man ska kolla om man har olja iaf.

Har du fått parkeringsböter?

Nix
Vilket är ditt favoritchoklad?
Lindt med någon god fyllning i..
Har du kysst någon av samma kön?
Nej

Varför bloggar du?

För att det är kul.
Vem fick du senast sms från?
från mamma..

Favoritkomiker?

Robert Gustavsson, Johan Glans är också bra! Gösta Ekman kan också vara rolig han haha..
När åt du ute senast, och vad åt du då?
Det var på Max när vi var på väg hem från Stockholm. Då åt jag en kycklingburgare.

Hur var du som tonåring?

Hemsk och osäker..
Är du en bitch?
Ibland kanske.. men aldrig utan anledning..

När grät du senast?

Gråter mest inombords men  senast jag fick tårar i ögonen var i söndags.
Vilka personer beundrar du?
Mamma och mormor. Pappa när han är snäll haha

Tycker du om någon?

Jätte många. Oskar, familjen, vännerna, hundarna och släkten..
Hur många barn vill du ha?
Två 

Brukar du hålla dina nyårslöften?

Nix
Hur många speglar finns det i det rummet du är nu?
inga

Vad har du för planer till helgen?

Partyparty med Emelie K
Längtar du tills din nästa födelsedag?
Har inte börjat tänka på den.

Vem ligger på plats 37 i din telefonbok i mobilen?

Johanna Oddmo<3
När sjöng du senast?
Juni, juli augusti med Gyllene Tider.


Den 25 februari

Då är det onsdag men jag tycker det känns som tisdag! Känns som om det är evigheter fram till fredag och helg! Ut och festa med Emelie och några av hennes vänner på lördag kanske.. hoppas=)

Idag åker Oskar till Thailand! Ska köra honom in till malmö ikväll så han kan ta tåget över till Danmark för att sedan ta flyget till det där varma landet.. 2 veckors semester blir det.. både för han och mig!

Kan det inta vara lika bra väder idag som det var igår. Fick vårkänslor när jag var ute igår. Vill ha det nu med!

Jaja, idag händer det inte så mycket mer.. kollat lite på resor och sådant.. jag ska ju åka med mormor men skulle gärna vilja resa en gång till i sommar med en vän, typ dig Ellinor<3 hehe

Jaja, har inte så mycket mer att skriva faktist..

pusspuss

Paramore - Decode

Tycker om denna...


Klart jag kommer sakna honom..

Haha, har fått lite kommentarer från vänner och bekanta om jag inte kommer sakna Oskar nu när han ska till Thailand för jag har väl svarat lite såhär: "SKÖÖÖÖÖNT" och visst tycker jag det ska vara skönt men jag kommer ju ändå sakna honom. Jag menar som nu innan när jag låg och vilade eftersom jag var så trött efter besöket i eslöv och han kom och låg och höll om mig. Sådana saker kommer jag sakna eller som jag skämta med Emelie igår att på lördag när vi ska festa kommer jag inte ha någon att hångla med och då kommer jag sakna honom! haha.. Men det är skönt att ha liten egen tid. Han är ju alltid hemma eftersom han inte har jobb så man får ju aldrig den där stunden för sig själv som iaf jag kan behöva lite då och då.

Men klart jag kommer sakna min man! Min älskade Oskar! Hans närhet och ömhet! Men jag är inte handikappad utan honom! haha... Och jag valde ju faktist att inte följa med..

I just can't take the pain

If I close my eyes forever
Will it all remain unchanged?
If I close my eyes forever
Would it all remain the same?


Tisdagen den 24 februari

Har precis kommit hem från Eslöv och min behandlare. Det gick väl okej. Berättade om mina senaste depp-dagar och vad det handlade om.. hon förstod, men jag måste utmana mig själv och det förstår ju jag också.. Ibland känns det som om jag bara vill gå tillbaka till det gamla och vara "lycklig" och "trygg" igen.. visst jag var inte riktigt lycklig men jag kände en viss lycka då när jag såg hur vågen visade mindre och mindre..  fan, vad jag hatar min kropp...den är äcklig och obehaglig..


I want to close my eyes forever...


Imorgon åker Oskar  till Thailand och det känns faktist okej. Två veckor går fort och faktist kan det vara skönt med lite egen tid.. jag och vovvisarna hehe..


Har kollat vidare på det här med min utbildning och mamma peppade mig igår och tyckte verkligen att jag skulle hoppa på det här.. för jag vill ju faktist testa om detta är något för mig.. hon var helt övetygad att jag skulle kunna klara av det och att jag skulle passa som det..


Igår efter mötet stack jag bort till pappas firma och pappa såg direkt på mig att något var fel.. det kändes så skönt att han lyssnade och såg mig.. hade det inte varit för att killen som jobbar hos pappa hade kommit in hade jag storbölat.. älskar min pappi!

Nä, nu ska jag lyssna på musik och drömma mig bort mot bättre tider...


Lita Ford - Lisa


Lita Ford & Ozzy Osbourne - Close My Eyes Forever

Har inte Lita underbar röst? Ge mig!!! Och Ozzy är ju bara bäst!



Poison - Every rose has it's thorn

Lite vacker musik får det bli här i bloggen ikväll för jag har alldeles för djupa känslor inom mig just nu.. dom går inte att beskriva med ord.. och jag tror faktist det är svårt att svårt att förstå mig just nu. Det ända jag kan säga är att jag är så rädd inombords och jag känner mig så ensam i mina känslor.. men musik är ju för min egen del, den bästa terapin som finns! Kanske är det bättre imorgon..


Så lyssna och njut!



Skid Row - I remember you

So nice<3



3 doors down - Let me be myself




That's all i've ever wanted from this world
Is to let me be me

spegel spegel på väggen där..

Jag känner mig konstig.. ledsen på något vis.. helt lost inombords känns det som.. varför kämpa liksom när inget någonsin blir bra.. jag kommer aldrig kunna se mig i spegeln och se något annat än ett äckligt missfoster..



Citat!

På tiden att här kommer ett litet hundcitat här i bloggen med tanke på att det var ett bra tag sedan jag la upp ett. Så här kommer ett:

"En hund är totalt förvissad om att hans ägare är den smartaste, snällaste och skickligaste i hela världen."

Peter Gray. (f.1928)




Måndagen den 23 februari

Ojojoj vad jag är trött idag. Sovit gott inatt men känner mig ändå inte utvilad. Jaja, jag blir väl snart pigg..

Nu är både Teiwaz och Ida hemma igen och det känns härligt. Teiwaz blev så glad igår när jag hämtade honom. Han hade varit jätte duktig hos Christina så hon ville gärna ha han fler gånger.

Jobbade i stort sett hela dagen igår. Hade en man som dog igår på avdelningen vilket är sorgligt men ändå skönt för honom. Det är nog något man aldrig vänjer sig vid i detta yrket, att ta farväl av någon som dött. Tur är väl det för då kan man ju inte vara mänsklig.
Men nu får han vila i frid och jag vet att han har det bra, utan smärta och lidande.. Ung och frisk igen..


Idag är det möte på jobbet annars händer det inte mycke.. fram till mötet ska jag bara ta det lugnt.. ska sätta mig vid tv:n och titta på "Ebba och Didrik" hehe...


Ni får ha det så bra..pusspuss

I'm back and I can die happy!

Ja, nu är man tillbaka i Skåneland igen! Ärligt talat vet jag inte riktigt vart jag ska börja. Men jag kanske ska börja ifrån början!

Ja, klockan 6 på morgonen ringde klockan i fredes och jag steg upp och duschade och gjorde mig iordning. Packade ut sakerna i bilen och försökte sedan få liv i Oskar! Sege jävel haha! Väl i bilen sattes musiken igång, AC/DC på hög nivå! Vi var äntligen på väg!

