Go go dolls - Here is gone



Ja det är underbar musik! Satt hemma och fick en sådan känsla av att jag måste lyssna på Go go dolls. Letade igenom alla skivor där hemma men kunde inte hitta någon skiva med dom och därför tog jag bilen hit till mamma och pappa för att sitta vid datorn och lyssna! Haha.. galet..

Go go dolls - Slide



Fin fin låt..

fuck

Jag känner mig inte okej idag.. jag fixar inte detta..

to You with the sad eyes



If this world makes you crazy
And you've taken all you can bear
You can call me up
Because you know I'll be there

Jag älskar dig min bästaste bäste vän! Du och jag för alltid<3

Söndag

Nu sitter jag hemma i Äspinge hos mor och far och gör precis inget alls. Fast innan var jag och mamma ute och gick med hundarna i nästan en timme. Härligt! Ida hade jag lös nästan hela tiden och sen i slutet släppte mamma Wilma och gud vad härligt det såg ut när de sprang över åkern tillsammans. Jag skulle också vilja springa sådär fritt!

Oskar åkte hem idag. Visst det känns tomt och jag är helt säker på att jag kommer sova dåligt inatt bara för att han inte är där, men faktist så kände jag mig inte helt bedrövad när han åkte utan kunde istället se fram emot på torsdag då han kommer igen=) Anar jag ett litet framsteg? Men som sagt, inatt vet jag att jag kommer ha svårt för att sova. Och imorgon när jag vaknar och märker att han inte är där kommer det kännas ännu värre. Det finns helt enkelt inget underbarare än att vakna av att han håller om mig.

Igår hade jag en underbart trevlig kväll tillsammans med Oskar, Emelie och Jolly! Skratta hela tiden typ.

Saknar Ellinor<3 måste träffa henne i veckan!

Whatever it takes



I will be right here, waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here, waiting for you
Waiting for you

Det kvittar vad du gör, jag kommer alltid finnas vid din sida! Kalla mig dum men så är det! Du kan spotta eller sparka på mig men jag kommer alltid stå vid din sida för du är den jag älskar. Genom eld och vatten kan jag gå bara för att få vara din, bara för att få vara dig nära! Vad som än händer kommer jag alltid vara din Désirée så länge du vill ha mig förstås! Ja, jag är tokig men blir man inte det när man älskar någon gränslöst?

Ah!

Jag vet inte riktigt vad jag ska tro.. Talar du sanning eller inte? Är det bara min hjärna som spelar mig ett spratt? Jag är så trött på det här. Kan man lita på någon? Människor i min närhet har en tendens till att ljuga för mig och det gör mig så fruktansvärt arg och besviken! Om inte ledsen... Fan fan fan vad det är jobbigt! Jag blir galen!


Somna i duschen

Nu sitter jag här hemma hos mamma och pappa igen. Slutade 14:00 idag. Har gått bra att jobba idag, kände mig lugn och sansad.

Annat var det igår. Jobbade igårkväll och helt plötsligt när jag gick där började jag gråta. Jag trivs med att jobba så det var inte det men ibland bara tårarna kommer. Allt blir svart liksom. Jag får ångest. Sprang in på toaletten fort så ingen skulle se mig. Vill inte svara på onödig frågor. Satte mig på golvet inne på toan och slängde iväg ett sms till Ellinor och hon skickade tillbaka och genast kände jag mig bättre. Bara några ord från henne gör att man känner sig bättre.

Kvällen fortsatte bra och var lugn. Hade bara svårt för att somn när jag väl hade kommit hem och skulle sova. Så i morse var jag så trött att jag höll på att somna när jag stod i duschen! Galet...

Jaja, ikväll vet jag inte vad som händer.. får se...


...

Inget nytt har hänt i mitt tragiska liv..

Kämpa vidare! Ah Jag är trött på att kämpa!

Jaja, nå mitt mål ska jag göra.. Jag måste det.. Jag måste skärpa mig.. Jag måste göra det.. Även om jag vet att det är fel så måste jag... Ja, jag bara måste..

Det ska bort! Allt ska bort! Kroppen ska bort!

I want to be pretty

Jag hatar mig själv.. Pallar inte med mig själv! Jag är så misslyckad och klarar inte av något! De där jävla tabletterna kan ta sig någonstanns! Jävla psykolog kan också ta sig någonstanns! Jag vill bara ut från min kropp och bara leva! Varför är jag inte stark längre? Varför lyckas jag inte? Varför blir allt bara svartare och svartare?

Ringde till Oskar innan för jag hade sådan ångest. Men när jag väl satt där och hörde hans röst så fick jag inte ut något. Jag ville verkligen berätta för honom men kunde inte. Alla orden bara försvann! Fan fan fan!

Jag är äcklig! Jag förtjänar inte något, jag är inget annat än en stor jävla idiot. Jag vill bara skära bort mig själv! Fan fan fan!




Yesterday I was dirty
Wanted to be pretty
I know now that I'm forever dirt

Predikan

Sitter och lyssna på Nickelback just nu. "If everyone cared" är nog en av deras bästa låtar. Så vacker och så sann på något vis. 

Hade precis skrivit en lång predikan men bestämde mig för att ta bort den just för att folk skulle tro att jag var sinnessjuk! haha..



"And as we lie beneath the stars
We realize how small we are
If they could love like you and me
Imagine what the world could be"

Ångest!

Just nu så vill jag bara gråta! Varför kan inte allt bara försvinna?!

Helgen

Helgen har varit underbar. Oskar kom till mig redan i torsdags och vi käka gott och drack vin, samma på fredagen. I lördags körde vi till Höllviken, till hans mamma och syskon. Träffade även Maria och Ricardo. Vi var ute och gick en lång runda. Jag och Maria pratade om allt och inget. Tycker så mycket om henne.
Senare åt vi god mat som Lena (Oskars mamma) hade lagat. Lena är så duktig på att laga mat. Allt smakar så bra. Satt och snacka jätte länge om allt möjligt och hade det mysigt.

Igår började jag jobba klockan 12 och var därför tvungen att åka ifrån Oskar. Fan jag ville inte iväg och jobba. Kunde knappt slita mig ifrån honom. Vi hade det så bra i helgen. Älskar honom.

Nästa helg blir det melodifetivalen med Jolly och Emelie. Oskar blev övertalad=) haha..

tillbakablick

Var precis inne på min kusin Jessicas blogg. Brukar aldrig vara det men idag var jag det och bläddrade lite och fick syn på en video med 3 doors down och hela jag blev helt glad liksom. Lyssnade jätte mycke på dem ett tag precis när jag träffade Oskar... Härliga tider.. ta mig tillbaka!

By the way Oskar kommer idag och det ska bli härligt. Ska slänga mig i hans famn när jag ser honom! Sen ska vi köra och handla mat till ikväll, ja det får väl bli för hela helgen.. Sen ska vi hem och jag vet vad som kommer hända då;) haha..

Underbara du!

Igår kom min underbaraste Ellinor hem till mig. Vi stack till Offside för att äta något gott. Gud vad svårt det är att välja vad man ska äta. Det blev planka för oss båda två! Mums..
Hyrde sedan en film och köpte gottis. Hade jätta mysigt hemma hos mig. Älskar våra pratstunder! Ellinor får mig att släppa loss liksom. Jag kan vara den sanna fjöntan som jag verkligen är i hennes sällskap! Underbar kväll var det iaf! <3

Saknad

Fick precis ett inlägg från min Oskar.. Han ville att jag skulle skriva att jag saknar honom så nu gör jag det...

Jag saknar dig Oskar<3

Doktorn igen..

Ja idag har jag varit hos doktorn igen. Antagligen har jag fått tillbaka min halsfluss så nu käkar jag pencillin igen. Jag hatar verkligen detta. Är så trött på att vara kass..

Annars går väl livet vidare.. det måste det göra... Oskar kommer hem på torsdag vilket känns bra..

Just nu är jag bara så glad för att jag har världens bästa vän Ellinor<3

Singstar

NU har jag och kära syster spelat singstar. Inga vackra toner där precis. Särskilt eftersom vi båda är förskylda. Haha men roligt var det iaf.

image24

...

Jag har liksom tagit slut på mina ord. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga längre..

Kiss - Every time I look at you



Dessa ska jag se and I love it<3 Som en dröm som går i uppfyllelse. När jag var liten sa jag att jag skulle gifta mig med Paul Stanley (Han som sjunger mest i denna låten.) Det var tider det!

Till alla i min närhet

Jag önskar du kunde känna hur jag känner mig så kanske du skulle förstå. Jag önskar du kunde känna all den smärta jag har i min kropp, i mitt hjärta, i min hjärna. Jag önskar du kunde känna samma känsla jag har var dag jag går upp. Jag önskar du kunde känna hur varje liten del av mig bara vill ge upp. Önskar du kunde känna min saknad. Önskar du kunde känna min längtan efter lycka. Jag önskar du kunde leva en dag i min värld. Då kanske du skulle förstå.

Rock N' Roll

Musik är nog något som alla människor älskar. För min del så är det rock n' roll som gäller. Finns inget underbarare. Särskillt gamla grupper som Kiss, AC/DC, Guns n' roses m.fl. Växte upp med sådan musik och jag kunde nog alla låtar redan när jag låg i magen haha. Det säger mamma iaf.

Pappa blev lika stolt varje gång han såg mig dansa omkring som Axl Rose eller hoppade runt precis som Angus i AC/DC när jag var liten. Musiken är nog det pappa och jag har tillsammans. Kommer ihåg att jag älskade åka runder med pappa i bilen och lyssna på musik. Han brukade "förhöra" mig om vem det var som sjöng och vad låten hete och varje gång svarade jag rätt. Det gör han fortfarande ibland.

Faktist har jag redan bestämt att om jag får en son så ska han heta Angus efter gitarristen i AC/DC. Så är det bara.
Titta och lyssna på min gud hehe...

Till min bästa vän<3

Don't you cry tonight
I still love you baby
Don't you cry tonight
Don't you cry tonight
There's a heaven above you baby
And don't you cry tonight

Creed - My Sacrifice



Oskar<3

Förskyld

Fortfarande förskyld och jag hatar det!

Jobbat hela dagen från 7 till 16.. Är helt slut nu.. Sov bara 4 timmar inatt och som vanligt höll jag på att börja gråta när klockan ringde. Tur att det var rätt lugnt att jobba. Det bästa var att jag bara jobbade med trevliga människor!

Var hos farmor och farfar efter att jag slutat. Det var mysigt. Har inte varit där på länge eftersom jag mått så dåligt. Farmor var på så gott humör idag och det gjorde mig också glad. Flytten kommer bli bra för båda två, det tror jag båda känner. Fast nog kommer man sakna det lilla mysiga vita huset.

Just nu känner jag bara för att gråta. Är så trött på allt. Hatar mig själv så jag knappt vet var jag ska bli av!

RSS 2.0