Resan gick bra och vi hade roligt hela vägen faktist! Massa prat och härlig musik och så klart lite raster så man kunde sträcka på benen. Vi hittade ut till Nacka där Oskars pappa bor och vi åt jätte god middag och hade det jätte trevligt! Klockan halv 8 körde Sten (Oskars pappas) oss till Globen. Vi missade förbandet eftersom vi hade haft det så trevligt men det gjorde inget för vi var ju där för att se mitt älskade AC/DC! Klockan 8, halv 9 släcks ljusen och mitt hjärta slår dubbel slag och tårarna är nära så lycklig jag är. Dom står på scenen och drar igång och spelar och jag skriker. Antagligen hörde man säkert mig över hela globen eftersom publiken var rätt trist! Men jag och Oskar stuttsade, skrek, sjöng med och rockade med under hela konserten! Under Angus solo fick jag gåshud! Han sprang runder precis som alltid, ålade runt på golvet och jag var så lycklig över att äntligen få se min största idol! Bandet jag rockade runt till redan i mammas mage!

Angus strippade ju så klart till "The Jack" och jag skrek och önskade att Oskar också hade sådana kalsonger som Angus hade på sig! Min favorit var "Whole lotta Rosie" då en frodig ballongkvinna grenslar det stora lokomotivet på scenen och riffet var ju så bra!

Till "T.N.T", "Highway to hell" och "Dirty deeds done dirt cheap" är publiken med ordentligt! Och så klart avslutas konserten med "For those about to rock(we salute you)"! Stora kanoner smälls av och jag är i himmelriket! Vill inte att konserten ska ta slut!

Lyckligt köper jag en t-shirt när konserten är slut och ringer mamma och pappa och skriker: "Nu kan jag dö lyckligt.."


Sten hämtade oss och jag var jätte trött och vi somnade rätt så med det samma när vi la oss i sängen. Vi sov gott och lyckligt och antagligen drömde både jag och Oskar om konserten!

Igår vaknade jag och insåg att jag faktist hade sett mitt älskade rockband och Oskar och jag låg och snackade ett bra tag om konserten innan vi gck ner till ett dukat frukostbord. Satt och pratade med Sten och Eva i säkert 2½ timme innan vi gjorde oss i ordning och stack iväg på en liten utflykt. Så vackert det är i Nacka! Skulle faktist kunna tänka mig att flytta upp dit. Vill inte bo inne i Stockholm men utanför. Helst i Roslagen faktist! Där är super vackert och jätte trevliga människor! Fast jag älskar mitt Skåneland så skulle det vara trevligt att testa på något annat..


Resan hem påbörjades vid halv 4 men vi var inte hemma för än vid 12 tiden eftersom det var ett sådant snökaos.. men det gick bra till slut. Vi kom ju fram till slut!

Idag är det jobb som väntar men det gör inget alls! Ida ska med på jobbet och efter det så ska jag hämta Teiwaz!

Jaja, idag ska syster yster se AC/DC och hon kommer säkert vara lika lycklig som jag är nu när hon sett dom!


Som jag sa: "NU KAN JAG DÖ LYCKLIGT, JAG HAR SETT AC/DC!!!!<3




Oskar och jag innan konserten:




Jag efter konerten, trött men lycklig:





Ja, det var lite om en av mina bästa dagar i mitt liv.. Jag är som sagt mycke lycklig, svårt att beskriva lyckan jag känner med ord.. men skit samma! Nu ska jag gå och duscha... ha de

AC/DC - Money Talks

I love it<3



Imorgon vid denna tiden..

står jag förmodligen och hoppar till någon AC/DC låt! Gud vad jag längtar<3


Jobbade idag till klockan 21:00 och det gick super bra.. och nu har jag precis kollat färdigt på den där "filmdokumentären" om Knutby! Helt sjukt är det! Visst är sex härligt men att man skulle driva ut djävulen med hjälp av det är ju bara så jäkla sjukt att tro.. Så jäkla hemskt är det! Stackars barn som är med i denna församling.. det är dom jag tänker mest på..


Usch det känns så tomt nu i lägenheten när inte vovvarna är hemma. Min "Sutt" och min "Dutt"<3


Nä, nu ska jag börja tänka på att gå och lägga mig.. ska ju upp tidigt för att köra mot huvudstaden..hoppas det är fint på vägarna i morgon.. tycker det kan sluta snöa nu..


Antagligen kommer ni inte höra något från mig förän på lördag och då är det en lycklig Désirée som sitter och skriver för då har jag ju sett AC/DC! Wii...

god natt på er alla! Önska mig lycka till på vägarna imorgon<3

Dåligt samvete

Igår lämnade jag ju kvar Ida hos mamma och pappa vilket har gätt mig dåligt samvete.. Minuterna innan vi skulle köra kände jag mig som världens sämsta matte. Ida gick efter mig hela tiden eftersom hon kände att något var på "g". Min lilla söta vovve. Och nu idag ska jag lämna Teiwaz hos Christina och det känns också hemskt. Första gången han både ska vara utan mig, Oskar och Ida. Men "Dutten" klarar nog det fint.

Teiwaz sitter just nu i sin bur och käkar ett ben med choklad i. Mums.. han har även fått en ny fäll som han verkar älska!

Gud vad jag älskar mina vovvar!


Klockan 15:00 börjar jobba och innan dess ska jag lämna Teiwaz, tanka inför resan upp till huvudstaden och ta fram det jag ska ha med mig.. Än så länge är det lugnt och skulle jag inte hinna packa så kan jag ju göra det ikväll när jag kommer hem.. men jag vill i säng rätt tidigt eftersom vi ska upp tidigt och köra så fort som möjligt så man slipper stressa..

Vi ska ju först köra och ställa bilen hos Oskars pappa sen ta bussen in till stan och globen där AC/DC väntar!

wiiioooowiiioooowwiiiiioooo...

Älskar min familj

Ikväll var vi ju på kalas eftersom syster yster fyller år. Jag måste bara säga att jag är så fruktansvärt glad över att jag har min underbara, dock knäppa släkt!


Sofie blev glad för halsbandet vi köpt till henne. Satt och tittade på henne en stund nu i kväll. Gud vad söt hon har blivit. Visst har hon alltid varit söt som i gullig men nu har hon blivit söt på ett helt annat sätt.. Hon är helt perfekt. Perfekt kropp och perfekt sinne. Så snäll och så go.. älskar henne.. tänk att jag har fått en sådan söt liten syster som jag kan bry mig om.. Min bror har också blivit en riktig snygging! Undrar varför inte jag har fått snygg-generna.. men jag älskar mina syskon!<3

Och mina föräldrar är helt underbara! Mamma finns alltid där och lyssnar och förstår så gott hon kan och pappa han är underbar för att han är just min pappa! Som jag skrev längst upp: JAG ÄLSKAR MIN FAMILJ!<3



Gjorde ett Quiz på facebook och detta kom fram:

Lovely Lady
You are lovely and caring. You help others and spread out a lot of sympathy. Your life aim maybe is to serve the people. But your weakness is that you forget about yourself, your own needs. All your time is hold back for your friends and family. You are always there for people in trouble. Ready for any emergency. You make a lot of sacrifices just to be a good human. But every woman has her needs, her longings and a destiny. Don't loose yourself in work or curing other people's souls. You will have your own problems in your life. Another problem is that you don't say your opinion when it's right and important to say it. People trample onto your soul if you are always so kind and lovely and helpful. They will play on you. Though you should try to relax more and enjoy your life, you should not loose the gift that was given to you to help others . Not everyone is created this way... You are uniqe and rare!






Oj, det stämmer ju..eller?

Favoritlåt

Mother Earth är en av mina favoritlåter med Within Temptation! Rätt lätt att räkna ut varför jag just fastnat för Within Temptation. De sjunger ju om det jag tror på..






Birds and butterflies
Rivers and mountains she creates
But you'll never know
The next move she'll make
You can try
But it is useless to ask why
Cannot control her
She goes her own way

She rules until the end of time
She gives and she takes
She rules until the end of time
She goes her way

With every breath
And all the choices that we make
We are only passing through on her way
I find my strength
Believing that your soul lives on
Until the end of time
I'll carry it with me

She rules until the end of time
She gives and she takes
She rules until the end of time
She goes her way

Once you will know my dear
You don't have to fear
A new beginning always starts at the end
Once you will know my dear
You don't have to fear
Until the end of time
Until the end of time
Until the end of time
She goes her way

She rules until the end of time
She gives and she takes
She rules until the end of time
until the end of time
until the end of time

She goes her way


Within Temptation

Av någon anledning så visste Emelie att jag just nu var sugen på att lyssna på Within Temptation och därför skickade hon en super vacker låt till mig med just dom. Har alla deras skivor och jag älskar verkligen deras musik. Tyvärr är det lite rörigt just nu bland musiken här hemma..





Emelie har väl en del känslor kopplade till denna låten precis som jag har.. kanske inte exakt samma känslor men ändå känslor som kan få en att gråta stora krokodiltårar.. precis sådana som jag just nu kämpar för att inte få..

Vad händer då idag?

Snart ska jag gå och duscha för att sedan sticka bort till pappas firma och städa ett tag.. sen ska jag in på banken och föra över lite pengar ifrån mitt sparkonto in på mitt andra konto.. typiskt att man ska behöva ta från sina besparingar när det inte är ens eget fel att det är ont om pengar.. nä, nog om tjat om pengar för det gör mig bara jävligt mer förbannad än vad jag redan är..


Som ni kanske märker har jag vaknat på fel sida idag men så blir det när man är tvungen att ta tabletter för att kunna somna..


Fan, jag försökte verkligen prata igår.. men de orden kunde jag lika gärna ha stoppat upp i röven!


Kommer detta påverka mitt löfte till mig själv? Löftet om att bli lycklig? 
Just nu känns det så.....


Skönt att åka hem till familjen ikväll och fira Sofie så man kommer på andra tankar..


Vad jag behöver nu är någon som verkligen bryr sig och lyssnar och inte tar vart ända fucking ord jag säger fel!!!


Fuck of and die för det är precis vad jag vill göra nu..

Grattis!

Idag fyller min söta syster 14 år! Hade ingen ny bild på henne eftersom Oskar lyckades fixa bort dom så här kommer en bild som nästan är 2 år gammal med mig och min sötaste och ändaste syster! I love you<3





Fan vad jag saknar mitt långa hår.. mennu r det på väg ut i alla fall.. så jag kan gömma mitg bakom m itt vackra hår..

Rätt roligt!


Hold me

Jag var aldrig på friskis och svettis.. inte för att jag inte vågade utan för att det hände något precis innan som blev så otroligt fel.. synd att jag alltid ska lyckas sabba allt..


Så just nu skulle jag bara vilja gråta och jag skulle vilja göra det i en varm och trygg famn.. men just nu finns ingen sådan i min närhet.. ibland undrar jag om det verkligen finns någon som verkligen förstår mig.. vill förstå mig.. Just nu önskar jag att jag var en liten flicka på fem år utan sådana här problem.. en liten flicka igen som när som helst kunnat krypa upp i mammas eller pappas famn och bli tröstad.. varje gång jag vaknar upp mitt i en mardröm önskar jag att jag kunde gå ner till mamma och pappa och få lov att sova i deras säng precis som en liten flicka.. precis så liten flicka som just nu sitter inom mig och gråter.. Jag önskar alla mina tankar bara kunde försvinna..

Önskar jag kunde luta mig mot en vän just nu.. men just nu är jag ensam.. ingen vän vid min sida just nu.. aldrig..



Härlig dag!

Har precis kommit in från en lång runda med hundarna. Mysigt men kallt. Iskall om kinderna men det känns ändå så himla bra.

Idag ar vi ju varit i Eslöv en tur. Gick jätte bra hos sjukgymnasten! Fick bra tips som vanligt och den gående övningen vi håller på med just nu gick jätte bra idag. Kunde fokusera hela tiden på vad jag skulle göra!

Sen svängde vi in om Höör en runda för att snacka om min tatuering! Mycket trevligt.. längtar..

Jaja, nu ska jag krypa ner under täcket med Oskar och värma mig!

pusspuss

Ny dag och nya tag, nya utmaningar

Gud vad härligt väder. Det får bli en underbar runda med hundarna sen tycker jag. Får se om jag hinner detta innan jag ska till eslöv och sjukgymnasten. Efter det ska jag nog köra in om Höör och fixa en grej, hoppas dom har öppet..

Ikväll ska jag på friskis och svettis.. känns rätt nervöst med tanke på att det är över 1 år sedan jag var på ett sådant pass.. Har inte varit där sedan jag fick den där ångestattacken mitt under ett pass.. kommer så väl ihåg känslan jag fick då.. Kändes som om salen blev allt mindre och mindre och som om alla tittade på mig och dömde mig och jag fick knappt luft.. med tårar i ögonen lämnade jag salen mitt i passet och cyklade hem med andan i halsen och bara slängde mig i sängen och grät..

Men nu ska jag dit igen och jag ser fram emot det även om jag är nervös.. ska ta upp det med sjukgymnasten idag.. hon kanske kan ge mig lite tips..

Gud det är AC/DC på fredag!!!!! Jag fattar det inte! Jag ska se min Angus!








Tänkvärt

When the power of love
overcomes the love of power
the world will know peace
- Jimi Hendrix





Musik som berör mig!

Älskar sådan här typ av musik. Den liksom berör mig på ett sätt som inte går beskriva. Jag känner mig liksom närmare mitt inre, mitt andliga jag. Närmre tryggheten och kärleken! Använder sådan här musik för att finna ro och även när jag vill söka mig längre bort ditt ingen annan kan följa mig. När jag ber och dyrkar och utför mina "ritualer", när jag vill vara nära det jag tror på, hedra andar och gudar..
















Lite låtar ifrån ett av mina favorit skivor "Celtic Circle"! Försök hitta en skiva som kan ge dig så mycket olika känslor..

Ge mig!!!!

Gud vad jag saknar en spinnande katt vid min sida! Älskar katter! Precis som med hundar har jag växt upp med katt och därför så känns det så trist att inte ha någon längre.. eller ju jag har ju mina vackra kisar hemma hos mamma och pappa men nu får jag ju inte gosa med dom var dag längre! För hur härligt är det inte att liggar på ryg med en katt spinnandes på sin mage och känna dess mjuka underbara päls under sina fingertoppar?




Snälla Oskar?<3

Det är ju Shelly Classon!

För ett par år sedan när Kelly Clarkson var rätt ny som artist så var hela vår familj ute och åkte bil, kommer inte ihåg vart vi skulle men en sak har fastnat. Min lillasyster var väl 9-10 år och på radion spelades en låt med just Kelly och Sofie hon utbrister överlyckligt: "Det är ju Shelly Classon!" Som vi alla skratta åt lilla söta Sofie och detta har fått följa med Sofie ända sedan dess..

Har alltid älskat hennes låtar men tyvärr har dom flesta av låtarna tjatas ut på radio precis som all musik nu för tiden men det är väl något man aldrig kommer ifrån. I alla fall har hon ju kommit ut med en ny singel nu för ett tag sedan och den är ju så klart jätte bra! Här är den:

Kelly Clarkson - My life would suck without you!




Fight!

Bajstrött är precis vad trött jag är.. hjälpte inte ens med en härlig dusch utan det känns fortfarande som om jag skulle kunna somna direkt om jag hade slutit mina ögon. Sov typ 4 timmar inatt eftersom jag först och främst låg och funderade över en massa saker plus att jag sedan stördes av Oskar stup i kvarten av att han höll på och puta mig och sancka en massa skit inatt.. jag blev till slut så galen på honom att jag nästan grät.. så i morse när klockan ringde klockan 6 kände jag bara för att dra täcket över huvudet och skrika!

Men jag gick till jobbet och det gick bra. Första dagen min elev var på avdelningen j och det gick super bra faktist.. positivt där iaf.. Träffade även på chefen som precis kommit hem från Thailand och gissa om jag blev avundsjuk på hennes härliga "bränna".. hon såg så fräsh ut! Själv går man här med taskig hy och blek som en fis.. fuck of and die!

Horoskopet har stämt till en viss del än så länge.. vi får se vad som händer resten av denna dag..

Psyket är väl inte det bästa idag.. tröstätning i huvudet hela tiden men jag har ju lovat mig själv att jag ska bli bra.. LYCKLIG! Så fan heller att jag ger upp för "demonerna" idag!



Utmaning

Jag har blivit utmannad av kusin Emelie!

*Gå in i mappen "mina bilder"

*Gå till den sjätte mappen & välj den sjätte bilden i den aktuella mappen

*Lägg upp bilden på bloggen & skriv något om bilden

*Utmana sex personer & tala om för dem att de är utmanade.

Ni som är utmanade är: Emelie Kronbeck, Johanna Oddmo, Cornelia, Mia, Jonna och Hanna




Horoskop

Jaha vi får se om mitt horoskop stämmer idag! Vill du kolla ditt horoskop gå in här.

 
Tur
Antag en utmaning - ansträng dig lite extra. Du kan räkna med att vara lyckosam i vad du ger dig in på.
Hälsa
God hälsa kommer inte bara av en god kosthållning utan motion är också en viktig del. Försök att planera in några motionspass den närmaste tiden.
Ekonomi
Allt traskar på i sin jämna lunk. Det händer egentligen ingenting när det gäller din ekonomi. Både inkomster och utgifter ligger stilla.
Arbete
Vissa förändringar väntar. Hoppas inte på för mycket och överskatta inte din förmåga.
Kärlek
En viss person i din närhet kan idag komma att få stor betydelse för dig när det gäller kärlek och romantik.
Relationer
För din del ser dagen lovande ut. Du träffar intressanta människor om du går ut och roar dig.







Härliga bilder!

Jag är på toppen humör! Även om jag är trött och känner mig sleten så är jag glad! Lägger upp lite bilder, en liten bilduppdatering kan man väl kalla det!


Tripp, Trapp, Trull! (Bindi, Teiwaz och Ida<3)




Oskars vackra hår försvinner:



Vem gör fulast min?:




Teiwaz myser:




Härlig vinterdag:




Mysig kväll på fredagen den trettonde!:




Han och Hon:




Och detta var allt från mig denna dagen! Adjos




Sunday bloody sunday=)

Då var det söndag och snart är det en ny vecka. Är hemma på timmar nu, jobbade 7-12 och nu är jag ledig fram till 4. Då är det dax att vara tillbaka på jobbet igen. Men det är okej, synd bara att det inte är lika fint väder idag som det var igår. Det är så disigt och trist idag. Igår nr man jobbade hela eftermiddagen och kvällen så skulle det självklart vara vackert väder.. Tur jag fick lite sol i fredes när jag var ledig.

Igårkväll när jag jobbat färdigtt körde jag bort och köpte lite godishjärtan till Oskar. Även om jag inte bryr mig om alla hjärtans dag så tyckte jag han kunde få lite hjärtan. Han är ju trotts allt mitt hjärta. När jag sen kom hem mös vi framför tv:n en stund men sen ringde telefonen och det var Johannes som var arg och nog lite ledsen som ringde. Så jag lugnade ner honom och vi snackade ett bra tag. Sen var det ju dax att sova för min del eftersom jag skulle upp som idag tidigt. När jag låg där i en varma goa sängen ringer min telefon igen och då är det en söt liten röst i luren som säger: "Kan du hämta mig i Osbyholm!" Och snäll som jag är sätter jag mig i bilen och kör mot Osbyholm för att hämta min kära kusin! Hon är ju trotts allt storasystern jag aldrig fick<3


Ja, så det blev inte så mycket sömn för min del inatt men jag är ändå rätt pigg.. Får se nu vad man ska hitta på nu dessa fyra timmar då man är ledig. Mysa med älskling kanske<3 vi får se..


Imorgon börjar min elev och jag är faktist riktigt nervös inför det. Det är ju min första elev så det känns lite i magen. Men idag har jag fixat med hennes schema och kollat så hon får tillräckligt med timmar under dessa 4 veckor hon ska vara hos oss på Vårsonaten. Jaja, det ska bli spännande och jag tror faktist att det kommer till att gå bra. Jag menar det var ju bara något år sedan jag själv var elev så jag kommer ju ihåg hur det var och hur jag ville att min handledare skulle vara. Tur är att under alla mina praktiker har jag haft super bra handledare, bland annat då Eva som jag idag jobbar med. Hon jag köpte min älskade Teiwaz av<3 tycker väldigt mycke om henne och trotts att hon är så pass många år äldre än mig så är hon en av mina bästa vänner.

Jaja, nu räcker det för lilla mig.. nu ska jag pussa på Oskar och busa med vovvisarna<3

puss

Oh Susie - Secret Service

Jag har haft denna låten i huvudet hela dagen! Den var med i filmen jag såg igår, "I taket lyser stjärnorna". Blev så glad när jag hörde den. Det är liksom en sådan där låt man har hört många gånger men mellan gångerna så glömmer man bort den. Men jag gillar den skarpt.. <3



Slicka mina sår

Det är vad jag borde göra nu.. Jag borde ta hand om mig själv.. just nu låter jag mig bara förfalla och jag måste ta tag i mig själv och jag måste bli bra.. Nu när det är lite jobbigt mellan mig och Oskar har jag gått ner mig totalt.. Tröstäter och vill inte göra något alls.. Det där med tröstätandet gör mig ångestfylld för jag gör mig inte av med allt längre.. jag försöker låta bli det men det är verkligen en kamp att motstå vad mina "demoner" tycker jag ska göra.. med andra ord har jag gått upp massor i vikt.. eller det är så jag känner... jag har ingen våg eftersom den slängde jag och mamma ut så jag inte skulle stå på den stup i kvarten.. men jag känner ju på mina kläder att allt sitter tightare än förr.. bajs! Ångest på hög nivå! Men nu måste jag verkligen ta tag i det här.. Måste försöka hitta energi så jag kan ta mig ur det här.. Jag måste bli bra! Jag måste ta mig ur det här! Jag måste bli Désirée igen!

Ja, jag ska klara det här.. jag ska göra mig av med mina demoner..


JAG SKA BLI LYCKLIG!



Saknar dig min bästa vän<3

Tänker mycket på dig!




Alla hjärtans dag

<3


Igår stack jag och Oskar och hundarna iväg till Nunnäs och gick en underbar runda där bland kullarna. Hade Teiwaz lös nästan hela tiden och han var jätte duktig. Kom när vi kallade på honom och han var så lycklig hela tiden. Ida pulsa runder där i snön och hade sitt täcke på sig så hon blev inte så kall. Det är så kul att dom båda tycker om snön och leker som galningar i den.


När vi kom hem bytte vi om och stack sedan till Kristianstad där vi gick på Kina resturang och åt buffé. Mycket smaskigt och gud vad mätta vi blev. Sen så gick på bio och såg "I taket lyser stjärnorna" och den var faktist bra, söt liksom. Påminnde mycke om hur det var när man gick på högstadiet. Tyvärr så var det ju mest bara massa fjortisar som såg den och av någon anledning satt dom och fnissa typ hela tiden. Till och med när det var sorgligt och man nästan själv fick tårar i ögonen. Oskar och jag frågade varandra om vi missat något eftersom dom fnissade hela tiden, antagligen måste vi ha gjort det..
Jaja, filmen var bra och det var jätte mysigt att sitta och mysa med Oskar där.


När vi kom hem tittade jag på en film till och Oskar satt vi datan. Jag kände mig väldigt konstig och ledsen. Till slut gick jag bort och satte mig i Oskars knä och bara grät. Första gången på länge som jag verkligen "släpper" in honom. Och han lugnade ner mig precis så som han gjorde förr och det kändes så bra.. Jag vill bara inte att det ska vara så spänt mellan oss och jag vill ju verkligen att allt ska funka mellan oss.. Jag vill ju leva med honom.. Så jag grät ut allt jag känt u under en tid och det blev liksom en sådan lättnad. Och att få höra att han verkligen älskar mig och vill vara med mig kändes så skönt.. Jag älskar dig Oskar<3


Idag blir det jobb, börjar nu klockan 12 och sen slutar jag 21.. Känns lite trist att gå till jobbet när det är så fint väder ute. När väl solen tittar fram ska man till jobbet..typiskt!


Hjärtekramar på er<3

Fredagen den 13:de

Jaha, då får vi se om det inträffar några olyckor idag. Det gör det säkert eftersom det är fredag och många ska ut och festa. Denna fredagen är precis som alla andra fredagar, det är lätt att det händer olyckor. Alla vill hem snabbt från jobbet och kör därför som idioter. Folk ska ut och festa och med alkolhol brukar det även komma olyckor. Alltså är det inget konstigt med just denna fredagen, det råkar bara vara den 13:de..


Jaja, igår var jag hos sjukgymnasten och det gick super bra.. efter det köpte jag lite kläder på rea. Härligt med ett par byxor för 100 kronor hehe.. Mormor handla även ett par "danseskor" så nu kan hon dansa hejvillt på jägers nästa gång.


Fick sedan ont i huvudet och mådde lite illa, migrän.. Så jag la mig för att sova bort det och det gick rätt bra.. bara det att jag sov hela eftermiddagen.. lite trist..


Jag är inte riktigt bra i kroppen.. det märks för att när allt inte står rätt till i min kropp får jag alltid en massa finnar tyvärr.. jag känner mig så hängig liksom men är ändå inte sjuk..


Jaja, ikväll ska jag och Oskar på bio.. Jag vill se antingen "Australia" eller "Benjamin Buttons otroliga liv". Vill också se "I taket lyser stjärnorna" fast den är nog inte Oskar så intresserad av.. vi får se vad det blir..




Vi får se vad som händer idag.. härligt väder iaf!

sömnpiller är bra att ha

Nu sitter jag här tidigt på morgonen och väntar på att mormor ska hämta mig. Hon ska köra mig till eslöv, ska till sjukgymnasten. Ska bli härligt att säga till henne att den senaste övningen har verkligen funkat. Den har varit lätt att göra, man har liksom inte glömt bort den.

Men jag är trött, har drömt en massa konstiga saker inatt. Får kanske börja ta mina sömntabletter igen så jag kan sova ordentligt..Ska testa det ikväll.. Hade varit skönt att vakna och vara utvilad.

Jag missade vem som vann top model igår.. får ta reda på det nu.. adjös


äkta kärlek<3

AC/DC - Hells Bells




I just love it<3 Kings of Rock n' Roll!

Vintern kommer nu!

Varför snöar det alltid när man inte vill ha den? November och december tycker jag det kan vara snö men inte sen. Eller jo under sportlovet kan det ju vara lite snö. Nu har det snart snöat ett dygn och det gör det fortfarande. Var ute skotta lite snö men gav upp efter ett litet tag eftersom det hela tiden kom mer och mer och mer. Teiwaz fick värsta rycket när han kom ut i snön och det såg så härligt ut. Ida stod mest och titta på, hon tycker om snö hon med men hon blir kalla så fort. Får ta på henne täcket så hon också kan tumla runder precis som Teiwaz.


Marina hörde av sig i morse och berättade att hon fått influnsan och då ville ju absolut inte jag komma och bli spådd. Nej tack, jag vill hålla mig frisk nu när jag ska köra upp till Stockholm nästa fredag och se AC/DC! Gud vad jag längtar. Fattar det fortfarande inte! Jag ska se det bästa bandet någonsin. Dom jag rocka runt till i magen till och med. Mamma säger att jag är rockskadad sen jag låg i magen. Pappa ville absolut ha en rockunge och han har fått det. Jag menar hur många 2-åringar springer omkring och sjunger "Hells bells"? Hur många ungar rockar runt med sin leksaksgitarr precis som Angus gör när han står på scen? Inte många, men Désirée Anna Christina Olsson gjorde det och jag är fortfarande förälskad i detta bandet. Jag menar, min son ska heta Angus, så är det bara!



Jag har föresten bestämt mig för att ändra mitt efternamn. Men jag vet inte hur man gör det... ska ta reda på det så jag kan få det namnet jag vill ha.. Någon här kanske vet hur man gör?


Jaja, nu får jag väl göra mig iordning. Ska ju till mormor vid halv 1, 1 tiden.. Ha det så bra..

Pusselipuss<3

Vad är en hora och hur hjälper man en vän?

Satt och titta på top model nu ikväll och under en scen så träffade tjejerna ett par killar. Dom hade en trevlig kväll och lekte en lek, "I dare you..", en av tjejerna skulle kyssa en av pojkarna i 10 sekunder vilket jag tyckte var rätt sött, inget fel med det. Dom har trevligt och leker lite. Sen kommer Oskar och säger: "Horor" och allt det där trevliga bara försvann. "Vadå horor?" säger jag men får inget svar. Är man en hora för att man har trevligt och kysser en kille? Vad är killen då? Han såg ut att njuta av det och dom fortsatte längre än 10 sekunder.. Som sagt jag fick inget svar så jag får väl förundras över hur en söt tjej kan bli hora bara för att hon kysser en kille.. Sist jag kolla var en hora en sådan som får betalt för att göra sexuella tjänster.. men jag har kanske fel?


Idag har även Oskar lyckas ta bort alla mina sparade saker från datan. Mina första bilder på Teiwaz och massa andra härliga minnen bland annat. Han råkade även ta bort hans egna saker och självklart kan han inte hjälpa det. Han gjorde det inte med vilje, men ändå känner jag mig så irriterad. Det gör säkert han också.. Tur att jag har några på pappas dator men långt ifrån alla är på den datorn.. Det är väl bara svälja och gå vidare utan dessa bilder men det känns ändå förbaskat trist!


Vad gör man när man inte kan hjälpa en vän? Om det liksom kvittar vad man säger, hon/han kommer ändå må kast. När det känns som om man inte når fram till personen och man nästan blir lite irriterad över att ens ord inte fastnar? När det känns som om man hör samma sak hela tiden om och om igen och man själv känner att man säger samma sak om och om igen.. Ska man bara bli tyst och försöka komma in på något annat eller ska man ryta till? "Ta dig i kragen och försök se framåt!" Jävligt hårda ord men vad kan jag mer göra när det känns som om man pratar till döva öron? När man försöker peppa så blir vännen nästan irriterad och får en samtidigt att bli rädd för att säga något alls.. Ska man bli tyst? eller ska man fortsätta och säga de där orden som inte hjälper något alls? Önskar att jag visste för jag tycker ju så mycket om den här vännen..


På tal om vänner så höll jag på att skratta ihjäl mig igår när Johannes skulle gå hem. Teiwaz hade legat och sovit och när han sen vaknade så var snoppen ute. Jag stod och höll Teiwaz när jag skulle säga hejdå till Johannes och visade väl upp hela Teiwaz mage inklusive snoppen då också så klart. Johannes utbrister väldigt shockat att Teiwaz har stånd.. haha.. han kunde inte ta ögonen ifrån lille Teiwaz stolthet och rodnade och fnittrade lite sådär nervöst haha.. Jag kunde inget annat än att skratta åt min bästa vän av det manliga könet=)


Ikväll skulle igentligen min behandlare ringt men hon har inte gjort det.. anar att min telefon bara tutat upptaget nu igen trots att jag inte pratat i den så hennes samtal har inte kommit fram. Måste ringa 3 om detta felet.. För hur jäkla bra är det när ens telefon inte funkar och tutar upptaget trotts att jag inte pratar i den?

Imorgon ska jag till Marina och "spå" mig igen.. känns bra med lite vägledning.
Sen ska jag och Oskar åta lunch hos älskade mormor och sen blir det jobb för min del.. känner på mig att morgondagen blir bättre än denna dagen då jag har haft lite ångest och tröstätit lite under hela dagen.. Jag måste skärpa mig.. Jag är trotts allt en jäkligt intiligent tösabit i mina bästa år!

Updatering

Jaha, jag har varit lite kass på att skriva nu någon dag men jag har faktist inte orkat sitta framför datan.. Känner mig lite hängig. Har ont i ögonen så jag är för närvarande sminklös vilket gör att jag ser blek och trött ut.. lite trist.. men what the fuck, mina ögon behöver vila..

I söndags snagga Emelie Oskar! Gud vad jag saknar hans vackra hår! Igår morse när jag vaknade och vände mig om blev jag rädd i några sekunder! "Vem fan ligger brevid mig?!" Oskar låg med ansiktet in mot väggen så jag såg ju inte det.. men jag kom rätt snabbt på vem det var.. hehe

Hade med mig Teiwaz på jobbet igår och det dröjer nog ett tag innan jag tar med honom igen! Jag trodde jag skulle strypa honom! Han gjorde precis tvärt om hela tiden än vad jag sa och han sprang omkring och skällde ut alla utom de boende då förstås.. Sjuksköterskan kom in på avdelningen 4-5 gånger och varje gång började han skälla och ha sig! Plus att han skällde ut en anhörig.. Han fick sig några nyp i öronen men så fort jag vände ryggen till hittade han på något nytt hyss!

Väl hemma ringde jag Johannes och vi bestämde att han skulle komma in om när han slutat och fixa min strömbrytare till klädkammaren.
Den fixade han på två sekunder sen lyckades jag övertala honom att fixa upp en lampa så nu har jag en lampa i taket i vardagsrummet, efter 2 år är den uppe haha...
Han stannade i några timmar och vi bara snacka en massa strunt och lite allvar.. i like him!

På kvällen ringde jag Emelie K och vi snackade i över en timme och det kändes bra att få prata ordentligt.. I like her<3

Det bestämdes även igår att jag och Oskar ska gå på bio på fredag. Vi behöver mysa till det och komma bort lite.. Fast jag vet inte vilken film det blir..

Jaja, tillbaka till jobbet nu!

Söndagen den åttonde februari

Jaha, då var det söndag igen och imorgon är det en ny vecka, en ny start kan man väl kalla det..

Igår var jag och Oskar och hälsade på farmor och farfar. Jag åt min första semla för i år. Tycker det är så gott med hemgjorda sådana.. dom på bageri är alldeles för stora plus att all den grädden gör att jag får ränneskita. Farfar var lite nere och trött till en början men mjuknade upp lite senare.

Sen fick vi hem och duschat och bytat om. Upp till Svensköp för att hämta syster yster hos en kompis, ut till Linderöd med Emil och Hanna Bannana på fest. Sen bar det av mot Svensköp igen och mot Johannes. Åkte sedan med Johannes i hans nya Volvo 7 40 så han är väldigt stolt över till Tollarp för att äta på en grill där. Mycket gott..

När vi ätit färdigt bar det iväg mot Degeberga och Emelie. På vägen dit satte Johannes igång sin radio, han hade ingen cd-spelare i bilen utan bara radio med kassetspelare, och det blev lite flummitg musik och jag och Johannes sjöng med. Testade även tutan hela vägen till Degeberga haha..

Hos Emelie tittade vi sedan på tecknat och vi höll alla med om att katten "Vofflan" i "Långebens galna gäng" var otroligt häftig och rolig. Sjöng även med i introt till pogramet, mycke vackert.. Vi tittade sedan på ett urkasst melodifestival där ändast "Ugglas" "Snäll, snälla" höjde upp stämningen.. Oskar och jag blev helt förtjusta i denna biten och sjöng på denna lite under hela kvällen. Vi snackade skit och hade det väldigt trevligt.. Oskar sprang på dass hela tiden..

Tack Emelie för en super trevlig kväll<3

Sen på vägen hem klagade Oskar över sin mage och Sofie sa också att hon hade ont i magen. Tänkte att det säkert var något de ätit.. och sen inatt vaknade jag och hade jätte ont i magen s jag gick på toa och när jag sitter där känner jag plötsligt hur jag måste spy. Så där låg jag med naken rumpa i vädret på knä och spydde.. Usch! När jag sen var färdig så gick jag och la mig igen och klagade för Oskar! Han tyckte det var mycke synd om mig och höll om mig medans jag låg där och skakade.

Sen idag när jag pratade med Johannes visade det sig att han också mått illa i morse. Vi ska aldrig mer äta på den där grillen i Tollarp! Batalar dyra pengar och ändå blir man kass! Dåligt!



Pappa vann en resa till Kina nu i helgen när mamma och pappa var i Stockholm med "Däckteam". Gud vad orättvist! Jag vill också dit! Tänk att gå på kinesiska muren och titta på allt annat häftigt där! Jag säger bara WOW!



Jaja, nu orkar jag inte skriva mer.. adjö


Usch

Jag hann med allt igår, fick till och med tid över så jag slösade bort tiden på att göra inget alls...sen blev det ju brottom igen.. Konstiga är att jag hann  och plocka ihop min och hundarnas saker och få ut de i bilen innan Oskar ens hade säga bu eller bä.. haha.. jag begriper det inte..

Kalaset var trevligt när vi väl kiom ditt, virrade in oss på ett område som såg precis lika dant ut vart man en körde.. Jag blev sur som vanligt när jag inte hittar.. eller rättare sagt Oskar hade ju kartan i huvudet sa han ju så det var ju mer på honom jag blev irriterad.. plus att det var dåligt skyltat.. vet inte hur många återvändsgränder jag körde in på.. inte en ända skylt om det.. men så är det väl när det är nybyggda område och man inte fått upp allt än..

På hemvägen blev det bråk mellan mig och Oskar... Jag vet att jag gick på som en ångvält och jag var så jäkla less på allt.. jag blev upprörd och stanna bilen eftersom det var så dimmigt och jag kände att jag inte kunde konsentrera mig.. bråket fortsatte och det blev väl bara högre och högre toner.. Men när jag inte får någon respons och inte något svar så blir jag tokig.. Oskar gick ur bilen och bara vandra iväg och jag blev så klart orolig och ringde Lena så hon fick prata och lugna ner Oskar.. Jag grät och viste väl inte riktigt hur jag skulle nå fram till honom och bad därför Lena prata med honom.. och han kom tillbaka och vi körde sista biten ut till huset..

Vi har väl fortfarande inte rätt ut något vilket gör mig frustrerad för jag känner att jag inte kan gå vidare utan avslut liksom.. men kanske är det så kvinnor vill ha.. vi vill prata om det medans männ vill gå vidare och glömma.. jag vet inte..

Nu ska vi iaf köra till farmor och farfar en stund..mysigt..

men jag älskar honom..

Hur ska jag hinna?

Jag begriper inte hur jag ska hinna idag. Känner mig redan stressad. Slutar klockan 13 idag och 13:30 ska jag vara i Eslöv hos psykologen, vilket jag inte känner för idag men det brukar jag ju aldrig göra med det känns bra när jag väl kommit in i samtalet men då är ju tiden alltid slut.. Sen ska jag direkt hem och packa ihop lite saker, hundarnas grejor och sedan få in 2 busiga hundar plus en förvirrad Oskar(hahahaha) i bilen. Köra ut till Äspinge och ta ut Bindi och lämna av hundarna och grejorna. Köra syster till en kompis antagligen, som bor i Svensköp. Sen blir det raka vägen mot Malmö på kalas, ska vara där vid 18 tiden.. Fattar inte hur jag ska hinna och palla, jag som sov så förbaskat dåligt inatt..

Sen i helgen ska jag fixa öl till farmor och farfar  och sen på kvällen på lördag ska vi tilll Emelie i Degeberga. Myspys.. Har inte träffat farmor och farfar "ordentligt" på länge. Sen ska ju Johannes med till Emelie, ska åka med honom ditt.. Alltid lika kul att åka med honom! Spela massa "dunka-dunka" musik och gammal 90-talsmusik.. Musik som man inte annars kanske tycker så mycke om men med Johannes blir det skitbra haha.. sen att Oskar avskyr det det får han stå ut med haha..

Jaja, nu är min rast slut.. tillbaks in i arbetet igen.. men jag gillar det..

Vad som än händer kommer du alltid vara den största kärleken i mitt liv och vara en av mina bästa vänner<3 jag älskar dig<3

kramkram

Bad day

Dåligt väder idag. Dimmigt och blött! Jag längtar så till våren..

Beställde tid hos Marina så hon ska se lite i mitt horoskop..  Känner att jag behöver vägledning också och det är hon bra på att ge.. Idag när hon såg mig sa han bara: "Något tynger dig hjärtat!" och det kändes så bra att höra hjärtat och att hon faktist såg att jag inte mår så bra. Jag hoppas hon kan ge mig lite svar på mina frågor och jag litar på henne.. Allt hon sa förra gången har ju slagit in och hon sa sådana saker som ingen annan än jag vet och saker om min barndom som hon omöjligt kan ta reda på.

I helgen ska vi passa mamma och pappas hus och hålla reda på min bror och syster.. Mysigt.. älskar det huset och ibland önskar jag att jag fortfarande bodde hemma så att jag alltid hade haft min familj i närheten men jag hade nog inte klarat av att flytta hem nu.. nu är jag alldeles för van vid att bo själv och göra som jag vill..

Imorgon ska vi på kalas. Oskar kusins barn fyller år så vi får dit och fira honom.

Låg och pratade med Oskar inatt så jag fick inte mycke sömn.. Vi kom väl inte fram till något men det kändes bra att prata ändå..

Jobbar till 3 idag sen ska jag och städa på firman..

hejdå

Midnight hour - Running away


I can't stand another fight..

Här är ingen bra atmosfär här hemma. Kan knappt andas här längre.. Jag försöker se vad jag gjort för fel men jag lyckas inte.. Kanske är det för att jag är den jag är.. Men jag tänker inte ändra den jag är, jag tänker inte lägga mig när som jag gjort så många gånger förut i mitt liv. Jag tänker gå med högt huvud genom detta och är jag inte den du vill ha så kan jag inte göra så mycket åt det. Jag vill inte vara något jag inte är.. och jag tänker inte vara tyst för det har jag varit i hela mitt liv.. nu när jag äntligen börjat hitta mig själv tänker jag inte tappa bort mig igen. Jag är inte perfekt, långt ifrån det, men jag vet vad jag vill och jag ska ta mig dit, med eller utan dig! Inget skulle göra mig lyckligare om du ville följa med mig för vad som än händer är du min största kärlek och den jag älskar, den jag ser min framtid med.. den jag vill gifta mig med, den jag vill få barn med.. men ibland är inte kärlek tillräckligt.. det smärtar mig att behöva erkänna detta för mig själv.. vad som än händer så älskar jag dig något så otroligt mycke och jag vill bara att bara att båda ska vara lyckliga.. Du är så otroligt vacker och du är den ända som fått mig att känna mig fin.. Jag orkar inte gå med gråten i halsen längre, jag vill bara att du ska förstå, jag vill bara att vi ska arbeta mot samma håll och inte mot varandra.. Kan du inte se på mig med dom där vackra ögonen och få mig känna mig vacker igen. Jag trodde aldrig att jag skulle tvivla på vår kärlek. Jag försöker se ett liv utan dig men det är svårt för jag har alltid sett dig som en del av mig, en del jag inte vill vara utan.. just nu tar vi bara isönder varandra och jag vill bara att det ska vara som innan, utan de där hårda orden.. när förlorade vi respekten för varandra? Jag vill inte att det ska vara för sent för oss.. jag vill att du ska se på mig med de där stolta vackra ögonen igen, titta på mig precis som om jag är ditt allt.. jag vill ligga i din famn och känna mig trygg igen.. Jag är väldigt kär i dig men kanske hjälper det inte.. kanske har vi vuxit ifrån varandra, kanske har våra drömmar gåt isär.. Vi kanske inte vill samma längre.. Jag bara önskar att jag fick din för alltid..

svårt beslut

Jag mår inte bra.. min kropp funkar så det är inget fysiskt men jag mår inte bra psykiskt idag. För många svåra tankar i mitt lilla huvud. Mer än vad jag igentligen klarar av.. Känner mig så ensam.. Inte så att jag inte har någon att gå till, tvärt om jag har många jag skulle kunna beklaga mig för men just detta kan ingen hjälpa mig med. Jag har ett beslut jag måste fatta själv. Ett beslut som gör så jäkla ont, hur jag än gör kommer det att göra ont.. Önskar jag kunde veta vad som är rätt, att någon kunde göra detta åt mig, att allt bara kunde vara lätt och bekymmerslöst! Men tyvärr är inte livet så.

Vackert

Nu sitter jag här med gråten i halsen och tårar i ögonen. Var inne på Madeleines pojkvänns blogg. Madeleine kämpade mot cancer men lyckades inte beskämpa den, hon dog i höstas. Följt hennes blogg och förundrats över vilken kämparglöd hon hade. Nu har hennes pojkvän lagt upp en låt som hon skrev till honom precis när dom blev tillsammans och den är så vacker. Att en sådan ung begåvad människa ska behöva på cancer och sedan inte överleva det är så orättvist det bara kan bli! Tänker på hennes familj och hennes pojkvän, vad svårt det måste vara för dem nu. Vila i frid Madde!


Maddes motto: "If you can dream it, you can do it."


http://therealcolombo.blogg.se/ - Maddes pojkvän!

Vänskap är självisk!

Satt precis och lästa ett inlägg på en annan blogg och det fick mig att tänka efter. Jag kan ofta beklaga mig över att mina vänner inte hör av sig, att jag känner mig ensam och att vänskapen bara kommer från ett håll, men hur ofta ringer jag? Hur ofta skickar jag iväg ett sms: "Ska vi ses?" eller bara sticker "bort" och ser om hon/han är hemma? Svaret är ganska sällan... Hur ofta säger jag att ingen lyssnar eller frågar hur det är av mina vänner? Svaret är ofta, sådan där klagan inombords.. Men hur ofta har jag verkligen sagt hur det är när någon väl frågar? Få gånger.. Och hur lätt är det igentligen att läsa av om en person mår dåligt om den inte säger något eller ber om hjälp? Har jag någon gång bett mina vänner om hjälp? Ja, ytterst få gånger. Kan nog räkna dom gångerna på min ena hand. Sen är det bara såhär att vänskap är självisk! Jag hade inte varit vän med någon om jag inte hade känt att jag hade fått ut något av det. Nu säger jag inte att jag utnyttjar mina vänner, men jag behöver dom för att må bra. Sen så fick jag en funderare över om jag någonsin ljugit för en vän för att komma undan.. Klart jag har! För hur jäkla roligt är det igentligen att höra: "Nä, jag känner faktist inte för hitta på något med dig just idag." Då är det väl fan så mycket bättre att höra: "Nä tyvärr, jag kan inte, jag ska dit/ska göra det.." osv..

Visst gör det ont när vänskap tar slut men gör det de är det för att "ödet" är bestämt så. Kan räkna upp hur många vänner som helst som jag förlorat och som jag så gärna skulle vilja ha tillbaka, eller vänner som är på glid bort från mig som jag inte riktigt kan hålla kvar längre.. Man växer ifrån varandra, det är den hårda sanningen. Sanningen gör ont..

Hur många gånger har inte jag känt att hon/han bara tar och tar och aldrig får man något tillbaka.. men har jag då sagt något om det? Nixpix päronmix! Jag håller käften och mår piss eller skriver något snyftande inlägg i min blogg så alla ska tycka synd om just lilla mig om hur ledsen jag är över att inte bli sedd.. Men varför inte då ringa och säga: "Fan då, lyssna på mig ett litet slag, se mig, hör på mig bara en liten stund så jag kan få ut mina känslor, sen kan jag lyssna på dig och ditt liv!" Blir han/hon sur så vet jag ju innerst inne, även om det gör ont, att vi inte har den sortens vänskapsrelation jag trodde vi hade..

Rätt självklart igentligen.. Man får helt enkelt ta sig i kragen och skärpa sig om man vill ha några vänner kvar.. det är det bistra sanningen...



Måste tacka Johannes för det trevliga samtalet jag fick från honom.. Min bästa vän av det manliga könet..



Måndag den 2 Februari!

18 dagar kvar till AC/Dc! Wiii!

Om en kvart ska jag iväg till Eslöv, till sjukgymnasten. Känns bra, har inte träffat henne på länge! Förra gången fick jag ställa in för jag skulle iväg och jobba! Hon är så lätt att prata med och hon är nog den av dom i Eslöv som jag känner hjälper mest. Hoppas att det går lätt att köra dit.. snö och skit ju! Fast Teiwaz älskar det haha.. Han springer och blåser i snön och får lite då och då helfnatt och springer som en galning runt tunt runt..hehe

Sov dåligt inatt, tror jag somna vid 3 tiden. Hade ont i magen och kunde inte slappna av så jag låg och läste bok. Tacka vet jag böcker. Håller på att läsa "Nionde Grottan", älskar serien och Ayla och hennes liv. Tycker om att läsa historiska romaner eller vad man nu ska kalla det.

Nä, nu ska jag gå och ta mina tabletter.. har en tendens att glömma dom och då blir jag helt knäpp i skallen.. surig och vresig och orolig!

Adjö så länge!


Djurplågeri

Tittade på nyheterna innan vid 22:00 och dom tog upp det här om dunindustrin som "Kalla Fakta" gjort ett reportage om. Om hur man plockar dun från gässen när de är levande. Man fick se ett inslag från reportaget där gässen plockas och hur de skriker av ångest och smärta! Efter tortyren låg de helt stilla så svårt stressade och med ångest i ögonen. Vissa dör till och med så rädda de blir. Man fick även se hur de såg ut efteråt, vilka sår de hade på sina kroppar. De som överlevt tortyren syr man ihop såren på hastigt. De plockas 3 gånger i sitt liv om de överlever, första gången när de är 8 veckor gamla, sedan skickas de till slakt. Efter slakten plockar man dom igen! Så sjukt! Jag fick tårar i ögonen och kände sådan enorm vrede! Hur kan människan vara så grym? Finns inte ord för att beskriva denna grymhet! Man skulle fan plockat vart ända litet hår på kroppen på de människor som gör såhär! Nä, mitt hjärta blöder när jag tänker på dessa arma fåglar som inte kan försvara sig och får plågas från dagen de föds till dagen då de sluter sina ögon för att aldrig öppna dem igen.

En artikel från aftonbladet om djurplågeriet.



Hur kan man plåga ett oskyldigt litet djur?

Söndag söndag söndag..

Då var jag hemma från jobbet.. skönt! Är rätt sliten, det har varit mycke idag.. Oskar följde med pappa på ishockeymatch så det är bara jag och hundarna och det är faktist skönt. Skönt att någon gång vara ensam och bara rå om sig själv.. Missförstå mig inte, jag älskar att ha Oskar här men ibland är det skönt att vara för sig själv.. I vår etta har man ingen chans att få vara själv vilket man ibland behöver, iaf jag behöver det..

Nu ska jag koppla av och njuta av att jag inte behöver gå ut i det snöiga vädret förutom när hundarna behöver det förstås!

Ha en bra fortsatt söndag!

kram

Usch det snöar!

Sitter just nu på kontoret på jobbet och tittar ut på snön. Vill inte att det ska snöa. Visst är det fint och det lyser upp lite men jag vill ändå inte ha snö. Det blir alltid slask sen och det betyder dyngsura skor och kalla fötter, halka och benbrott. Usch vad negativ jag är.. Bara det försvinner till den 20 fabruari då jag ska köra ända till Stockholm. AC/DC då ju!

Har varit full rulle på jobbet nu på morgonen. Har inte suttit eller pustat ut sedan klockan 8 i morse.. full rulle som sagt.

Vet inte vad jag ska göra sen när jag slutar.. får väl städa lite.. pallar inte med att ha det rörigt.. jag blir liksom orolig inombords.. att det är lite dammråttor här och var det klarar jag, något man får räkna med när man har två busiga hundar men allt annat skit som ligger framme vill jag ha undan.. När man har en sambo som inte bryr sig om lite stök och skit så kan det bli rätt så mycket dispyter mellan varven.. Jag kommer hem och är slut efter jobbet och det jag möts av är kaos.. Désirée blir sur och säger onödiga saker som hon sen ångrar.. Det har jag väl efter min pappa.. Fast han säger dumma saker nästan alltid haha.. han är rätt ful i munnen, ett fult språk och det är väl jag också men bara när jag är arg.. där är skillnaden mellan oss.. Ni kan ju tänka er hur det låter när vi är arga på varandra haha..Som tur är har inte det hänt sedan jag flytta hemifrån..

Sitter med fönstret öppet och känner hur ny skön luft strömmar in. Hör kyrkklockan, tycker det är mysigt att höra dess "ding dong". Det kanske är begravning på gång eftersom den slår.. Trotts att jag inte längre är kristen så tycker jag ändå kyrkan är en fridfull plats..  får kanske ta och gå dit där en dag fast inte under gudstjänst då..

RSS 2.0